45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#34769 VIPMAIL-odat nézd meg légyszi.
A szívem szakad meg, ennek Szolnokon lenne a helye. -
#34768 :) Igen. Ír a könyv Tar Imre alezredesről (van fotó is), no meg hogy eredetileg a MÉM RSZ szineiben tündökölt. Ez a gép repülte a legtöbbet a 3 közül. 1607 óra 3200 felszállás alatt. Miután a Légierő eladta (1996-ban törölték őket a Le. állományból). A Farnair-hoz kerültek a madarak. Így lett a 332-es HA-LAQ. 2006-ban megvette egy angol, de 2007 június 10 óta már nem repül. Lejárt a 10 éves üzemideje. Sibsonban pusztul.
-
#34767 A L-410-ből a 332-essel volt szerencsém repkedni néhányszor Tar ales. elvtárs/úr gépparancsnok jóvoltából.Már nem emlékszem melyik évben repülték be a pápai repteret amikor megkapták a 410-eseket.Volt légiindítás, egy hajtóműves repülés, leszállás gyakorlás: örök élmények maradnak. -
#34766 Nem sértődtem meg, félre ne értsd !
Csak amit megfestek arról sok kép kell, hogy élethű legyen és én csak valóban létező-létezett gépekkel foglalkozom.Sajnos sokról már nem lelhető fel anyag, így a végletes és nem csúcstechnikás emlékezetemre vagyok kénytelen hagyatkozni.
Az AVSIM-en gyozo farkas-ra keress.
Na jóccakát mindenkinek ! -
#34765 Juppi.. találtam is. Győző Many THX a Let 410 festésekért. Olvasgatom Kenyeres Dénes könyvét, szegény 410-ek nem voltak sikeresek a Légierőnél. Viszont végre van paint hozzá. -
#34764 Gyó van na.. Nincs is avval baj. :) Csak azért írtam, mert állandóan Balázs oldalán csüngök.. remélem kb. 1 1/2 hét múlva küldhetek neki pár tucat új képet a sok-sok kis kávédarálóról.
Győző.. asszem körül kell néznem avsim-en, mert flightsim-re ezek szerint nem mindent tettél fel, kitudja mik vannak még ott elrejtve. :D -
#34763 én szeretem:) -
BPA102 #34762 Vegyél Joy-t!!!!!!!!!!!! -
#34761 Tomi !
Ehhez a csettegőhöz 4 féle festést találtam, oszt nekem ez tetszett a legjobban.
Lehet, hogy már rég csődbe ment a cég. Egyébként még akkor festettem Füreden amikor ehhez a géphez még nem volt magyar pingálmány és csak úgy magamnak készült egy-két infúzió között.Aztán egyszer csak feltettem az AVSIM-re erős felindulásból.
Üdv : Győző -
#34760 köszönöm szóval akkor lehet egérrel manőverezni fs 2004-ben úgy mint fsx-ben vagy nem? -
#34759 Hát kérem:)) Ez van nekem, meg még három festés. De hát a Maestroktol már akartam is kérni pl a centroplanes 152-t:) -
#34758 Pingálni kellene egy új pajintot hozzá, mert ahogy elnézem az SJS azóta ölég kis vijjámos lett :D -
#34757 JAJ mik vannak itt???
#34751: ez a kép FENOMENÁLIS!!! -
koreny20 #34756 hát ha fs-sel akarsz játszani akkor vegyél joy-t -
#34755 nincs joystick-om és nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én egyszerűen képtelen vagyok billentyűzettel manőverezni
szal maradt az egér -
#34754 Szép -
BPA102 #34753 egérrel? minek az? -
#34752 -
#34751 Fincsi, lassan forgatás remélem:)
-
#34750 mind1 sztem én maradok az fsx-nél nekem ez a 2004 nem annyira jön be még ha addonokkal fel is lenne turbózva
nekem az fsx sokkal szabadabb, nézelődhetek minden fele, egyszerűbb a kezelés meg én már azt szoktam meg
de még adok egy kis esélyt a 2004-nek még próbálgatom -
#34749 oké köci kérdésem hohy hogy tudom irányítani a gépet egérrel? -
BPA102 #34748 Szia! Ha az aktív kamera fent van ( nem demó ) aktiváld és a görgővel tudsz zoom in/out és mozogni! Alaphelyzetben a joyal és (ó= zoom in / - = zoom out / Fel SHIFT+Enter // Le SHIFT backspace illetve a numpad -
koreny20 #34747 zoom az az "ó" és a "-"
a nézelődés meg a numerikus billentyűzettel vagy cap gombbal a joystickodon
space-vel alaphelyzetbe állítod a nézetet -
#34746 sziasztok most szedtem le az fs2004-et (eddig fsx-eztem) de nagy gondom van a mozgással
nem tudom hogy kell forgolódni közelíteni meg ilyesmik
fsx-ben csak megnyomtam a görgőt és ennyi
itt hogy kell?
leszedtem az active kamerát de nem tudom hogyan kell használni -
BPA102 #34745 Szia! Ezért írtam én csak múltidőt :) mertén már nem! -
#34744 szia
én Ace (még) -
BPA102 #34743 Én a wini -nél dolgoztam celebi :D -
#34742 bazz ezen én is dolgoztam.Persze nem a szárnyon hál istennek. -
#34741 Egyszóval,gratulálok Debrecen-hez!
Sok fizetős scenery elbújhatna!!!! -
#34740 Reklam sose art:)))
http://www.flusinews.de/index.php/news/2-szene/126-freeware-wie-aus-dem-bilderbuch -
#34739 -
#34738 Remélhetőleg nem kell rá sokat várni.Pontos időpontot nem tudunk mondani.Viszont a nyáron szeretnénk még egy LHPP 1.1-et is 2004-re és végre X-re. -
#34737 Azt hiszem valamikor májusban esedékes, mintha valahol az lhsim fórumban ezt olvastam volna. -
#34736 Ahhh...Ez nagyon jó hír!
Szabad érdeklődni,hogy kb. mikorra tervezitek X-re a kiadást?
Üdv! -
#34735 andras field f..off:)))) -
#34734 Bocs rossz helyre raktam be így talán jó -
#34733 Ezt a debreceni reptér szélén találtam, gondolom képnek van üzenet :) -
#34732 Köszönöm az infot. :) -
#34731 A teljes város egyenlőre az X-ben sem lesz benne.Viszont ha megnézed, egy elég szép nagy terület már megvan,így is. Ez benne lesz az X-ben is.Ez úgy készült hogy könnyedén kiegészíthető,kompatibilis a MAS-al és persze a készülő MAS-X-el is az lesz.Csak ugye "üresen" elég ronda lenne.Remélhetőleg
az X-nél már készen lesz a HU landmarks pack épületeinek egy része is, így ezen a területen lecserélődik a default.Aztán ha ez a csomag teljesen elkészül,no meg kiegészülünk lelkes önkéntes autogen pakolgatókkal, mehet a város többi része is. -
#34730 Egyébként a város photosceneryvel csak az FSX-es verzióban lesz benne, vagy később megkapjuk FS9re is?:)