MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hidraulika nelkul.Olyankor vagy a gravitacio nyitja a futot vagy Hidroakkubol nyernek erre energiat.Persze elso sorban a flight controllokon van a hangsuly meg utana a megallason.
Minden esetre a 777 az amennyire tudom Fly by Wire 1 picit es nem tudom hogy osztodik a vesz es masodlagos dolgok.Minden esetre nekem kevesnek tunik a fekszarny persze a sebi meg sokanak.
Viszont a CS grafikai szempontból mindíg is kifogástalan volt - ez tény. Mint ahogy az is, hogy te meg köztudottan DA Fokker-fan vagy! 😄
Nekem is tetszene az a vas ha lenne VC-je, de mivel nincs, lehet akármilyen csilivili a rendszere, nálam a "szuksz" kategóriába van sorolva. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
persze aki vcben nyomja😉
captainsim szép és jó... de azért nem egynapon említõs egy da fokker-el
Legalábbis ennek az NG-nek a korában tuti. Aztán lassan kezdtek fejlõdni e téren is, bár még mindíg azt hallani mindenhonnan hogy iszonyat szar a supportjuk. Na, de elkanyarodtunk a témától... 😄
Szóval garfikailag határozott fejlõdést mutatnak, de talán egyedül erre a még nem megjelent FSX737-re mondanám hogy felveszi a versenyt grafikailag és 3D modellileg egy Carenado vagy CaptainSim-el. A 747-esük is eléggé rajzoltnak tûnik, meg az MD-jük is - bár ez utóbbit csak képeken láttam. De tény hogy már nem oly szarok mint az NG...épp ezért nem értem hogy abban a hatvanmillió peccsben amit kiadtak hozzá, miért nem javítottak ezen is?
Néha felhozom a Strike Fighters sorozatot. Ott minden extrát ingyenesen készítenek, a modell szerkez olyan, hogy a VC az külön van, és szerkeszthetõ. Képzeld el, hol lennének ma ezek a fizetõs cuccokat gyártó cégek, a sokszor nagyon ratyi cuccaikkal, ha FS is ilyen lenne?
Na mind1 szerintem megvan az oka, hogy ronda, nyílván nem hülyék a PMDGnél, meg nem is lusták különben az összes többi gépük (747, MD11) is ronda lenne.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ekkora géppel azért nem kísérelném meg...nem vagyok én Tex Johnston...
Amúgy minden bizonnyal berepülés lehetett a dolog és valszeg emiatt van nyitva, mert KPAE-n készült a videó, ahol ezeket a gépeket összeszerelik. 😊 Mindenesetre nekem azonnal bántotta a szemem az a sok befedetlen luk a gépen, ami csak növeli az ellenállást. 😊
A helyes megfejtõ átveheti a semmit a legközelebbi kirendeltségen.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Ismerem már a fajtádat😄
(talán amúgy is, hiszen ezek a GE90-esek iszonyatosan erõsek, tudtommal egy hajtányos felszállásnál nem is lehet rátolni a maximális teljesítményt, mert nem biztos, hogy tartható oldalkormánnyal)
vagy a másik tippem, hogy egyszerre húzta fel és adta a to/ga-t, csak ennyi idõ kell a hajtómû felpörgésére
de mint hogy jómagam, még egy 777-est se vezettem, nem tudom megmondani 😊
Monnyuk nekem az is furcsa hogy elõbb emeli az orrát és csak utána jön a hajtómûhang...én tutira fordítva csinálnám...vagy legalábbis tartanám a nulla variót míg a hajtómûvek magukhoz térnek.
Ez a p4-en is futnia kellett dolog meg azért nem állja meg a helyét szerintem, mert az összes developer folyton azt hangoztatja hogy a jövõnek fejleszt nem a jelennek...amiben van némi logika - mégha anyázunk is miatta sokszor. 😊
Nameg a PMDG 737 is megélt jópár peccset az idõ múlásával, mégis tengernyi hiányossága maradt amit simán orvosolhattak volna...ha lett volna rá szándék...de fostak rá mert egyeduralkodók voltak a piacon hosszú évekig.
A francba!😄
Én meg már szinte kockázva végig néztem....
Még a kapilláris csöveket is kinagyítottam, hátha valamelyik le van ragasztva...😄
Az ajtó nem tûnt fel....(CSak ép a szemem nem verte ki)
Bevertem egy nagy fekete pontot magamnak!😉
Jó feladvány volt!
Ez így egyrészt nem igaz (hardver), gondolj bele, hogy a PMDGnek az akkori p4en is mûködnie kell, nézd meg mit produkál az ifly fpsben egy olyan gépen. Másrészt az egy FS2002/FS2004 termék volt, így kevesebb lehetõsége volt a pmdgnek. (Gondolom akkoriban annyi embernél futott fs2002 mint most fs2004)
http://goo.gl/gd6Zi5
Hmmm...olvasgatva az ofisül topikjukat eme kijelentésed szerintem abszolúte nem állja meg a helyét. Senki sem anyáz hogy húúúmekkora bakik vannak benne (hisz nincs), hanem kulturáltan várják az SP-t amiben gyakorlatilag minden javítva lesz. Az a "minimális plusz" sem igaz szerintem...azért ennél jóval többrõl van szó...gondold csak át újra.
A PMDG párhuzamra megint csak azt tudom mondani hogy az hogy ezer éve adták ki még nem ok arra hogy torz fos legyen a VC és a textúrák is hagyjanak maguk után kivánni valót. A technológia és a szoftver (maga az FS) nem változott azóta sem egy fikarcnyit sem.
De megneztem volna ezt eloben(csak ugy nem lehet ismetelni)..!!
Seven-Four-Seven--Heavy
Seven-Four-Seven--Heavy
Viszont van par akik eleg szarok es meg mindig megy a szekeruk. Tegnap igaz az fsx de vegre beulhettem a caravanba, szep le kell szogezni, a hd texturak meg egyenesen gyonyoruek, de pont ugy repul mint a c152 esuk es mint a c172 esuk ja meg a 185f semi kulonbseg 😞( nagy csalodas de hat ez van...
Szoval hajra Ifly nem sokara raveszem magam fs9 felrakasara ujra, es akkor johet a kicsike..
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
--------------
Az IFLY keveseknél mûködik viszonylag hibátlanul. A PMDG-nél persze lehet jobb gépet is készíteni (bár eddig még nem sikerült igazán senkinek), de nagyságrendekkel jobbat ebben az FS-ben eleve nem lehet. Ha az IFLY használható lenne, többünknél nem az, akkor is minimális plusszt hoz.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Olyan bajom van hogy ha fel megyek szerverre repülni kb. 20-30 percig tudok fent repülni utána le dob a szerver, de csak engem a többieket nem , az internetem megfelelõ az nem lehet! Valaki tudna valami ötletet adni hogy mi lehet a baj ?!?!?!?!<#nemtudom>#nemtudom>
737,767,757,747, tehat mindenre hasznalhato. Meg buszra is.Az emelok is mar ugy vannak kitalalva,hogy tobb mindent lejet veluk emelni.Hisz olyan dragak,hogy a tip spec lenne kutyanak nem kene.
Multkor Pragaban lattam,hogy kitoltak 1 lufi bust ilyen orrfuto emelos kutyuvel .Majs kesobb mindet is ez a lift tolt ki ,de mi classicban ultunk.