45215
  • koreny20
    Tiszteletem! Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom megoldani hogy éjszaka ne látszanak a fák, ugyanis alap autogéneim vannak nincs extra kiegem,max GE pro, nem tudom hogy az autogen szinten változtat e vmit és az a bajom hogy éjszaka is zöld fák virítanak a tájon, holott általában éjszaka csak az ablakok, utcai lámpák és egyéb világító dolgok fényét látjuk, olyan helyeken ahol nincs mesterséges világítás ott korom fekete a táj. Esetleg olyan cucc ami az éjszakai autogén fákon változtat...ha valaki tudna segíteni

üdv
  • CptSAB
    :D Ez velem is sokszor megesik.
  • gfarkas
    Felvettelek, csak még most kóstolgatom ezt a facebook-ot és nem mindig az lesz az eredmény amit én elgondoltam.
  • CptSAB
    Okés.. megkereslek. :)
  • gfarkas
    Tomi !
    Hogy őszinte legyek én se tudom, hogy hányadán vagyok a magyar scenerykkel.Nekem mindkét csomag a VFR-ekkel műkszik, de valóban vannak benne hibák (nem durvák) és sokat kellett sakkozni a sorrendjükkel mire használható lett.
    A facebookra tettem fel néhány képet Pápáról.
  • CptSAB
    Győző bá! :) Más a gond.. nekem is megvolt a HUE csomag. Mielőtt elkészült volna a Kecskemét VFR Mini, asszem már kész volt a HUE Pack. Az viszont szerintem a Hungary ex Military 2004-hez lett pozicionálva. A HUE csomagot leszedtem utóbb, mert Taszárt teleszórtam a majdani modellekkel, Pápa az frankó, mert ott a HUE csomag a régi 1.0-ás Pápa VFR-re épült. Szolnok meg ugyebár most lesz hamarosan publikálva. Csak a vízrajz kell bele. Szentkirályszabadja meg amúgy is régi darab.
  • gfarkas
    Próbáld meg innen letölteni a 2 magyar csomagot, nálam tökéletesen működnek.A pápai C-17-esek és a kecsoi grippenek vannak feltöltve.
  • CptSAB
    A 27 repülőteres csomag azt nem rakja helyre. Az az én művem. Ezek igazából csak AFCAD és VTPP állományok. Semmi másra nem szolgál, mint a hazai kisrepülőterek megjelenítésére.
  • 97th Vampire
    Sajnos nincs.
    Letöltöttem még az oldalukon lévő "Hungary VFR Scenery (27 airport)" alatt lévő file-t is. Hátha az helyrerakja, de nem. Ebben volt readme. Az utasításainak eleget tettem:
    " HU_VFR_airports: contains the 27 bgl file copy into the addon scenery folder
    FSHUNBGL: correction patch, copy them to the right folders."

Újrarakom az FS-t. Hátha valami olyan zavar be amire nem gondolok.
  • polluxware
    EZ egy régebbi teszt, de sztem nagyon jó alapot ad.. mármint filózásra
  • BPA102
    readme nincs hozzá?
  • 97th Vampire
    Üdvözlet ismét az Uraknak!
    A Hungarian Eagles Virtual Airforce honlapjáról ( http://www.hungarianeagles.hu/ ) letöltöttem a " SO Military Pack v5.0 Beta (2010.09)" cím alatt szereplő scenery file-t, mely tartalmazza a katonai reptereket, és azokon lévő extra object-eket.
    A problémám az lenne, hogy az object-ek (apa kocsik, irányadók stb.) el vannak csúszva a katonai reptereken. Pl Kecskeméten a felszálló közepén van a közeli irányadó modellje, az apakocsik az állóhelyek mögötti mezőn sorakoznak stb...
    Mivel sajnos a HUE srácoktól nem tudom megkérdezni (mert a fórumuk az IVAO fórumon van), így itt szeretnék segítséget kérni a fent említett probléma megoldásában.
    A következő scenery-k vannak a gépemen:
    -Hungary base scenery 100522
    -Hungarian landmarks

Segítségeteket köszönöm!
  • LegendTommy
    lehet valamivel melegíteni kéne:)
  • spmd
    Javítottam az R44 festését, illetve bekerült a pack-ba a Mitsubishi Motors matricás változat is, továbbá a belső teret is "kifestettem".
    Letölthető: www.freeweb.hu/spmodell/R44_BHSheli.zip
  • Hypo #35035
    az mar rettentet fs9 hez:))) 560gtx ed ki fog hulni mikozben jatszol:)
  • BPA102
    Én örülnék egy normális FS9 konfignak is
  • chicco
    8 giga ramom van 2500k 4,7ghz és 560gtx ti lesz alá.Majd csinálok videot.

De lehet 1x megfűzöm alertet löje be nekem az fsx-et.Bár fs9 párti vok még mindig.
  • BPA102
  • spmd
    Sajnos ahhoz nem értek. Nekem pl. tetszik, bár egy kicsit talán túlzás.
  • L Viper #35030

A rázkódás effektet lehet mérsékelni valahogy?
  • spmd
    Akit zavar a Guidée François-Denis féle Cessna 150-nél a kilátásban a "koszos" ablaküveg, azoknak készítettem egy tisztább, átláthatóbb verziót:
    www.freeweb.hu/spmodell/c150cl.zip
  • [HUN]FaTaL
    Én is láttam már csodákat, akár itt sg-n is aláírásban. Volt valaki i7el + 8gb ram és 32bites xp
  • BPA102
    Na ez jó i7 és xp! remélem remélem legalább a 6gb ram is ott van XD
  • BPA102
    Sanya! Azért 1920x1080-al csak óvatosan!
  • CptSAB
    Bizony összességében elkészült a scenery. A későbbiekben lesznek majd apró patchek. Templomok, műemlékek, az Atkár-i 140 km2-es déli kiegészítő. Az utolsó verziót a 2.8-at még én sem láttam (kivéve a fotósceneryt, mert azt én bizergálom), mert egy hibás szektor hazaküldte a C meghajtón lévő Windowst, így az 500 gigás tartalék egységre raktam újat. Hangulatos kis scenery :)
  • Hont
    Én kb egy fél éve raktam össze a mostani gépet, (FS2004 hez)de szerintem ehhez a progihoz nem kell jobb!
    CPUi3.560 VGA, Radeon HD5750 1Gb
    Az FSX már más kérdés...
    Ha jól emlékszek Peti írta a FAQ-ba, hogy inkább proci függő és a VGA annyira nem lényeges.
    Monitor felbontáson akarok most feljebb lépni, kíváncsi vagyok azt mennyire érzi meg.
    Most 1 X 1360 X 768
    Az új meg 2 X 1920 x 1080
  • spmd
    Talán így: www.freeweb.hu/spmodell/R44_BHSheli.zip
  • spmd
    Készítettem a JustFlight R44-hez magyar vonatkozású festést. Talán van itt, akit érdekel.
    letöltés
  • polluxware
    ha valki számtech boltban dolgozik, és mondjuk van ideje meg nem megélhetési garázscég, akkor ha adott raktáron ilyen olyan alkatrész.......

lehet tesztelgetni;)

ugyanakkor lehet következtetni, és normális egyének upgréd tapasztalataiból egyfajta "képet" generálni..

az meg hogy valki i7et winxp-vel használ és várja a csodát, meg pízért szed le a netről egy "belőtt" fsx.cfg-t

na az megint egy másik infó forrás lehetőség
  • BPA102
    Ezt halottam én is! Ebben csak az a baj ha látom akkor hiszem! Bár a 8mag az akkor is 8mag :D
  • polluxware
    nvidián állítólag jobban fut... mondjuk azt is eltom képzelni hogy semmivel nem lesz gyorsabb

láttam olyan szakit fórumon aki gt240 1gb mellé rakott i7et amit azzal indokolt hogy az fsx cpu orientált progi

ki tudja..

nhancer legyen kéznél;)
  • chicco
    5770 volt de elkelt ma.
  • polluxware
    milyen karid van most?
  • chicco
    még csak tervezem ,de nem tudom milyen lehet fs alatt
  • polluxware
    én elfogadom ha neked már nem kell...
  • chicco
    urak vki használ 560 gtx kártyát??
  • BPA102
    Az enyém is kint van :D! Akkor végleg nem értem :D
  • [HUN]FaTaL
    Hogy neked mik azt nem tudom, feltételezem az enyémre vagy kiváncsi :D

Q9400, 6 giga ddr2-800, HD4850
  • BPA102
    Akkor megpróbálok neki egy magot beállítani majd ha az se akkor 2 ! Minden esetre érdekesnek tartom ezzel a konfiggal! Fatal nekem mik a paraméterek?
  • [HUN]FaTaL
    Mert egy magot használ az, csak az os próbálja szétosztani.

Ja nekem egy lhbp-lepa úton 2x akad meg de akkor hosszú időre (akár 10 mp is). De ilyen 10-15mpkénti akadások nincsenek. REX viszont van úgyhogy nem hinném.