MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Neee ez mekkora 😄D már rendelem is meg 😄 emlékszem, amikor még engem vittél el a bemutatóban látható fák között az úton reppenésre <#worship>

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Jaj.. lehet szavazni mi legyen CS új projectje..!!!!! Gyorsan küldtem nekik mailt.. 😄 Az én kivánságlistámba beleszakadna a sok jetliner fán..
chicco
A tubon megemlitik a Rat lathatosagat is.Lehet ez 1 szimulalt veszleszallas .

Hidraulika nelkul.Olyankor vagy a gravitacio nyitja a futot vagy Hidroakkubol nyernek erre energiat.Persze elso sorban a flight controllokon van a hangsuly meg utana a megallason.

Minden esetre a 777 az amennyire tudom Fly by Wire 1 picit es nem tudom hogy osztodik a vesz es masodlagos dolgok.Minden esetre nekem kevesnek tunik a fekszarny persze a sebi meg sokanak.

Clidey
Ez így van ahogy írod, persze, de attól még nem kéne törvényszerûen okádéknak lennie a kidolgozásának! 😄
Viszont a CS grafikai szempontból mindíg is kifogástalan volt - ez tény. Mint ahogy az is, hogy te meg köztudottan DA Fokker-fan vagy! 😄
Nekem is tetszene az a vas ha lenne VC-je, de mivel nincs, lehet akármilyen csilivili a rendszere, nálam a "szuksz" kategóriába van sorolva. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

chicco
chicco
kicsit utana neztem a vonorudas emelos kerdesnek.Vonorud csak 737 van rairva,de az emelo az multiu

polluxware
pmdg-nél minden a funkcionalitás alá van rendelve.. példul md-11nél ugyan hasznosak a mûszerfalra rajzolt ikonok.. csakhát<#rolleyes> kicsit unrealisztik

persze aki vcben nyomja😉

captainsim szép és jó... de azért nem egynapon említõs egy da fokker-el

Clidey
De. Hülyék. Vagy lusták. Vagy mindkettõ. 😄
Legalábbis ennek az NG-nek a korában tuti. Aztán lassan kezdtek fejlõdni e téren is, bár még mindíg azt hallani mindenhonnan hogy iszonyat szar a supportjuk. Na, de elkanyarodtunk a témától... 😄
Szóval garfikailag határozott fejlõdést mutatnak, de talán egyedül erre a még nem megjelent FSX737-re mondanám hogy felveszi a versenyt grafikailag és 3D modellileg egy Carenado vagy CaptainSim-el. A 747-esük is eléggé rajzoltnak tûnik, meg az MD-jük is - bár ez utóbbit csak képeken láttam. De tény hogy már nem oly szarok mint az NG...épp ezért nem értem hogy abban a hatvanmillió peccsben amit kiadtak hozzá, miért nem javítottak ezen is?

CptSAB
Fogalmazzunk úgy.. lusták. Volt rá 7 évük, hogy updateljék a cuccot. Fizetõs cucc, piaci ára van, volt.. sza*tak rá, hogy itt ott hibádzik. pl. érdekes probléma Carenado esetében is, tuti modell, szép paintkit, csak éppen nem lehet két eltérõ oldal-szárny festést készíteni. Ilyen és kész.. összecsapták, nem lesz javítás. Az ilyen és ehhez hasonló hozzáállások miatt ilyenek a fizetõs FS addonok. A zseton, a név a lényeg.
Néha felhozom a Strike Fighters sorozatot. Ott minden extrát ingyenesen készítenek, a modell szerkez olyan, hogy a VC az külön van, és szerkeszthetõ. Képzeld el, hol lennének ma ezek a fizetõs cuccokat gyártó cégek, a sokszor nagyon ratyi cuccaikkal, ha FS is ilyen lenne?
[HUN]FaTaL
Hát ennél a szar enginenél nem lehet tudni 😄

Na mind1 szerintem megvan az oka, hogy ronda, nyílván nem hülyék a PMDGnél, meg nem is lusták különben az összes többi gépük (747, MD11) is ronda lenne.

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Ha nem préseli ki akkor az nem a textúra miatt lesz... 😊

[HUN]FaTaL
Csak az akkori p4es nem préseli ki magából az fps-t 😄

Clidey
<#nyes>
Ekkora géppel azért nem kísérelném meg...nem vagyok én Tex Johnston...

Clidey
Nem lehet. Már az FS2002 is kezelte az 1024-es textúrákat.

[HUN]FaTaL
A gagyi textúrák könnyen lehetnek szoftverfüggõk az fs2002 miatt.

Papirzacsi
Hát igen, úgy általában a futómûrõl volt szó, beleértve a fõ- és orrfutót is.
Amúgy minden bizonnyal berepülés lehetett a dolog és valszeg emiatt van nyitva, mert KPAE-n készült a videó, ahol ezeket a gépeket összeszerelik. 😊 Mindenesetre nekem azonnal bántotta a szemem az a sok befedetlen luk a gépen, ami csak növeli az ellenállást. 😊
A helyes megfejtõ átveheti a semmit a legközelebbi kirendeltségen.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tibetan
Itt nem csak a fõfutó, de az orrfutó ajtajai sem záródtak vissza. Érdekes probléma...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

ja és utánna meg jön az orsó mi😄?<#csodalk>
Ismerem már a fajtádat😄
mondjuk ránézésre kicsit mintha gyorsabban jönne a szokásosnál, szóval lehet ez így belefért
(talán amúgy is, hiszen ezek a GE90-esek iszonyatosan erõsek, tudtommal egy hajtányos felszállásnál nem is lehet rátolni a maximális teljesítményt, mert nem biztos, hogy tartható oldalkormánnyal)

vagy a másik tippem, hogy egyszerre húzta fel és adta a to/ga-t, csak ennyi idõ kell a hajtómû felpörgésére

de mint hogy jómagam, még egy 777-est se vezettem, nem tudom megmondani 😊

Clidey
Na meg tudtommal van egy szervízállása is - bár ez jelen esetben indifferens ugye. 😊
Monnyuk nekem az is furcsa hogy elõbb emeli az orrát és csak utána jön a hajtómûhang...én tutira fordítva csinálnám...vagy legalábbis tartanám a nulla variót míg a hajtómûvek magukhoz térnek.

Clidey
A technológiát úgy értettem hogy maga az FS illetve a hozzá tartozó fejlesztõi környezet nem pedig a hardver. A durva formai torzulások és a gagyi textúrák pedig úgyhiszem nem hardverfüggõ. 😊 Sorry ha félreérthetõ voltam én elsõsorban ezekrõl beszéltem mint adott lehetõség a kezdetektõl fogva.
Ez a p4-en is futnia kellett dolog meg azért nem állja meg a helyét szerintem, mert az összes developer folyton azt hangoztatja hogy a jövõnek fejleszt nem a jelennek...amiben van némi logika - mégha anyázunk is miatta sokszor. 😊
Nameg a PMDG 737 is megélt jópár peccset az idõ múlásával, mégis tengernyi hiányossága maradt amit simán orvosolhattak volna...ha lett volna rá szándék...de fostak rá mert egyeduralkodók voltak a piacon hosszú évekig.

Hont
😄
A francba!😄
Én meg már szinte kockázva végig néztem....
Még a kapilláris csöveket is kinagyítottam, hátha valamelyik le van ragasztva...😄
Az ajtó nem tûnt fel....(CSak ép a szemem nem verte ki)
Bevertem egy nagy fekete pontot magamnak!😉
Jó feladvány volt!
Hont
Mint Clindey is említette a Flaps kb 20% és az elemelkedési vario se kicsi, ezért gondoltam...
Hont
Túl gyors volt?
Papirzacsi
Jaja, ezen a típuson azok mindig visszazáródnak, kivéve, ha vészkieresztés történt (de akkor meg nem húzzák vissza a futót). 😊

a futómûakna ajtók (ez a helyes kifejezés?😊 nem záródtak vissza, már amelyeknek vissza kéne záródniuk 😊

Papirzacsi
Továbbra sem. Másvalaki? :-D

[HUN]FaTaL
" technológia és a szoftver (maga az FS) nem változott azóta sem egy fikarcnyit sem."

Ez így egyrészt nem igaz (hardver), gondolj bele, hogy a PMDGnek az akkori p4en is mûködnie kell, nézd meg mit produkál az ifly fpsben egy olyan gépen. Másrészt az egy FS2002/FS2004 termék volt, így kevesebb lehetõsége volt a pmdgnek. (Gondolom akkoriban annyi embernél futott fs2002 mint most fs2004)

Clidey
De! 😄

Clidey
"Az IFLY keveseknél mûködik viszonylag hibátlanul"
Hmmm...olvasgatva az ofisül topikjukat eme kijelentésed szerintem abszolúte nem állja meg a helyét. Senki sem anyáz hogy húúúmekkora bakik vannak benne (hisz nincs), hanem kulturáltan várják az SP-t amiben gyakorlatilag minden javítva lesz. Az a "minimális plusz" sem igaz szerintem...azért ennél jóval többrõl van szó...gondold csak át újra.
A PMDG párhuzamra megint csak azt tudom mondani hogy az hogy ezer éve adták ki még nem ok arra hogy torz fos legyen a VC és a textúrák is hagyjanak maguk után kivánni valót. A technológia és a szoftver (maga az FS) nem változott azóta sem egy fikarcnyit sem.

Papirzacsi
Nem. Lehet még találgatni! :-)

Clidey
Flaps position before go around? 😊

Hypo
Erdekes, mar a video cime is rossz😊))) ez hol low approach?😊 ja hogy alacsonyan van?😊

Papirzacsi
Nem tudom, de vmi szokatlan látható a videón, mi az? Az elsõ helyes megfejtõ nyereménye a nagy semmi!

leonforce
Qrva jo a Jumbo-s vigyijo..mennyire latszanak a légerõk es h "jatszik" az oldalkormannyal is a pilcsi..neha koppig ki van lepve..
De megneztem volna ezt eloben(csak ugy nem lehet ismetelni)..!!

Seven-Four-Seven--Heavy

Hypo
PMDG-s sracokat nem feltem, azert ertenek ok ahhoz amit csinalnak, az o 737-esuk meg mar oregebb mint a nagyanyam szoval.... IFLY meg jo lesz es ne felejtsuk el nem reg jott ki. LevelD-s team is top notch, ugy hogy van par jo fejleszto es kiado is ( nalam flight1 mint kiado a nyero de utana rogton aerosoft)

Viszont van par akik eleg szarok es meg mindig megy a szekeruk. Tegnap igaz az fsx de vegre beulhettem a caravanba, szep le kell szogezni, a hd texturak meg egyenesen gyonyoruek, de pont ugy repul mint a c152 esuk es mint a c172 esuk ja meg a 185f semi kulonbseg 😞( nagy csalodas de hat ez van...

Szoval hajra Ifly nem sokara raveszem magam fs9 felrakasara ujra, es akkor johet a kicsike..

<#worship>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Lehet bugos, de még így is nagyságrendekkel jobb mint a PMDG...úgy ahogy Apci is mondja. 😛
--------------
Az IFLY keveseknél mûködik viszonylag hibátlanul. A PMDG-nél persze lehet jobb gépet is készíteni (bár eddig még nem sikerült igazán senkinek), de nagyságrendekkel jobbat ebben az FS-ben eleve nem lehet. Ha az IFLY használható lenne, többünknél nem az, akkor is minimális plusszt hoz.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

polluxware
<#vigyor2>

CptSAB
<#awink>
Ryan1991
Hali mindenkinek !
Olyan bajom van hogy ha fel megyek szerverre repülni kb. 20-30 percig tudok fent repülni utána le dob a szerver, de csak engem a többieket nem , az internetem megfelelõ az nem lehet! Valaki tudna valami ötletet adni hogy mi lehet a baj ?!?!?!?!<#nemtudom>

köszi neked is, tehát nincs szabály
chicco
Egyebkent passz.De nalunk vannak olyan rudak amire szinte minden repcsi fel van festeve.
737,767,757,747, tehat mindenre hasznalhato. Meg buszra is.Az emelok is mar ugy vannak kitalalva,hogy tobb mindent lejet veluk emelni.Hisz olyan dragak,hogy a tip spec lenne kutyanak nem kene.

Multkor Pragaban lattam,hogy kitoltak 1 lufi bust ilyen orrfuto emelos kutyuvel .Majs kesobb mindet is ez a lift tolt ki ,de mi classicban ultunk.

L Viper
<#eplus2><#eljen>
CptSAB
<#hehe> Így a hangulatos..

Hypo
tescoban tolnam vele a kosarat😊)))

jól jönne a fa alá mi?😄
Hypo
http://www.skybrary.aero/index.php/Aircraft_Towing

ez meg olyan szep😊 http://www.eagletugs.com/