45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#35089 Már tölthető az LHGY VFR Scenery a flightsim-ről ;)
Készítettem egy repaint csomagot az R44 kedvelőinek:
Letöltés -
#35088 -
#35087 -
#35086 #35080: Igen, ami eddig kijött az erősen BETA volt :)
#35083: Köszönjük :)
#35084: Ma délután lehet letölteni a flightsim.com-ról, de valószínűleg Tamás is felrakja az oldalára, majd linklni fogja. AVSIM-en nem igen lesz, mert mindig visszadobják a feltöltéseimet különféle okok miatt :(
A nyáron még lesz egy nagy frissítés, ami még nagyobb fotórealisztikus területet tartalmaz és az atkári repteret is, illetve remélhetőleg addig előkerülnek Kókai Tibi gyönyörű statikus gépei is, ami nagyon feldobná a sceneryt. -
#35085 Egy totál más helyre irányítottak (2x akkora ráadásul)... Köszi, megvan -
#35084 Sajnos én nem találom...:(
Esetleg linkelje már be valaki a gyengébbek kedvére LHGY VFR-t!(Mind a két oldalon rákerestem, de semmi...)
Köszönöm szépen! -
#35083 -
#35082 Tudtommal egy helyről lehet leszedni, a hivatalos topikjukról.
És ismételten mondom: ezernyi léjerre van bontva az összes fájl, szóval nálad a hiba. -
#35081 Imádom ezt a scenery-t.
Gratulálok hozzá és köszönjük! -
LegendTommy #35080 ami eddig kijött az beta volt? -
#35079 Holnaptól letölthető a FLIGHTSIM és az AVSIM oldalakról az STDesign és általam készített "LHGY VFR Scenery". Használjátok egészséggel.
-
#35078 Te honnan szedted le akkor a paintKitet? Mert pl. az i737_FuselageA_T.psd PSben egy layer-es. stb... -
#35077 MiG-15 UTI Bear Studio
MiG-17PF Bear Studio
MiG-15Bisz Bear Studio -
#35076 Sziasztok!
Elkezdtem ismerkedni az Ifly 737-el és van egy problémám.- Ha FSC-vel készítek egy flightplant, hogyan tudom beimportálni az ifly fmc-jébe? -
#35075 Priviben küldtem egy 21UM festést, de csak magamnak festettem a szerzők engedélye nélkül így közforgalomba nem hozható!
Üdv: FGY -
#35074 Nem tudom miről beszélsz, annyi léjeren vannak a cuccok hogy totál bele is lehet kavarodni ha az ember egy picit nem figyel oda!
Konkrétan van 7 léjercsoport azokon belül meg egy tonna léjer... -
#35073 17PF-et tudok küldeni, meg 15 UTI és Bis-t. 21UM-et ha jól emlékszem Szabó Kornél festett, avsim.com-on van fennt. Alphasim MiG-23ML-hez Michael Pearson festett. Szintén avsim, flightsim. Régi terepfestés nincs az IRIS MiG-29-hez. Jan Moravecz Szu-22-ét egyszer megkíséreltem megpingálni, de az egy agyrém mappingolásilag. Egyszer dumcsiztam Jannal, aki elképzelhetőnek tartotta egy M3 és UM3 verzió elkészítését, de aztán nem lett belőle semmi. Igaz Jan Moravecről nem is hallani. Lehet befejezte az FS-es ténykedést. A Mehlin Rainer féle MF-hez meg publikálás után tudok majd adni festést. -
#35072 A HUE scenery cuccot sikerült kissé gatyába ráznom de így se százas VFR Hungary-n. :(
Véresre kerestem a szemgolyóimat, de nem jutottam sikerre. Hátha ti tudnátok segíteni:
-SCS Tu-134(B)-hez tud-e valaki magyar vagy angol manual-t? Csak orosz van hozzá. Csak a kapcsolók leírását találtam meg angolul.
-Nagyon régóta szeretnék már összegyűjteni egy Magyar Légierő pack-ot (1950-2000) így keresek magyar festéseket : Bear Studio MiG-17PF (M.Néphadsereges), CaptainSim MiG-21UM (trikolor-háromszög, terepfestésű), Jan Moravec IL-28 (M.Néphadsereges), Alphasim MiG-23 (trikolor-háromszög, terepfestésű), Alphasim MiG-29 (a régi terepfestésű), Szu-22 (AVSIMRU-n lévő modelhez, vagy ha van más akkor arra).
Köszönet a segítenitudóknak! -
#35071 iFly PaintKitben miért nincsenek külön layer-en a cuccok??? Csak az alap PSD-ben van, de tudtommal ha csak azt festegetem, akkor nem műkszik. Engine, Fuselage, Tail, Wing? -
Tóth Balázs #35070 Köszönöm, sikerült! -
#35069 Igaz nem nekem szólt.
Panel menü (shift+1-2 stb. itt van egy config lista. -
Tóth Balázs #35068 Clidey!
Az általad készített C150 festéseknél (HA-TUN, HA-PPL, HA-CPL) hogy lehet megoldani, hogy a kerekeken ne legyen rajta az a fehér "védő"? Rajta is van, hogy REMOVE ME, meg a csomagban lévő képekeiden is védő nélkül vannak, mert így is van a valóságban, de nekem mégis rajta vannak. A csomagban lévő readme-ből másoltam be a cfg-jébe, de sajnos nem jó.
Tudsz esetleg valami megoldást?
Előre is köszi,
Balázs -
mk452001 #35067 Igen, FPS szinten nem nagyon veszem észre a változást ezzel az erőművel :D -
#35066 Az fpsre is hatással lehet, mivel attól, hogy feljebb van még betölti mindkét repteret és meg is jeleníti csak esetleg nem látod. :) -
mk452001 #35065 Értem.
Én nem igazán találtam ilyesféle hibát, esetleg az a kisebb baki, hogy a reptér körül a domborzaton van egy kis víz textúra, de semmi egyéb. -
#35064 Ettől még nem lesz feltétlenül jó, ha pontatlan valamelyik akkor duplán lesznek az épületek meg ilyesmi. Ki kell törölgetni a reptér bgljeit a vfr sceneryből. -
mk452001 #35063 bocsi a dupláért.
az a trükköm, hogy a tropicalt feljebb teszem a scenery listán, így elvileg annak magasabb a priorítása.
ha rosszul tudom, javítsatok ki. -
mk452001 #35062 nekem nem roblémázik -
#35061 Ki kell törölgetni belőle a repteret és akkor jó lesz szerintem. -
#35060 És a TropicalSim-es reptérrel használható együtt?
-
LegendTommy #35059 -
#35058 -
#35057 Bassza meg az ImageShack!
Szóval:
-
#35056 Coming soon...
[IMG}http://img88.imageshack.us/img88/6774/previewifly8001.jpg[/IMG]
-
mk452001 #35055 Megsúgom, hogy jelenleg én is ezt használom XD
Csak kíváncsi voltam, hogy esetleg tudtok-e jobbat :)
Kár, hogy a karneváli úton nincsenek felvonulók :D -
#35054 Én ezt használom, szerintem nagyon jó. -
mk452001 #35053 Köszi, de ez nem CSAK a reptér?
Mert nekem konkrétan a város kéne. -
#35052 Rio de Janeiro ez talán a legjobb. -
mk452001 #35051 Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül Rio de Janeiro-hoz valami jól kidolgozott sceneryt?
Egyet-kettőt találtam, de egyik sem volt az igazi.
A válaszokat előre köszönöm -
#35050 A Varjú László féle "FS2004 Hungary Base Scenery" (www.flightsim.com -on megtalálod) részeként az autogen "magyarosabb" fa textúrái is megtalálhatók a csomag "texture" mappájában.