MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendszer tekinteteben igen.mert csak hatul van feklap.250 kts ig hasznalható itt is max .Földön meg hasznalhato a spiler
A BAE nem olyan ebben a tekintetben, mint a fokker? Szeles, turbulens idõben kint hagyják a hátsó féklapokat leszállás közben végig, hogy nagyobb teljesítményen járhasson a hajtómû - könnyebben reagáljon. Nem ismerem a BAE típust túlzottan, csak kíváncsi lennék, hogy ebben megegyezik-e a fokkerrel.
lehet ,de 3000 feeet alatt nem fékezunk meg Bae szarsaggal sem.fax tudja milyen glideslopon estek be.Lehet a pötty valahol alul volt nagyon es ures is volt mar :-)
stallig lassitani a szimulátorban nem lassitok soha, de ha pilóta lennék igaziban még inkább nem mernék, lehet hogy szélnyirás volt nekik...
Félig off:
Budapest Airport has been declared again „safe European airport” following a thorough follow-up security audit conducted by the airport security experts of the European Union and Hungary. Budapest Airport – together with the relevant Hungarian authorities – has returned to the safe status in the shortest possible time.
Budapest Airport has been declared again „safe European airport” following a thorough follow-up security audit conducted by the airport security experts of the European Union and Hungary. Budapest Airport – together with the relevant Hungarian authorities – has returned to the safe status in the shortest possible time.
http://goo.gl/gd6Zi5
hat latszik ,hogy a hatso fekajtok nyitva maradtak.Szepen stall-ig lassitottak.
A fizika be is jott .Toty
A fizika be is jott .Toty
Sziasztok!
Arról érdeklõdnék, hogy egy repcsi legyártásához milyen programokat ajánlanátok?
az FS Design Studioval próbálkozom, de egyenlõre nem túl barátságos hozzám.
Elõre köszönök minden tippet.
Arról érdeklõdnék, hogy egy repcsi legyártásához milyen programokat ajánlanátok?
az FS Design Studioval próbálkozom, de egyenlõre nem túl barátságos hozzám.
Elõre köszönök minden tippet.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Meg az utasok gyomra. Igazi repülõgéphordozós becsapódás volt...
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Hm... Kapitányék most jelentették be a 737-100/200 projektet.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
thx, akkor ez jó, azokat úgyse használtam
ugyi csak a Magyar reptereket törli?
ugyi csak a Magyar reptereket törli?
Mindet.. valóban szó szerint kell érteni
Amit ajánlani tudok:
VFR kisrepülõterek csomag+Hungary2004+Budapest 2003/2007+VFR repülõterek+LHSim meg a Mester Dunakeszi sceneryje+ Red Bull..
A default FS repülõterek nagy része eltájolt, ez még nem is lenne nagy baj, ha az új scenery felülírnák a régit, de itt a baj, hogy amíg pl. Pápa, Szentkirályszabadja stb.. esetében simán felülírta, addig több esetben is ott az eredeti repülõtér. A baromira rossz koordinátákkal.
Amit ajánlani tudok:
VFR kisrepülõterek csomag+Hungary2004+Budapest 2003/2007+VFR repülõterek+LHSim meg a Mester Dunakeszi sceneryje+ Red Bull..
A default FS repülõterek nagy része eltájolt, ez még nem is lenne nagy baj, ha az új scenery felülírnák a régit, de itt a baj, hogy amíg pl. Pápa, Szentkirályszabadja stb.. esetében simán felülírta, addig több esetben is ott az eredeti repülõtér. A baromira rossz koordinátákkal.
"Hogy Szegeddel ne legyen gond.. készült egy kiegészítõ patch FS-hez, ami töröl minden default repülõteret"
ezt, hogy kell pontosan érteni? Minden Magyar default repteret?
ezt, hogy kell pontosan érteni? Minden Magyar default repteret?
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
http://www.kerozingozos.hu/2010/05/20/es-most-hadd-vezessem-egy-kicsit-en-a-boeinget/
<#worship>#worship>
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
A Szeged VFR tölthetõ. Az fs scenery.cfg módosítandó, a flatten sort kell hozzáadni, részletek a szöveges állományban.
Szeged Airport VFR
Hogy Szegeddel ne legyen gond.. készült egy kiegészítõ patch FS-hez, ami töröl minden default repülõteret. Célszerû az eredetieket menteni mielõtt ezt ráengedné valaki.
FS2004 Patch
Szeged Airport VFR
Hogy Szegeddel ne legyen gond.. készült egy kiegészítõ patch FS-hez, ami töröl minden default repülõteret. Célszerû az eredetieket menteni mielõtt ezt ráengedné valaki.
FS2004 Patch
Hello,
Én jövõ héten csütörtökön megyek egy órára a HighFly airbus-ba. Kíváncsi vagyok a részletességre.
Én jövõ héten csütörtökön megyek egy órára a HighFly airbus-ba. Kíváncsi vagyok a részletességre.
Elnézést hogy kicsit kívül esik az FS-en de itt már járt valaki?
http://highfly.hu/index.php?dest=sims
http://highfly.hu/index.php?dest=sims
sziasztok! olyan kérdésem lenne fs9 cfg.ben
TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=9.500000
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=4.50000
TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=224
ezek közül milyen beállitás a legjobb?
most ilyen...
TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=9.500000
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=4.50000
TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=224
ezek közül milyen beállitás a legjobb?
most ilyen...
Sziasztok!
Gauge-t milyen programmal lehet szerkeszteni?
Gauge-t milyen programmal lehet szerkeszteni?
Seven-Four-Seven--Heavy
Hmm, Settings Controlls Buttons es szepen gorgeted a savot es csak elotunik ez a ket parancs, ha van hely a joyon akkor ra is lehet konfigolni nekem ott van.
Köszi Zacsi!😉
Most már csak arra kérlek, hogy azt mond meg, hogy ezeket hol találom...:S
("decrease selection" és az "increase selection" gomb)
Most már csak arra kérlek, hogy azt mond meg, hogy ezeket hol találom...:S
("decrease selection" és az "increase selection" gomb)
Ezért van a "decrease selection" és az "increase selection" gomb, hogy beállítsd vele a zoomot.
Amúgy ha egyszer beállítod VCben és elmented defaultként a repülést, akkor megjegyzi.
Amúgy ha egyszer beállítod VCben és elmented defaultként a repülést, akkor megjegyzi.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Sziasztok.
Megtudjátok mondani, hogy a CFG-be melyik adat jelöli a VC zoom módot?
Szeretném azt megoldani, hogy ne kelljen a VC módba minden egyes indítás alkalmával a 1.0 távolságot a 0.50 módosítani.
Nekem ez lenne az optimális, de az adatok bevitelénél mindig elfelejtem át állítani. felszállás közbe meg kicsit illúzió romboló kilépni a menübe, mikor egyébként is van bõven mire figyelni...
Megtudjátok mondani, hogy a CFG-be melyik adat jelöli a VC zoom módot?
Szeretném azt megoldani, hogy ne kelljen a VC módba minden egyes indítás alkalmával a 1.0 távolságot a 0.50 módosítani.
Nekem ez lenne az optimális, de az adatok bevitelénél mindig elfelejtem át állítani. felszállás közbe meg kicsit illúzió romboló kilépni a menübe, mikor egyébként is van bõven mire figyelni...
Genius MetalStrike 3D joystick-ja van valakinek? Szerintetek megfelelõ az FS irányításához?
Természetesen amit letiltottak. :-D Már a bemutató kép is ígéretes. 😊
ja a maule?😊)) vagy az elso videoban levo amit a sony letiltott?😊)
a maule fs default gep egy rakas szar szerintem, de szep😊
a maule fs default gep egy rakas szar szerintem, de szep😊
Sajna konkrétan engem abban a videóban nem az EZCA érdekelt, hanem a scenery és a gép. 😊
nem akarom offolni az fs9 topicot, de fsx topicban szivessenbeszlek EZCA-rol nagyon jo csak igy repulok kis melot igenyelt osszes gepre beloni de kiru.
es most hova szarjak??😊) koltozz 😊)) vagy proxyzz😊)
Ha ezt is letiltottak akkor tobbet nem tudok tenni😊)
Ha ezt is letiltottak akkor tobbet nem tudok tenni😊)