45215
  • chicco
    Urak összeállt a gépem.Mivel idestova nem volt 5 éve nvidia vgá-m beálllítási helpet kérek,mert nem hiszem el,hogy 120 fps az normális.

• LegendTommy
    ha gondolod akkor átküldöm neked az én mas-omat, ami elvileg a legfrissebb csak nem az installos hanem már a kicsomagolt file-ok.
    valószínű csak este leszek otthon, ha érdekel akkor dobj egy pm-et
  • [HUN]FaTaL
    Igen már mindent próbáltam, azt is hogy csak a mas van fent és akkor is. Itt már valami nem FS-sel kapcsolatos probléma lesz szerintem.

"Deaktiváltad a scenery/eure,eurw-ben a bgl-eket?"

Igen.
  • LegendTommy
    Nálam annyi a különbség, hogy a HuLandmarks legfelül van, bár nem hiszem, hogy ez a ludas.
    Próbáltad, hogy egyenként kikapcsolod a sceneryket? kideríteni, hogy melyik fagy. Deaktiváltad a scenery/eure,eurw-ben a bgl-eket?
  • [HUN]FaTaL
    Pontatlan voltam: A HuLandmarks is lhbp alatt van (mas felett)
  • [HUN]FaTaL
    Valaki nem tudja mitől okozhat CTD-t a MAS Pesten GILEP3D-t repülve?

Üres FS csak FSUIPC van rajta, LHSM sceneryk, aerosoft bp és a mas (ő van legalul, felette as lhbp, felette az lhsm sceneryk). :(

bpmesh és a dna_* fájlok tiltva.
  • BPA102
    köszi
  • Clidey
    WOAI
  • BPA102
    Te melyik Ai Trafficot használod?
  • BPA102
    Nem halt be csak nem akart bejönni!
  • BPA102
    Behalt a flightsim?
  • [HUN]FaTaL
    A MASból az a legújabb ami a flightsimen van? Mert megint CTD van Tökölnél nekem :(
  • Clidey
    Ma volt pár percem megsasolni a legfrissebb Gyöngyös szinörit...és hát nagyon tetszik! Megvan a hangulata, pláne most, hogy már sok részlet belekerült (földkupacok, hordók, stb.), de még lehetne azért fokozni - én például 3D-ben csináltam volna a sorompót is.
    Egyszóval hatalmas gratula srácok, szép munka!!!
  • CptSAB
    Semmi gond.. :D Mindjárt összecsomagolom Atkárt. :D
  • L Viper #35115
  • spmd
    Hoppá. Ez privát akart lenni.
  • spmd
    Ha tudod, akkor küld már el légyszives az LHAT :) landclass-t, nem baj ha még nincs autogen sem rajta.
  • CptSAB
    Ha jól tudom, Mehlin mester valami repműszaki volt 21-en. Mostanában én sem érem el, nem tudom hol tart. De képeket szívesen rakok majd fel holnap. A végleges textúrákról (kabinról) még nem tudok nyilatkozni.
  • [HUN]FaTaL
    Mert amikor beszúrta a linket nem tette elé a http-t, itt a helyes link:

LHGY 1.1
  • 97th Vampire
    Nagyon köszönöm!

Lehet tudni hogy mikor lesz publikálva a Mehlin Rainer MiG-21MF?
    Esetleg ha kell valami fotó egy magyar MF fülkéjéből valamiről (műszer, kapcsolók, adat-tabló, texturához, referenciához stb.) akkor lehet hogy tudok segíteni.
    Küldj PM-et ha kell.
  • Hont
    Megint lehet hogy megköveztek, de én feltettem a UTEE-t.
    Azon kívül, hogy van pár olyan pont pl LHGY, ami talán picit magasabban van mint kellene, szerintem nagyon sokat dob a dolgokon!Ami az autogen-t illeti én nem vettem észre, hogy bár mit is rontott volna...
    Legalább is ami Mo-t illeti.
  • LegendTommy
    köszi
  • spmd
    Miért rakja a beszúrt link elé a www.sg.hu címet?
    Így a helyes: www.freeweb.hu/spmodell/lhgy_update_1.1.zip
  • spmd
    Módosítottam a kifutó végein található erdőkön, így már nincs törés (kivéve a reptér épületei melletti fák felett), illetve kicseréltem egy kisebb autogen épületre a sástói kilátó melletti házat.
    LHGY update 1.1 letöltés
    Csak felül kell írni az eredetieket.
  • Hont
    Lehet hogy páran hülyének néztek most, de emlékszek rá, hogy egy 3-4 évvel ez előtt én használtam egy kiegészítőt, ami a "Balaton Észak-Keleti" részét fedte le.
    Konkrétan emlékszek, hogy Balatonkenesén pl a mostani Marina Port épülete, valamint pl a Nitrokémia balatonfűzfői gyárépületei is meg voltak jelenítve. Simán körbe lehetett repülni a Veszprémi 8 út körgyűrűjét is.
    Egyszerűen nem emlékszek milyen mesh volt ez...:S
    Esetleg van ötlet?
  • BPA102
    Sziasztok! Nincs véletlen valakinek X52 höz egy konfigja?
  • CptSAB
    A vegetlib fái. Nincsenek meg az eredeti forrásfájlok.
  • Hont
    Van valami megoldás IA forgalmat csinálni ilyen kis repterekre mint LHGY?
    Nálam pl LHSM elég nagy forgalmat csinál az UA Traffic, de LHGY re még nem sikerült össze hozni...:(
  • Papirzacsi
    Vagy ki kell venni a crashboxot a fa objektumokból.
  • CptSAB
    A building crash dologhoz annyit, hogy sajnos a fa objektumok virtuálisan magasabbak, szélesebbek, mint kellene lenniük. Nem muszáj kikapcsolni a crasht, mindössze arra kell figyelni, hogy a fákat lehetőleg ne alacsonyan próbáljuk meg átrepülni. Érdemes pár gyakorló iskolakört repülni, és belőni a biztonságos magasságot. Aki meg nem akar vesződni ezzel, az meg repüljön kikapcsolt crashel..
  • CptSAB
    A korábbi változat még nem tartalmazta a tavakat, mindössze kép formájában. Az autogen szerkezetében is több helyen történt módosítás. Péter pedig folyamatosan szépítgette a repülőteret, hogy a valóságnak megfelelő helyen legyenek az apróságok. Sokat számít, ha valaki helybéli és bejárása van a repülőtérre. A további tervek, ahogy Péter már írta, hogy hozzácsapjuk Atkárt is. Ez még 141 km2-el növeli meg déli irányban a sceneryt. Gyöngyöshalász, Atkár, Vámosgyörk, Adács és Karácsond települések és környezetük.
  • Legvar
    Sziasztok
    Regota olvasom a forumot de eddig nem volt lehetosegem szolni! A kerdesem a kovetkezo ill keresem, tudnatok e abban segiteni, hogy lehetne megoldani hogy ne akadjon az fs ?mivel nemvagyok egy nagy IT szakember ezert lovesem sincs hova kellene nyulnom! Sok forumot olvastam mar de nem jutottam egyrol a kettore! Tudom szerencsetlennek neztek de hat nem tudhat mindent az ember
    Konfig: intel quad core q6600 nvidiagtx 570 250gb hattertar 2gb memoria! Ezzel a konfiggal lattam mar olyat aki fsxet hasznalt ! Ezert gondoltam h nem foghat ki rajta az fs9 de tevedtem! Ifr repulesre hasznalnam es nagyobb reptereket fsdt kjfk, zurich, amsterdam. Ifly737ill pmdg masinak
    Elore is koszonom, es elnezest az ekezetek miatt
  • Hont
    Egyébként amikor egy ilyen szép kieg felett repülünk, akkor lehet látni, hogy a default milyen kopár és egysíkú!
    Gratulálok és nagyon köszönöm én is!
  • [HUN]FaTaL
    Pl. kapcsold ki a crasht :)

Teljesen felesleges egyébként is.
  • spmd
    Sajnos jelenleg még nem megoldott a probléma, de a következő update-nél igyekszünk kijavítani. Addig is ki kell kapcsolni a "törést" ;)
  • Hont
    Nagyon jó lett! Én is kipróbáltam...:D
    Nekem egy kis megjegyzésem lenne csak.
    A manuálba is van rá utaló mondat...
    Az elemelkedés. A Fasor vonalba 1400láb alatt crash-l!
    Ezzel nem lehet valamit ügyezni?
    Sok default gép képtelen elemelkedni...(pl Mooney)
  • [HUN]FaTaL
    Nagyon jó lett, köszönjük. :)
  • L Viper #35092
    Sikerült is kipróbálnom.
    Gratulálok Uraim, ez nagyon szép lett, külön köszönet a bővített területért, vízrajzért.
    A Sástó környéke a kilátóval, különösen sokat dob a realitáson
  • spmd
    Nagyon sokban :)
    Jut eszembe: a bétát törölni kell mielőtt felrakjuk az újat.
  • koreny20
    miben különbözik a beta verzió az újtól?