45215
  • m814
    Köszönjük.
    Igen,hamarosan jön X-re is.
  • zsoltfireman
    Gyönyörű lett!
    Nagyon köszönöm!
    FSX-re készül?
    Üdv!
  • L Viper #34727
    :D
    Akartam még kicsit szerkeszteni a videót, feliratozni, stb, de hol van nekem erre időm :)
  • koreny20
    ugy értettem hogy a face track akadozik, ledes trackert még nem próbáltam
  • koreny20
    milyen ledre gondolsz?
  • koreny20
    ugye :)
    Tudod mi a kemény?:D hogy sztem sehol sem találnék olyan tuti egybeöntött kupakot, ma már üregeset gyártanak igy nem lenne tartása a szívószálnak, de valahogy fával meg lehet oldani ha nincs más, igaz a műanyag jobban megvéd, a 3 volt-tól XD
    Ha valaki talál ugyanolyan kupakot, megveszem :D
  • Hypo #34723
    Like-oltam:) de neha nezz elore is:)
  • BPA102
    :D
  • L Viper #34721
    A #34717-ment volna :D a válasz.
  • L Viper #34720
    Csináltam egy FS9 tesztvidit.
    Simán a Fraps-el vettem fel, (nem FS recorder után). Egy hangyányit gépzabálóbb így készíteni a felvételt, de még így is bőven használható.

Pipishegy tesztrepülés.

De jó ez a Scenery, ezúton is sok köszönet a készítőknek!
  • polluxware
    te figyumán.. a ledet hova dugtad te?
  • Hypo #34718
    en megmmint egy burzsuj felrakom a trackir-t:)))
  • BPA102
    én a héten össze rakom a viper féle techinkát! Nagyon jó kis cumó :D
  • koreny20
    ez komoly kamerát kíván :D olcsóbb hulladékból ledes motyót csinálni
  • Hypo #34715
    ne asits:)))
  • koreny20
    ez a facetrack noir nem jó, ásítok , vagy kidugom a nyelvem, felhúzom az orrom, akkor hátra néz, közelít, elnéz oldarra, nem az igazi, valami nagyon fullos webcam kell hozzá, ami nanométerre pontosan leköveti az arcvonalaidat és 100 fps-sel tolja a képeket. Sima ledes head trackernél van olyan hogy közelebb hajolásnál (zoom) akadozik? és húzza az fps-t? Mert ez igen
  • Hypo #34713
    esetleg fogd meg az fs9.cfg-t nevezd at mondjuk fs9.cfg.old es nezd meg van e valtozas
  • Blackdog
    Win7 X64, aero ki van kapcsolva, amióta az eszemet tudom:). Kompatibilitást próbáltam, vizuális javításokat kikapcsoltam. De sajnos nem javult meg. Az ikonra való kattintás után dolgozik kb. 3-4 mp a háttérben, majd 8-10 mp-ig semmi történés, a folyamat "beragad" 5-6 mb memóriahasználattal, majd egyszer csak egy fekete villanás és megjelenik a főmenü. Kezdek tanácstalan lenni.
  • Hypo #34711
    w7? aero off? sot compatibilty modban is az osszes vizualis javitas off, hatha. Nalam peldaul az alt tab ra a menu erdekeseket csinalt pl a kneeboard cseszett megjelnni pedig aktiv volt a window, aztan ezeket kikapcsoltam es mindjart mas.
  • Blackdog
    Ööö... nem találtam ilyen menüpontot a settings/general alatt.
    Viszont nézegettem kicsit részletesebben a jelenséget;
    ikonra dupla katt, nem látni semmit kb. 10 másodpercig (feladatkezelőben elindult az fs9 nevű folyamat, ezen tíz másodperc alatt konstans 5285 kb memóriahasználattal). Majd hirtelen egy pillanatra bevillan a splash screen és jön a főmenü.
    Szerintetek miért csinálja ezt?
  • Hont
    Nézegettem a térképet!
    Azért nem semmi...Valakit meg fognak most dicsérni...
    A kényszer leszálló sáv a 31R mellett az irányított becsapódásoknak lett kitalálva?
    Volt már használatban?
  • LegendTommy
    settings/general show opening screen?
    még nem próbáltam, de gondolom a splasht csinálja
  • spyy55
    tanksapka nélkül... (off)
  • Blackdog
    Azzal nincs gond, a fájl megvan.
  • gfarkas
    Az FS főkönyvtárban keresd meg az UIRES mappát, abban kell lenni egy dlgsplash.bmp nevű képnek.Előfordulhat hogy véletlenül törölted vagy valami felülírta.Az AVSIM-ről, SimFlight-ról stb. egyébként lehet letölteni ilyen képeket és a Readme szerint telepíteni.(át kell nevezni az UIRES-ben és kész)
  • Blackdog
    Sziasztok!
    Egy kisebb problémával fordulok hozzátok. Egy jó ideje nem használtam az fs-t, legutóbb mikor elindítottam, nem jelent meg a splash screen. Valakinek volt már hasonló? Több gond nincs az fs-sel, csak kissé zavaró, hogy indítás után nem tudom, hogy elindult vagy nem.
    Hogyan lehetne megoldani, hogy ismételten látszódjon a splash screen induláskor?
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Hont
    Nagyon szépen köszönjük!!!
    Igazi remek mű!
    Mostantól fogva biztos sokat járok LHDC!
    Nagyon tetszik!
  • [HUN]FaTaL
    Első körben a generátort is átkapcsoltad?

Második körben pedig a gépet megkéne venni és rátelepíteni az sp2-t, mert a törés miatt csinál furcsaságokat :)
  • tg0224
    Sziasztok!

Aki ért az iFly 737 NG-hez, attól kérdezném, hogy vajon miért nem működik felszállás után az AP? Minden be van állítva, útvonal, SID, tömeg, hőmérséklet, szóval minden adat és hiába nyomkodom a panelen meg a z-vel, nem működik. Miért? V1.01 van de a V1.02 Patch 2 nevűvel sem működik. Mondjuk a Patch 2-vel csinált fura dolgokat, ezért azt nem is erőltetem. Pl. föld közelben lenyomta minden ok nélkül a gép orrát, pedig semmit nem csináltam, csak leszálltam volna. De persze akkor se volt AP.
    És friss telepítéssel is próbáltam, úgyse működik.

Valaki esetleg tud rá magyarázatot adni? Előre is köszönöm!
  • BPA102
    Szia! Nem írt át semmit! Mikor felraktam akkor hibával indult el! Aztán a progit betársítottam Xp SP2 -be és megy rendesen most már!
  • semidim
    Előszőr is felesleges aggódnod, hiszen a scenery sorrendet bármikor utólag változtathatod. A repterek egyenrangúak, sorrendjük közömbös.
  • [HUN]FaTaL
    A system32 egy mappa így bajosan tudná átírni. Maximum ír bele, mivel ott vannak tárolva a driverek és egyéb dllek.
  • koreny20
    BPA102-nek: Ez az Ipp akármi a track No IR telepítőjében ez valami system 32-t ír át? Mert kipróbálásból apám laptopján akartam telepíteni de le vannak védve a windows fájlok és hibaüzenetet irt ki hogy rendszergazda jogokkal van védve a system 32....stb nem is a hibaüzenet a lényeg hanem hogyha az én gépemen akarom telepíteni akkor nem ír át semmi cuccot a gépemen? pl a system 32-t?
  • Dokitudor
    Sziasztok!
    Nagyon szép lett az LHDC. Ha van még józan reptárs és hajlandó az ünnepekrevaló tekintettel segíteni, akkor most szintén szökség lenne rá. Végre a segítségettekkel Win7/64-en 25fsp-vel tudok menni.Korábban 13-22 volt. Ezeket a gyönyörű Magyar reptereket látva továbra is szeretnék itt repkedni. korábban valamit elronthattam, mert a táj nem volt olyan mint közöltétek és némely reptern a kifutón fák jelentek meg. Most a teljesen új telepítést nem szeretném elrontani és ezért kérnék segítséget abban, hogy mit és milyen sorrendben telepítsek.(csak magyarország) A budapest mega airportot megvettem. Korábban a gyönyörű repterek miatt 4-et használtam rendszeresen: LHPP, LHTA, LHSM, LHBP. Most csatlakozik az LHDC. Köszönöm.
  • spmd
    Nagyon szuper, köszönjük. Az M43-as személy nagyon ötletes és hangulatos :)
  • [HUN]FaTaL
    A szokásos minőségi munka, nagyon jó :)

Köszönjük :)
  • m814
    Fölmerült valami önkéntes Paypal gondolat.De több macerával járna mint haszonnal.Így kénytelenek vagytok ingyen elfogadni a munkáinkat.
  • m814
    Jut is eszembe....egy csúnya mozdulatlan kép virít a főoldalon
  • bankii
    Nagyon tetszik ez a munkátok is. Az animáció (lásd MÁV forgalom) egyszerűen fenomenális.

Van-e lehetőség az LH Simulations támogatására?
  • Hypo #34690
    :) Semmi gond, csak gondoltam nem árt egy kicsit reszletesebb info, kepek esetleg, illetve a chart. De egy manual update siman kijohet kulon letoltesben:)