45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Tóth Balázs #33889 akarodmondani IVAO/VATSIM, igaz?:D
#33885: +1 -
bankii #33888 "Mert énekelt egy dalt értünk... Nagyon sokan ennél többet tettek.."
Majdnem, de nem.
Gyűjtést rendezett, amiben néhány százezer dolcsi jött össze. Ez kicsivel több, mint egy éneklés.
De így már ez abszolút nem FS topik. -
#33887 Szerintem inkább radar contact. -
napstR #33886 ezzel a ProFlight Emulator-ral kapcsolatban van valakinek tapasztalata? nem jönne rosszul egy jobb ATC fs-be. -
#33885 A szobrot valami keresztény nemtudomkik akarják lecserélni, nem valószínű, hogy lecserélik.
Nem kéne tereket átnevezni, meg hidakat sem. Nem mindegy mi a neve? Jó az úgy, ahogy van. Az országot kormányozni kéne nem balf*szságokkal foglalkozni... -
#33884 Mert énekelt egy dalt értünk... Nagyon sokan ennél többet tettek.. -
#33883 De az 2%-is is csak megjegyezte, sem mint javasolta...... -
MatWood #33882 Szerintem olvass utána miért akarnak teret nevezni el Elvisről... -
Tóth Balázs #33881 Valamelyik reggeli műsorban volt kérdés a TV-ben, hogy "Ön mire cserélné a Szabadság szobor nevét?" 98%: maradjon úgy ahogy van! 2%: Szűz Mária :D:D -
#33880 ami előttük volt az min rossz.....
kezd ez az egész a kultúrális forradalomhoz hasonlítani -
#33879 Elvishez mi a fene köze van ennek az országnak? Világsztár volt az oké de ilyen alapon Jack Lemonról vagy akárkiről is lehetne teret nevezni.Úgy hallom a Szabadság szobrot is le akarják cserélni Szűz Máriára vagy kire.Nem tudom mi a gond a szabadság eszméjével-igaz a szovjet időkben állították és akkor lehet hogy mást értettek szabadság alatt mint ma,de attól a szabadság még egy értékes pozitív dolog. -
#33878 az egyik megy, a másikhoz meg túl........... -
#33877 gyerekek ezek nem normálisak... Elvis Presley, ferihegy átnevezés, Lágymányosi híd átnevezés, Magyar köztársaság átnevezése simán Magyarországra... nincs jobb dolguk?? Nem kéne egy kicsit kormányozgatni is már az országot, nem mindennek új neveket kitalálni??? Nem vagyunk még elég szarban?? -
perko #33876 OFF
"Nem támogatja a kormány tervét a Ferihegyi repülőtér átnevezésére a tárcaközi földrajzinév-bizottság, derült ki a testület hétfői ülését követően. A vita a Ferihegy földrajznév kihagyásán folyik. A kormány reakciója: kicsinálják a bizottságot." (Index)
-
#33875 most ugyanezt lássuk egy 767-essel XXXD -
#33874 :))0 kis cessnaval siman:) -
#33873 -
#33872 mert azt hiszik ez az Ipari nyomas, es ha mindenki likeol ,twitterezik facebookol, akkor enked is azt kell csinalni a siteoddal:)) de ilyen szarul -
LegendTommy #33871 aham, thx -
#33870 egyáltalán azt nem értem, hogy minek változtatni... annyira unalmas már ez az újhullámosdi...
ami működik, császknak változtatnak rajta? -
#33869 2. analóg jel továbbítás esetén fellépő háttérzavaró tényezők lehetőségét "eliminálja" a DVI összeköttetési móóódszer....
amúgy.........
valmint még annyi ,hogy az AUTO gomb amivel fókuszálgatsz időről időre ilyen olyan felbontás váltogatások között, na elvileg ezt is megszünteti (jobb kompatibilitás az adott panellel) -
#33868 :))) word press nem rossz annyi normalis theme van hozza, csak hat aki ezt csinalta az egy luzer -
#33867 Nagyon helyes!!! És remélem jól seggbeszekszuálják azt, aki azt az új dizájnt a világra okádta!! -
#33866 JAJ DE SZEP:)))) megerte az a par ezer hozzaszolas a forumban:)))
For a variety of reasons, we have decided to revert back, temporarily, to both our web site design and our former library. We are going to spend some time refining both the new web site and the library. We cannot estimate when those efforts will be completed. We expect a new web site to come online before the new library does. We want to ensure that we have most, if not all, of the functionality that exists in the previous library is present in the new library when brought back online. Please bear with us as we put some more effort into making the AVSIM site everything that our users have come to expect. -
#33865 MANUAL: Takeoff Procedure! (6.-8.) -
#33864 Remélhetőleg a hónap végére......
-
LegendTommy #33863 nem media markt-os hama -
carlosfly #33862 BP Scenery
szivesen de ez az FS2004 fórum ;) -
nymus99 #33861 Sziasztok Guruk, új vagyok, lécci egy letöltő-linket adjatok BP Scenery-hez!
Köszönöm szépen. FSX-em van -
#33860 És atihoz valót vettél? Bár elvileg csak a hangnál van szerepe, csak avval megy ki dvion a hang, de képnél még nem láttam problémát másik átalakítóval. -
LegendTommy #33859 ccc-t igen, nem adtak hozzá dvi-hdmi kábelt, azt vettem amivel próbáltam -
#33858 És a CCC-t beállítottad? És a gyári ati dvi-hdmit használod?:) -
LegendTommy #33857 a tálca se ért ki végig, na mind1 maradok d-sub-on egy darabig -
Tóth Balázs #33856 Sziasztok!
Nektek iFly-al nem fordul elő, hogy egész egyszerűen nem engedi bekapcsolni a robotot? nekem néha csinálja. Semmilyen erőhatás nincs a kormányszerveken, ami leoldhatná, bár elvileg az sem a robotot oldja le:S
Ha valakinek előfordult, talált megoldást?:S
Előre is köszi,
Balázs -
#33855 Na mire tékeltem addigra kiderült a turpisság, akkor vissza az egész! :) De a kukkerod azért ne vedd le! :D -
#33854 Na de azt a tálcán egyből észreveszed, hogy az túllóg a feketén bazz...vagy nem volt rajtad a kukkerod? :D -
#33853 :D
Faternál fordult elő atival, notebook, hogy állítani kellett a catalyston mert csík volt mindkét kijelzőn, valamiért összenyomta a tv-n a képet. :) -
#33852 Ja, csak nekem második monitorként volt beállítva, mikor próbáltam, és ott nincs tálca. :-D De mikor elkezdtem mozgatni rajta az egeret, akkor rájöttem, csak előtte ültem 5 percet, hogy mi a bánatért nem megy úgy néz ki, mint a laptopomon (amiben ATI kártya van), pedig jól van beállítva a felbontás. :-D Amúgy Nvidia kártyával volt. -
#33851 ATinál a catalystot is be kell állítani, hogy jó legyen, ha jól emlékszem. Plusz valóban a win háttérkép asszem 1920x1200 és mivel alapbeállítás szerint tartja a képarányt így összenyomja. Egyébként ezt könnyű leellnőrízni, mert a tálca mindig kiér a képernyő széléig a háttérképtől függetlenül. :) -
#33850 basszus