45215
  • [HUN]FaTaL
    ó bazz hát ezt meg miért kellett :(
  • Clidey
    Hú mekkora kaki lett ez az új avsim... :(((((
  • exTrem
    Na a slotcsere az működött nagy szerencsémre, de visszatettem a régi slotba ott nem működik a kártya úgyhogy ott vmi nagy gikszer van ... Egyenlőre örülök, hogy működik !! :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is előfordul, mozgasd meg a PCI/PCIe slotban a hangkarit, esetleg vedd ki tedd vissza, fújd ki a port a slotból és jó lesz. :)
  • exTrem
    Másik slot-ban nem néztem még, bios alatt mire gondolsz ?
  • Hypo #33804
    hmm masik slot? bios?
  • exTrem
    Valószínű, hogy kiégett amúgy, mert egyik nap minden ok, másik nap meg csak úgy nem ismer már fel semmit a win ?? Fel se tettem semmi új programot, a hangkarit kiszedtem, megnéztem, visszatettem, de semmi ... Egy diagnosztika kellene, csak ehhez már nem nagyon értek :(
  • Hypo #33802
    hat lehet valami mas gebasz van, mondjuk nekem w7 ultimate 64bit-el csak a hangdriver-el volt gondom ( suxx alaplai realtek )
  • exTrem
    A röhej az, hogy a Win7-nek már driver nélkül is fel kellene ismernie a PCI-os hangkártyát .... de ez nem lát semmit :/
  • Hypo #33800
    lehet valami a driverben szarodott el, tavolisd el a drivert mindenhonnan, safe mode, aztan ujra inditva problad ujra felrakni, valamiert az spdif kimenetet erzekeli
  • exTrem
    OFF. Hozzáértők segítségét kérném. Win7 van fent a gépen és SB Audigy FX hangkártyám van ami eddig működött is. Előző nap minden rendben, másnap kapcsolom be a gépet de hangot már nem hallok. Leellenőriztem a drivert, feltettem egy frissebbet majd rákattintottam a kis hangszóró ikonra a jobb alsó sarokban, hogy állítgassak ott valamit de észrevettem, hogy a csúszka felett egy másik ikon jelent meg SPDIF Out névvel. A lejátszó eszközökben már meg se jelenik a hangkártyám csak ez az SPDIF out amin persze nem lehet semmit állítani. Kiégett a hangkártya vagy mi lehet a gond ? Esetleg tud valaki egy diagnosztikai programot ami kimutatná ha kampec lenne a hangkártyám ? Előre is köszi aki tud segíteni!
  • alien1313
    Tudna valaki segíteni? A következő file-t nem tudom letölteni mert mindig megszakad:
    FaceTrackingAPI_NC-V3.2.6

Szeretném kipróbálni, mert jókat írnak róla, de enélkül nem megy.
  • Hypo #33797
    Nem kell rogton soteten latni a dolgokat, nekem megszunt az egyik emailem es pont az volt bereggelve flight1 nel, irtam a supportnak, az adataimat es megoldottak az uj email cimre az accountot, azota mar parszor ujra telepitettem fs9 fsx et es minden flight1 cucc mukodik
  • w77d
    megírtam most várok a válaszra...

aztán legfeljebb leszedem torrentről basszák emg. Egyszer már elköltöttem pontosan 130ezer ft-ot fs kiegészítőkre, mégegyszer nem fogok..
  • [HUN]FaTaL
    Akkor írd meg neki :D
  • w77d
    írtam, a válasz, hogy lépjek be az e-mailemmel.. csak hogy az emailemre azt mondja hogy nem jó...
  • [HUN]FaTaL
    Nem törölgetik elvileg, pláne vmit amit megvettél, írj a supportnak sztem.
  • napstR
    ha már itt tartunk nem tudtok valami megoldást arra, legyen egy kis fű is a reptereken? :) rexnek van valami grass cucca de csak fsx-re :(

ja és:

:D
  • w77d
    jah, meg is volt véve nekem a ground environmnet sok més cucc mellett, csak törölték a flight1 accom, gondolom mert másfél évig rá se néztem XD
  • [HUN]FaTaL
    Nem tartalmaz. UT sem tartalmaz, használj geprot.
  • polluxware
    fű tex.. ;) ez amolyan "szemcsésítő" léyer inkább mint textúra
  • LegendTommy
    talaj textet nem tartalmaza rex, szerezz be ground enviroment-et
  • w77d
    srácok a REX tartalmaz ugye talajtexturákat is? tehát elég azt felrakni, nem kell UT vagy hasonló?
  • LegendTommy
    mikor lesz a public release?
  • Hypo #33785
  • polluxware
    pmdg j41nél meg elég taxiban hagyni a kondííson levert..
  • polluxware
    a2a spitfire...

ha most pdf nélkül beugrassz a gépbe 80% hogy megfőzöd a motort az első 10percben;)
  • LegendTommy
    oroszok minden kibírnak baszki:D
    nézd meg a vörös zsarut
  • CptSAB
    Helyes, helyes.. én is így gondoltam :) Meglepődtem volna ha másképp lenne.
  • Hypo #33780
    ja emlekszem rataval 8 ezer meteren kergetett az orosz csako online warban hogy nem fagyott szet a pofaja tiszta realizmus:)))))
  • Hypo #33779
    Léteznek ilyenek, FSX re javaslom A2A accusim gepeit, de pmdgj41 ben is a meghibasodas eleg jol allithato, komolyabb kiegekben sok hasonlo dolog van benne, a motor szetegetesetol kezdve a durr defektig:)Ö
  • m814
    Nyugalom!A hosszú élet ritka.....
    Clidey mester kicsit elejébe szaladt a dolgoknak.Lesz ott fa bőven amire lennie kell.
  • w77d
    elég lenni egy Il-2-höz hasonló repülési fizikát belevinni a polgári repülésbe. Ott nincs meggondolatlan őrültködés össze vissza nehéz fogozaton, pedig azok aránylag fürge kis gépek..
  • [HUN]FaTaL
    Van ilyen szimulátor csak nem valószínű, hogy meg tudod fizetni. :D

Még mindig elfelejtitek, hogy ez egy párezer forintos játék és nem milliós szimulátor :D
  • w77d
    pedig csinálhatnának már olyan repmodellt, hogy ha hibázol akkor bizony kurva nagy baj van, mert ugyebár a repülés erről szól. Na meg ne tudjak már egy utasszállítóval rácsapásokat meg dugóhúzókat csinálni XD
  • [HUN]FaTaL
    Ez erősen repmodell függő. :) Egyébként az FSX repmodellje nagyjából ugyanaz, mint az fs9é szerintem.
  • Hont
    Értem, mit mondasz, bár az én véleményem az, hogy ez nagyon gép függő is...Én ezt vettem észre, de a hozzáértők esetleg többet tudnak erről mondani.
    Laikus vagyok, de nagyon...:)
  • w77d
    fs2004 tökéletes lenne, csak egy dolog van ami szar: a repülési modell. Próbáltam direkt katasztrófát előidézni, elkapcsolgattam mindent, teljesen átfordítottam a gépet, mire igaz csökkent a magasság, de a következő pillanatban már meg is fogtam. a legszebb az volt, amikor csak úgy bemutató jelleggel 737-el repültem fejjel lefelé a duna fölött, pedig minden csúszka a reális fizikára van felhúzva...
  • CptSAB
    FS Earth Tiles+AgenT így hívják a két progit, aminek a szép táj köszönhető, no meg a fene türelmemnek, mire telerakosgattam azt a sok textúrát.
  • CptSAB
    Halihó Mesterem! Készülget egyenlőre a kokpit, pont most kaptam meg az új modell verziót az új VC pajintkitekkel :).
    A tényleges kabinfestés most jön, mert az új kitben minden panel határa bennt van. Nagyon profi kitet dobott össze Mehlin. Eddig a panelok nem voltak bejelőlve, így csak egy szimpla szinégető maszatolást használtam, sacc kábé alapon. A műszerek is folyamatosan készíti. Hunaviáról lementettem minden kabin fotót, azok alapján jön a valódi festés. Iszonyatosan tetszik ez a madár. Nagyon rágyúrt az aerodinamikai részre. A leszállás igazi kemény műveletsor, tartani kell a megfelelő rezsimet, mert úgy oda lehet kenni a betonhoz. Hajtómű felpörgése na nem semmi. Úgy tudom egyébként, hogy Mehlin Rainer Mig-21 szerelő volt még az NDK légierő korszakában.