45215
  • koreny20
    Ha sokan összeállnánk, valaki megtanítaná vagy megtanulnánk egyedül
    hogy kell új textúrát rakni az fs-be autogeneket helyretenni csinálnánk egy normális magyarország textúrát, egy közös műholdkép adatbázis alapján akkor nem lenne semmi gond az fs 2004el....
  • Matyesz56
    Szia!

Megkérdezhetem, mi a titka, hogy ilyen szép a táj a videóban? :OO

Köszi!
  • Hont
    Majd nem így jártam én is!
    Azt hittem, hogy majd egy sima i3 560 intel procival azért már eldöcög az FSX, de tévedtem!
    Olyan mint a dia film!:)
    Sebaj, FS2004 hez remek! Annak örüljünk ami van!
    Meg hát lassan LHDC-nek, amit már nagyon várunk!!
  • w77d
    én nem sírok már semmin ebben a kurva világban XD
  • Clidey
    Nájsz!
    Remélem a kokpit textúrák még változni fognak, így eléggé homogénnek hat...
  • Clidey
    Igen, ez csak a replay miatt volt.
  • Clidey
    Ne ajánlgass már ilyeneket, azt akarod hogy elsírja magát??
  • [HUN]FaTaL
    És mennyi addont telepítettél rá?:) Nézz meg egy PDMDG 747et VCben mondjuk LHBP-n forgalommal (a forgalom felezi az fpst kb) vagy vmi ORBX repteren pl. Brisbane :D

#33760: Hivatalos fórumon írták, passzolom. Egyébként FSben a mesh miatt ilyen.
  • w77d
    én felraktam most és kipróbáltam, azért most már rendesen elfutogat. Moddolt fs2004 grafikánál szebb beállításokkal is átlagy 30fps-em van.
  • tsGucci
    Hát szerintem a valóságban biztos nem. Egy csomó ríl csokpit videjót néztem már és egyiken sem kiabált (kivéve amikor tényleg durván jöttek, de akkor is csak sinkrate). A terrain-t eleve nem is szabadna neki kiabálnia ha a kerekek kint vannak, meg a dont sink helyett is max a sinkrate-t lehetne. 1000% hogy az igazin nem ilyen, egyrészt bármilyen vészjelzésre reagálnia kell a pilótáknak azonnal, kérdés nélkül. Ha meg mindig ilyet szól "normális" esetben, akkor a pilóták hozzászoknak hogy ignorálják, aztán egyszercsak tényleg azért kiabál mert tényleg jön a hegy.
  • [HUN]FaTaL
    Nem bug, azt mondják az igazin is ilyen. De a nemsokára megjelenő feature packben lehet majd állítani az érzékenységét elvileg.
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos nincs alá géped :D Még i7-el sem tökéletes, hacsaknem VFR-t repülsz. Egyébként még egy normális 737es sincs, bár lassan megjelenik rá az iFly. Magyar sceneryk közül lhbp van meg lhsm. Asszem készülget lhpp és lhdc is.
  • CptSAB
    A rádiózással is ugyanígy van. Visszajátszásnál is kell rádiózni (offline).
  • CptSAB
    Leszállás, többféle aspektusból kísérve.
  • jaszy76
    Asszem ez csak a "replay" miatt van, egyébként nem mondja ok nélkül.
  • tsGucci
    Hali!
    Ez a 'dont sink';'terrain, terrain!' nem lett az új iFly patchban kijavítva? Még sosem repültem iFly-al, csak olvastam hogy ígéretes mű.
  • Hypo #33753
    :))))
  • Clidey
    Neeem, ez egy olyan "csakúgy" videó... :)
    Igazából a műszerfal tetejére rakott kameranézetet akartam kipróbálni. :)
  • polluxware
    king lala érport;)
  • w77d
    gyerekek FSX-re is vannak már magyar sceneryk? nagyon gondolkodok az átálláson, már végre gépem is van alá. A rpülési fizika valamivel életszerűbb, mint itt? azé fs2004-ben durva, hogy gyakorlatilag lezuhanni lehetetlen, viszont 747-el műrepülni lehet XD
  • CptSAB
    Látom hideg tél volt. Gázzal már nem, de fával fűtött mindenki Kósa birodalmában. :P
  • Hypo #33748
    ja varjal most realizaltam, hogy itt a sceneryt is kene nezni? :))) mindig sirok a fs texturaktol nem is koncentralok rajuk:)
  • LegendTommy
    csókos:D
  • Hypo #33746
  • Clidey
  • chicco
    Passz.Meg nem vagyunk tegező viszonyban.Tanulom a kicsiket,de nem rossz.

sajna meg nem jottem ra a vnav speedet hol kell pathra átállítani, így magasabban erek oda wp -hoz
  • Clidey
    Ez jobb volt mint az előző!
    De miért nem FSRecordert használsz?
  • chicco
  • chicco
  • Hypo #33740
    :) amennyit en iszom:) de mukidik szoval semmi baja csak a trackir1 es mar az uj driver progit nem tamogatja csak a regit.
  • Hont
    Próbáltam így is... Sajnos nem találkoznak valami okból.
    Azért köszi!
  • Hont
    Ajjaj!:)
    Milyen sört szeretsz?:D
    Meg mennyit?
    Már küldöm is!
    Freetrack nál is azt vettem észre, hogy a 2.2 vel nem, de a 2.1 viszont megy Win7 alatt.
    Ez is érdekes, hogy egy régebbivel működik.
  • polluxware
    van olyan kamera ami csak úgy múkszik, ha felrakod először a drivert majd !CSAK! ezután dugod rá a gépre..
  • Hypo #33736
    hat lehet hogy ehhez a kamerahoz mar nem j oa driver....
    egyebkent nekem van egy trackir 1 esem ha gondolod megdumalhatjuk aztan egy sor elleneben megkaphatod, bar a gond hogy ez meg csak a regi softwarel megy ami viszont win 7 alatt problemas:((
  • Hont
    Onnan szedtem le a direkt W7 re írt drivert...
    Sajnos telepítés után dobja a hiba üzenetet, hogy nem látja a camerát...
    Egyébként ez a Freetrack marha jó dolog!
    Képzelem milyen faca lehet az eredeti Tracir...
  • CptSAB
    ugyanilyen kamerám van (na jó kb. 5 éves) gyári lemezes driverrel nem megy(winxp) Genius oldaláról szedtem le drivert. Nézz körül ott.
  • Hont
    Pici OFF:
    Próbálok össze merni egy Freetrack rendszert.
    Az XP SP3-n FS2004 alatt hibátlanul működik!
    Én egyenlőre a WEBCam-os verziót próbálom, de a WII-s lesz a cél.
    Gondoltam akkor beültetem a WIN7-n lévő FS-re. (ide már csak azokat a dolgokat rakom, amiket már teszteltem és tetszenek, pont azért, hogy ne szemeteljem össze ezt a rendszert)
    Igen ám, de jött is a pofon!
    A WIN7 ahogy rádugtam a camerát fel is ismeri, mint WebCam (név nélkül), de mindjárt ki is jelöli felkiáltó jellel, hogy "Hibaelhárítás" szükséges. Gondoltam felrakom a hozzávaló drivert.
    Na itt jött a gond! Ugyan is a szoftver meg nem látja a hardver.
    Mit lehet ilyenkor csinálni?
    Genius VideoCAM Messenger.
    Camera csere?
  • CptSAB
    Mehlin Rainer Mig-21MF készülget.. én meg pingálgatom, no meg összedobtam egy RP-21 hátteret is. Nem nagy szám, de az F16 gau (átmeneti kényszer radar)helyett inkább ezt nézegetem.

• [HUN]FaTaL
    Kell, mind a 4.
  • w77d
    nna holnap elkezdem visszapakolni az fs-t úgy, ahogy win reinstall előtt volt... mind a 140 gigát XXXD