MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spmd
Nálam a Kókai Tibor/Jankovics István féle LHDK reptér déli végében egy-két érdekes objektum található, mint pl. levegõben lógó cserepes és rózsaszín növényzet.

Ezt el lehet valahogy tüntetni?
Illetve az AFCAD fájl nem volt jó nálam, az AI gépek a küszöbnél megálltak és nem tudtak bejelentkezni a toronynak, mert a HOLD POINT túl messzire került a kifutótól. Ezt közelebb raktam egy kicsivel és megjavult.
Megcsináltam a Hungary Base Scenery autogen növényzetét is, ami illeszkedik a textúrához, ha van rá igény, akkor megosztom.
Az Aerosoft Budapest 2007 scenery kisrepterein található statikus repülõket ki lehet valahogyan szedni?
Bocsánat a sok kérdésért, de remélem tud segíteni valaki. Elõre is köszönöm.
spyy55
JÁÁÁJ <#pias><#nyes>

Mi azzal a baj? Örülj amíg annyi...

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Majd kipróbálom. Egyszerûen a rex könyvtárában van egy texture mappa és ezzel írjam felül az fs könyvtárban lévõt? Az ase-t hogy tudom átállítani, hogy ne a saját texturáit használja?
060.2-t ír

Hogyan tudok jobbat elérni?

Clidey
Picit nézz át a bal oldalra inkább... <#crazya>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Az jó! <#taps><#nyes><#nyes><#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!
Mekkora a megfelelõ fps érték a játékban? Nekem 0.60-at ír ki shit+z kombinációra.

[HUN]FaTaL
Rakd be a rex textúráit és csak idõjárásra használd az ASE-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen meg van az aktive sky is de annak nem olyan szépek a felhõi.
a rex-nek nagyon jók a felhõk, víz, ég, stb.... texturái, viszont az idõjárás generáló része nem az igazi, használj helyette active sky-t, ha van rá lehetõséged.
Sziasztok!
Tegnap feltettem a rex nevezetû progit, alapjában véve nagyon meg vagyok vele elégedve csak egy gondom van vele, hogy mikor frissíti az idõjárást mindig csak a elém teszi be a felhõket s ami mögöttem van azt kiveszi. Szóval a lényeg, hogy lehet beállítani azt, hogy mindenhol felhõk legyenek körülõttem? Így reálisabb lenne.
eyecandy
Köszönöm a segítséget sajnos nem jött össze, vennem kell egy usbst... 😞

CptSAB
A GmaxAcademy féle bisz festésén is töröm a fejemet, de elég sok gond van azzal. Nincs hozzá paintkit.. itt kezdõdik. Folytatódik azzal, hogy az alap festést elnagyolták, ráadásúl el is van csúszva az egész. Pl. a Cápeti festésnél a cápafogsor fele hiányzik, nem illeszkedik a kétoldali festés és lehet sorolni. Katasztrófálisan összecsapott a textúra. Amúgy ez a legvezethetõbb a CS MiG-21UM után.
A lényeg újra kell rajzolni az egész fuse_T textúrát, a lemezosztást. De hogy végûl elkészül-e ez a festés, azt nem tudnám megmondani.
alert
A hivatalos verziót az Aerosoft-tól jobban ajánlom, ez egy befejezetlen, nem végleges verzió, ami csak a Budapest Airport részére készült az apron "irányítók" képzéséhez.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Willenbrock
Szépek lettek,kár hogy csak AI.

Papirzacsi
Letölthetõ persze, az aerosoft oldaláról, a scenery beregisztrálása után.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok!

Le lehet még valahonnan tölteni a Budapest 2007-hez azt a kis kieget, ami a mostani ferihegyi állást tartalmazza? (a 2009-tõl tartó építkezésre gondolok) Sokat kerestem a guglival és találtam is egy kérelmet, elvben ezen a fórumon belül, de valahogy nem találtam meg (a google nem arra az oldalra dob) Tehát ha ebben tudnátok segíteni azt megköszönném.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

kiru
köszönnöm!!!!!
sikerült, már kezdtem összetojni magamat, hogy rakhatom újra. Elvileg most már megszûnt a gond! <#taps>

az iso-t berakod a daemon-tools-ba, majd totalcommander-el látod a file-okat és az msgame1.cab-ba belépsz és kimásolod amit akarsz
megnézem megszûnt-e a probléma.

<#worship>

nálam az elsõ cd-n a Msgame1.cab-file-ba van benne az effect mappa
vhogy be kéne tennem egy képet, hogy lásd, milyen mappák vannak

valamelyik .cab file-ba lesz benne az effect mappa
nemtom, de itt annyi mappa van, hogy azt sem tudom merre kezdjem. Pl külön effects mappa nincs is a "telepítõ cd-n" Az iso-t annak idején kiírtam dvd-re és azt nyitottam meg total commander-rel.

szerintem az .cab file-lesz amibõl ki lehet szedni az eredeti fileokat, de én nem ismerem ezt a problámát, nem tudom mit kéne másolni
Alarm, nem találok .cad fájlt

Köszi, már próbálom is!

ha az iso-t berakod pl.:daemon tools-ba, akkor az ugyanaz mint a telepítõcd, csak nem optikai drive-ba hanem virtuális-ba
Sziasztok!
Pár napja jelent meg egy hiba fs9 ben. Bárhova repülök az égbolton megjelenik szinte minden repülésnél egy vékony csík. Elvileg valami effects probléma. Régebben azt javasoltátok vkinek, hogy a telepítõ CD-ról a .cad fájlokat írja felül. ISO-val raktam fel a gépre progit, nincs telepítõm. Tudnátok vmi megoldást, vagy nem úszom meg az újratelepítést? Elõre is köszi!

Gegi86
Engem nem is érdekel hogy wilco vagy airsimmer csak legyen egy olyan szintû A320-as mint az ifly B737. De ez nem mostanság lesz 😞
[HUN]FaTaL
Nem tudom, de én mostmár kiváncsibb vagyok, hogy milyen lesz a készülõ wilco v2.

Gegi86
Szerintem az alap dolgok nagyjából le van szimulálva. Mondjuk az airsimmer jobban megvan csinálva a leírások alapján csak bugos és nem tudom hogy most csinálnak egyáltalán valamit a fejlesztõk.
[HUN]FaTaL
Jóval egyszerûbb, bár nem tudom mennyire vannak leszimulálva az indításhoz szükséges rendszerek a wilcon.

köszi! ez gyakorlatilag csak ON-ON-ON-ON? 😄 mert ha igen akkor jóval egyszerûbb tûnik mint a 737-es indítása 😮 az sem nehéz persze 😊

Gegi86
Ja ezt nem vettem észre hogy nincs benne csak ezt találtam most így hirtelen, de azért az feltûnik az embernek hogy minden off-on van a fuel panel-en.
[HUN]FaTaL
A rendestõl messze van, fuel pumpot nem kapcsol pl., ezen már akkor is röhögtem mikor elõször próbáltam. 😄

Anélkül pedig nem indul be, a többi viszont jó 😊

Gegi86
Ebben a dokumentumban az 5. oldalán le van írva rendesen, hogy mi a teendõ.
sziasztok! tudnátok linkelni valami jó kis airbus a320-as cold and dark startup tutorialt? youtube-on találtam egy-két videót, de nem az igazi egyik sem... jobb lenne egy dokumentum lépésrõl lépésre 😊

CptSAB
Ha erre:
FS2004 HuAF MiG-21 Bisz Papa 47
file:ai_mig21_papa_griff.zip
illetve erre:
FS2004 AI MiG-21 Bisz Kapos Fighter Regiment
file:ai_mig21_kapos11.zip

Na ezek AI gépek.. én pingáltam õket
Willenbrock
A link nem sikerült de a flightsimen van 2 pápai géphez festés.

Willenbrock
A lap alján 2 szép festést találtam,de mégsem a Lago mighez készültek-ezek AI gépek talán?
Remélem befejezik azokat a gépeket amiket említettél mert az F-13-on kívül nincs normális Mig-21 egyelõre.

[HUN]FaTaL
Akkor nem tudom, nekem cyborg evom van, semmi probléma vele.

CptSAB
Biztos a Lago Biszhez láttál magyar festést? 😄 Én csak egyrõl tudok, a Cápeti, ez gyári de az is elég szemcsés. A Lago Bisz komoly egyensúlyi gonddal küszködik, amit csak fokoz a vízszintes tengely mentén fellépõ kormányerõk hiánya, amikor azt elvárnánk. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert nagyon sokat láttam repülni ezeket a gépeket, hetente 2-3 napra kiköltöztem a kertbe suli után, vagy iskolai szünetek esetén egész napra. Szóval a Lago/Soko termékkel nem sokra jutsz. Ellenben készül FS2004 alá két nagyon igéretes darab. Mehlin Rainer gépe gyengébb VC grafikával bír, Luka madara azonban brutális, vérbõ grafika kívûl-bellül.
exTrem
fel bizony

cessna172
Sziasztok!
Rövid ideje játszom csak az FS 2004-el. Az a problémám vele, hogy a menüben egérkattintgatás, vagy enterezés közben az esetek 2/3-ában kifagy(kékhalál). Játék közben minden rendben van, már ha sikerül addig eljutni. ATI Radeon 9600 pro kártyám van és XP alól játszom vele. Volt valakinek hasonló probléma esetleg? Az FS 2002-vel nincs ilyen gond.