MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PDFet nem tudom de itt van 1-2 leírás:
Meg az IVAO honlapján is van 1-2 pdf.
http://goo.gl/gd6Zi5
Akkor viszont szenvedek tovább az oktatóküldetéssel, meg olvasgatok majd leírásokat.
Olvastam, hogy a fs2004faq.uw.hu-n volt valami oktato.pdf fájl, de nem találom. Mi is volt az pontosan? Fent van még valahol?
Nem igazán lehet. 😞
Angol leírás tömérdek van a neten, magyarul 1-2 van az fs2004faq.uw.hu oldalon. 😊 Nagy gépeket ahol sok a robotpilót meg elég lassan fordulnak talán el lehet szenvedni billentyûvel is, de mindenképpen ajánlott egy joystick.
Konkréten EHAM-LTBA érdekelne amit szeretnék megrepülni de pontosan ugyanúgy mint ahogy való életben csinálják.
RAM több mint 2 giga van a gépben, a vinyón pedig több giga szabad hely van még, akkor mi lehet a gond?
http://www.lhsimulations.hu
Laci bácsinak sok Köszönet ezért a nagyon szép kiegészítõért!
Opennél nem tudom milyen mappát vagy fájlt kell kiválasztani, mindenre azt irja hogy "can not open..."
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A sörös videó nekem is megvan lévén én voltam az operatõr (is) 😄 Még szerencse hogy olyan régen volt hogy már talán elévült a dolog... 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Spec engem tökre nem zavar FS2004-ben hogy nem 60fps-el mennek a mûszerek - bár természetesen elviselném ha annyi volna 😊 -, ám a 2D panelek maximális unrealisztikussága viszont annál inkább...hányni tudnék tõle. Lehet könnyebb leolvasni ott a feliratokat miegyebeket, de nagyon ciki egy átlagos virtuális pilótára nézve ha folyamatosan olvasgatni kell mi-mire való... 😛 Ennél fogva értelmét is veszti a 2D panel egyetlen elõnye is. Nem is csoda hogy már az FSX-ben is a virtuális pilótafülkére helyezték a hangsúlyt.
Szumma-szummárum: inkább legyen kevesebb fps a mûszereken virtuál kokpitbe mint egy fos 2D panelt bámulnom órákon keresztül. 😊
Itt adtak át egy sört a szárnyashajóra 😊 Apumnak videója is van róla 😊
mondjuk azt nem vágom hogy ti hogyan tudtok csak vc-ben repkedni, miközben a gaugék fps értéke 10-15 körül mozog
legalábbis én max reality xp mûszereknél láttam fluid megjelenést fs9 alatt (ez valmi fs9 gyermekbetegség)
és ez érvényes pmdg,cs757,ifly,ariane.. szinte mindre
vagy csak nálam? 😉
Gabesz: Az óra mindig GMT-t mutat, nem tudod átkapcsolni. Bár a manualban pofáznak GMT meg local timeról, de nincs átkapcsoló gombja.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Szóval a gondod forrása ha nem globális hibád van és a CDU is szart mutat hogy nincs fent a PATCH Version 1.0.2.40 abban javitották. Igy is elõfordulhatnak idõzóna gondok amiket lentebb emlitettem, azokat meg tudod ugy orvosolni.
Szép estét
Szolg. közl.
Zacsi bazd ki a rútered! Vagy az egész oprencered!
Köszi.
ON
Van neki egy IFLY 737-e, aminek a mûszerfalán van egy óra, magad is láthatod a bannerban. Ez az óra UTC idõt mutat mindig, nem pedig a helyi idõt, ahol repülsz. A kérdezõ bátorkodott megkérdezni,hogy be lehet e állítani valahogy, hogy ne UTC-t, hanem helyi idõt mutasson, és mindig átugorjon az aktuális helyi idõre, ha idõzónát lép át.
Tehát akkot mit válaszoltál meg ebbõl? "akkor hajrá"
Gép javítás miatt most csak Fs2004-et használok. Tudtok javasolni valamit arra, hogy hogyan tudnám két monitoron használni a progit úgy ahogy eddig az Fsx-et. Ott a betöltés után csak új nézetet nyitottam majd áthúztam a másik monitorra és katt a teljes képernyõre majd repülés. Az Fs2004-em nem engedi áthúzni az új nézetet, de a mûszereket simán átengedi. Igaz az fsp csökken. XP és dupla monitoros beállítás van.
Elõre is köszi.
Ha van fsuipc regisztralt ott van erre beallitasi lehetoseg.
De fs realtime tenyleg nagyszeru kis progi
letzik egy progi ami javitja az fs9 ido bugjat FSRealtime
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Szeged a hétvégén lesz tölthetõ, Õcsény csak valamikor jövõ hét vége (vízfelületek+újra szinezés) de ha a recolorizálás elhúzódik akkor lehet helyet cserélnek, Pér-Bõny a hónap végén talán..(csak a vízfelületek vannak vissza, fél napos meló) Matkópuszta és Jakabszállás (autogen munkák jelenleg 2/3 ill. félig vannak kész + vízfelületek kellenek) kb. december elején. A Big Kecskemét scenery Karácsonyra várható, ezzel zárúl 2010 és jelenleg ezzel zárom a VFR scenery sorozatot le.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"