MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
Ezt az Ariane Ng csinalta .Ha jol emlekszem.

Papirzacsi
Bevallom õszintén nem is állítottam, hogy mozog úgy a fej, ahogy gondolod, meg igazából nem is tudom, mert nálam az elsõ dolog, hogy sikítva kapcsolom ki a fejmozgást. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo

Bar lehet amit te lattal videon az mas volt, En erolteljes elore hatra mozgast nem lattam AC vel soha, RealAir gepekhez van meg headlatency de az is mas. FSX re ott a kivalo EZCA na az tud mindent!

CptSAB
Szerintem itt joy kérdés állhat fennt.. 😄 Az én elvetemült Genius joyom mûvel ilyesmiket. Mondhatni 3 állása van már csak a potinak.. bal-közép-jobb. Mindegy mennyire lépek bele az oldalkormány pedálba. Kivágja full a valagát, azt birom, amikor felszállás közben elállítódik. Van ám kacskaringózás.. kár hogy nincs pénz egy normális joyra, csak ez a 7-8 éves ketyere van.
köszi a tippet, de nekem elõre hátra nem mozog a fej akárhogy is állitom, lehet hogy neked mozog vagy csak tippeltél??
Gegi86
Köszi a segítséget, akkor ruddert csak közvetlenül a leszállás pillanatában és a pályán való gurulásnál használják.
exTrem
Merre láttál te ilyeneket ? 😊

Papirzacsi
A ruddert csak arra használd, hogy a gép hossztengelyét a földetérés pillanatában a pálya tengelyével párhuzamosra állítsd, ne pedig arra, hogy a pálya szélére sikerült megközelítést a rudderrel kompenzáld, mert abból úgysem az lesz, amit szeretnél.

Az utóbbi hetekben volt szerencsém különbözõ embereket így leszállni látni szimulátorban, egyik se volt szép leszállás sõt, ronda.

Gegi86
Bocs rosszul írtam mert a pálya küszöbnél használtam, csak azért hogy pont a felezõre tegyem a gépet egyébként a csûrõt használom ha távolabb vagyok még a pályától.
Papirzacsi
200 láb nem közvetlenül elõtte van, súlyos ~15 másodperc van még addig.
Csûrõt próbáltad már?

Az oldalkormányt csak oldalszeles/egyhmûves leszállásnál közvetlen a futók földetérésekor kell használni, meg a földi iránytartásra. Ennyi.

exTrem
ritkán használom a pedálokat repülés közben, mindig apró mozdulatokkal korrigálok, próbáld meg ...

Gegi86
Akkor közvetlen leszállás elõtt hogyan korrigáljam a gépet?
Papirzacsi
Ha benéznél a setupjába, akkor van kb. 3 fejmozgással kapcsolatos beállítás. Nincs sok választási lehetõséged. Nincs elõttem az AC setupja, de szerintem a head latency rate az.

Papirzacsi
Itt elsõsorban az a probléma, hogy meg kellene tanulni vezetni a gépet és akkor nem használnál ruddert indokolatlanul.
Hogy miért reagál ilyen érzékenyen, azt passz lehet wilco hiba ha más gépnél nem csinálja.

ezen könnyen segithetsz, töröld le az active camerát és telepitsd újra mert alapból biztos hogy ez nincs bekapcsolva..
Gegi86
Nekem ez mûködik, de nem tudom hogy kell ki és be kapcsolni (ha tudnám hogy lehet kikapcsolni már rég kikapcsoltam volna mert baromira idegesít)az biztos active camera csinálja.
csak azért kérdezem mert én se találkoztam ilyennel még, viszont valahol a you tubon láttam ilyesmit valamelyik videó nézegetésekor csak nem tudom hogy az active camera volt-e.Hátha van ilyen beállitás amirõl nem is tudtam. köszi
Gegi86
A végsõ megközelítésnél láttom hogy a pálya közép vonalától eltérek valamelyik irányba és pedállal azaz hogy oldalkormánnyal korrigálok de csak gyengén, aztán a gép hirtelen úgy reagál mintha teljesen kitéríteném az oldalkormányt és a sebesség is csökken ami mondjuk 140 csomónál elég gáz, de nagyobb sebességnél nem jelentkezik ez a jelenség ja és wilco A320-ról beszélek.
zsoltfireman
Sziasztok,

Segítség kellene videókarival kapcsolatban.
Saphire HD5830 3D beállítási paramétereire lenne szükségem,FS9 és FSX-hez.

Papirzacsi
1. Nem értem a kérdést. <#idiota>

[HUN]FaTaL
Ilyet szerintem nem lehet.

http://goo.gl/gd6Zi5

Na ezzel ki vagyok segítve... :S
sziasztok! Valaki aki használja az active camerát tudna abban segiteni hogyan lehet beállitani hogy mikor to/ga van induláskor a vc nézetben a fej billenjen hátra tehát mintha gyorsulási erõ hatna, távolodni kéne a fejnek a paneltõl, be lehet ezt állitani active camerában? Ha igen hol és hogyan? köszi
polluxware
1bubis van csak

az FSX-ben is van flying lesson?
Tud valaki segíteni AGent nevû progi kezelésében? ilyeneket probálok megnyitni vele hogy 011000034221 su még a kis képet is megjeleníti betöltéskor aztán amikor rányomok hogy megnyitás nem jelenik meg kép, csak alul hogy ház van ott hány fa, teljesen szüzen raktam fel nem nyultam beállításokhoz köszi a segítséget

Üdv

chicco
Vagy lehet torrentes a geped

[HUN]FaTaL
1., nem nagyon tapasztaltam ilyet, sebessége leesik hát adj gázt 😊
2., A displaynél a weatherben meg az ASEban hogy hány felhõréteg van. Utóbbi pedig valószínûleg azért van mert épp frissít az ASE és máshova teszi a felhõket 😊

Gegi86
üdv lenne pár kérdésem.
1; Amikor leakarok szállni és már csak 200 láb-nál az oldal kormány használatakor a repülõ olyat csinál, hogy kivágja még jobban a hátulját és leesik a sebessége, ezzel a jelenséggel mit lehet tenni?
2; A felhõzet sûrûségét hol lehet beállítani hogy mondjuk a magasból ne lehessen a talajt látni a felhõzet miatt, meg azt mért csinálja az fs hogy felhõk csak úgy eltûnnek pedig elõtte 1 perce azon átrepültem?
A válaszokat elõre is köszönõm.
Köszönöm srácok a válaszokat,igazábol csak annyit szeretnék hogy a helikopter sound-ok ne legyenek rövidek!
Hypo
http://logiquewercks.plymouthreliable.com/act_editor.html

rosszul irtam: aircraft/kiválasztott repülõ/sound/sound.cfg
de jó tanács hogy mielõtt mahinálod, az eredeti cfg-t másold át valahova hogy ha nem úgy sikerül a mahinálás akkor ezzel felül tudd irni amit szerkesztettél...
igen: aircraft/sound/sound.cfg
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a repülögép soundokat meg helicopter soundokat lehet e szerkezteni!
chicco
FSX mar kicsit arcad dolgokkal is meg van fuszerezve.Nehany mission nagyon gagyi szimhez kepest.

Hypo
igen fs9 9 evesekig fsx meg 10 felett.....kb ennyi a ketto kozott a kulonbseg😊

nem
Állítólag az FS2004 jobban javasolt kezdõknek, mint az FSX. Igaz ez?
[HUN]FaTaL
Scenery fejlesztõknek van, nem végfelhasználóknak 😊

Ezek szerint valamelyik programmal kell hozzáadnom a scenerykhez, pl vegyük LHBP2007-et, vagy ezt is meg lehet oldani sima másolással? Sorry<#confused>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

igen ez nekem kínai😊
CptSAB
Nem.. nem ez nem cseréli le a default növényzetet. Ezt kimondottan sceneryk készítéséhez lehet alkalmazni.
CptSAB
Vagy az addon scenery\scenery mappába teszed, és rwy12, library object placer, instant scenery stb. progival tudod hozzá adni valamelyik sceneryhez. Vagy bemásolod abba a xyz scenery\scenery mappába amelyiket szerkeszteni szeretnéd. Lehet ez most elsõre nem volt érthetõ..
én sem tudom😄
én azt hittem, hogy a fákat cseréli le és felül kell írni a régieket
ez valami plusz növényzet? az eddigi fák mellé?
Sorry a hülye kérdésért, de ezeket hova kell másolni?<#smile>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

CptSAB
Hogy ne kelljen várni akkor a flightsim-es linkre 😄

Varjú László - Vegetation Library
[HUN]FaTaL
Ha a Realism hardon van akkor a nyomaték miatt is félrehúzhat, vagy szél van. Mindkét esetben használd az oldalkormányt (rudder)😊

Hali
Az mitõl van, hogy balra húz a gép a kifutón? (levegõben nem tudom, még nem néztem, de gondolom ott is)
Csak a Joy van bedugva, és tökéletesre van kalibrálva, középen van. Valami trim? Trim-et szoktátok állítani? Mert most pl. olyan, hogy alapból fele megy a cessna, ha vízszintesen akarok repülne, lekell nyomni a joy-t.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

[HUN]FaTaL
Ok ezt sikerült elírnom 😄

Segédletek