45215
  • polluxware
    fas*nak? ha ennyire harcban állunk a nyugattal, akkor ki *aszt nem izgat mire nevezzük át...

magyarország... fájdalom
  • [HUN]FaTaL
    Ez a kormány a legfontosabb problémákat oldja meg először.

Elvis tér meg repülőtérátnevezés...

Elvis tér állítólag azért mert 57ben kiállt a magyar forradalom mellett az USAban. Lehet hogy a sarki John bácsi is kiállt, róla is teret nevezzünk el?
  • w77d
    rohaggyanakmeg
  • [HUN]FaTaL
    Liszt Ferenc lett Ferihegyből

Öcsém...
  • Gegi86
    A hovercontrol.com van néhány tanács, hogyan kell beállítani az fs9 és a joystickot.

Ja és van egy Bell-412 helikopter amit szerintem érdemes kipróbálni .
  • tsGucci
    Free.
  • [HUN]FaTaL
    "Németh Design féle Eurocopter 120."

Ez free vas nála vagy fizetős?:)
  • tsGucci
    Én hellizni csak úgy tudok ha a realism-et leveszem, különben esélytelen. FSX és FS9 szintén. Default helik meg eleve katasztrófálisak. A legjobb tanulógép a Németh Design féle Eurocopter 120.

Amúgy a témához visszatérve a festés lenyűgöző.
  • Hypo #33961
    :) jaja jo kis cucc inditas a legjobb:)
  • DANIELE
    Srácok ezen lehet a trímmet állítani.
    http://www.avsimrus.com/f/fs2004-helicopters-35/helicopter-mi-8mt-version-4-1-final-31486.html?action=download&hl=
  • polluxware
    heli repmodell?

DCS Black Shark kiprószál

Fsx-es heliknél mai napig nincsen trimm modellezve... és így biza iszonyat fárasztó velük repülni egy idő után (sztem)
  • Hypo #33958
    A kulonbseg FSX ben FS9 hez kepest helikopter teren az csak is a default helik jobb repulesi tulajdonsagai. De semmi mas. Ugyan az a szar mindketto.
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanaz a fos? pf :/
  • Clidey
    Honnan veszed ezt a hülyeséget?? :D Ugyan az, dettó! :)
    Bár akadnak üdítő kivételek...nemrég próbálgattam az ingyenessé vált ND Sikorsky S-76-ot, és egész jól elboldogultam vele...mondhatni megkedveltem... :)
  • [HUN]FaTaL
    Én is heliznék de fs9ben egyszerűen trágya. FSXben állítólag már jobb a helyzet.
  • w77d
    én imádom őket, csak kár, hogy a fs-ben egyszerűen nem bírom őket uralni, pedig ezerszer próbáltm már...
  • [HUN]FaTaL
    Igen, FSX only.
  • spyy55
    PMDG Jetstream 41 csak FSX-re van?
  • m814
    Ha esetleg valaki kedveli a helikoptereket.
    A Heico Richter féle EC135 Air ambulance Hungary festése tölthető az LHS oldaláról.
  • super08
  • gfarkas
    Nem gond, majd szavaznak a meg sem született gyerekek meg a legkönnyebben lóvá tehető, 1 féldecivel lefizethető faluszéli, városi gettó lakók, hogy a politikai "elit" tovább garázdálkodhasson kedvére.
    De hagyjuk, ez nem a PoliDili.
  • polluxware
    nyuggerisztán

hát ez kész..

nyugalom.. ezután már nem is szavazhattok!
  • gfarkas
    Na ! Szépen alakul a dolog, jól néz ki.
    OFF

Egyetlen ember sem akart egyetlen repezredtől, repülőgéptől sem megválni, nyugdíjba menni csak valaki valahol úgy döntött, ahogy...és ráadásul mi nyugdíjazottak tesszük tönkre az országot ("nyuggerisztán")

A remény hal meg utoljára...

Én már csak tudom...

ON

Nagyon ígéretes, csak így tovább.
  • LegendTommy
    hajrá
  • CptSAB
    OFF .. Hisznek még a mesékben? Jó.. ha azt vesszük évtizedeken keresztűl látták el becsülettel, tisztességgel napjainkig a légierő ill. honi légvédelem katonái a szolgálatot, és teszik ezt mindaddig amíg ki nem szedik alóluk a technikát, le nem szerelik, vagy szélnek nem eresztik őket.

ON

Még egy hét és minden épület modell meglesz Taszárra! :D
  • CptSAB
    Nya.. a tiszta modell valahogy emígyen fest az efesben. A reflektorok és a kandelláberek még nincsenek meg.

• gfarkas
    Most lett valami új polgári fősólyom a magas hivatalban, a fiúk bíznak benne, hogy ez a narancsszínü tollas változtat a dolgokon....
  • polluxware
  • polluxware
    bászom egy francia szó egyébként...
  • polluxware
    ? ááá a viccen lehet nevetni

ezen max....

nem bászom fel rajta magam
  • CptSAB
    Ahogy én tudom, a Mig-15 UTI is sajnos lengyel lajstromot fog kapni. Vicc.. pedig jó lett volna a Bear UTI-t megfesteni.
  • m814
    Akkor biztos tetszeni fog ez is,bár írásodat azért ne ismételd meg a PMDG fórumán mert biztos alaposan megsértődnének.
    Az utóbbi pedig landclass vagy AFCAD probléma.
  • w77d
    én a CLS DC10-et használom és nagyon profi, simán PMDG színvonal... A CLS 747-200-at sem mondanám rossznak, sőt az A310-et is igen színvonalasnak találtam.

más: az mitől lehet, hogy a Princess Juliana reptéren nálam a kifutópálya úgy másfél méterrel lebeg a föld felett?? de csak a textura, mivel a gép az elsüllyed benne..
  • m814
    Röviden? Mint a CLS általában.Már már eléri a jobb free modellek színvonalát,de mégse.....
  • polluxware
    cls review (fsx)
  • polluxware
    level-d 767
  • polluxware
    * FMC functionality
    * Limited function F-Lite style FMC
    * Use of the SID’s and STAR’s in the Microsoft Flight Simulator database
    * Radio and Navigation frequency entry
    * V-speed calculation
    * "Direct to" waypoint features
    * Progress display
    * "Direct to" waypoint features
    * Estimated fuel on board, and more

sztem ez sokat mond..
  • w77d
    senki?
  • gfarkas
    ...hozzánemértés.... bocs
  • gfarkas
    Ez a legszörnyűbb, hogy nem pénzkérdés.Teljesen igazad van.
    Azért sok elkötelezett ember van, lsd.: IL-14, Li-2, MIG-15 felújítása.
    A magas hivatal H magasságról Fí szög alatt ...ik az egészre.
    Az, hogy egy gép itthon kapjon lajstromjelet és ne külföldre kelljen vinni: nem pénz hanem hozzáállás kérdése.Csak jó fizetésért minél kisebb kockázattal elüldögélni egy magas hivatalban, na ez megy nálunk.A hozzáneértés meg nem hátrány, sőt.