MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teszteltem egy LHBP-EDDT úton, hogy mit tud (mit javítottak).
Észrevételek:
1 - az APU nem kicsit szívja a benzint, és bármelyik fuelpumpot nyitom meg, csak a bal szárnyból zabál. A kiegyenlítés érdekében hiába váltok jobb fuelre, marad a bal és felszállásnál érezhetõ a súlypont rossz stabilitása (vagy ezt nem is lehet váltan?)
2 - A PACK TRIP OFF vilizik, de ha jól tudom nem kéne (de autora állítva eltûnik)
3 - az AES idióta bábuja bebambul pushback után és integetés után legyökerezik a lába (biztos újonc)
4 - a trim hangja kifejezetten jó AP közben (bár erõs szélben már-már idegesítõ)
5 - az éjszakai MCP panel világítása VC-ben néha átvált piros alapú fényekre a kék beállítás ellenére is (ráadásul az autobrake kapcsoló eltûnik), de ezt nézetváltással lehet korrigálni.
6 - más kérdés: WING ANTI ICE és ENG ANIT ICE pontosan mire is való? Ki be kapcsolgat magától.
Összességében tökéletes lett 😊

http://goo.gl/gd6Zi5
Kiprószálom a REX nélkül is, hisz sokak által az kuszálhatja össze a dolgokat. Viszont ha akkor gut lesz, akkor ezt a taxirefis dolgot másképp kell megoldanom, mert anélkül kaksi az FS ugyebár...
Tervezek egy LHBP-EDDT utat, amiben minden benne lesz, de ha megint pushback után behal a route, kidobom a gépet az ablakon...
Ja: AE nem adta ki Nurnberg-et külön, vagy csak a German Airports 1-ben lévõ cuccal mûködik?
Elkezdtem feltenni a Malév repaintokat.
A világítások megint össze kuszálódtak.
A logo fény csak a landinggal világít együtt.
Nálatok?
SP nélkül nem igazán tudtam beállítani. A gáz csúszka lineális mozgása hibátlan volt, mégse lehetett vele taxizni.
Egyenesekbe még csak elment, de mire valami kapcsolón állítottál, már vagy megállt, vagy 30 fölött ment.(Baromi sok büntetést szedtem össze...)
Az orr futó is sokkal határozottabb. Eddig vagy alul kormányozott, vagy túl kormányzott volt.Kanyarokba nagy élmény volt, mikor egyszer a vonalon sikerült tartani...
Már azon gondolkodtam, hogy egy kapcsolót be kellene varázsolni, ami mondjuk 12-14 csomóra beállítja, mikor taxizok.
Ami a strobit illeti...
Igazán a szárnyak mozgása miatt nem egyszerû szerintem tuningolni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az többieknek meg AMIGOÓO!!!
Én azt vettem észre, hogy a taxizás 1000x könnyebb lett.
Eddig alig bírtam mind az irányt, mind a sebességet tartani.
34% ig semmit nem csinált 35% nál meg már 24-25 csomóval hasított.
Most nagyon super!
A Landing light nálam is szomszédba világít.
Összességébe tényleg nagyon jó lett! Remekül sikerült!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Letoltod elinditod es ott a progiban tudod megvenni, tök egyszerû
Eljutottam arra a pontra, hogy megvegyem az iFly-t de ott nuku ADD TO CART, semmi! Csak DOWNLOAD (amit régebben megtettem), ami nem hinném hogy az eredeti full verzsön. Tud valaki valami tippet adni, hogy honnan a fenébõl vásárolhatnám meg?! Köszi.
Na nem erkölcs csõsz akarok lenni, egy szaros carenado gepen nem sok mindent kéne megvenni megy az, de azert egy komplex gépnél, suuport, forum, patchek......
Jo példa az iFly, meg mondjuk egy md 11 pmdg js41 ezeket warezolni hát nem egyszerû és egy idõ után ugy is valahogy megveszi az ember.
ifly nál szerintem meg minél többen veszik annál biztosabb hogy a team megmarad és foglalkoznak vele.
NGX-hez meg, aki a screenshotokat csinálta nekik õ irta valahola fórumon, hogy neki simán hozza a 20fps-t!! SIMÁN A HÚSZ EFPÉEST 😊))))))
hogy száradjon ki a ramja....szóval akkor egy I7 el talan meglesz egy bonyi repteren felszallaskor a 20 király
A saját tutorialom által csináltam mindent, ami tökéletesen mûködött SP1-es cucc nélkül. Nem tudom mi lehet a hiba, de megpróbálom újra, hátha...
(próbálta már valaki?)
Azért a madárkát megmentettem, adva neki még egy esélyt... 😊

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ezután amúgy már semmit sem tudok csinálni, csak feladatkezelõvel bezárni
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Egyszer csak, menet közben jön...
[/url][/img]
Ha keletrõl akkor igen.Ellenben nyugatról nézvén sok embernek Klingenbach-nál véget ér Európa!
(Errõl csak Mi tehetünk...)