45215
  • gfarkas
    VIPMAIL-odat nézd meg légyszi.
    A szívem szakad meg, ennek Szolnokon lenne a helye.
  • CptSAB
    :) Igen. Ír a könyv Tar Imre alezredesről (van fotó is), no meg hogy eredetileg a MÉM RSZ szineiben tündökölt. Ez a gép repülte a legtöbbet a 3 közül. 1607 óra 3200 felszállás alatt. Miután a Légierő eladta (1996-ban törölték őket a Le. állományból). A Farnair-hoz kerültek a madarak. Így lett a 332-es HA-LAQ. 2006-ban megvette egy angol, de 2007 június 10 óta már nem repül. Lejárt a 10 éves üzemideje. Sibsonban pusztul.

• gfarkas
    A L-410-ből a 332-essel volt szerencsém repkedni néhányszor Tar ales. elvtárs/úr gépparancsnok jóvoltából.Már nem emlékszem melyik évben repülték be a pápai repteret amikor megkapták a 410-eseket.Volt légiindítás, egy hajtóműves repülés, leszállás gyakorlás: örök élmények maradnak.
  • gfarkas
    Nem sértődtem meg, félre ne értsd !
    Csak amit megfestek arról sok kép kell, hogy élethű legyen és én csak valóban létező-létezett gépekkel foglalkozom.Sajnos sokról már nem lelhető fel anyag, így a végletes és nem csúcstechnikás emlékezetemre vagyok kénytelen hagyatkozni.
    Az AVSIM-en gyozo farkas-ra keress.
    Na jóccakát mindenkinek !
  • CptSAB
    Juppi.. találtam is. Győző Many THX a Let 410 festésekért. Olvasgatom Kenyeres Dénes könyvét, szegény 410-ek nem voltak sikeresek a Légierőnél. Viszont végre van paint hozzá.
  • CptSAB
    Gyó van na.. Nincs is avval baj. :) Csak azért írtam, mert állandóan Balázs oldalán csüngök.. remélem kb. 1 1/2 hét múlva küldhetek neki pár tucat új képet a sok-sok kis kávédarálóról.
    Győző.. asszem körül kell néznem avsim-en, mert flightsim-re ezek szerint nem mindent tettél fel, kitudja mik vannak még ott elrejtve. :D
  • Hypo #34763
    én szeretem:)
  • BPA102
    Vegyél Joy-t!!!!!!!!!!!!
  • gfarkas
    Tomi !
    Ehhez a csettegőhöz 4 féle festést találtam, oszt nekem ez tetszett a legjobban.
    Lehet, hogy már rég csődbe ment a cég. Egyébként még akkor festettem Füreden amikor ehhez a géphez még nem volt magyar pingálmány és csak úgy magamnak készült egy-két infúzió között.Aztán egyszer csak feltettem az AVSIM-re erős felindulásból.

Üdv : Győző
  • gabesz2222
    köszönöm szóval akkor lehet egérrel manőverezni fs 2004-ben úgy mint fsx-ben vagy nem?
  • Hypo #34759
    Hát kérem:)) Ez van nekem, meg még három festés. De hát a Maestroktol már akartam is kérni pl a centroplanes 152-t:)
  • CptSAB
    Pingálni kellene egy új pajintot hozzá, mert ahogy elnézem az SJS azóta ölég kis vijjámos lett :D
  • spyy55
    JAJ mik vannak itt???

#34751: ez a kép FENOMENÁLIS!!!
  • koreny20
    hát ha fs-sel akarsz játszani akkor vegyél joy-t
  • gabesz2222
    nincs joystick-om és nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én egyszerűen képtelen vagyok billentyűzettel manőverezni
    szal maradt az egér
  • L Viper #34754
    Szép
  • BPA102
    egérrel? minek az?
  • m814
  • Hypo #34751
    Fincsi, lassan forgatás remélem:)
  • gabesz2222
    mind1 sztem én maradok az fsx-nél nekem ez a 2004 nem annyira jön be még ha addonokkal fel is lenne turbózva
    nekem az fsx sokkal szabadabb, nézelődhetek minden fele, egyszerűbb a kezelés meg én már azt szoktam meg
    de még adok egy kis esélyt a 2004-nek még próbálgatom
  • gabesz2222
    oké köci kérdésem hohy hogy tudom irányítani a gépet egérrel?
  • BPA102
    Szia! Ha az aktív kamera fent van ( nem demó ) aktiváld és a görgővel tudsz zoom in/out és mozogni! Alaphelyzetben a joyal és (ó= zoom in / - = zoom out / Fel SHIFT+Enter // Le SHIFT backspace illetve a numpad
  • koreny20
    zoom az az "ó" és a "-"
    a nézelődés meg a numerikus billentyűzettel vagy cap gombbal a joystickodon
    space-vel alaphelyzetbe állítod a nézetet
  • gabesz2222
    sziasztok most szedtem le az fs2004-et (eddig fsx-eztem) de nagy gondom van a mozgással
    nem tudom hogy kell forgolódni közelíteni meg ilyesmik
    fsx-ben csak megnyomtam a görgőt és ennyi
    itt hogy kell?
    leszedtem az active kamerát de nem tudom hogyan kell használni
  • BPA102
    Szia! Ezért írtam én csak múltidőt :) mertén már nem!
  • chicco
    szia
    én Ace (még)
  • BPA102
    Én a wini -nél dolgoztam celebi :D
  • chicco
    bazz ezen én is dolgoztam.Persze nem a szárnyon hál istennek.
  • zsoltfireman
    Egyszóval,gratulálok Debrecen-hez!
    Sok fizetős scenery elbújhatna!!!!
  • Hypo #34740
    Reklam sose art:)))
    http://www.flusinews.de/index.php/news/2-szene/126-freeware-wie-aus-dem-bilderbuch
  • Hypo #34739
  • m814
    Remélhetőleg nem kell rá sokat várni.Pontos időpontot nem tudunk mondani.Viszont a nyáron szeretnénk még egy LHPP 1.1-et is 2004-re és végre X-re.
  • [HUN]FaTaL
    Azt hiszem valamikor májusban esedékes, mintha valahol az lhsim fórumban ezt olvastam volna.
  • zsoltfireman
    Ahhh...Ez nagyon jó hír!
    Szabad érdeklődni,hogy kb. mikorra tervezitek X-re a kiadást?
    Üdv!
  • Hypo #34735
    andras field f..off:))))
  • Gegi86
    Bocs rossz helyre raktam be így talán jó
  • Gegi86
    Ezt a debreceni reptér szélén találtam, gondolom képnek van üzenet :)
  • [HUN]FaTaL
    Köszönöm az infot. :)
  • m814
    A teljes város egyenlőre az X-ben sem lesz benne.Viszont ha megnézed, egy elég szép nagy terület már megvan,így is. Ez benne lesz az X-ben is.Ez úgy készült hogy könnyedén kiegészíthető,kompatibilis a MAS-al és persze a készülő MAS-X-el is az lesz.Csak ugye "üresen" elég ronda lenne.Remélhetőleg
    az X-nél már készen lesz a HU landmarks pack épületeinek egy része is, így ezen a területen lecserélődik a default.Aztán ha ez a csomag teljesen elkészül,no meg kiegészülünk lelkes önkéntes autogen pakolgatókkal, mehet a város többi része is.
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként a város photosceneryvel csak az FSX-es verzióban lesz benne, vagy később megkapjuk FS9re is?:)