MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
mindent ugyan úgy csináltam csak másik konverterrel, lehet ettõl ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
mivel konvertáljam át a .mp3- fájlokat .wav -áá
FSP-hez kéne, amivel eddig csináltam az lejárt, és most amit találtam azzal meg vmi baj lehet mert nem játssza le az FS-ben
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
http://goo.gl/gd6Zi5
tankolas is ugy tortenik hogy szarnyakba tesznek eloszor, csak utana a torzsbe ha kell meg.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Fatal: köszönöm a segítséged, megtanultam! Én egész végig az ablakos cuccoknál keresgéltem, mert logikusan én oda tettem volna 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Bar a nevukbol kiderul mit futenek😊 Mondjuk ha valos idojaras alatt repulsz akkor engine antiice szerintem mostanaban eleg sokszor kell
JS41 el megyek mostanaban ott szinte folyton megy
Jó lenne ha valaki rájönne mi okozhatja a landing lights és taxi kurcsa anomáliáját, nekem nem sikerült.
AES pinokiója elég oriás alapból is. Tényleg vicces 😊
AES babu sose volt nem ratyi😊)
Mi a kérdés Wing és Engine anti ice ról?
Egyébként a taxi és landing lights még mindig messze ordibál...
Hypo: az "AES bábu" azóta ratyi, amióta az új iFly+SP1 van fent, gondoltam azért gabalyodott össze, de este újrarakom az AES-t, hátha megoldódik.
Segítene ebben valaki? --> "WING ANTI ICE és ENG ANIT ICE?"
Az ember haláláig tanul!!! Nem is tudtam, hogy leszállásnál nem kell izom nyomni a féket, mert azt az autobrake elintézi. Hmmm...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Speedbreaket sullyedeskor érdemes/kell használni fõleg ha DRAG jelenik meg a kijelzõn.
Egyébként érdemes pl a SID /STARR részt átnézni a chart alapján és esetleg javitani a sebi magasság limiteket, mert nem mindig egyezik.
Üdv.
LNAV VNAV benyomva!
Ellenben ami még feltûnt, hogy nálam a Speed Brake nem mûködött eddig!
Ill. mint említettem, hogy megállásig fékezte a gépet.
Most TÖKÉLETES!😊A fék lenyomása után a kapcsoló vissza ugrál OFF állásba.
Amit viszont a kabin sötétségével kapcsolatban írtatok, nálam nem érzékelhetõ. Teljesen a megszokott fényviszonyok vannak...
Most akkor jó vagy nem jó mert már véresre vakarom az állam😊)
COST INDEX nem tudom mennyire van leprogramozva ez a resz iFlyban pmdg nél semennyire.
majd nézz utána ennek: STEP CLIMB
"Na itt PL írja, hogy 250/16000, felgyorsít, eléri a FL160-at.A következõ ponton 210/10000 van írva. Elkezd ereszkedni és lassít, de nem csak 210 ig lassul, hanem tovább... "
Hat ez igy elég érdekes, mivel ha Te nem tekered be a kellö magassagot akkor o nemfog sullyedni vagy emelkedni.
LNAV VNAV benyomva?
A magasságokat és sebességeket a Jeppesen chart-ok alapján állítom be, az FMC általában nem a helyes értékeket adja meg automatikusan (fõleg a sebesség limiteket). <#nemtudom>#nemtudom>
Beírom az útvonalat, a súlyt, üzemanyagot, tartalék üzemanyagot,stb.stb...
Akkor a LEGS-be megjelenik az útvonal és a hozzátartozó sebesség/magasság.
Na itt PL írja, hogy 250/16000, felgyorsít, eléri a FL160-at.A következõ ponton 210/10000 van írva. Elkezd ereszkedni és lassít, de nem csak 210 ig lassul, hanem tovább...
Utána tartja a magasságokat és a sebit, de nem a 210/FL100, hanem a 180/FL100-t.
A "COST INDEX" be 25 szoktam írni...
Nem tudom, hogy ez FMC vagy saját beállítás hiba-e, de nálam lépcsõzetesen emelkedik és süllyed. Jól tudom, hogy ez a "cost index" beállításhoz kapcsolódik?

A LEGS menübe írja a sebit.pl 210IAS ugyan akkor csak 188-t repül szinte az egész úton.
ötlet?