MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Nem az lett megbeszelve, hogy Clidey hoz egy zlint budaorson csatlakozom egy cessnaval rarontunk ferihegyre es ti a a foldon elkottok poluxal egy js41-et?😊

Bulldog Újévet Mindenkinek! =))

Ma gyülekezõ Ferihegynél, elkötünk egy 737-est aztán ünneplünk a levegõben.. 😄D Ki tart velem?

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

BUÉK
Koreny!

Approach -nál, (Localizer Level Flight) -nál, a sebesség 210KIAS , utánna Flaps 5-10° ekkora sebesség 180KIAS , utána 15-20° = 160KIAS , végül 30° <- ehhez tartozik általában a final glideslope ehhez pedig 145KIAS a max.

Matyesz!

Catalyst-ot indítsd el, azon belül bal oldalt a menüben: 3D -> ezen belül pedig a "Vonalsimítás".. =)

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

Sziasztok milyen sebességnél kell 737 600 as esetében kirakni a flapseket, pl 1-est 2est, hánycsomó tartozik hozzájuk?kb

Sziasztok Urak!

Segítségetek kérném. Windows7 alatt, ATI kártyánál, az élsimítást hol tudom beállítani?

Köszi elõre is!

Hypo
😊))) kalifor jo kis sorozat😊)

ja hogy fs9? hat azert nem art mert fsx alatt 727 nel ez nem egyertelmu hogy mukodik jol.

Nem is PMDG fele manualokra gondolok az mar megint mas vilag, de mondjuk real airnek dukehoz is eleg kellemes a manual nem hosszu de minden benne van szépen tematikusan. Ja és a typo is pofás ( de ez nálam szakmai ártalom) 😊))

Clidey
Én se vaok profi, ezért is mondtam hogy végsõ esetben belenézek én is. De nem leszek lelkibeteg, ha nem tanálom meg hogy a nav gombnak hány ricnije van például. 😊 Mondom ezt úgy, hogy még életemben nem láttam egy CS manualt sem. 😄DDD
Ha a Fs9-es 707-re gondolsz, akkor nemtom nem emlékszem, de ha akarod holnap lecsekkolom neked, de most épp Muldör ügynököt vaccsolok hogy dugja halomra a nõket.... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
😊)

NEm a csili vili manualokra gondoltam, de minden "ismeretlen" gépnek repülés elött atbogarászom a manualjat...nem vagyok én olyan profi, hogy fejbõl menne😊

CS manualjai szarok ezena téren.
707 nincs meg 727 nek autopiltjanak vannak bugjai, ( meg lehet szokni) de 2.4 verzional mar megoldhattak volna ha akartak volna.

De ha már 707 probaltad már hogy közepsõ tankban nincs benya hogy viselkedik crossfeed rendessen muxik?

polluxware
pmdg JS4100

Clidey
Namost gondolhatod mennyire érdekelnek engem a manualok...csak végszükség esetén nézek bele amikor már valami nagyon nem megy. 😄 Szóval engem nem lehet elkápráztatni semmilyen csicsamicsa manuallal. 😛
Én a CS707-et meg a 757-et repülöm, meg FSX-ben a 767-et nagyritkán, de idegesítõ hibát nem vettem még észre. Egyedül a 757 csinált egyszer olyat hogy ide-oda billegett amikor az autopilotot rányomtam, sehogy se bírtam megjavítni csak egy FS reinstallal...aztán késõbb kiderült, FSUIPC verzió hiba volt... 😄 Beszoptam, ez van. 😄 De általánosságban szerintem nincsenek benne idegesítõ hibák, totálisan jól repülhetõ az összes madaruk. Igaz-ami-igaz, a C130 nem épp frémbarát...de monnyuk van is benne pilinckamutató nemkevés... 😊
Én az NGX-et totál leszarom, tökre hidegen hagy akármilyen eyecandy is. Millió százalék hogy diavetítés lesz, vagy legalábbis drasztikusan oda fog baszni az fps-nek. Nem játszom a ma született bárányt, ha az utamba akad majd valszeg levarezolom, de csak egy megnézés erejéig, aztán kuka.
Inkább megvárom az iFly verzióját...de lehet azt se, hisz minek nekem FSX alá ilyesmi, úgy se használnám. Van egy rakat stuffom így is alá, épp gondolkodok egy Shift+Del kombón rajtuk... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Pedig érdekelne...én elég korrekt ürgének ismertem meg...leszámítva azt hogy utána meg elfelejtett mint a szél... 😊

chicco
ahh ok.Akkor adok neki még 1 esélyt vmikor

[HUN]FaTaL
25% discount of all German Airports scenery (except Stuttgart, Padeborn and Lubeck) for 24 hours starting at Jan 1, 1300GMT.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Mert win7ed van és nincs fent a 2.5-ös SP, így a régi GDI-t használja a panelekhez, ami nem kompatibilis a win7-tel.

#32362: FSXre készítik elvileg.

chicco
Nekem az a foki beszaggatja a gpet.Nemtom miért

ha már itt tartunk a legnagyobb sérelmem, hogy nem adták ki da fokker vc-t<#falbav>
polluxware
nem óhajtottam azért íííj módon lehúzni... csak.. sztem van jobb is

Hypo
Hat azert a manualjuk egy kalap szar már szivedre ne vedd Maestro😊))) tudo nem az a jo manual ami 1000 oldalas, hanem amiben van tematika.

Amilyen a carenado a repcsik belsejet illetoen olyan a cs a manual keszitesben REUSE.

CS gepek meg eltekintve a idegesito bugoktol nem rosszak, sot belul nagyon is szepek, ( bar nem mindig jol optimalizalt)

A rendszereik meg mint irtam a default es a pmdg/ifly kozti teruleten helyezkednek el, nemelyik reszben kozelebb a pmdghez nemelyik rendszerben kozelebb a defaulthoz.

727 szep nagyon, a rendszerek se rosszak, bar az autopilot nak vannak hianyossagai, na meg cross feed es ilyenek, de ezektol eltekintve abszolute repulheto.

Szerintem Cs nek ez lenne a jo irany 727/707 c130 es hasonlók, nem kell az fmc-s bonyolult cuccok, arra ott van más fejlesztõk.

NGX meg majd meglássuk szerintem ütni fog csak kérdés milyen gépen😊

Hypo
Én nem csalódtam😊) Matisrol meg megtartom a véleményem magamak....

Clidey
Nem tudom. De nem is érdekel. Majd talán egy újabb fél év és egy újabb peccs után ránézek.

Clidey
Áradozott persze, hisz azért kapja a fizetését! 😊 De azt egy percig sem mondta, hogy egy full motion simulatort kap a júzer! 😄 Õszintén megmondta még a legeslegelején, hogy a sok felületes szimmernek akarnak ezúttal kedvezni, akik lusták átolvasni az ezer oldalas manualokat csak bepattannak a fülkébe és mennek.
Majd késõbb csinálnak egy hardkór verziót is, de ez itt most nem az!
Szóval igazán nem értem a csalódottságod. 😊

Clidey
Ha nem értesz hozzá akkor ne hangoztasd lécci... 😊)))
Ráklattyolsz a heding gombjára, elkezd valamelyik irányba menni, ahol akarod ott megint ráklatty, és megáll. Aztán kattintgatással befinomhangolod magadnak. Ennyi. Nem bugos az egy tapottat sem! 😛
Na és ebbõl kifolyólag nem is tipikus CS hiba ha már itt tartunk. 😊

Nem mondom hogy hibátlan egy akármilyen CS repcsi, de azt állítani róluk hogy nem sokkal jobb egy default repcsinél, az erõs túlzás!
A mellékelt pdf-rõl meg annyit, hogy ugyan minek kopiznák bele a komplett eredeti POH-ot, 6895 oldalon át? Csakhogy odaírhassák a feature listába hogy "Highly detailed instructions"? LOL

Hypo
menjunk ezzel fsx forumra, amugy nem raktam be, hirtelen nem is tudom hol a wx500 installom. de nem egy nagy szam js42 ben ha beraktad max kicsi zold szarokat latsz😊 meg ASE ugy is megy abban ott a gauge

polluxware
WX500? béraktad?

Hypo
😊)

polluxware
szerettem volna én eddig basszus..

a lényeg hogy 24fps-re van limitálva valmint 0autogen, meg 0scenery mellett fut😉

ugyanakkor ha belegondolok... 16e lábon repkedve nem tökmind1 hány fa van alattam?

Hypo
😊) na végre tudtam hogy szeretni fogod js41 et😊)) nem lehet azt utalni, és remélem a fiuk ki jonnek sp2 vel és akkor már semmi hiba nem lesz benne😊)

[HUN]FaTaL
Sajnos 😞

alert
Wilco eléggé bugos, de nincs más 😞

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

polluxware
Cs 727? inkább J41 kábé x6....

(((ezért jó néha a wárez)))

úgyértem ,hogy megnéz az ember pár review-et, valmint megkapónak találja a honlapján a tííízer szkrínshúútokat...

megveszi

oszt kiderül hogy a HSI-n a heading meg coarse tekerentyû bugos (pontosan nem lehet beállítani) -> tipikus captainsim hiba

valmint a pdf is csak amolyan.... szóval nincs benne semmi olyan "limitáció" amitõl valóságos lehetne

példul mint a J41nél a "make metal" fíícsör

nem accusim.. de akkor is egy "plussz"

nemcsak egy szép modell, texekkel

polluxware
azééé😉

polluxware
+DA fokker wazze

Hypo
Most nem az volt a kérdés hogy mi jó még😊)

Persze Digital Aviation fokker se kutya, maddog is nagyon kiru.
Captainsim szép de ezektõl azért fényévekre van, de nekik nem is ez a céljuk.

FSX nel meg A2A+Accusim et se szabad elfelejteni bar az masban szuper.

A fejlesztok akarhogy nezzuk a profit erdekes, és szerintem egy nagyon komplex gep amit eleg sokaig kell fejleszteni es supportalni nem hoz annyit mint egy defaultnal kicsit bonyibb de eyecandy gep.

[HUN]FaTaL
CaptainSim? Meg a Wilco ERJv2 se rossz 😊

Hypo
Hát azért a kiegek többsége nagy gépeknél kb egy szinvonal már ami a rendszereket illeti eleg keves az ami megprobal minel reszletesebb lenni.

bár nem sok ertelme lenne a sok joy nelkul lehet jatszani kerdezonek boven eleg amit ezek tudnak.

PMDG,IFLY, LEVELD, Leonardo aztan kifujt

[HUN]FaTaL
Na majd megnézem milyen, jó lenne már egy használható airbus ami legalább nem bugos. Bár õszintén nem értem, hogy azt a két gombot a sidstarhoz miért nem lehetett megcsinálni, hát benne vannak a navdataban is...

Hypo
Ha a készitõk célját nézem akkor semmi, egy defualt gép szép vc vel és a default es a captainsim rendszerek kozott helyezkedik el. FMC egy nulla.
throttleval csak a szopas. de arra jó hogy magaban repulgessen le es felszall magatol oszt kesz.😊)))

adtam neki pár esélyt de egyszeruen nem fogott meg benne semmi inkabb idegesitett. CS 727 se egy hardcore gep de az legalabb megfogott, pedig abban is van par idegesito dolog.--de biztos bennem a hiba, csak ahogy honapokig Matis aradazott rola aztan a vegen egy fos lett.

[HUN]FaTaL
Mi a baj az Airbus X-el a sidstar hiányán kívül?😊

[HUN]FaTaL
Nincs VNAV ez még mindig a basic. Csak hátha már nem CTDzik. Wilconak nem nagyon bugos a VNAVja? Meg nekem visszafordul egy pontot mikor beállítom a STARt 😄

Hypo
?? várj nem értem, bár lehet én keverem kavarom😊))

ITT KÉREK ELNÉZÉST össze kevertem.

szóval airsimmer 1.3 Issues fixed:
1. AP/AT critical problem fixed
2. Many CTD’s fixed
3. Sounds bugs fixed

New feature:
1. Full Systems Cockpit Saving now available

hogy ez a valóságban mit jelent?😊))

Ezzel kevertem Simcheck A300 ami nem is annyira rossz.
AirbusX na az egy fos..

alert
A320 ami nem glass cockpites<#conf>

Hypo
Az Airsimmer fele airbus az nem glass cocpites az a regi. aIRBUSx fsx re aerosfotol ami ujabb de az mekkora fos hihetetlen.

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy azt nem lehet-e megoldani az AESben hogy Ferihegyen magyarul mondja a dolgokat?😊 Elég feelinges lenne, ha nem is minent, de legalább az elköszönést mint az olaszoknál?
Üdv,
BUÉK!
alert
Na ez egy jó kérdés! Mindig is meg akartam venni, de annyira kritikán aluli infók jöttek, hogy mégsem. VNAV van már benne? Csak nagy vonalakban mi az, ami abszolút hiányzik belõle mondjuk a Wilco-hoz vagy egy normális Airbus-hoz képest rendszerileg?

[HUN]FaTaL
Nem a kelet-európai pénztárcához van szabva az áruk az biztos.

Clidey: Milyen lett az AirSimmer az 1.3-mal?

Köszi a választ! =)

Kár hogy nem lehet átültetni az FSX-es Disposition féle FollowMe -t, FS9-hez. Mert az FSX-hez megvettem, de nincs felesleges 6ropim a DBS -féléhez is.. -.-" Nem gondolják hogy némelyik kiegészítõ picit drága? - És csodálkoznak hogy nem veszi meg az ember.. hm

Hont
Nekem se jön be az AES...
Régebben én ezt nézegettem.
http://www.dbsim.com/
Tud valaki esetleg FS9-hez, followmí kárt? Vagy valami hasonlót? Az Aerosoft féle AES -en kívûl? =)

[HUN]FaTaL
FranceVFR Flight cuccok 😊 Nyári photoscenery + autogen. Párizs igen jól néz ki ha felrakod mind a 4 packot (Base, Autogen, City, VFR)