MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Liszt Ferenc Departure......

Jaja, hálaégnek már nálam sincs ilyen gond... =)

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

Hypo
igen mivel a built in atc csak vektoral es altalaban egy palyara meg ha abbol parhuzamos tobb is van.....En mindig torlom az ifrt es szepen lerepulom amit kell kicsit aismooth hogy ne legyenek az utban

Valóban... És tanúsítani tudom, nálam is volt már ilyen, balszerencsémre nagygépes repülésnél, mikor érkeztem volna a fogadó reptérre, ugye süllyedjek stb-stb, aztán elkezdtek dobálni egyik irányból a másikba, a végén pedig olyan jól ráirányítottak a pályára hogy tejködben , viharban kereshettem meg magamnak a kifutót... -.-"

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

Hypo
Mikor belepsz a repter iranyitott korzetebe valts at vfr re es repuld le a start az adott palyara oszt jonapot

Csak azért keresek másik ATC-t mert amikor repültem egy LHBP-LHSM-et akkor a vége felé elkezdte hogy forduljak jobbra 75 fokra,fél perc forduljak balra 45 fokra.És ez legalább 5-10 percen keresztül.

Nemtom mér de amikor inditanám a PFE-t akkor kiirja hogy nincs szabad hotkey slot.Egyáltalán minek az neki?Vagy miért nem talál ha be van állítva jora?Ja,és regisztrált FSUIPC kell neki?

Hypo
Nem rossz progi de azert szerintem ez eleg nagy tulzas: "szinte mint a valóságban. tehát ez a légi irányításra fekteti a hangsúlyt"

Jelenleg szerintem 2 jarhato ut van ezen a teren akit zavar fs atc je az egyik a radar contact nevu progi, nem olyan egyszeru de nagyon jo, viszont vannak meg hianyossagai.

A masik meg Ivao vagy VAtsim, ez a legjobb mert ez all a legkozelebb a valosaghoz. Sokakan felnek az online repulestol juj mit szolnak bena vagyok...stb de higgyetek el en csak segito baratokkal talalkoztam mind ket helyen.

PFE nel nalam 2 zavaro dolog volt, az egyik hogy egy repules elokeszites igy is idoigenyes de PFE vel meg tovabb tart kicsit tulkomplikalt az egesz, a masik meg en eleg sok kalamajkaba futottam vele ( ai-k szarnak ra..stb)

De minfig mondom a lenyeg nem az amit m as mond hanem ahogy Te erzed ha neked bevallt orulok es sok jo leszallast.

[HUN]FaTaL
Ha jól emlékszem az active camerával akadt össze, de nem 100%.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nálam ilyen probléma nem jelentkezett. Repülük pl. PMDG, iFly, Ariane 737 sorozat. Hardware: Saitek Yoke, pedal, 2x3 karos quadrant.
Igazad van (IVAO, VATSIM), de tanulni nagyon jól lehet vele.

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

[HUN]FaTaL
Kipróbáltam a PFE-t még annó, szerintem borzalom mert összeakadnak a billentyûkombinációi a kiegekkel. Részemrõl a Radar Contact szerintem jobb. Bár aki már ilyenekkel repül, javaslom az online repülést (IVAO, VATSIM).

Jól értem, ez az FS "buta" ATC-jét haszálja, valójában egy live cockpit?

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

Ezt az ATC-t használom: PFE = Pro Flight Emulator (+ProFlight 2000)
ez nem használja az FS gyenge ATC-jét, hanem az általad leadott repterv alapján gyönyörûen navigál, szinte mint a valóságban. tehát ez a légi irányításra fekteti a hangsúlyt, valamint be lehet állítani, hogy a pilóta autómatikusan (minimális vezérléssel) válaszoljon, vagy csak, ha Te utasítod.
Valamint, szerintem nem tudsz olyat mondani amit ne lehetne beállítani benne.
Szerintem vér profi. Sõt van hozzá kieg hangcsomag is már.

most repentem 1et ifly-al, és véletlenül nem kapcsoltam le a pack-eket hajtómûindításnál, és beindult így is😞 pedig ha jól emléxem akkor ez le van szimulálva frankón. tapasztaltatok már ilyet? majd lecsekkolom, hogyha indítok akkor lemegy-é a levegõ mutatója😊
m814
Sebesség csökkentésre utasítja az AI gépeket.
Na ez a része azért hagy kívánni valót maga után, mivel az eredményt nagyban befolyásolja az adott AI gép "minõsége".
Nálam egészen érdekes dolgok is történtek ennek bekapcsolásakor, pl. 60 csomóval limbózó 747 vagy a pálya elõtt mérföldekkel földet ért gép ami a földön vigan "repült" tovább az elsõ gurulóútig.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

chicco
így van.

http://www.superatc.com/

Elvileg jó... meg ingyenes.

Szevasztok!
Van esetleg valami progi a default atc helyett?Nem mintha valami baj lenne vele csak kérdem?

[HUN]FaTaL
"Hi Everyone,

So that I don't have to post in topics in different place I thought it would be better to post all the information regarding our testing towards the SP.

Current Status

Both the internal test group and the forum test group have a test version of the SP. This build is missing the final fde corrections for the aircraft. The purpose was to make sure all major bug have been fixed before release. During testing we have found some issues that are being fixed at the moment and a couple of minor issues that we will defer to Feature Pack as they don't cause any major hassle.

Next Stage

We will get the new build and the final fde files possibly tomorrow when they will undergo final testing, and if there are no show stopping issues, this will be our release version. If all goes well I would expect to release the SP on the 23rd/24th but it will be before Xmas."

[HUN]FaTaL
Nem próbáltam de szerintem beállítja hogy ne 300al döngessen az AI approachkor.

Remélem amikor járatteljesítésem lesz meg atom rossz idõ lesz, ahogy szokás... 😄D

Amúgy nem tudom konkrétan mit takarhat abban a szövegkörnyezetben a "Reduce Speed On Approach" - mert nem használom ezt a kiegészítõt, vagyis nem is hallottam róla?! =) , De józanparaszti ésszel nekem azt jelenti hogy a megfelelõ sebességet tartaná, vagy ha gyorsabban mész akkor beállítaná õ magának érkezésnél..?! _Most fognak hülyének nézni, mert alapjáraton ezt jelentené, de itt nem tudom hogy értik..

Elég ködös de türhetõ 😊 sõt sztem ez a legjobb, szépen fokozatosan látszik a leszálló gépek leszálló fénye, ahogy közeledik, AI smooth kegyetlen jó progi, annyit tud esetleg vki hogy mit jelent a beállításaiban, hogy REDUCE SPEED ON APPROACH? Lefordítani én is lefordítom de mit befolyásol?

Clidey
Na mitmegaszontam:
Captain Sim: Yes, except the 707 and B-52. Everything else is 9.99. We'll see, may be we'd cut a bit from the 707 and B-52.

Mondjuk várható volt hogy egy friss cuccot nem fognak egybõl leakciózni...karajcsont ide vagy oda... 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Üdvözletem pilóta urak...

Szerintetek, ha holnap megrendelem a Saitek Trótlö Kvandrant -ot, akkor azt az ünnepek elõtt megkapom? - Futárral. Mert errõl még nem írnak a honlapon, az ünnepi szállításról vagy az elõtte történõ rendelésrõl hogy megérkezik -e avagy sem.

Amúgy milyen az idõ Budapest felett, repked esetleg valaki? =)

Hypo
nem jarok ekkora reptereken😊))

[HUN]FaTaL
Ja VFRre én is be tudom lõni úgyahogy én IFRre mondtam, tehát mondjuk egy UK2000 Heathrow 30fps-sel, forgalommal 😊

Hypo
Nem mondom hogy egyszeru😊))) Nekem most sikerult ugy ahogy ,mondjuk nincs telepakolva, Tongass X PNW, Northen rockies, PFJ es par orbx repter ezekhez.
Ennyi es 5 Ga gep. De most lekopogom szepen muzsikal es a latvany hat kerem az veri fs9 et ebben.

De azert nagygepesre nem biztos hogy eleg lenne a konfig

[HUN]FaTaL
Én az FSXet képtelen vagyok belõni, hogy rendesen fusson 😞

Hypo
Par regi hardvertol megvalltam meg kellett a hely szoval most fs9 nincs a gepen w7 kerult fel meg fsx de csak ideiglenesen majd ha meg lesz az uj konfig akkor szpene megy vissza minden, csak mar ianyzik a nagygepes reoules is fsx alol😊

Hypo
FSX re

x-re vagy 9-re?
Hypo
sajnos szerintem se base pack maradt az aran, a kieg meg nem keszult meg el.

707 rol csak jokat hallottam

Clidey
Most nem tudok utána járni, de a szövegben az az "everything except two titles" kicsit gyanús nekem...szerintem a 707 meg a B-52 pont nem lesz 9,99 ajró...de ha mégis, akkor a 707-re én is vevõ leszek. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
valmiért rossz a link

Hypo
http://www.filefront.com/14790857/US_Repaints.zip/

polluxware
nemtud valki véletlenül DA fokker 100-hoz "american airlines" livery-t?

Hypo
ja ez lett volna a kovetkezo😊)) meg is nezem 707 et fsx re😊

polluxware
magyarán majd jól kikapcsolják a szervereket, és akció után 1perccel lesz minden visszaigazolva😉

polluxware
<#buck>

Clidey
We are pleased to announce that exclusively at Captain Sim online store, from 15:00 23DEC2010 to 14:59 24DEC2010(UTC) everything except two titles is Euro 9.99! Visit us at: http://www.captainsim.com Important:
24 hours only. At 14:59:59 24DEC2010(UTC) all prices are back to regular. All sales made during the sale event are equal to regular sales. If traffic exceeds our expectations some of our servers slowdown/outage is possible during the sale event.

Hypo
http://www.flightsim.no/fsno/component/content/article/502.html

Hypo
Hatha valakit erdekel Carenado-nal karacsonyi akcio 30-50%

CptSAB
Tibi! Ha visszarakod a 38-at akkor minden meglesz. Engem az idegesít, hogy nemrég kilõttem a joy rudder tengelyét, mert full bexart, csak a két végpont mûködik. A ruszki kalibra system azonban csak visszahozta..
CptSAB
javítom magamat, le van fordítva a manuál, mindjárt a legelején szerepel, hogy szükség van az Il-38 csomagra, mert abban vannak a mûszerek 😊
Legközelebb, csak szerda este lesz idõm foglalkozni az öreg hölgy megismerésével 😊
Clidey
Az a baj hogy a fórumján is ajánlgatnak mindenfélét összevissza...most leszedtem hozzá egy fotoríl panelt, így már mennek a mûszerek 90%-a, ám sebmérõm továbbra sincs...na mindegy, majd ha lesz idegem foglalkozom vele. Pedig jó volna összehozni hozzá egy szép Malév-festést...

CptSAB
Az biztos, hogy sajna utalás az nagy semmi, hogy ezt vagy azt töltsd le, mert abban van benne a csomag másik fele. Viszont fantasztikus cucc, igaz a manuált le kell még fordítanom, mert több alrendszert nem tudtam még életre lehelni (pl. futómû.. 😄)
CptSAB
Az IL-38 csomagban vannak benne.. még 115 mega 😄
Clidey
Így van, ma adták ki végre az orosz skacok - mer' eddig ugye csak a IL-38 volt. De basszus nálam nincsenek mûszerek, szinte egy sem, most vadászhatom hogy melyik elõzõ csomag kell még neki...lehet vissza kell tennem hozzá az IL-38-at? Fasz kivan ezekkel a skacokkal, miért nem tudnak egy nyomorult stand-alone packot releasélni?! 😞
Nameg belenéztem a texture mappába...hát ott is van nagy kavar! Van benne 18-as meg 38-as textúra is...most akkor ki-kivel van?! Áhhh...nagyon összecsapott ez a rilíz, azt kell mondjam. 😞

[HUN]FaTaL
Gondolom E8500, ott is van amelyik alapfeszen megy 4ghz-t, bár ritka, nekem is kellett a +fesz annó már a 3,8hoz is. Most Q9400 @ 3.52 ez is túl van feszelve. 😊

#32024: Tapasztalataim szerint egy cirka fél órás pause is elég neki, hogy folytatva a játékot 10 percen belül elszálljon az egész. Bezzeg ha world->mappal állítom meg akkor nem növekszik a memóriamennyiség. Érdekes.

alert
Leggyakrabban akkor jön elõ ez a run out of memory hiba, ha bizonyos körülmények fennállnak és sokat váltasz nézetet. Már nem emlékszem pontosan, hogy mi kell hozzá, de sok repülõ kiegészítõnél elõjön, fõleg azoknál, amelyek relatíve sok memóriát foglalnak. Van egy bug az FS9-ben, ami miatt nem üríti a memóriát. Rakd ablak módba és az S-el (vagy amivel szoktad) váltogasd a nézetet folyamatosan mondjuk utazó magasságon. Láthatod, hogy egyre nõ és nõ a lefoglalt memória mennyisége, majd pukk.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"