45215
  • koreny20
    Elég makacs pilóta....nem nagyon gondolkodott hogy gázt adjon és összeszedje aztán go around, leerőszakolta szegényt
  • gfarkas
    Mindíg mondtam, hogy ne szóljuk le az orosz technikát és személyzetet.
    Egy airbus vezérsíkja már elveszett egy ilyen falevél effektus keretében, az öreg nagyvas meg bírta becsülettel, az ekvipázsról nem beszélve.
  • CptSAB
    Nem semmi..
  • BPA102
    paravas :D Nem semmi
  • Hont
    Ez a HÚÚÚÚ-Baz kategória...
  • Hypo #34804
  • spmd
  • spmd
    Szenzációsan megoldotta a személyzet:
  • abassc
    Hát ami nekem van az canyon kamera és ahogy nézem max 3000 forint lehet.Nemtom ugy kaptam.
  • koreny20
    a face track noir-t be lehet állítani egyszerűen és jól, viszont egyáltalán nem mindegy neki milyen webcamerád van, sztem 10 rongyos webcamera a minimum neki, amugy nehezen követi le a pontokat az arcodon tehát késik és rángat.....drága cammal tökéletes
  • BPA102
    képet tudsz küldeni privátban?
  • BPA102
    köszi 12 perc és tesztelem is :D
  • abassc
    nálam ugy van,hogy ki van pipálva az EWMA filtering,smoothing 1,jobbra tőle az EWMA min:37,max:77,a curve pedig 87.a görbéket hagytam ugy ahogy van.Előre hátra picit szaggat de sokkal jobb.a min és max közötti értékekkel lehet finomítani mert ha kihuzom 100-ra mindet, alig mozdul a kamera.Én ezekkel a beállításokkal frankón körbe tudtam nézni.Videot sajna nem tudok csinálni.
  • BPA102
    Jöhet az infó :)
  • abassc
    Hali!Akit esetleg érdekel egész jól be lehet lőni a facetrack noir-t.nem olyan érzékeny és nem rángatja összevissza a kamerát.Amihez nem kell led.Nekem a led sajna nem jött össze.
  • BPA102
    Válasz: alien1313
    apstR

Sziasztok! apstR: Sok minden nem használok FSX-hez mivel nála a VFR repülés van előtérben! Ami fent van az GE és ultimate terrain X europe! Illetve pár gép és helikopter!

alien1313: Nem tudom honnan lehet leszedni avsim flightsim lehet hogy találsz! Mivel alert írta eme nemes segítséget így nekem ez nincs meg mert amikor én ezt találtam már nem élt a link!
  • alien1313
    Szia!
    A forum elején megadott csomagokat honnan lehet letölteni jelenleg, mert a megadott linkek már nem léteznek?

más,
    FSPassengert használ valaki folyamatosan FSX alatt is?
  • napstR
    köszi szépen!! lehet, hogy kipróbálom :) esetleg egy privátban elküldenéd, hogy milyen kiegeket használsz még? :)
  • Nashgaar
    Köszönöm, remek kis gép
  • L Viper #34790
    Jó felvételek :)
  • L Viper #34789
    Evektor EV97 ( Freeware )
  • BPA102

Szerintem nyugodtan rakd fel az fsx -et! Nekem is fent van ( INTEL CORE i3-350M, 15.6" HD LCD, ATI MOBILYTY RADEON HD5470, 320GB HDD, 4GB DDR3 + Philips 220E 22,5" FULL HD Monitor 1920*1080 ) Aerosoft LHBP + ND EC 135 20-25 FPS robog el nekem! Ami számít hogyan is konfigurálod ugye be az X-et! Én ez alapján állítottam be! FSX Fórum Config ALERT
  • spmd
    LHGY VFR Scenery:
  • Nashgaar
    Szia!
    Milyen géppel repülsz ebben a videóban? Nekem nem ismerős.
  • Matth3w
    Sziasztok a következő lenne a problémám
    feltettem a Rex-et beállítottam a megfelelő nekem szimpatikus felhőtípusokat telepít fs indít és olyan mintha nem cserélte volna le a default felhőket van erre ötletetek esetleg mit érdemes vele csinálni?
    köszönöm
  • spmd
    Valaki tud nekem segíteni abban, hogy mitől van az, hogy a gyári detail1.bmp-t használva is "ugrál" a talaj? Ha egyhelyben állok, akkor néha megáll, de egy kicsit is gurulva már ugrál. Régebben is volt hasonló problémám, de megoldódott valahogy, de mostanában újra előjött és nem tudom mihez kötni. A segítséget előre is köszönöm.
  • Hypo #34783
    melbourne mas tészta. Szvsz ezek a teruletek, illetve a kis repterek már hihetetlen minőség annyira ahngulatos. A nagy repterek más tészta. Nem is használok egyet se:)
  • [HUN]FaTaL
    Ha nagyrepteret nézel (pl. Melbourne) ugyanúgy zabálja az FPS-t az orbx cucc is. Persze ettől még gyönyörűek a sceneryjeik :)
  • napstR
    azt a topicot nem nagyon olvasom :) én a phenom x4 + 4giga 1600-as ram + 5850radeon mellé nem merem felrakni az fsx-et :) megőrülnék ha elkezdene akadni egy lhbp landingnél :S pedig szép nah...
  • Hypo #34780
    merre is?:) de ez uj, mert volt mar valami hasonlo
  • Hypo #34779
    FSX topicban mar ki lett targyalva:))

hasznal egy kulon dll cumot a bloomhoz hdr hez plusz fdepth of field.
    VISZONT repulni azt nem tud:))) Se prop hasznalat, raadasul ilyen idoben ki9 az a hulye aki felszall:))

De szep eye catching dolog. Amugy ez az uj ORBX scenery meglepo modon semmilyen fps zuhanast nem okoz, nekem van par toluk es nagyon szepen fut, nem veletlenul majd hogy nem csak orbx cuccok vannak nekem fsx alatt es vfr.

tessek upgradelni i7 2600K egy jo vga 8 giga ram es SSD es akkor szep lesz:))
  • napstR
    tudom, hogy fsx optimalizálatlan, nincs gép amin elfut stbstb... de amikor ilyen videót látok, mindig elgondolkozom, hogy lehet le kéne cserélni a 2004-et :) ebben a videóban meg nem tudom milyen hardveren tolja a srác, de nem két filléres gépe van az biztos :)

• LegendTommy
    off
    ahonnan leszipkáztuk a flying wild alaska-t, ott fent van ez 720p-ben hátha valakit érdekel
    on
  • CptSAB
    Nem tudom ma meg tegnap, mit vétettem, de csak a bu*zi Allianztól kaptam e-mailt. ******** a ******* mind a kettőt, az lesz a vége előbb utóbb.
  • Tóth Balázs
    Nem. Ha ez annyira fontos, akkor marad az FSX :) megjegyzem egérrel, billentyűzettel nem lehet komolyan szimulátorozni...
  • gfarkas
    Tomi ! A Citromra próbáltam újra küldeni.
    Hali!
  • gfarkas
    Hali !
    Priviben újra küldtem.

Győző
  • gfarkas
    GMAIL-on küldtem, most néztem, valami angol hibaüzenet katyvaszt találtam, biztos elcsesztem valamit.Két melléklet volt csatolva.
  • Clidey
    Odabasz!
  • CptSAB
    Nem hinném, hogy vissza vásárolják. Pedig legalább 1 ott lehetne. A HA-LAR (ex 923)sajnos Romániában katasztrófát szenvedett. A HA-LAS (ex 924) A Farnairtól Horvátországba került, majd visszavásárolták. 2005-től az ABC Air Hungary-nál teljesített szolgálatot.
    Nem gyütt levél teringettét.. :(