MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Aki szereti iFly-t, érdemes beruházni + SP1! <#eljen> Ez a gép hihetetlenül jó lett. Pár apróságtól eltekintve nagyon jó...
Teszteltem egy LHBP-EDDT úton, hogy mit tud (mit javítottak).
Észrevételek:
1 - az APU nem kicsit szívja a benzint, és bármelyik fuelpumpot nyitom meg, csak a bal szárnyból zabál. A kiegyenlítés érdekében hiába váltok jobb fuelre, marad a bal és felszállásnál érezhetõ a súlypont rossz stabilitása (vagy ezt nem is lehet váltan?)
2 - A PACK TRIP OFF vilizik, de ha jól tudom nem kéne (de autora állítva eltûnik)
3 - az AES idióta bábuja bebambul pushback után és integetés után legyökerezik a lába (biztos újonc)
4 - a trim hangja kifejezetten jó AP közben (bár erõs szélben már-már idegesítõ)
5 - az éjszakai MCP panel világítása VC-ben néha átvált piros alapú fényekre a kék beállítás ellenére is (ráadásul az autobrake kapcsoló eltûnik), de ezt nézetváltással lehet korrigálni.
6 - más kérdés: WING ANTI ICE és ENG ANIT ICE pontosan mire is való? Ki be kapcsolgat magától.

Összességében tökéletes lett 😊

spyy55
Sejtettem 😞 köszi!
Az SP1-ben másnál is átlátszó egy kicsit a gép farka???

[HUN]FaTaL
Nincs külön Nürnberg, a régi GA1-ben vagy GA4-ben van, nem emlékszem pontosan. Majd ha jön a Nürnberg X egyszer akkor, majd biztosan lesz külön, ahogy Stuttgart is van már.

http://goo.gl/gd6Zi5

spyy55
Eredeti iFlyom van + SP1! Az eddigi "gyors" tapasztalatok alapján minden ok, viszont a taxi és landing lights még mindig a végtelenbe szórja a fényt. Ctrl+Num4-et 21x kellett megnyomizni, hogy nagyjából az ideális fényviszonyok legyenek. A taxi light egyáltalán nem világít, csak az elsõ futón erõlködik gyertyaként! A Logo világítással nincs probléma.
Kiprószálom a REX nélkül is, hisz sokak által az kuszálhatja össze a dolgokat. Viszont ha akkor gut lesz, akkor ezt a taxirefis dolgot másképp kell megoldanom, mert anélkül kaksi az FS ugyebár...
Tervezek egy LHBP-EDDT utat, amiben minden benne lesz, de ha megint pushback után behal a route, kidobom a gépet az ablakon...
Ja: AE nem adta ki Nurnberg-et külön, vagy csak a German Airports 1-ben lévõ cuccal mûködik?

Hont
Újabb probléma...😞
Elkezdtem feltenni a Malév repaintokat.
A világítások megint össze kuszálódtak.
A logo fény csak a landinggal világít együtt.
Nálatok?
Hont
Logitech Extreme 3D Pro-t használok.
SP nélkül nem igazán tudtam beállítani. A gáz csúszka lineális mozgása hibátlan volt, mégse lehetett vele taxizni.
Egyenesekbe még csak elment, de mire valami kapcsolón állítottál, már vagy megállt, vagy 30 fölött ment.(Baromi sok büntetést szedtem össze...)
Az orr futó is sokkal határozottabb. Eddig vagy alul kormányozott, vagy túl kormányzott volt.Kanyarokba nagy élmény volt, mikor egyszer a vonalon sikerült tartani...
Már azon gondolkodtam, hogy egy kapcsolót be kellene varázsolni, ami mondjuk 12-14 csomóra beállítja, mikor taxizok.
Ami a strobit illeti...
Igazán a szárnyak mozgása miatt nem egyszerû szerintem tuningolni.
Clidey
Érdekes nekem sosem volt bajom a taxizással. Csak más gázkar-állás kell most az SP1 óta, egyébként ugyan olyan kényelmes és könnyû vele gurgulázni. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

spyy55
😄 Ez már nem iFly, hanem zFly! 😊

Hypo
milyen jó is hogy ebbõl az iFly örületbõl kimaradtam.....😊)

spyy55
Ez való igaz. Engem is idegesített ez a probléma, hisz PMDG-nél jobb volt, de most aztán... 😊 Ma este reszkess iFly!!!

Az többieknek meg AMIGOÓO!!!

Hont
Most tesztelgetem az SP1-t!
Én azt vettem észre, hogy a taxizás 1000x könnyebb lett.
Eddig alig bírtam mind az irányt, mind a sebességet tartani.
34% ig semmit nem csinált 35% nál meg már 24-25 csomóval hasított.
Most nagyon super!
A Landing light nálam is szomszédba világít.
Összességébe tényleg nagyon jó lett! Remekül sikerült!
Hypo
flight1 monnyon le😊)

pl.:comodo nekem tetszik
Papirzacsi
Valamibe bele kell kötni, leplezendõ a bénaságot...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
Nem tudom mi a bajod bazz😊)) szvsz a legjobb a flight 1.

Letoltod elinditod es ott a progiban tudod megvenni, tök egyszerû

[HUN]FaTaL
Nem, nem az. Értelmes vírusírtó nem jelzi vírusnak, mivel nem az.

polluxware
az nem vérus te dinká😉 flight1wrapper-t érzékeli csak gyánus exe-nek.. (belsõ rutinok miatt)

spyy55
Nane! Ez vicc <#nyes>

Nem elég, hogy a tanárok... még ti is progrral akartok szívatni? 😄

[HUN]FaTaL
Használj értelmes vírusírtót.

spyy55
Nem kicsit "koszos" ez az iFly a Flight1-en. Pár vírus miatt képtelenség letölteni... Felakasztom magam, vagy õket!

Papirzacsi
Ja, ahogy pollux mondja, megcsinálhatnád a Zlin mûszereit, de olyan accusimes módon lenne jó. A rendszerek szimulációjában tudnék segíteni, neked csak a programozás részét kéne megoldani. :-D (Ja, azt nem szereted. :-) )

[HUN]FaTaL
Letöltöd és ott tudod megvenni, telepítés elõtt.

[HUN]FaTaL
$54.95

chicco
Mennyiert megy most?
Lehet en is megveszem.Szerintem megerdemlik.

spyy55
Életemben nem láttam még ennyire buta webáruházat, mint a Flight1-et.
Eljutottam arra a pontra, hogy megvegyem az iFly-t de ott nuku ADD TO CART, semmi! Csak DOWNLOAD (amit régebben megtettem), ami nem hinném hogy az eredeti full verzsön. Tud valaki valami tippet adni, hogy honnan a fenébõl vásárolhatnám meg?! Köszi.

polluxware
nekem stabil 24 J41-el... (hold bázistól-hold bázisig)<#zavart1>

Azt nem is mondtam hogy pmdg-vel! Az airbus X-el azzal 30 korul van.
Nekem 20 mindnehol van ferihegyen is...FSx be!
Hypo
Hát kérem régi tészta, de ez van ingyen lónak túrós a FASZA.
Na nem erkölcs csõsz akarok lenni, egy szaros carenado gepen nem sok mindent kéne megvenni megy az, de azert egy komplex gépnél, suuport, forum, patchek......

Jo példa az iFly, meg mondjuk egy md 11 pmdg js41 ezeket warezolni hát nem egyszerû és egy idõ után ugy is valahogy megveszi az ember.

ifly nál szerintem meg minél többen veszik annál biztosabb hogy a team megmarad és foglalkoznak vele.

NGX-hez meg, aki a screenshotokat csinálta nekik õ irta valahola fórumon, hogy neki simán hozza a 20fps-t!! SIMÁN A HÚSZ EFPÉEST 😊))))))
hogy száradjon ki a ramja....szóval akkor egy I7 el talan meglesz egy bonyi repteren felszallaskor a 20 király

Van nekem is egy tutorial, Megvarom az NGX-et azon majd tesztelem. Szakács Gábor 737NG pilotával keszitettuk õ legalabb valamit konyit is hozza<#taps>(elvileg). Majd kiderul 😄 😄
spyy55
<#bohoc>

[HUN]FaTaL
Vedd meg.

spyy55
Na jó... az emlegetett lights problémák nem kicsit törpültek el a frissen elõjött hibák miatt. Egyszerûen: KATASZTRÓFA!!! Tesztelni szerettem volna egy LHBP-EDDT út során ezt a vasat, de hiába. Az elsõ hiba már taxizásnál elõjött (a route az FMC-bõl törlõdött pl). Elkezdtem írni õket, de jobb, ha nem folytatom, mert vehetek új billentyûzetet...
A saját tutorialom által csináltam mindent, ami tökéletesen mûködött SP1-es cucc nélkül. Nem tudom mi lehet a hiba, de megpróbálom újra, hátha...

(próbálta már valaki?)
Azért a madárkát megmentettem, adva neki még egy esélyt... 😊

Framsen
hát most kivárom hogy megint ez legyen aztán olyan ablakos módba rakom, hogy csak csattan

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Clidey
De nem ilyen ablakos módba gondoltam hanem ha kattint mégegyet a középsõ ikonra akkor olyanra! <#bee1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Ablakos módban van. <#idiota>

[HUN]FaTaL
Ha vár 3 percet akkor CTD lesz az ;D Általában ilyenkor pár percig még swappol mint az ördög és csak utána vág ki 😄 Vagy, ahogy te is írtad ott vigyorog az addon üzije.

Clidey
De ez nem CTD hanem CTS (Crash To Screen <#idiota>)

Clidey
Amúgy egy ötletem van: válts ablakos módba, és húzd el valamerre az FS ablakát, mert lehet hogy dobott valami hibaüzenetet valamelyik stuff amit maga az FS ablaka eltakar. Velem fordult már elõ ilyesmi.

[HUN]FaTaL
Scenery, aircraft, effect gond, bármi lehet. Sokszor ilyenkor jön a klasszikus CTD.

spyy55
Cserélj izzót, vagy nézd meg mi van a monitorod mögött, hátha kiesett a kép <#smile>!!! Ebbõl sok mindenre nem jövünk rá.

Framsen
jaaj -.- XD

ezután amúgy már semmit sem tudok csinálni, csak feladatkezelõvel bezárni

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Clidey
Bizonyára rádsötétedett... <#zavart1>

Framsen
Ez mitõl van ?
Egyszer csak, menet közben jön...

[/url][/img]

polluxware
na ez jó ötlet!

kezdésnek jó lenne ha zlinhez készítene steam gauge algoritmust😉

tõlem mehet!

[HUN]FaTaL
Programozd le egy addon gép gaujait és add le azt. 😊))) Valakit megkérsz (pl. clidey-t) hogy csinálja meg a modelt meg a textúrát, ezt már biztosan elfogadják. 😄

😊) nem... mérnök informatika. lehet írni tanulmányt,valami 120milló szintes algoritmust programra, programot c++-ban vagy java-ban, webbel kapcsolatosan saját cms-t, adatbáziskezelõt stbstb... hogy én a repülésrõl szeretnék valami tanulmányt az csak egy dolog. egyáltalán nem biztos, hogy el is fogadják témának, sõt van rá kb. 10% esélyem akkor, ha valami nagyon jó informatikához kapcsolódó dolgot találok ki 😊

Hont
Sajnos attól függ honnan nézzük...
Ha keletrõl akkor igen.Ellenben nyugatról nézvén sok embernek Klingenbach-nál véget ér Európa!
(Errõl csak Mi tehetünk...)
[HUN]FaTaL
Európán belül azért általában ismerik piciny országunk...