45215
  • m814
    A reptérről van azért némi infó, viszont a Chart az valóban csúnyán kimaradt........
  • Hypo #34688
    Nagyon szép gratula, egy apró megjegyzés, remélem a kőzápor majd nem hullik a fejemre miatta. Szóval a manual lehetne egy picit tobb, már nem nekünk hanem esetleg külföldieknek, kicsit több infó a reptéről chart stb, de ez semmit nem von le a scenery szépségéből.

CSAK IGY TOVÁBB
  • m814
    LHBP Peti "birodalma",mi ezt tiszteletben tartjuk.
    Ez a legkevesebb azért a rengeteg segítségért, amit a kezdeti időkben tőle kaptunk.
  • exTrem
    Ez egy nagyon is méltányolandó ötlet lenne szerintem. Ha Petinek lesz ideje majd bekukkantani erre, akkor szerintem mindenféleképpen megérne egy próbát összeállni az LH team-mel és alkotni egy óriásit :)
  • gabesz639
    Nagyon szép munka!
    Nekem is az jutott eszembe, hogy profi munka jó lenne ha az új ferihegy is ilyen részletesen lenne megcsinálva. Tényleg élmény most már lhdc-re repülni.
    köszi
  • gfarkas
    Csatlakozom az előttem írókhoz. :-)

• Tóth Balázs
    Gratulálok a hatalmas csapatnak, elképesztő mennyire profi, precíz(mint már Tőletek megszokhattuk:) ) Simán felveszi a versenyt az aerosoft, flytampa scenerykkel, és ingyen... max.respect nektek :)

Üdv,
    Balázs
  • exTrem
    Gratulálok a minőségi munkáért! :) Hasonlóan szép munkákat még :)
  • L Viper #34681
    Kimagasló minőség
  • napstR
    respect!
  • LegendTommy
  • m814

Itt
  • alien1313
    Köszönöm.
  • Tóth Balázs
    [URL=http://www.wilcopub.com/737-pilot-in-command-fs2004-fsx-xp-5747.html/]Alul "Extra" fül[/URL]
  • alien1313
    Hello!
    Keresek Malév festést Wilco Publishing - 737-300 Pilot in Command.
  • BPA102
    Majd ha lesz egy kis időm kísérletezek vele mert tetszik! Érdekes kis program csak be kell lőni!
  • BPA102
    fehér részen kattintasz egyet, és beveszi:)
  • L Viper #34672
    A csuszkakat nalam is le kellett venni, foleg az "oldalazast".
    Egy jo profilt elkesziteni tobb ido, de megeri "tokolni" vele es utana elmenteni, hogy mindig elerheto legyen.
    Aztan lehet varialni meg a "dead zone" beallitasokkal is, de ezt mar mindenki a kamera tavolsag, meret stb. fuggvenyeben kell, hogy beloje.
  • Dokitudor
    Köszi Balázs!

Délig fel sem kelek a géptől!!!!!! Akkor is csak enni.
  • Tóth Balázs
    Csao

win7 és talán Vista alatt is ezt csinálja az FS, hogyha a megfelelő mappát kiválasztottad, rányomod az OK-t, és vagy visszább mész egy mappával, vagy pedig alatta a fehér részen kattintasz egyet, és beveszi:)

Üdv,
    Balázs
  • Tóth Balázs
    Köszi, az szuper lenne! :)
  • Dokitudor
    Szépjóreggelt mindenkinek!

Ha valaki tundna egy érdekes dologban segíteni ebben az ünnepi napokban azt nagyon megkoszonném. Gondolva egy nagyot Win 7/64bit-re telepítettem az alábbi tiszta Fs2004 és Budapest 2007 sceneryt. Fel is települ az aerosoft mappába, de a játékban nem jelenik sem a reptér sem a city. Persze tudom, hogy a settings lib-be hozzá kell adni amit rengetegszer meg tettem, de itt jön a probléma. Az Add aera gomb után megjelenik az fs mappa. Itt kiválasztom az Aerosoft-ot, ekkor megjelenik a Budapest 2007. Ha erre csak egyt kattintok semmi nem történik. Ha kettöt, akkor megjelenik 2 mappa city és a reptér. Bármelyikre kattintok egyett akkor az oké gomb megnyomása után kibontja a mappát és megjelenik a textura és a scenery mappa. Ha ezek bármelyikére kattintok, akkor ugyan a Directoryba megjelenik a az útvonal, de oké után üreset mutat és már csak a mégsem jöhet. Tehát semmilyen kiegészítőt nem tudok a régi bevált módszerrel hozzáadni. XP/32 bitnél ez nem volt gond. Szeretnék az ünepek alatt játszani de így csak az alap fs és default megy.
  • BPA102
    Leteszteltem 2db is! Egy alap ami a laptopomban van + a telóm camja! Megy mind2! Csak nem értem miért ilyen érzékeny!
  • koreny20
    sima kamera kell hozzá?
  • [HUN]FaTaL
    :)
  • BPA102
    Na majd ha reggel haza megyek érdeklődöm! Ilyenkor milyen jól a ferihegyi munkás múltam ( 3év )! Sok ismerősöm van kint! :D
  • [HUN]FaTaL
    A probléma az hogy egyet sem találtam, ahol végig meglenne minden, vagy ugyanaz a személy mondaná. Ezért lenne jó ha valaki felvenne egy teljes repülést az összes hanggal. :)
  • BPA102
    Youtube van egy pár! Onnan nem lenne jó lementeni mp3 és utána átkonv... és go FS?
  • BPA102
    Na Sikerült! Nem kell hozzá regisztrál fsupc! Jó érzékeny tényleg :D
    Szemüvegben nem ajánlatos használni :d
  • [HUN]FaTaL
    Valaki nem utazik mostanság wizz airrel? Nincs kedve felvenni a cabin hangokat, hogy be lehessen tenni FSPbe?:)
  • CptSAB
    Micsoda képet leltem a neten..

• BPA102
    Na sikerült elindítani de viszont nem csinál semmit! Látja az fs-t de semmi hogy kell ezt beállítani?
  • abassc
    ahha frankóóóóó!
  • L Viper #34656
    Nézd pl ezt.
  • abassc
    jah ezt meg sehol nem találom állandóan vmi scannert akar nekem telepíteni.TIRViews.dll
  • abassc
    nahallod ezt nem is néztem hogy a freetrackban mm-re le van irva hogy vannak a ledek.Nah ha majd lesz idő sztem szerkesztek egyet.nem olyan nehéz ez!A tied frankó köszi a tippet!!
  • L Viper #34653
    A freetrack progiban található méretektől én eltértem. Kisebbet csináltam:
    Kockás füzet lapjára jó a pontokat lerajzolni, a tervezettet és oda hajlítgatni.
    Az enyém:
    28
    48
    67
    72

• abassc
    az a lényeg egyedül a többit én is megtom csinálni.
  • abassc
    okés csak a méretek hogy a 3led milyen messze van egymástól?vagy hasraütés?
  • L Viper #34650
    Bevallom én lusta voltam utána menni a dolgoknak, így az otthon fellelhető kacatokból raktam össze. :-)