45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33849 :)) -
#33848 Payware asszem. -
#33847 OFF ugyan és talán nem megoldás a problémádra, csak egy béna példa, de mikor rákötöttem a TV-t a gépre én is ilyet tapasztaltam, volt két fekete csík a képernyő szélén. Nem értettem mi a baja. Én is DVI-HDMI-vel próbálkoztam. Aztán kiderült, hogy csak a default windóz háttérkép nem akkora és a két fekete sáv valójában az asztal háttérszíne volt.
ON -
#33846 nabazdmeg... valaki nem tudná linkelni, avsim nem jó nekem :S -
#33845 Hogyne csinálták volna? LLH Courchevl.. -
#33844 ezt eddig miért nem csinálták emg az FS-ben? :D -
#33843 nekem nvidiam van alapbol Full HD re rakja a win felbontasat -
LegendTommy #33842 s te windows-on állítod a felbontást? asztal, jobb gomb tulajdonságok, stb... vagy catalyst-ba? -
LegendTommy #33841 mindent néztem a refresh-rate-el kapcsolatban, de d-sub-al is tökéletes csak azért kiváncsi lennék milyen dvi-al -
#33840 Azért nem kell annyira messzire menni, a francia alpokban is találsz egy Luklára nagyon hasonlító altiportot LFLJ -
#33839 DVI HDMi szerintem tok felesleges, vay hdmi hdmi ( ez lenne az optimalis megoldas) de ugye a kartyadon nincs hdmi kimenet. a dsub ugye felejtos marad a DVI viszont az meg a monitoron nincs:(
Nincs valakinek a kozelben olyan VGA ja amin van HDMI? akkor le tudnad csekkolni, az az egy centis csik ket oldalt az valamifele bug lehet az atalakitoknal.
Nekem is samsungom van nalam HDMI vel van osszekotve es perfect, dsubnal probakepp nem volt jo. Sajnos a Te samsungodba b..tak rakni DVI bementetet helyette ott a hdmi...
talan meg a monitor refreshet megnezheted lehet 50hz es nem 60 vagy forditva.
-
#33838 hát én ide rohaggyak meg elmegyek, de csak a reptér miatt :D -
#33837 Aktív bizony, és amíg a nyugatiak abban lelik örömüket hogy a Chomolungmára járnak meghalni vélhetően az is marad.Bővebben
itt. -
#33836 gyerekek Lukla még ma is működő reptér??? hogy lehetne eljutni oda? Komolyan érdekel :D gondolom kisebb helyi járatok mehetnek arrafelé ha egyáltalán mennek.. -
LegendTommy #33835 off
az lcd+pc topicba már írtam, de eddig nem jött válasz, hátha itt tudtok segíteni
Vettem egy fx2490Hd monitor+tv kombót, amin hdmi és d-sub csatoló van. A Vga kártyámon dvi és d-sub ami egy ati hd4850. Vettem egy dvi-hdmi kábelt, hogy összekössem a monitort a pc-vel, de full hd-ban 1920*1080 nem tölti ki a monitort teljesen a kép bal és jobb oldalt marad kb. 1 centis fekete sáv. Nem értem mi lehet a gond, hiszen a pc-n a felbontás 1920*1080 és a tv is kijelzi, hogy annyi a felbontás. Próbáltam windows-ból állítani (xp) és ati driver alól is, de mindhiába.
Végső elkeseredésemben kipróbáltam d-sub-al azzal se volt jó, de aztán ati driverből a force gombbal, rá tudtam "kényszeríteni" az 1920*1080-at, és egy tűéles (szemre) tökéletes képet kaptam.
kérdéseim:
1. hogy lehetne megoldani ezt digitálisan dvi-hdmi kábellel? nálam mi lehet a gond?
2. mi az igazi különbséga között, hogy analóg vagy digitálisan kötöm össze moncsit a géppel, ahogy írtam szemre nálam tökéletes d-sub-al is, tudom, hogy analóg esetében át kell alakítani a jelet digiből analógra majd vissza, de ezek tényleg érzékelhető különbségek vagy csak parasztvakítás mint a megapixelek;)?
Előre is köszi a érdembeni válaszokat
bocs az off-ért -
#33834 Ahhh...Thx! -
#33833 Kiveszed és elmented default repülésnek. -
#33832 Üdv Mindenkinek!
Hogyan lehetne végérvényesen kiiktatni ezt a funkciót?
View Options - Gradual transition
Nem szeretném minden egyes alkalommal kivenni a pipát az alkalmazásból.
Remélem van rá megoldás...
Üdv!
Zsolt
-
#33831 picit off: jön a Cliffs of Dover!!!!! :D Kell egy kis European Air War fheeling!! :) Remélem egyszer lesz majd egy 43-45-ig tartó változat is. off vége -
#33830 de mondjuk ha ez lenne a legnagyobb gond azt mondanam ok kis kellemetlenseg, de ez a fos talicska wordpress theme es az antitalentum aki ezt osszerakta...... fel se tunt hogy az osszes hirdetesuk regi meretes ( igaz az se volt egy szabvany) de igy ebbe az uj borzadmanyba raadasul nem is passszol, szepek is a szetnyujtot animalt gifek:) -
#33829 Ezt az AVSIMet én is beszoptam... :( -
#33828 upsz:( -
#33827 Tudom hogy be kell újra regelni, olvastam még a régi, használható oldalukon. De mint írtam alább, nem engedi a mail címemet használni...mint ahogy Fatal-nak sem amint látom... Fos ez, úgy ahogy van! -
#33826 De nem tudok újra regelni, mert azt írja hogy már használatban van az email. lol... -
#33825 a regi logined a libraryhoz nem mukodik, ezt irjak is, ujra kell reggelni, mert teljesen uj mmotort raktak ra loginnal egyutt.
bereggeltem, muxik, de lassú, és hát..... -
#33824 Eddig sűrűbben látogattam az avsim.com-ot mint a flightsim-et, de úgyhiszem mostantól fordult a kocka. Ezzel az izomból elkúrt dizájnnal nem vagyok képes megbarátkozni. Annyira semmitmondó hogy az már fáj.
Ráadásul a library dizájnjának semmi köze a főlapéhoz ami szerintem totál gáz, a keresője lófaszt nem talál meg, a friss cuccok között nehezen lehet eligazodni hol fejeződik be az előző leírás és hol kezdődik az új.
Az adat-átemelés sem sikeredhetett valami jól, esetleg ez az új library-motor is egy fos, ugyanis nem tudok beloginolni a régi adataimmal. Ha kérek jelszóemlékeztetőt, akkor azt írja hogy ilyen mail cím nem létezik, ha meg újra be akarok regelni, akkor pedig ez a mailcím már létezik üzenet jön. Vicces.
Egyszóval, amíg nem tesznek valamit ezzel a kritikán aluli dizájnjukkal, addig bye-bye avsim! -
#33823 nem, nem tudok most ennyit kiadni egy fs kiegészítőre... -
#33822 Nem, te két hotfixet raktál fel valószínűleg.
Kérdés: Megvetted?:) Mert a törések szarok (már a második hotfixhez is, összevissza repül a gép), az sphez sincs normális és sok hibát javítottak benne. -
#33821 felpakoltam rá mindkét sp-et :) -
#33820 Rendszergazda módban futtasd a notepadet és akkor engedi menteni.
iFlyhoz meg rakd fel az SP1et. :) -
#33819 és valahonnan nem lehet frissebb conf managert leszedni?? -
#33818 Ja es hat a library BAZZ:))) -
#33817 gondolom ez nem a legutolso ifly mert azon My fleet gomb van az engine and model resznel -
#33816 Hat kerem a word press themek kozott is van par sokkal szebb:)) Avsim ertem en hogy kell az uj rendszer, meg SEO es a tobbi ma kivanatos szarsag, de ezzela theme-el annyira elvesznek a hirek egy rakas box az oldaon....
+ hasab valasztasa nem is lenne annyira szar otlet, de igy hogy bal felso be kerult a Nagy Image Header es fo cikkek alajnloja, elegge elveszik ott ugy hogy kozben jobb oldalt egy donate hirdetes van aminek a meretet szarul alitottak be es ettol ugy nez ki mintha lehanytak volna.
Hamar 3 hasabos felosztas a bal szelso es kozepso lehetett volna mas meretu es a jobb szelso egy keskenyebb ahol a MOST viewed, Most Downloaded..stb dolgok lehettek volna plusz a login regisztracio es forumbol egy kis iuzelito. Jobbra raktam volna a friss termek rovidhireket es kozepen lett volna az olvasmanyosabb resz.
Szinvilagrol ne beszeljunk mert az is pocsek foleg a keken a kek kiemeles.
Aztan ha rakattintasz egy linkre ismet valami erdekesseg az oldal strukturaja marad harom hasabb de valami elbaszottul szarul raadasul a kozepso hasabb egy vekonyka amiben alul egy skyscaper ( banner) ami mellett a masik hasabban egy MPU banner, a lap 3/4 e mag ures:))
Na befejeztem sracok, csak elkapott a szakma. -
#33815 most lehet én vagyok vak, de hol is van az a gomb?
-
#33814 My Fleet gomb biztos segit a configuratorban -
#33813 próbáltam, de nem tudom hogy kell... csak azt tudom beállítani, hogy hány utas legyen, milyen hajtóművek, legyen e winglet... -
LegendTommy #33812 ifly configuration manager-el is lehet -
#33811 Kár érte :( -
#33810 srácok kezdem újra felépíteni fs rendszerem... az ifly 737-hez hogy kell liveryt telepíteni? Betettem a liveryt a texture mappába, de az aircraft.cfg-t nem tudom átírni, nem engedi a gép elmenteni aztán..