45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44174 Mi a Laci bácsi féle eredeti MAS-t használjuk. Te nem az LHSim félét? -
#44173 NA én végig túrtam az FS könyvtáramat, de ilyen, sőt még csak hasonlót se találtam...
"Szerk.: Ja, és természetesen kellenek scenery/world/texture -be a MAS 047* agn-nek is. A települések miatt. Ezeket az ORBX másolásnál felülírja, ezért kell vissza tenni." -
#44172 Viper több minden cserélt eddig, azokat is érdemes meglesni. Pl: 002b2 szett.
Szívesen, remélem jó lesz! -
#44171 Köszönöm szépen!!!! -
#44170 Természetesen.
Backup nélkül hozzá sem nyúlok. :)
-
#44169 huh, nagyon köszönöm!
Természetesen a textures mappáról már eltettem a mentést. :) -
#44168 Csókolom-csókolom...
Nekem is át tetszene küldeni...???
Köszönöm szépen! -
#44167 Úton van.
Priv.
Természetesen az adott mappákról egy backup erősen javasolt. :) -
#44166 Nagyon szépen köszönöm! Esetleg akkor elkérhetem őket, tényleg nincsen kedvem ezért feltenni. :) -
#44165 Na, akkor azokra válaszolok, amiket elvileg tudok. Aztán Viper kolléga majd kiegészíti. Elvégre Ő a nagy mágus. :)
Ha van telepítve vmilyen world texture pakkod, akkor azokat természetesen felülírja a scenery/world/texture mappában.
Ide kell bemásolni az orbx fájljait.
Ahogy Viper is említette, ezek nem tökéletesek, ezért a GE-ből első körben az erdők texturáját, valamint a sivatagi mezők helyett egy jobban oda passzoló mezőt raktunk be.
Ezeket szívesen átküldöm, hogy ne kelljen a GE-ből kibányásznod.
Elvileg más nem kell, de én még betettem a buildings és a trees v2 fájlokat is. Az első az épületek a második a fák pofáját változtatja meg. Ezeket az FS9/Texture mappába kell tenni.
Szerk.: Ja, és természetesen kellenek scenery/world/texture -be a MAS 047* agn-nek is. A települések miatt. Ezeket az ORBX másolásnál felülírja, ezért kell vissza tenni. -
#44164 Na, akkor azokra válaszolok, amiket elvileg tudok. Aztán Viper kolléga majd kiegészíti. Elvégre Ő a nagy mágus. :)
Ha van telepítve vmilyen world texture pakkod, akkor azokat természetesen felülírja a scenery/world/texture mappában.
Ide kell bemásolni az orbx fájljait.
Ahogy Viper is említette, ezek nem tökéletesek, ezért a GE-ből első körben az erdők texturáját, valamint a sivatagi mezők helyett egy jobban oda passzoló mezőt raktunk be.
Ezeket szívesen átküldöm, hogy ne kelljen a GE-ből kibányásznod.
Elvileg más nem kell, de én még betettem a buildings és a trees v2 fájlokat is. Az első az épületek a második a fák pofáját változtatja meg.
Szerk.: Ja, és természetesen kellenek bele a MAS 047* agn-nek is. A települések miatt. -
#44163 Köke! Héten összeparítom a cuccost.. -
#44162 Hmm, no... Én is leszedtem, mert ránézek már, ha ilyen ódákat zengtek róla. Viszont van egy rakat könyvtár, de a world textures-en kívül kb. fingom nincsen mit hová kell tenni, pláne arról vagyok nagyon fogalmatlan, amit írni tetszett a text csomagokról, átnevezgetésekről.
Szóval ebben a csomagban nem jó néhány textura csoport? Ezeket cserélni kell az általad leírtakra? Esetleg ezekből egy kis zip-et kérni nagy kecsegség, mert a GEProt ezé' nem tenném fel, viszont szeretnék én is csodás hungarit magamnak, meg ezeket a sivatagos részeket kiküszöbölni, mert néhol Ukrajnában is szembe gyün ám. :)
Nem utolsó sorban ezen kívül van még egy valag text e helyütt, mint pl. CHPro, meg ilyenek. Ezeket nem bántja a csomag?
Szóval mi kellm hová, mi helyett, mi az a sok könyvtár? :D Bár kedves, hogy a ruszki helyett emberi nyelven is leírják mi micsoda, de kb. így is fejvakarást okoz, pedig nem vagyok egy gügye gyerek. :) Szerintük... :)))
-
#44161 Ez a v5.4 a GE cuccokkal kiegészítve elég szép párost alkot.
Szembetűnő a különbség a városok képe között is, ha telepítve van az 5.4. Az általad beszúrt képen is tisztán látszik, hogy Keszthely mennyivel pofásabb lett. Pécs detto.
Summa summarum ajánlom mindenkinek, hogy tegye fel. -
#44160 Köszi a hasznos infókat! -
#44159 Na megnéztem, a sivataghoz is marad a GE-ből 002b2 szett. -
#44158 Nincs mit.
Gyorsan leírom, miket buherálam eddig ebben az 5.4-ben:
Erdők nem élethűek hazánkhoz (027b2). Ilyen félig kopár, ligetes textúrák, ráadásul az évszakok is keveredve vannak. Átnevezve javítható de a 027b2 szett cseréje a GE-re is elég jó megoldás.
MAS-nál a mező sivatagos, mert itt is össze van keverve az évszak. A 128b2 szett cseréje a GE-re, vagy a helyes átnevezgetés megoldja. .
Cape Canaveralnél az úton fák: 136b2an1.agn -t törölni kell! Ez teljesen felesleges.
Aztán még a sivatagi textúrák, pl Gizah mellett is eléggé homogénre sikerültek. -
#44157 Dánke schön.. viriboltban nem leltem ezt az 5.4-et, ott csak 5.1 volt.
Naqgyon szép a képek alapján. :) -
#44156 Itt van kompletten az egész, nem is túl nagy a mérete: #44112.
Szépen mappákra van bontva és azt másolsz be, amit akarsz.
Amikről írtam lentebb, hogy nem passzolnak, elütnek, azokat meg szemrevételezés után csak át kellett helyesen nevezgetni, mert volt ahol az őszi név alatt futott a tavaszi, stb. Tök jó lett utána. -
#44155 -
#44154 Csinos.. scenery/world/texture mappa gugli drive-ra esetleg? :) -
asolyom #44153 Akkor maradok a DA Fokkernél, és PT Tupoljevnél. -
#44152 OFF
PC Guruk!
Szerintetek hol keressem a következő hibát!
Az FS9 egy corsair SSD lakik!A gondom a következő!
Néha néha ez a meghajtó egyszerűen eltűnik.Ilyenkor gép oldala leszed és egy másik sata csatira átdug és megy minden tovább! Most pl egy LHBP-LOWW útvonalon GIGOR előtt 25nm szállt el. Azt hittem valami scenery hiba, de aztán látom, hogy sajátgépben nem látszik a meghajtó.
Szerintetek SSD vagy deszka hiba?! (hozzáteszem, a többi samu ssd hibátlanul megy közben) -
#44151 Itt meg a Zhulyany elkészült Antonov szerelőüzeme. :)
-
#44150 Igen, én is így vagyok vele, amikor hasonló képek jönnek szembe a játékban. Csak az az FSX topic ne lenne ideát. :)))
Kis Odesszai út, szentségtörésként egy 737-8-al, de már muszáj voltam egyet, mert már-már azt hittem, ezekkel elfelejtettem repülni. Na azért nem, de nem volt ám meg a hangulat. :)))
-
#44149 nem annyira rossz mint amit megszoktunk tőlük:) -
#44148 Megyek sárkányozni :D
TAF LHSM 040500Z 0406/0415 35028G44KT -
#44147 Dover környéke, teljesen alap FS.
Ez a rész a GE-vel is annyira "túlurbanizált" volt eddig. Most visszafogottabb, és jobb szerintem. -
asolyom #44146 Üdv kedves pilóta társak!
A Feelthere E-Jets v2 csomagról mik a tapasztalatok? A marketingje elég jónak tűnik, de ugye mint tudjuk...... :-) -
#44145 lesz Debrecenhez Stadion update?? Ugye voltak a rádió tornyok update lassan jöhet egy stadion is jó VFR pontok politika nélkül:))))) -
#44144 Ez melyik környék? Nagyon szép! -
#44143 Persze. Egyelőre csak itthon és pár általam favorizált helyeken néztem, ott ennyi gondom volt.
Egyébként erősen gondolkodtam már, hogy FSX-re kéne váltani, de valahogy nincs kedvem a konfiggal, meg az FPS-el küzdeni, amikor ilyen szép lett az FS2004-is. Nekem ez elég :)
-
#44142 Arra megkérhetlek, hogy ha vmi komolyabb hibába belefutsz, amit érdemes javitani, akkor szólsz!? Asszem ez marad most, jó lenne, ha rendben lenne. -
#44141 A Laci bácsi féle autogen is kell hazánkhoz. A kistelepülések miatt.
Ha nem itthon repkedek, akkor meg visszarakom a GE azonos autogen fájljait. -
#44140 Szerintem is. Nekem tetszik, hogy lekonvertálták, mert így villámgyors lett és annyira nem zavaró a minőségromlás. Nagyon kis magasságon egy kicsit talán, de még így is jobb az összkép.
Már elkezdtem rendbe rakni, meg átnézegetni.
Van, ahol csak annyi a bibi, hogy a tavaszi és őszi szett egyszerűen össze lett cserélve. -
#44139 Elég jó ez a v5.4
Kicseréltem én is az erdőket, meg a nyári sivatagot.
És ugye Laci bácsi féle 047b agn-eket is be kell tenni!? :)
Elég pofás lett a táj, meg a települések is rendben vannak. -
#44138 Elvileg elment, használd egészséggel mindkettőt (3-at), meg amit még írtam.
A 26-ig nem leszek mert egy kis füredi nagyjavításra megyek, nem hiszem, hogy ott lesz net, esetleg okosról, addig is üdv mindenkinek.
-
#44137 Szia Győző!Igen, barátkozunk...;)
Küldöm pü-ben!
Nagyon szépen köszönöm! -
#44136 Látom repülöd az Aeroworx Super King Air B200-at, van egy magamnak gyártott magyar festésem hozzá.....emilcím ellenében el tudom küldeni (opredszer csere miatt elvszett minden címem :-( ) a Mammutmail-on. -
#44135 Van már ebből az Orosz csomagból egy rakás verzió. Kipróbáltam már egy párat én is. Amit most tesztelgetek, az a V 5.4-es.
A MAS pedig a régebbi, eredeti Varjú Laci bácsi féle.