MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ezt hívják autogennek, rengeteg meló egy nagy területet lefedni továbbá az engine sem támogat annyi fát és épületet amire te gondolsz. Használj FSXet ott sûrûbb sokkal, csak erõmû kell hozzá. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

pedig a mai fiatal kis kockák már mind i7el de legalább quad core-os atomerõmûvekkel, játszadoznak otthon, azok lazán elbírnák ezeket a textúrákat

Aerosoft Bp-el kapcsolatban...elég életlennek tartom!!! az utak elmosódottak stb. az elképzelésem az lenne hogy lefotóznának minden országra egy pár jellemzõ tájképet, pl hogyan néz ki egy szántó, egy város, egy erdõ és azt irgalmatlan nagy felbontásban kapnák le, majd ugyanugy ahogy a ground environment pro-nál textúrákba gyûjtenék benépesítenék jó vastagon fákkal, házakkal és azt vagdosnák ugy össze fsben hogy egy egész európát betöltsön...a 3. meg a hang fs 9 hez ugyanúgy mint fsx-hez(itt több kieget is kiadtak a hanghoz, fs9hez kb 1et az sem mûködik), erre irtam hogy túl nagyok az igényeim

kiváncsi vagy az igényeimre, vagyis észrevételeimre? mmm...jollehet az fs-t 2004ben adták ki akkori gépekre tervezve, de a kiegészítõk terén hiányolom azt a kieget ami sok házat rak egybe,városoknál elég kószán vannak a házak, olyan kieg kéne ami ugyanezt a foghijjasságot az erdõkben is megoldja,és pl az nekem érthetetlen hogy ahol rét van vagy fû, ott akár ground environment pro akár més kieg mért vannak fekete foltok? azt értem hogy ahogy le lett fotozva a tájfelülrõl ott vannak a 3D-s autogén házak alatt az eredeti házaknak elmosódott képei meg hogy a fa alatt ott van egy zöld folt, de hogy a réten mért van fekete folt

polluxware
flytampa vienna !1.0!;as berlin-tegel; as lippstadt; as Leipzig; as lhbp; portland

Hypo
mihez kepest?

jó lehet nekem nagyokaz elvárásaim 😄

[HUN]FaTaL
loál 😄

Maximum optimalizálatlan, de egyébként meg jó és a város kifejezetten szép.

azért a Budapest eléggé béna lett sztem

Hypo
<#taps><#taps><#taps><#taps>

[HUN]FaTaL
"ott az egész régió kivan dolgozva"

Ugyanúgy ahogy az Aerosoft Budapest is 😊

Egyébként durva combo még de több kiegbõl áll a Swiss pro + FSDT Zürich vagy FranceVFR FlightParis + Aerosoft Orly + Aerosoft CDG

a visual flight Farnborough meg nem simát a Farnborough-i repteret dolgozza ki hanem repülõnapot csinál belõle, van közönség, bemutató gépek, és te csinálhatod a mûsort

sztem a leges legdurvábban kidolgozott pályarendszer, gurulóút és felszállópálya tekintetében az aerosoft Madrid, mindent összevetve pedig a legszebba flytampa Hong Kong Kai tak ott az egész régió kivan dolgozva, igaz az egész kb akkora mint egy nagy reptér de valami eszetlen jó a házak a vizesárok a pálya és a gurulóutak között

[HUN]FaTaL
Ugyanaz, aerosoft csak kiadó.

FSDT Zürich, Aerosoft Balearic Islands X is mehet 😊

inkább flytampa loww

nah !!! már lehet is irkálni ki mit használ

Hont
Tényleg. Lehetne egy szavazást indítani a legtöbbet használt kiegészítõk tekintetében.
Kíváncsi lennék mi jönne ki...
Szerintem:
1Aero.LHBP 2Aero.LOWW.3LHSim.LHSM
[HUN]FaTaL
Ködben több az fps.

Hont
Én is ezt szoktam alkalmazni...😊))
Max 16mérföld látótávolság!😄
A valóságba is általában párába úszik a horizont.
Nem így van Zacsi?
A köd?😄
sztem meg pont az butitja le az fps-t meg a sok-sok felhõ 😄

Papirzacsi
Ezért kell mindig éjszaka és ködben repülni. 😊 Még az FPS-re is jótékony hatással van. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Aki IFR-t repül annak ugysem számít hogy most amit alul lát az valóságban is ott van e vagy nincs, a reptér legyen full valóságos a többi csak valóságos kinézetû. Egy olyan pack kéne mint pl a ground environment pro csak sokkal nagyobb felbontású sokkal élesebb textúrákkal, és persze jó arányokka, olyasmi feeling lennejó mint az Eredet címû filmben, hogy a valóságban nem létezik az a táj de olyan mintha az lenne a valóságos....

Hát igen csak mikor ilyen 10és 3ezer láb között vagy és még onnan 2500tól ils a pályáig az a pár percnyi final-an való repülés ronda környezetben azért elég kiábrándító

Gegi86
Hát lehet hogy én is maradok az alap scenery-nél és texturánál mert olyan árban vannak ezek a kiegészítõk, hogy inkább veszek egy aerosoft-os repteret, úgy se sok mindet lát az ember 300FL fölött.
De azért köszönöm mindenkinek a segítséget.
Hypo
En fs9 alatt nem nagyon hasznalok global cuccokat se scenery se textura se semmi😊 mivel foleg repterekre koncentralok es a nagygepes repulesre.

FSX mas teszta, ott konnyebb lenne segiteni eleg csak ORBX PNW es tarsai a legjobbak amiota kijott PNW es tarsai szinte csak ott repuklok es milyen szepen osszeall tongass x el....

nekem volt annó egy olyan kiegem ami pl a dunát megcsinálta vannak csak folyókra illetve szakszerûbben igy nevezték vízrajzra vonatkozó kiegészítõk
Nézz utána talán ugy hogy rivers avsim-en de sztem az ilyenekkel vigyázni kell nekem akkora niagarákat csiinált vmi a folyóimba meg a balatonba, 50 m-es szint emelkedést álló vízben!!!! hogy azota inkább ezeket hanyagolom. Talán a magyarország alap scenery-vel próbálkozz

[HUN]FaTaL
A domborzatra FSGlobalt javaslom, de elég drága.

Viszont ebben nincs se photoscenery, se landmarkok, se repterek, se autogen semmi csak a domborzat gyakorlatilag, esetleg folyók.

Gegi86
Akkor a domborzat meg a folyók csak a local scenery-ben vannak meg csinálva?
Hont
Szerintem, meg a lokált nem pótolja semmi...
Legyen az akármilyen kicsi kis rész, ha az célirányosan van kidolgozva, akkor az olyan nagy pluszt ad az FS-nek, hogy semmilyen globál nem pótolja.
Bár ez fordítva is igaz.
Nézd már meg Badacsonyt, FSG2008 nélkül...
Csak arra megyek, amerre megvannak a kiegészítõk.
Nagyon sok ingyenes létezik, amit nem lehet megunni.
Ami meg a gépigényt illeti, nekem "csirke" gépem van és örülök, ha 12-15 be meg áll az FPS egy-egy megareptéren, de inkább néha akadjon egy pillanatra, minthogy üres betoncsíkokat lássak.
Én leis töröltem pont ezért, ugyanilyen az Fs Earth tile ha megnézel egy jútyúb vidit magasból olyan hogy elájulsz, de ha azt is mutatnák milyen mikor final-n van egy gép onnan igen lapos....

[HUN]FaTaL
NL2000 szép viszont van egy óriási hibája: Nincs autogen 😞 Szerintem illúzióromboló a lapos táj felett repülni.

Én is így éreztem azért irtam az 1000bmp-bõl álló mozaikot, viszont látom képben vagy, bármilyen módon lehet növelni a 3d objektumok számát?
pl ház

Papirzacsi
Az olvasottakból gondolom óriási titkot árulok el, ha megjegyzem, hogy a Ground Environment Professional nem scenery, se nem globális, se nem lokális, csak egy textúra csomag.

Viszont vannak olyan kiegészítõk mint a Netherland vfr, meg France Vfr meg ilyenek amik olyanok mint a google térkép tehát ha van egy szántóföld amit látsz akkor az a valóságban is akkora és ott van, hiszen egy valódi fényképbõl lett csinálva. A lényeg hogy én is Ground Environment pro-t használom egyedül, mert IFR-t repülök

Fs Global 2010 + Ground Environment Pro és akkor egyben megvan azegész világ
Viszont kötekednék a készítõkkel, szinte mindenhol nagyobbak a szántóföldek mint amekkorák fs-ben

Sztem attól függ hogy mi éri meg hogy mit repülsz, ha vfr-t (amihez az fsx jobb)akkor mégis jobb a local scenery, a ground environment pro sztem elég jó ha ifr-t akarsz repülni, de én ugy vettem észre hogy inkább azt csinálja hogy csinálak a készítõk 1000 bmp képet városokról, erdõkrõl, hogy hogy nézki egy szántóföld általánosságban és ezekbõl a mozaikokból rakják nagyjából össze a világot, az ultimate Terrain Europe is valami hasonló de ott már pontosabbak, csak európára jellemzõ mozaikokat használnak, ha azt akarod hogy a folyók is a helyén legyenek érdemes olyan kiegeket is letölteni ami a folyókat helyrerakja

Gegi86
De azért ez a Ground Environment Professional jobb mint az alap scenery ami az fs2004-ben van. A local scenery meg jobban eszik a memóriát mint a globál scenery vagy ezt rosszul gondolom. Meg ugye a Ground Environment olcsóbb mintha a local scenery-t egyenként venném meg?
Hypo
hmm, hat nem konnyu mivel a globalis sceneryk szerintem annyira nem jok mint a local sceneryk. Ground Environment Professional

Gegi86
Én olyanra gondolok ami egész európát feldolgozza de nem olyan alaposan mint amiket felsoroltál.
Hypo
Austria professional, Switzerland Professional, Van egy egesz Hollandiat lefedo is, de az eleg nagy meret viszont ingyenes.

Gegi86
Terület érdekelne.
Hypo
Terulet erdekel vagy repter?

Tibetan
Megjött a Flight1-tól a válasz, beregisztrálták az új emailcímem, kaptam új jelszót, tehát minden rendben.

Köszi még egyszer!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Gegi86
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen europai scenery tudnátok ajánlani? Persze aminek nincsen nagyon nagy gépigénye de azért szép.
Elõre is köszönöm.
Tibetan
Urak (Hypo, Eyecandy)!

Nagyon köszi a linkeket!<#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

eyecandy
Ja, sajnos az e-mail cím kell mert arra küldi a linket ahol konfirmálni kell.

na még akkor egy kérdés mára, Ai hangokkal kapcsolatban fshotseat-en kívül tud valaki olyan cumót ami nem csak a taxizási hangoot teszi be a sound mappába, hanem esetleg különbözõ, hajtány felpörgés áthúzás, landing take off hangokat ad az AI gépekhez? (elég uncsi igy a játék hogy csak zümmögnek végig semmi leszállás hang vagy felszállás hang)
Égetõ lenne mert teljesen megváltoztatná a hangulatot a reptereken akár milyen mód érdekelne, ha ide oda kell ctrl+c ctrl+v zni az is

Papirzacsi
Esetleg az optionsben próbálkoznék.

Mint látod még a virtuális repülés is rejt magában veszélyeket, gondold el hogy annak a 180 8bites adatnak a családja mit szól ehhez, sztem az icao megregulázza majd az fs traffic kiegek gyártóit 😛 XD

[HUN]FaTaL
Érdekes 😊