MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van már emberek, másból sem áll ki ez a fórum pár napja csak ezekbõl a hülyeségekbõl... Nyugi van már.. PEACE <#pias><#wave>

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

Kiakaszt? Ha te nem tartozol abba amit irtam akkor mi akaszt ki? Direkt leírom ötször hogy akire nem vonatkozik az ne vegye figyelembe...viszont úgy látom hogy akkor ott hibáztam hogy rossz helyre írtam ezt a kis megjegyzést, elnézést kérek érte,innentõl csak szakmait írok de most már tudom hogy amit irtam az itt senkire nem vonatkozik...ennek szívbõl örülök

Viszont ez az OFF ON ez nem tudom mi... ez valami kivagy te offold magad oltás?
Mert szerintem kultúráltan írtam nem személyeskedve valakit alázva....ugyhogy tõled is elvárom hogy ennek tükrében pöttyögjél a billentyûzeten

Aha.. Hát nekem annyira nem lényeg a többi része, amúgy sem nagyon foglalkoztam vele.. =)) Köszi a tippeket amúgy! =)

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

[HUN]FaTaL
Regisztrálva rengeteg mindent tudsz állítani. Makrók stb, nézd meg a honlapján 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Amúgy mi a különbség, ha regisztrálva van, és ha nem?

Rájöttem... XDDD

[HUN]FaTaL
4.40 FSXhez van

Na, feldobtam a 4.40-es FSUIPC-t, amúgy leszedtem a pöcsöt, aztán már úgy néz ki fajin minden... =)

[HUN]FaTaL
FSUIPCbõl 3.98 a legújabb azt fel kellene rakni, fõként az iflyhoz 😊

Hát ezt benyaltam.... Leszedtem a patchet, aztán meg kivág az asztalra az FS... Jólvan, nem úszom meg hogy ne kelljen újrapakolni... <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#zavart2>

Aha, az az igazság hogy hülye fejjel, a kiegészítõk után lett telepítve a 9.1 javítás. Szóval most leszedem, és megnézem úgy. Az FSUIPC -m, az azt hiszem 3.71-es.

Például hogy érthetõbb legyen: amikor fordulok a géppel, és már egyenesbe hoztam, akkor az elfordulás jelzõ még mindíg úgy mutatja mint ha fordulna a gép.

Ugyanígy a navigációnál is, már rég a kijelölt irányon "állok", de még úgy mutatja mint ha 80°-al arrébb lenne a helyes irány. És ezeket másodpercekre frissíti, van amikor fél perc is eltelik. Na, ez mitõl lehet? <#fejvakaras>

[HUN]FaTaL
Passzolom, a 9.1 biztosan nem okozza hacsaknem már a kiegészítõk után lett feltéve, ilyet sosem csináltam.

Esetleg FSUIPC régi? Nekem az okozott galibákat mikor valamelyik addon visszatelepítette az ezer éves fsuipc-t.

Nem tudja valaki esetleg hogy mi a jó mennydörgésért van az , hogy az iFly féle 737-800-ban a gauge frissítése késik, valamint olyan mint ha megfagynának a kijelzõk, és egy kis idõ után térnek észhez, vonatkozik ez a gázkarra, és a szarvkormányra is.. Az utóbbi kezelõszervek csak akkor "fagynak" ha robotpilóta viszi a gépet, a mûszerek meg amúgy is. Félreértés ne essék, nem a játék akad, épp ez a furcsa hogy szépen megy a játék, és nem az fagy meg, hanem csak a mûszerek "laggolnak", a mozgás a VC-ben is szép folyamatos, akkor is ha ez a jelenség jelentkezik...

Okozhatja ezt a 9.1-es javítás? Más gépnél is van hasonló, a PMDG 747-nél meg az ablaktörlõ laggol, a mûszereket ott nem figyeltem. Videókártya drájver a legfrissebb, szóval azzal nem lehet gond. Valami ötlet esetleg?

chicco
Mikor is lesz közös repkedés??

chicco
Mûszerezetség.Kokpitban fel van tüntetve.

ahha. szóval akkor CATII-õn is lehet autolandelni, mert akkora ködben amiben leszálltunk én tuti arra szavaznék 😊

és az mitõl függ h egy gép CATIII/A-ra vagy /B-re is képes? 😊

bocsi a sok kérdést de tényleg érdekel 😄

A Landing light-ot kapcsolhatták le. Ezt a nagy ködben szokták, mivel visszaverõdik tõle, és még sokkal kevesebbet látnának.

Malév 737-esek max. CATIII/A -ra képesek.

CATII és afölött végezhetõ autoland.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

sziasztok! nemrég voltunk apummal Brüsszelben és este szakadó esõben nagy ködben landoltunk 13R-en. na most én autolandra tippeltem, mivel szép puha leszállás volt annak ellenére h az ablakon kinézve a szárny végéig sem láttam el a köd miatt. továbbá érdekes volt mert fényszórókat kb 5-6 perccel app elõtt lekapcsolták a pilóták 😮 és tegnap olvastam ITT h 13R,13L,31L mind CATII-esek o_O és már 31R is csak CATIII/A... akkor tehát autoland 31R kivételével kizárt ferihegyen? 😮 plusz még egy érdekes mondaton megakadt a szemem:
"Ezek a változások elsõsorban a külföldi légitársaságokat érintik, mivel a Wizzair gépein kívül más hazai nemigen képes CAT III/B megközelítésre." Malév 737-eseivel? vagy hogy van ez? :S ááá nagyon tudatlan vagyok remélem valaki felvilágosít 😊

Clidey
Mivan, miért vagy ilyen morcos? Az bánt, hogy a múltkor elkértem tõled is a leszállási illetéket...azt a 10ezer ajrót??? 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
kicsit a bejglik ködébe veszve eltünök és itt már is palota forradalom....ejnye, alig teszem ki a labam a yachtombol és már is sirtok, most csak miattatok bejöttem a monacoi kikötõbõl hogy megnézzem az I9 6Ghz 48GBRAM gépen hogy mi a szitu.

Ohh bazz alig talalom yoke-ot a pénzkötegektõl az asztalon, na fspassenger license hiba, 2 megoldas.

1. ujrarakod, de elötte szpéen uninstall meg kiucolod
2. hivatalos forumon irsz a gondrol.

license gond eddig 2 esetben fordult elõ a progival:

1. maga a progi volt warez
2. van egy masik warez cucc és azzal akad össze.

egyébként itt mindenki kõgazdag csak szégyenlik, vegyük például Clidey-t saját reptere van bazz, vagy papirzacsi, a nev is arra utal hogy zsákban hiordja a pénzt.

Kocsog milliomos pilota banda ez pfujj😊)

Hont
Sõt!😞
Van egy-két dupla oszlop is... (Biztos ami biztos...Ha az egyiket ellopnák...😊)
Akkor újra rakom...😞
Pedig most olyan frankó volt.<#zavart1><#rinya>
alert
Itt valami nagyon nem stimmel maestro. Hogy lehet ott a régi beton és az új is? Valami nagyon összekeveredett. Javaslom takarítsd ki az egész Budapest mappát és mindent, ami azzal kapcsolatos és tedd újra az installerrel, majd az 1.5 frissítést, mert ha itt elkezdesz másolgatni, abból csak nagyobb káosz lesz.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Mert nem jól számoltad ki az üzemanyagot. A reserve fuel-el azt adod meg, hogy amikor megérkezel a desztinációra, mennyi üzemanyag maradjon a tankban, vagyis a számítások alapján mennyinek kell maradnia. Ez egy kis extra, ha beüt a szar. Ha csak odaútra tankolod meg a gépet, akkor általában 2-4 tonnát szoktak hagyni reserve-nek. Ha az FMC számításai szerint nem marad meg a megadott reserve fuel az út végére, akkor figyelmeztet, hogy a tartalékot el fogod használni vagy már eleve azt használod. Tehát ha pl kiszámoltad, hogy egy útra kell 5 tonna (mert annyit fog fogyasztani a repülõ az út során) és megadsz reserve fuel-nek 2 tonnát, akkor az FMC arra számít, hogy minimum 7 tonnát tankoltál. Ha ennél kevesebbet, akkor 'using reserve fuel'. Út közben is bejön az üzenet, ha elkezded elfogyasztani a tartalékot.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

jaszy76
Boldog Karácsonyt! 😄

Hont
Valahova eltûnt egy-két file...😞
Akinek esetleg megvan a lista kérném, hogy segítsen.
(Ha nem muszáj nem raknám újra, mert most nagyjából minden a helyén van ezeket a hiányosságokat leszámítva.)
Amúgy, én sem vagyok padlóig jogtiszta.. Mivel sajnos minden egyes kiegészítõt az ember nem tud megvásárolni, ami tetszik neki. A nem éppen alacsony áraik miatt... Felsorolnám szívesen, nekem milyen kiegészítõk vannak megvásárolva, elég sokat költök erre a SZOBAPILÓTASÁGRA, de nem teszem, mert akkor verném a nyálamat...

DE! Ha ilyenre vetemednék, akkor sem jövök ide "verni a nyálam" (nagyon használatos lett itt az elmúlt pár napban), hogy HÁT NEM MÛKÖDIK! - > Így jártam, majd ha lesz pénzem megveszem.

CptSAB
Ez csak a megszokott hazai magyaros fórum, hozzászólás mentalitás. Illetve tegyük hozzá, az internet mellékterméke, maga a megnyilvánulás. Nem is magára a 32243-ra értem, hanem általánosságban. Acsargunk, beszólunk stb.. tehetjük, mert a másik nincs ott hogy esetleg valóban felelõsségre vonjon, no meg tudjuk, úgy sem fog megkeresni, hacsak nem pszichopata. Igaz, volt már rá példa, hogy a felek mégis összefutottak, bûnügyi esetek szoktak lenni azután, amit már nem szavakkal vívtak. Szerencsére.. ez a pár millió szerencsétlen, egymásra fújó magyar még így is el tud bújni ebben az országban, anonymként 😊 Ennek tükrében, utólagosan:

Boldog Karácsonyt!
Hont
Látom, ma nem csak én keltem bal lábbal...:S
Shortstop
Én sem verem itt a nyálam minden nap de mégis tudtak eddig mindig segíteni.
Viszont köszönjük, hogy megosztottad az észrevételed.

spyy55
iFly: Mikor a RESERVERS fuelt kell magdni FMC-ben, kiírja, hogy USING RSV FUEL! Mitõl van ez?

Ez mind szép és jó, csak igazából ki kérdezte? ^^

polluxware
azt úgy kellett volna hogy -> NC

csak hogy tudd!

[HUN]FaTaL
No comment csak nem tudom mi a baja egy még full alpha állapotban lévõ scenery képeivel D:

talán no comment, de ki tudja😊
polluxware
ezt most fordííjad

nc=?

Clidey
nc <#szomoru2>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Akkor jó, nem kell idelinkelnem! <#wink>
És van még egy százegynéhány megás peccs utáni peccs ami - többek közt - a kabinnyomás-hibát is javítja, azt se felejtsd el letölteni!

Clidey
No igen...ezek is nagy kérdések! <#eljen>

megtaláltam a fórumon, ha hazaérek akkor install😊 most anyóséknál karizunk, nincs szimem itt😞
thx az infot my capt.
polluxware
mirõl beszélsz mester? azt olvastam, hogy az sp1 felrak új vc texteket, amit felül kell írni, a hozzáadott liveryekével, ezt meg is tettem, erre gondoltál? vagy van valami csomag?
jaszy76
OFF
Bocs az elõbbiért, csak ezek az egybeírt sz*rságok kiakasztanak. 😊
ON

Papirzacsi
És megtudhatjuk mit magyaráz, mert én ma repültem vele egy LHBP-EIDW-LHBP utat, és kisebb bajoktól eltekintve teljesen korrekt a rendszer.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

jaszy76
OFF
Aztán mennyi a kiadásod gázra, villanyra, netre, kajára, benzinre, rezsire stb? Vagy anyu fizeti még? Gondolkozz, mielõtt "okosakat" akarnál mondani! Tudod, "Nem oktatás hanem építõ kritika"
ON

ezért írtam hogy kinek nem inge ne vegye magára

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!

iFly 737-800 -al, Ferihegy-Schönefeld útvonal.. Az a köcsög FMC egész végig ugatott, már úgy volt hogy kitépem a panelbõl oszt' megreptetem 14.000lábon. -.-" Idióta egy rendszer, bevan állítva korrektül erre meg magyaráz. Sebaj, legközelebb körültekintõbbek leszünk! Így is késtem már LHBP-Departure -nál kb. 5percet. hmm, levonják a fizetésembõl. 😄

chicco
i jó beállítás nekem is elkélne.Van ram boven vidkarin is 1 giga ,de biztos lehetne meg finomitani.

Hypo
kártya, lovi, kurvák, pia, ppl....mi kell még😊))