MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma gyülekezõ Ferihegynél, elkötünk egy 737-est aztán ünneplünk a levegõben.. 😄D Ki tart velem?
FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó
Approach -nál, (Localizer Level Flight) -nál, a sebesség 210KIAS , utánna Flaps 5-10° ekkora sebesség 180KIAS , utána 15-20° = 160KIAS , végül 30° <- ehhez tartozik általában a final glideslope ehhez pedig 145KIAS a max.
Matyesz!
Catalyst-ot indítsd el, azon belül bal oldalt a menüben: 3D -> ezen belül pedig a "Vonalsimítás".. =)

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó
Segítségetek kérném. Windows7 alatt, ATI kártyánál, az élsimítást hol tudom beállítani?
Köszi elõre is!
ja hogy fs9? hat azert nem art mert fsx alatt 727 nel ez nem egyertelmu hogy mukodik jol.
Nem is PMDG fele manualokra gondolok az mar megint mas vilag, de mondjuk real airnek dukehoz is eleg kellemes a manual nem hosszu de minden benne van szépen tematikusan. Ja és a typo is pofás ( de ez nálam szakmai ártalom) 😊))
Ha a Fs9-es 707-re gondolsz, akkor nemtom nem emlékszem, de ha akarod holnap lecsekkolom neked, de most épp Muldör ügynököt vaccsolok hogy dugja halomra a nõket.... 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
NEm a csili vili manualokra gondoltam, de minden "ismeretlen" gépnek repülés elött atbogarászom a manualjat...nem vagyok én olyan profi, hogy fejbõl menne😊
CS manualjai szarok ezena téren.
707 nincs meg 727 nek autopiltjanak vannak bugjai, ( meg lehet szokni) de 2.4 verzional mar megoldhattak volna ha akartak volna.
De ha már 707 probaltad már hogy közepsõ tankban nincs benya hogy viselkedik crossfeed rendessen muxik?
Én a CS707-et meg a 757-et repülöm, meg FSX-ben a 767-et nagyritkán, de idegesítõ hibát nem vettem még észre. Egyedül a 757 csinált egyszer olyat hogy ide-oda billegett amikor az autopilotot rányomtam, sehogy se bírtam megjavítni csak egy FS reinstallal...aztán késõbb kiderült, FSUIPC verzió hiba volt... 😄 Beszoptam, ez van. 😄 De általánosságban szerintem nincsenek benne idegesítõ hibák, totálisan jól repülhetõ az összes madaruk. Igaz-ami-igaz, a C130 nem épp frémbarát...de monnyuk van is benne pilinckamutató nemkevés... 😊
Én az NGX-et totál leszarom, tökre hidegen hagy akármilyen eyecandy is. Millió százalék hogy diavetítés lesz, vagy legalábbis drasztikusan oda fog baszni az fps-nek. Nem játszom a ma született bárányt, ha az utamba akad majd valszeg levarezolom, de csak egy megnézés erejéig, aztán kuka.
Inkább megvárom az iFly verzióját...de lehet azt se, hisz minek nekem FSX alá ilyesmi, úgy se használnám. Van egy rakat stuffom így is alá, épp gondolkodok egy Shift+Del kombón rajtuk... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://goo.gl/gd6Zi5
#32362: FSXre készítik elvileg.
Amilyen a carenado a repcsik belsejet illetoen olyan a cs a manual keszitesben REUSE.
CS gepek meg eltekintve a idegesito bugoktol nem rosszak, sot belul nagyon is szepek, ( bar nem mindig jol optimalizalt)
A rendszereik meg mint irtam a default es a pmdg/ifly kozti teruleten helyezkednek el, nemelyik reszben kozelebb a pmdghez nemelyik rendszerben kozelebb a defaulthoz.
727 szep nagyon, a rendszerek se rosszak, bar az autopilot nak vannak hianyossagai, na meg cross feed es ilyenek, de ezektol eltekintve abszolute repulheto.
Szerintem Cs nek ez lenne a jo irany 727/707 c130 es hasonlók, nem kell az fmc-s bonyolult cuccok, arra ott van más fejlesztõk.
NGX meg majd meglássuk szerintem ütni fog csak kérdés milyen gépen😊
Majd késõbb csinálnak egy hardkór verziót is, de ez itt most nem az!
Szóval igazán nem értem a csalódottságod. 😊
Ráklattyolsz a heding gombjára, elkezd valamelyik irányba menni, ahol akarod ott megint ráklatty, és megáll. Aztán kattintgatással befinomhangolod magadnak. Ennyi. Nem bugos az egy tapottat sem! 😛
Na és ebbõl kifolyólag nem is tipikus CS hiba ha már itt tartunk. 😊
Nem mondom hogy hibátlan egy akármilyen CS repcsi, de azt állítani róluk hogy nem sokkal jobb egy default repcsinél, az erõs túlzás!
A mellékelt pdf-rõl meg annyit, hogy ugyan minek kopiznák bele a komplett eredeti POH-ot, 6895 oldalon át? Csakhogy odaírhassák a feature listába hogy "Highly detailed instructions"? LOL
a lényeg hogy 24fps-re van limitálva valmint 0autogen, meg 0scenery mellett fut😉
ugyanakkor ha belegondolok... 16e lábon repkedve nem tökmind1 hány fa van alattam?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
(((ezért jó néha a wárez)))
úgyértem ,hogy megnéz az ember pár review-et, valmint megkapónak találja a honlapján a tííízer szkrínshúútokat...
megveszi
oszt kiderül hogy a HSI-n a heading meg coarse tekerentyû bugos (pontosan nem lehet beállítani) -> tipikus captainsim hiba
valmint a pdf is csak amolyan.... szóval nincs benne semmi olyan "limitáció" amitõl valóságos lehetne
példul mint a J41nél a "make metal" fíícsör
nem accusim.. de akkor is egy "plussz"
nemcsak egy szép modell, texekkel
Persze Digital Aviation fokker se kutya, maddog is nagyon kiru.
Captainsim szép de ezektõl azért fényévekre van, de nekik nem is ez a céljuk.
FSX nel meg A2A+Accusim et se szabad elfelejteni bar az masban szuper.
A fejlesztok akarhogy nezzuk a profit erdekes, és szerintem egy nagyon komplex gep amit eleg sokaig kell fejleszteni es supportalni nem hoz annyit mint egy defaultnal kicsit bonyibb de eyecandy gep.
bár nem sok ertelme lenne a sok joy nelkul lehet jatszani kerdezonek boven eleg amit ezek tudnak.
PMDG,IFLY, LEVELD, Leonardo aztan kifujt
throttleval csak a szopas. de arra jó hogy magaban repulgessen le es felszall magatol oszt kesz.😊)))
adtam neki pár esélyt de egyszeruen nem fogott meg benne semmi inkabb idegesitett. CS 727 se egy hardcore gep de az legalabb megfogott, pedig abban is van par idegesito dolog.--de biztos bennem a hiba, csak ahogy honapokig Matis aradazott rola aztan a vegen egy fos lett.
ITT KÉREK ELNÉZÉST össze kevertem.
szóval airsimmer 1.3 Issues fixed:
1. AP/AT critical problem fixed
2. Many CTD’s fixed
3. Sounds bugs fixed
New feature:
1. Full Systems Cockpit Saving now available
hogy ez a valóságban mit jelent?😊))
Ezzel kevertem Simcheck A300 ami nem is annyira rossz.
AirbusX na az egy fos..
Olyan kérdésem lenne hogy azt nem lehet-e megoldani az AESben hogy Ferihegyen magyarul mondja a dolgokat?😊 Elég feelinges lenne, ha nem is minent, de legalább az elköszönést mint az olaszoknál?
Üdv,
BUÉK!
Clidey: Milyen lett az AirSimmer az 1.3-mal?
Kár hogy nem lehet átültetni az FSX-es Disposition féle FollowMe -t, FS9-hez. Mert az FSX-hez megvettem, de nincs felesleges 6ropim a DBS -féléhez is.. -.-" Nem gondolják hogy némelyik kiegészítõ picit drága? - És csodálkoznak hogy nem veszi meg az ember.. hm