45215
  • abassc
    Amit csináltál LED-ek milyen messze vannak egymástól?vagy az mindegy?honnan vetted a méreteket?
  • L Viper #34648
    Még egy tipp: a ledeket én nagyon kis szemcsés polírpapírral (vízpapír) lemattítottam. ezzel egyenletes fénye lett és oldalról is jól látja a kamera. Főleg világosban előnyös így.
  • abassc
    Hát nemtom van e.Bár lehet megprobálok egy olyan izét szerkeszteni mint L VIPER.nemsok csak szét kell huzni a ledeket és kész.
  • L Viper #34646
    Nos mivel ez egy bicajlámpa, ellenállás nélküli fajta, párhuzamos kapcsolással, szétszedés után csak arra kell figyelni, hogy polaritás helyesen kösd be. A vezeték egyik szála csíkkal jelölt, ezért ha a ledeknél figyelsz, nem lesz gond.
    Nappali fénynél is használható, mert szépen le lehet venni a háttérfényt a kamera progiban, vagy a freetrack programban egyaránt. A képernyőbe nem világít be számottevően, de az infraledes persze a legjobb.

Nekem egy Genius i-Look 317-es Webkamerám van, mindenféle trükközés nélkül hibátlanul működik.
    Majd teszek fel egy másik videót is FS2004-el milyen. Ja még egy dolog: Kell a TIRViews.dll is a netről a Freetrack programba bemásolva.
  • BPA102
    Na megnéztem! Sajnos ugyan úgy hiba! Valószínű hogy ez az ipp csak 32 bithez van
    Vajon van 64bites kiadás is?
  • BPA102
    Akkor íme:

• BPA102
    Megkel szokni! Nem Eurocopter! :)
  • koreny20
    csak nagyon nehéz letenni, csak előre halada megy, lebegve egyből elmegy vmerre, állati nehéz
  • BPA102
    Nincs mit! 10perc és rakok fel képet a For Life KA26 gépéről is! Most lett kész!
  • koreny20
    működik a heli ;) thx
  • BPA102
    Majd ha megnéztem szólok de viszont ajánlom a 64bitet :)
  • abassc
    nemmondod.most akarom föltenni a 64bitest.
  • BPA102
    Bár lehet hogy nekem azért nem megy mert az IPPM ami a letöltött az 32bit nekem meg 64 bit van fent
  • BPA102
    Köszi! Mindjárt kipróbálom így!
  • abassc
    Win7 32 bit.Nekem is kiirt valami dll hibaát amit letöltöttél tömöritett fájlt,abban van egy IPP534 könyvtár.ami abban van azt is föl kell tenni meg a vcredist-et is.utána csak bemásolod az update-t a telepített könyvtárba és megy is.Nekem igy sikerült.
  • BPA102
    Akkor nekem lehet ez a baj vagy nem tudom! Mikor inditanám alapban azt írja no DLL IPPm Libary Error! Neked milyen OP van fent?
  • abassc
    Én próbáltam épp most,nem kell se sapka se led semmi,cask marha érzékeny.Picit mozdítod a fejed nagyot mozdul a kamera.Valahogy finomítani kell csak azt nemtom hogy kell még.De frankó működik jol,és regisztrált FSUIPC kell hozzá!
  • BPA102
    Készül a KA 26 is!
  • BPA102
    Sehonnan! De ha gondolod nagyon szívesen elküldöm a festést
  • koreny20
    ezt a vöröskeresztes helikoptert honnan lehet letölteni?
  • BPA102
    A Mai unalom ellen:

• BPA102
    FaceTrackNoIR ezt próbálta már valaki?
  • koreny20
    F1 hez ez is jó lesz nekik :D
  • Hont
    Tokozásra ugyan az!
    CSak az a különbség, hogy nincs szemmel látható fénye!
    Erre azért van szükség, mert a hagyományos fényt emitáló dióda fényét nem bírod olyan könnyen ki szűrni a természetes zavaró fényektől!
    (felkapcsolja valaki a szobába a mennyezet lámpát és neki repülsz a küszöbnek...)
    A kialakítás tökéletes!
    Amivel én kínlódok, az kicsit másabb. Bár szerintem a célnak ez sokkal inkább megfelel amit LViper csinált!
  • koreny20
    és az a dióda ugyanaz mint ez a lámpa led? tehát az világít?
    És mia véleményed a kialakításról? sztem baromi komoly, csak nehezebb hajlítgatni mint amit te csináltál a drótost :D
  • koreny20
    de hülye vagyok :D most már rájöttem hogy ez a cucc annyiról szól hogy világítsanak a ledek, a lényeg hogy az alakja legyen más, szóvla a kis leden a 2 eres drót egyik vége kábelen át az elem +os a másik a -os végéhez kapcsolódjon.
  • Hont
    Tök egyszerű!
    Anódot az anóddal, katódot a katóddal kötöd össze!
    Használj infra széles spektrumú diódát, mert a sima LED zavaró a szemnek!
    A kamerákból Microsof jó!
    Genius nem kompatibilis!
  • koreny20
    Van két koliszobatársam, akik forma1-eznek és nekik csinálnék... :D
  • koreny20
    Szia nézegettem a képeket egyértelmű hogy a legtöbb dolog hogy épül össze viszont a kábeleknél hogy mi mihez megy az nem igazán, viszont sztem itt sok emberkének lenne ilyenre szüksége ugyhogy akár sztem fizetnének is érte, ha megcsinálnád nekik :D (csak egy ötlet), viszont azt akartam kérni hogy esetleg el tudnád vhogy magyarázni az összerakását részletesebben? Akár úgy hogy képen nyilakkal, magyarázattal, előre is köszi

Üdv Illés Laci
  • abassc
    Ez tökállat lett.frankó!
  • L Viper #34619
    Létezik ilyen verzió is, ez az arcot érzékeli, de én nem próbáltam.(Mert a freetrack nekem nagyon bevált.)
    Jól konfigurálható, rengeteg finomhangolási lehetőséggel.

Megjegyzés az előző hsz-hez:
    Az FS2004-hez a freetrack 2.2-es progi a jó, mert csak az támogatja a 6DOF-ot. Egyébként FSX-el is jól szuperál.
  • L Viper #34618
    Én most ezt használom, csak azóta egy kisebb csipesszel. Könnyű kis valami: 31 gramm.
    A hsz alján van egy tesztvideó, milyen működés közben. VFR repkedéshez és harci szimekhez is nagyon jó.
  • abassc
    Valahogy elég volt egy fényvisszaverő is.Ha meg nem akkor majd szétszedek egy kiszuperált ledes lámpát.aztán majd meglátjuk.
  • abassc
    okés köszi meglesem.
  • Gegi86
    De ehhez a free track-hez kell csinálni érzékelőket is ha jól láttam, de én nem vagyok egy műszaki zseni egyáltalán hogy álljak neki ilyet csinálni?
  • polluxware
    ez az
  • abassc
    Szevasztok!
    Nem tudja valaki annak az oldalnak a címét amelyik ezaz arckövető program.Tudjátok mikor ugy mozog a kamera mint a fejed.Nem a trackIr az bazidrága,hanem ilyen fejrerakhatós kinyomtatható van az oldalon.Tudja valaki a címet?
  • polluxware
    sky day/dawn/dark fájlok is meghatározzák ám a kinézetet... ha van rex fs9ed azzal lehet variálni melyik passzol a legjobban hogy az átmenet ne legyen olyan harsány
  • m814
    60 mérföld a sight dist. és a cloud draw dist. is.
    Annál messzebb úgysem igen látni akár milyen tiszta az idő.
  • CptSAB
    Ma van a Föld Napja! :)