45215
  • Dokitudor
    Sziasztok!

Végre a segítségetekkel elkészültem a telepítésekel és vigan repkedhetek az országban. Minden nagyon szép és jó, mégis abban kérném a segítségeteket, hogy tudtok-e ajánlani valamilyen növényzet javító kiegészítőt, mert nagyon kiábrándító az alap négyzetalakú fák. Mivel win7/64 van fent így az ajánlott Samoshin nem működik mert a dotnetfrimwork 2.0-át keresi és ez nem működik a 64bittel. Köszönöm.
  • perko
    Hát ez nem éppen egy mai darab, de ebben van csőrlés meg vontatás is.

LAGO - EMMA FIELD 2004
  • BPA102
    Megvolt a próba alert féle konfiggal de nem élveztem nagyon úgy
  • koreny20
    thx
  • gfarkas
    Hajrá Tomi !
    Várjuk az upgradeokat.
  • polluxware
    értelmes beállításokkal sztem szépen futna a laptopod kijelzőjén.. 1366x768
  • Nashgaar
    Köszi! Hát, akkor kitartás, nagyon tetszenek a munkáid.
  • Hypo #34962
    leveld?

A Recirc fan nak van kerrego hangja.
    http://www.b737.org.uk/airconditioning.htm#Recirculation_Fan_%283-900%29
  • koreny20
    sziasztok! 767 esben tapasztalok egy folyamatosan kerregő hangot, azt milyen műszer vagy funkció okozza?
  • BPA102
    Igen azt tudom meg is van! Csak valahogy még az FsX ( PC Config ) nem az én világom :D
  • polluxware
    fsx-re van nagyon komoly freeware cucc.. as discus glider mellé adják..

fs9?
  • Hypo #34958
    Kiru:))
  • BPA102
    Jó reggelt! Nem tudjátok amúgy FS2004-hez létezik olyan féle dolog hogy csörlő vagy valami ami pl felhúzza a vitorlázót?
  • jaszy76
    Na, megoldódott. Az FS-ben nincs engedélyezve a joy, fsuipc-ben meg szépen beállítgattam mindent.
    Most alap gázon nem akar gyorsulni, 20.1 az N1.
    Még kísérletezgetek a beállításokkal, mert a yoke egyik billenőkapcsolójára beállított elevator trim up/down mintha picit lassabban reagálna. Lomhább lett a trim.
  • CptSAB
    Az már elég régi verzió. Igazából most fejeztem be a repülőtér fényképezését. Sok minden változott. Pl. kikerült pár GP réteg, igaz elég sok új modell is bekerült. Pl. direkt ki lettek szerkesztve javítás alatti An-2-ek. Hála avsimen lévő forrásfájloknak. Igaz, ha jól emlékszem a GP verzió nem is volt publikálva. Nagyon szép, meg minden de.. Engem idegesített, hogy elég nagy részen törölte az autogent. Egy nyamvadt 1m/pixeles texturáért én nem fogok egyenként pár ezer fát és épületet lerakosgatni, méretezgetni. Szóval be kell fejeznem a beton és aszfalt felületek GP rétegeit, valamint a fotótextúra lesz kiretusálva alatta, letextúrázni pár épületet, no meg a két újat is elkészíteni. És jöhetnek az apróságok. Kerítések, virágok, játszótér, szabdtéri bográcsos, kistraktor, üzemanyag feltöltő kút, sorompók, szerelő állványok meg egy rakat ez.. és az.. az apróságok. Nagy öröm volt, hogy végre nem mindent a gaz és a szemét nőtt be. Hétvégén jól felszívtam magamat energiával, friss elképzelésekkel. Maga a Kapos VFR is szépen gyarapodott, ugyanis Dombóvár és környéke is bekerült. Így lényegében már a scenery bőven 1000 km2 feletti területet fed le. Most előszőr Szabó Péternek tett ígéretem szerint befejezem a Gyöngyös - Pipishegy VFR utómunkáit. Ezek vízrajzi korrekciók.
    Taszáron is lényegében az épületeket kell textúrázni. Már így is impozáns végigdöngetni a repülőtér felett. :)
  • Nashgaar
    CptSAB!
    Szia!
    A Kapos VFR 1.0.1B-nél csináltál már újabb verziót? Vagy lemaradtam kissé?
  • gfarkas
    Néhány VFR Scenery CaptSaab olvtársunktól:
    magyar VFR sceneryk
    A Kapost elküldhetem, ha adsz egy GMail v.más címet amin el lehet küldeni 140MB-ot
  • w77d
    jah, biztos így van XXD
  • Hypo #34951
    :)
  • jaszy76
    Hasznos cucc. Már olvasom... :D
    Köszi!
  • Hypo #34949
    az jo:)
  • jaszy76
    Nem él a link.
    Ezt találtam:
    http://fsuipc.simflight.com/beta/SIMSAMURAI+FSUIPC+TUTORIAL.pdf
  • Hypo #34947
    Ebben a PDF ben minden le van irva hogy kell es miert. JAVASOLT az elolvasasa
  • jaszy76
    Akkor az lenne a legtisztább, hogy mindent ott csinálok.
    Majd jövök segítségért. :P
  • Hypo #34945
    Ha a joy gombokat is fsuipc vel akarod akkor siman fs alatt disable joystick.

es mindent fsuipc vel csinalni ez a legjobb.
  • jaszy76
    Megcsinálnám, de elsőre macerásnak tűnik.
    Szóval, ha jól értelek: FS-ben minden beállítást törölni kell, aztán fsuipc-ben megcsinálni mindent. Ha nem jutok előbbre, akkor ez lesz.
  • Hypo #34943
    nalam pont forditva fs ben nincs joy mindent fsuipc-vel az a nyero::))
  • jaszy76
    Ja, csak iFly-nál van. Az FSUIPC-ben én nem akartam b*sztatni a joy beállításokat, csak a throttle axis kalibrációjával kísérletezgettem.
    Szerintem első körben az fsuipc-ben lévő dolgokat vágom ki, aztán az FS-ben állítgatom a deadzone értékét. Hátha. Most hirtelen nem is tudom, hogy most hol áll. Aztán, ha ez nem segít, akkor esek neki az fsuipc beállításoknak. Eddig nem is mélyedtem nagyon bele, elsőre bonyolultnak tűnt. :)
  • Hypo #34941
    hmmm es gondolom csak iflynal jelentkezik a gond:( meg egy dolog bar fejbol nem emlekszem pontossan de ha fsuipc vel kalibralod akkor fs ben torolj minden axist es fsuipc vel allisd be es mensd el az adott gephez levo konfigot. na most fsuipc ben van egy tab ahol be lehet allitani egy keycombot es akkor az osszes kart t,p,m, egyenlo ertekre raja.
  • jaszy76
    Köszi, délután próba. Remélem, hogy tudok vele vmi kezdeni. Gurulásnál nagyon idegesítő, hogy nem tudok konstans sebességet belőni. Folyamatosan fékezek. Szerintem ha hagynám a pályán gurulni, a pálya végére meglenne alap gázon a Vr. :D
  • Hypo #34939
    akkor probald ki hogy kiveszed fsuipc bol, es csak alap fs9 settingset hagyod meg de hagyj egy kis deadzonet a throttle-n
  • jaszy76
    Opsz, azt elfelejtettem, nálam sebességfüggő, hogy alap gázon mennyi az N1. Ha felgyorsulok, és akkor húzom alapra, akkor nem esik vissza 20.3 - 20.6 ra, hanem 21 felett lesz, és gyorsul tovább. Alig lehet vele megállni. :)
  • Dokitudor
    Sziasztok!
    Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de nem találom sehol azt az általatok korábban javasolt Kaposvár és környéke vfr-t. Az LHSimulations oldalon is csak jelezve van de nem tölthető. A google is csak jelzi hogy létezik de semmi konkrét. Ha fizetős hol lehet megvenni? tudtok ebben segíteni? Köszönöm.
  • polluxware
    nálunk csúszosabb a talaj
  • jaszy76
    Igen, akkor lemegy 20.3-ra. Aztán kicsi gáz joy-jal, majd vissza alapra, de akkor csak 20.6-ra esik vissza, azzal meg vígan gurul és gyorsul.
    Alap gázon 25 csomóra simán felgyorsul.
    Ötlet: újratelepítettem mindent a törlésem miatt. Minden a régi, de egy vmi változott: regisztrált fsuipc-et használok. Megvettem! :D
    Nem lehet, hogy ott lehet vmi gebasz? A joy beállításait az FS-ben végeztem, de a throttle axis kalibrációt elvégeztem az fsuipc-be. Semmi változás.

@hont: Semmi gond! :) Ha warez lenne, akkor legalább tudnám, hogy miért van.

• Hont
    Elnézést a feltételezésért...
  • Hypo #34933
    ha nyomsz egy F1 et akkor lejebb megy?
  • w77d
    fura dolog de én is észrevettem ilyet pár repzi esetében de nem minden reptéren!! Ferihegyen rendszeresen gurul alapjáraton még bekapcsolt parking brake-el is araszol előre, de pl Arlanda-n nem. Fura....
  • jaszy76
    Az az igazság, hogy ha warez lenne, pofám sem lenne feltenni a kérdést. :)
  • jaszy76
    És miből gondolod, hogy ez nem az?