45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33969 fas*nak? ha ennyire harcban állunk a nyugattal, akkor ki *aszt nem izgat mire nevezzük át...
magyarország... fájdalom -
#33968 Ez a kormány a legfontosabb problémákat oldja meg először.
Elvis tér meg repülőtérátnevezés...
Elvis tér állítólag azért mert 57ben kiállt a magyar forradalom mellett az USAban. Lehet hogy a sarki John bácsi is kiállt, róla is teret nevezzünk el? -
#33967 rohaggyanakmeg -
#33966 Liszt Ferenc lett Ferihegyből
Öcsém... -
#33965 A hovercontrol.com van néhány tanács, hogyan kell beállítani az fs9 és a joystickot.
Ja és van egy Bell-412 helikopter amit szerintem érdemes kipróbálni . -
#33964 Free. -
#33963 "Németh Design féle Eurocopter 120."
Ez free vas nála vagy fizetős?:) -
#33962 Én hellizni csak úgy tudok ha a realism-et leveszem, különben esélytelen. FSX és FS9 szintén. Default helik meg eleve katasztrófálisak. A legjobb tanulógép a Németh Design féle Eurocopter 120.
Amúgy a témához visszatérve a festés lenyűgöző. -
#33961 :) jaja jo kis cucc inditas a legjobb:) -
#33960 Srácok ezen lehet a trímmet állítani.
http://www.avsimrus.com/f/fs2004-helicopters-35/helicopter-mi-8mt-version-4-1-final-31486.html?action=download&hl= -
#33959 heli repmodell?
DCS Black Shark kiprószál
Fsx-es heliknél mai napig nincsen trimm modellezve... és így biza iszonyat fárasztó velük repülni egy idő után (sztem)
-
#33958 A kulonbseg FSX ben FS9 hez kepest helikopter teren az csak is a default helik jobb repulesi tulajdonsagai. De semmi mas. Ugyan az a szar mindketto. -
#33957 Ugyanaz a fos? pf :/ -
#33956 Honnan veszed ezt a hülyeséget?? :D Ugyan az, dettó! :)
Bár akadnak üdítő kivételek...nemrég próbálgattam az ingyenessé vált ND Sikorsky S-76-ot, és egész jól elboldogultam vele...mondhatni megkedveltem... :) -
#33955 Én is heliznék de fs9ben egyszerűen trágya. FSXben állítólag már jobb a helyzet. -
#33954 én imádom őket, csak kár, hogy a fs-ben egyszerűen nem bírom őket uralni, pedig ezerszer próbáltm már... -
#33953 Igen, FSX only. -
#33952 PMDG Jetstream 41 csak FSX-re van? -
#33951 Ha esetleg valaki kedveli a helikoptereket.
A Heico Richter féle EC135 Air ambulance Hungary festése tölthető az LHS oldaláról.
-
super08 #33950 -
#33949 Nem gond, majd szavaznak a meg sem született gyerekek meg a legkönnyebben lóvá tehető, 1 féldecivel lefizethető faluszéli, városi gettó lakók, hogy a politikai "elit" tovább garázdálkodhasson kedvére.
De hagyjuk, ez nem a PoliDili. -
#33948 nyuggerisztán
hát ez kész..
nyugalom.. ezután már nem is szavazhattok! -
#33947 Na ! Szépen alakul a dolog, jól néz ki.
OFF
Egyetlen ember sem akart egyetlen repezredtől, repülőgéptől sem megválni, nyugdíjba menni csak valaki valahol úgy döntött, ahogy...és ráadásul mi nyugdíjazottak tesszük tönkre az országot ("nyuggerisztán")
A remény hal meg utoljára...
Én már csak tudom...
ON
Nagyon ígéretes, csak így tovább.
-
LegendTommy #33946 hajrá -
#33945 OFF .. Hisznek még a mesékben? Jó.. ha azt vesszük évtizedeken keresztűl látták el becsülettel, tisztességgel napjainkig a légierő ill. honi légvédelem katonái a szolgálatot, és teszik ezt mindaddig amíg ki nem szedik alóluk a technikát, le nem szerelik, vagy szélnek nem eresztik őket.
ON
Még egy hét és minden épület modell meglesz Taszárra! :D -
#33944 Nya.. a tiszta modell valahogy emígyen fest az efesben. A reflektorok és a kandelláberek még nincsenek meg.
-
#33943 Most lett valami új polgári fősólyom a magas hivatalban, a fiúk bíznak benne, hogy ez a narancsszínü tollas változtat a dolgokon.... -
#33942 -
#33941 bászom egy francia szó egyébként... -
#33940 ? ááá a viccen lehet nevetni
ezen max....
nem bászom fel rajta magam -
#33939 Ahogy én tudom, a Mig-15 UTI is sajnos lengyel lajstromot fog kapni. Vicc.. pedig jó lett volna a Bear UTI-t megfesteni. -
#33938 Akkor biztos tetszeni fog ez is,bár írásodat azért ne ismételd meg a PMDG fórumán mert biztos alaposan megsértődnének.
Az utóbbi pedig landclass vagy AFCAD probléma. -
#33937 én a CLS DC10-et használom és nagyon profi, simán PMDG színvonal... A CLS 747-200-at sem mondanám rossznak, sőt az A310-et is igen színvonalasnak találtam.
más: az mitől lehet, hogy a Princess Juliana reptéren nálam a kifutópálya úgy másfél méterrel lebeg a föld felett?? de csak a textura, mivel a gép az elsüllyed benne.. -
#33936 Röviden? Mint a CLS általában.Már már eléri a jobb free modellek színvonalát,de mégse..... -
#33935 cls review (fsx) -
#33934 level-d 767 -
#33933 * FMC functionality
* Limited function F-Lite style FMC
* Use of the SID’s and STAR’s in the Microsoft Flight Simulator database
* Radio and Navigation frequency entry
* V-speed calculation
* "Direct to" waypoint features
* Progress display
* "Direct to" waypoint features
* Estimated fuel on board, and more
sztem ez sokat mond.. -
#33932 senki? -
#33931 ...hozzánemértés.... bocs -
#33930 Ez a legszörnyűbb, hogy nem pénzkérdés.Teljesen igazad van.
Azért sok elkötelezett ember van, lsd.: IL-14, Li-2, MIG-15 felújítása.
A magas hivatal H magasságról Fí szög alatt ...ik az egészre.
Az, hogy egy gép itthon kapjon lajstromjelet és ne külföldre kelljen vinni: nem pénz hanem hozzáállás kérdése.Csak jó fizetésért minél kisebb kockázattal elüldögélni egy magas hivatalban, na ez megy nálunk.A hozzáneértés meg nem hátrány, sőt.