MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt el lehet valahogy tüntetni?
Illetve az AFCAD fájl nem volt jó nálam, az AI gépek a küszöbnél megálltak és nem tudtak bejelentkezni a toronynak, mert a HOLD POINT túl messzire került a kifutótól. Ezt közelebb raktam egy kicsivel és megjavult.
Megcsináltam a Hungary Base Scenery autogen növényzetét is, ami illeszkedik a textúrához, ha van rá igény, akkor megosztom.
Az Aerosoft Budapest 2007 scenery kisrepterein található statikus repülõket ki lehet valahogyan szedni?
Bocsánat a sok kérdésért, de remélem tud segíteni valaki. Elõre is köszönöm.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mekkora a megfelelõ fps érték a játékban? Nekem 0.60-at ír ki shit+z kombinációra.
Tegnap feltettem a rex nevezetû progit, alapjában véve nagyon meg vagyok vele elégedve csak egy gondom van vele, hogy mikor frissíti az idõjárást mindig csak a elém teszi be a felhõket s ami mögöttem van azt kiveszi. Szóval a lényeg, hogy lehet beállítani azt, hogy mindenhol felhõk legyenek körülõttem? Így reálisabb lenne.
A lényeg újra kell rajzolni az egész fuse_T textúrát, a lemezosztást. De hogy végûl elkészül-e ez a festés, azt nem tudnám megmondani.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Le lehet még valahonnan tölteni a Budapest 2007-hez azt a kis kieget, ami a mostani ferihegyi állást tartalmazza? (a 2009-tõl tartó építkezésre gondolok) Sokat kerestem a guglival és találtam is egy kérelmet, elvben ezen a fórumon belül, de valahogy nem találtam meg (a google nem arra az oldalra dob) Tehát ha ebben tudnátok segíteni azt megköszönném.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
sikerült, már kezdtem összetojni magamat, hogy rakhatom újra. Elvileg most már megszûnt a gond! <#taps>#taps>
Pár napja jelent meg egy hiba fs9 ben. Bárhova repülök az égbolton megjelenik szinte minden repülésnél egy vékony csík. Elvileg valami effects probléma. Régebben azt javasoltátok vkinek, hogy a telepítõ CD-ról a .cad fájlokat írja felül. ISO-val raktam fel a gépre progit, nincs telepítõm. Tudnátok vmi megoldást, vagy nem úszom meg az újratelepítést? Elõre is köszi!
http://goo.gl/gd6Zi5
Anélkül pedig nem indul be, a többi viszont jó 😊
FS2004 HuAF MiG-21 Bisz Papa 47
file:ai_mig21_papa_griff.zip
illetve erre:
FS2004 AI MiG-21 Bisz Kapos Fighter Regiment
file:ai_mig21_kapos11.zip
Na ezek AI gépek.. én pingáltam õket
Remélem befejezik azokat a gépeket amiket említettél mert az F-13-on kívül nincs normális Mig-21 egyelõre.
Rövid ideje játszom csak az FS 2004-el. Az a problémám vele, hogy a menüben egérkattintgatás, vagy enterezés közben az esetek 2/3-ában kifagy(kékhalál). Játék közben minden rendben van, már ha sikerül addig eljutni. ATI Radeon 9600 pro kártyám van és XP alól játszom vele. Volt valakinek hasonló probléma esetleg? Az FS 2002-vel nincs ilyen gond.