45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33689 Addon gépek esetén nem ilyen egyszerű a helyzet. Ha nem állítod be a gépet akkor lesznek furcsaságok (pl. ha elfelejtesz áramot kapcsolni, mert az fsrecorder nem rögzíti pl. az ifly generátorait) akkor a gáz folyamatosan maxon fog tekerni és ilyen apróságok. Ettől eltekintve valóban így oldható meg a legjobban. :) Fsrecorder jó cucc.
#33688: Fraps bizony levesz az fpsből :/ -
#33688 köszi (remélem fraps-el nem fog beszaggatni) -
#33687 Azért azt nem mondanám, hogy nem ért semmit mert akkor minek rakták volna rá, ugye az első A320-on nem volt de később felszerelték rájuk hogy üzemagyagot spóroljanak meg.
Ja miért is van a380 ugyan ilyen formájú szárny vég? hanem jó semmire:) -
#33686 hasnzalj fs recordert ( fs-recorder.net) aztan amit azzal felvettel lejatszod es mehet fraps -
#33685 Most nem vagyok gépnél, nem tudom megnézni. A video kezdő és vége gomb melyik is és pontosan mennyi időt lehet felvenni? (FSben) -
LegendTommy #33684 rajta vagyok maestro -
#33683 :)))) ha leonardo van meg ahhoz keszult egy rendkivul jol osszerakott VIDEO anyag erdemes lenne beszerezni -
LegendTommy #33682 én a minap tanakodtam melyiket próbáljam ki, és a neten a review-ek és a hsz-ek alapján a leonardo-t találtam jobbnak.
Most ismerkedek a rendszerekkel, belevetem magam, de az ifly mámor is még lebeg a szemem előtt. -
#33681 Nagyon jo baratomnal lattam, es o iletve masok aradoztak rola, nekem a leonardo van meg anno azt tudtam megvenni, de szerintem mindketto jo.
Multkor coolsky al repultem egyet havernal probaltuk az uj joyt, szep volt.
De mar annyi gep van a kutya se tudja szamontartnia:)))
Neked a coolsky van? nyomod kemenyen? -
LegendTommy #33680 a lopást viccesen értettem, meglepődtem, hogy ilyen airbus-t látok, az elírásért meg ellnézésedet kérem, ja és a rossz linkért is -
LegendTommy #33679 ezért gondoltam, hogy neked coolsky van -
#33678 Nem lop senki senkitől, csak végre rájöttek az airbusnál, hogy a wingletjük semmit sem ért. -
#33677 Én is vidijóra készülök :) -
#33676 :)) na majd csinalok egy jo kis fs9 videjot:)) remelem mar a debrecen scenervel -
#33675 1. Az Boeing, nem boing.
2. Linkelj már rendesen, ne nekem kelljen törölgetni.
Mégis mit lopott? Nagyobb lett a winglet, ez lopás? lol -
LegendTommy #33674 valamit elcsesztem katt -
#33673 Hali:)) nemkem a leonardo vna meg fullosba :)) coolskyt nem ismerem. -
LegendTommy #33672 lopnak a boingtől?:) -
#33671 Köszi !
A lényeget leírtad, lehet hogy kipróbálom de éppen most tartottam nagytakarítást, mert már túl sok gép volt telepítve. -
#33670 -
LegendTommy #33669 ugye-ugye, na mondjuk nekem tir4-em van, de nem hiszem, hogy élményben gyengébb lenne
Leonardo maddog-ot próbálgatom, eggyenlőre próba verzióban, elég jó, tudom neked a coolsky-os van meg, de ha teheted akkor nézz rá erre is. Van hotstart meg az egész gép elég komlex, szerintem must have -
#33668 Hat ez az IFLY VC plusz TIR5 beszaras nemm tudok betelni vele:))
-
#33667 Bocs, picit tömör volt a válaszom, csak elbambultam a TV-n. :D -
#33666 Nagyon baba. Authentikus a cucc. Megvan a maga klasszikus fheelingje. Nézd meg mindenképpen. Van paintkit is hozzá. Az egyetlen gondja, hogy kell szinte az egész Il-18/22/38 család ahoz, hogy minden gau hang a helyére kerüljön. Full VC kabin.. Régen én is a 2.1-es Il-18 Project cuccot használtam. Meg is van hozzá az a festés. -
#33665 Gondoltam, de mondom megkérdezem és írok javaslatot, legfeljebb nem jön be.
Egyébként milyen a masina? Ezt még nem próbáltam.Kinézetre nem tűnik rossznak. -
#33664 Nem..
Itt a link:
AVSIM.ru Il-18 Il38 csomag letöltése szükséges!!! -
#33663 Én ma Du. telepítettem! Az összes Európai és a nagyobb (ismertebb)légitársaságokat raktam fel!
Konkrétan pont 100db.
430Mb!
Ami a telepítést illeti, kb 2 perc!
Nekem tetszik! A Traffic2005 nél klasszisokkal szebb is, jobb is!
Mindenkinek ajánlom! -
#33662 Sajnos igen. De: csak takarékosan,azokat szedd le amerre valóban sokat repülsz, különben GB-k tucatjait fogja elfoglalni, ráadásul nagyon visszafogja a számítógépet is.
A Scenery => Word => scenery-ből vedd ki (vagy nevezd át) a Traffic.bgl-t. -
napstR #33661 sziasztok! ai-hoz nekem is lenne kérdésem. most skai traffic-et használok de nem igazán naprakész. szóval woai installert leszedem + azokat a légitársaságokat amiket szeretnék a játékban látni? :S én spec nem szeretnék kihagyni egyet sem, akkor töltögethetem egyesével 2 héten keresztül őket? :S továbbá a default ai-kat hogy lehet törölni? :) -
#33660 Kilépkedés nálam is volt (Londonnál nem is merek már nézetet váltani)! Hosszabb utaknál sűrűbb ez a probléma (tower view)! -
#33659 Ha az URTT_IL18D_V2_1-re gondolsz, akkor az előző változat texturája erre is jó és van retró festése.
Az AYSIM-en a Malev-ra keress rá és fogsz találni egy Eduard Rocha ? által készített két festést tartalmazó csomagot. -
#33658 Siman, ha egy Ai nak mondjuk nem jo a texturaja hianyxik akarmi bezavarhat az is, illetve scenery gond is lehet.
Traffic 2005 ot en a heleydben torolnem gyorsan, ha Ai traffic akkor WOAI free es szep. -
#33657 Aha!
Ezek szerint akkor IA is okozhatja?
Pár napja feltettem kipróbálás terén a Just Flight Traffic 2005-t.
Nem vagyok tőle elájulva...
A ATC sokkal gyengébb mint a Default.Ráadásul sokszor beirányít foglalt kapukhoz is.A gépek kidolgozása is fapados.
Vele fogom kezdeni a tisztogatást... -
#33656 OOM nem attol van mert keves a memoria - meg ha furan hangzik is:)) sot.
2 alapveto oka van, eloszor is fs9 memoria kezelese egyenlo a nullaval, na ebben win se magaslik ki, illetve barmilyen scenery bug vagy ai repulo textura hianya is okozhatja a memoria beteleset. -
#33655 Gyönyörű!:D
Nagyon várjuk!
Ügyesek vagytok! -
#33654 Köszönöm szépen a tippeket!
A nézeteket kb 6-8 alkalommal válthattam még Párizs környékén...
Gyönyörű az a VFR. kiegészítő. (Bár lehet a tavaszi tájnak volt köszönhető a rajongás;))
Az FS-m rendben van, azért leellenőriztem!
A scenery-k kiszűrésénél elég ha a Libaryban kiszedem az X-t? Vagy törölni is kell?
Esetleg +4G ram nem segít ezen? Azt elérhetőbbnek tűnik, mint egy ilyen hibát megtalálni... -
koreny20 #33653 mi nehéz a 757ben?:D én imádom azt a gépet külsőleg és belsőleg sem rossz pl jó hogy vannak analóg műszerek benne :) -
LegendTommy #33652 lehet, bár az én agyamnak a 737 a legkézenfekvőbb -
#33651 pedig egyszerűbb kezelni ,mint mondjuk egy 757et vagy más hasonló gépet...
-
LegendTommy #33650 igen az tuti nagyon jó, de valahogy nem tudok azzal a vassal azonosulni, túl nagy valahogy, valami nem tetszik benne..