45215
  • Clidey
    És gondolod hogy az én festésem miatt van?
  • asolyom
    Hali Clidey!

Felraktam a retro-Malév festésedet az iFly-hoz, de valami miatt a konfigurátor a 600-asoknál nem engedi kivenni az "eyebrow windows" opciót, noha pl. a HA-LOF-nak nem voltak ilyen ablakai.
  • sqpp15
    upsz :3
  • Framsen
    Uram, ön házszámot tévesztett, prosit to FSX fórum
  • sqpp15
    Segítségeteket kérem...

i5 4670k
    nVIDIA GTX770
    8GB RAM
    ezen ugyebár fut majd rendesen az FSX
    kérdés, hogy hol találok rendesen kidolgozott scenery-t, esetleg nagyon jól kidolgozott repülőket és olyan plugint, mely a grafikát tuningolja, mert hallottam hogy van hozzá ilyen és jócskán feldobja a játék kinézetét
  • Framsen
    Igen, de ez nem csak NG re jellemző.

Nekem amúgy Aibus Wilco+AirSimmer Merge van, kinézetre AirSimmer (de a VC is az), esze meg buta wilco, bár annyira nem panaszkodhatok, vannak néha érdekes dolgai, de legalább szép. Szőke nő feeling.
  • asolyom
    Jól emlékszem, hogy a 737NG-knél először a szárny tartályokat kell megtölteni, és ameddig ezek nincsenek fullra töltve, addig a fő tartály üres?
  • asolyom
    Ja, már látom. :-)

Gyaníthatóan nem fogok ezért hozzászólásokba kezdeni az avsim.su-n. :-P
  • asolyom
    "eredeti AirSimmer is - különösen most hogy már ingyenes lett..."

Nem egészen világos, hogy hogyan ingyenes cucc. Amit le lehet tölteni az Airsimmer honlapról az a Flight1 wrapper-es változat.
  • Clidey
    Őszintén megmondva gőzöm sincs miért van fent két verzió. De nekem mindkettőre kattintva ugyan azt a(z újabb) 20 megás fájlt szedi le, szóval túl sok választási lehetőség nincs... :D
    Szerintem valami textúra pontatlanságot javíthattam benne...
  • Clidey
    Részleteket nem tudok, lévén nekem nem az avsim.su-ról van a cucc. De szerintem egy bepróbálkozást mindenképp megér, hátha nem veszik olyan szigorúan azt a 100 hozzászólást... :)
    Tudtommal ez a A320 csak egyetlen verzióban létezik, az pedig a Basic - a többi ígért verzió sohasem jelent meg. Ebben viszont fully functional az FMGS. És amint látom a v1.3 tölthető, tehát valszeg telepités után fog frissülni a TabletPC-n keresztül v1.4-re.
  • asolyom
    Köszi az infókat. Majd egyszer talán én is rászánom magam, hogy kipróbáljam a ezt a klasszik mördzsöt. :-) Visszatérve az NG-hez, ha jól sejtem a Travel Service festést az iFly-hoz te csináltad. A Flight1 Library-van van fent két változat is, az egyik 2010.08.29-i, a másik pedig 2010.10.04-i dátummal. Mi a kettő között a különbség? Én a frissebbet telepítettem.
  • berczy #44242
    Figyi már, ez érdekel! Az AirSimmer, mint Airbus rajongó. Úgy értelmeztem, hogy csak akkor ingyenes, ha van 100 kommentem a ruszki oldalon, különben csak a base cuccot kapom, amiben pl. FMSG sincs. Kipróbálnám ám nagyon . :) (mert a Wilco félem már szerintem is kissé nyűgös.) :D
  • Clidey

Igen, az a videó is meg ez is a FeelThere-50North mergével készült. A Wilco külseje kritikán aluli hányinger förmedvény, ezért kezdtem alternatív megoldások után kutatni, így találtam meg ezt a mergét, fiatal orosz mérnökök összegyógyították a Wilco belsőt a 50North külsővel. Így már picikét emészthetőbb a cucc, bár a VC így se éri el a tetszési indexem alsó küszöbét - de hát nem is önszántamból kezdtem el Classicozni mostanság. De ez egy másik történet.
    Az FMC-jét még nem frissítettem, de majd kipróbálom. Jut eszembe a Wilco-AirSimmer adatbázisát viszont nem sikerült frissítenem, folyton dobálja a hibaüziket hogy elavult meg frissítsem meg blablabla...pedig beraktam alá a 1405-ös AIRAC-ot elvileg.
  • Clidey
    Nekem a Wilco-AirSimmer mergével az a bajom hogy az FMGS-ben (asszem) a RAD NAV gombra kattintva azonnal CTD-zik.
    Ennek folyományaként felraktam a "sima" AirSimmert is és meglepetten tapasztaltam hogy jött ki hozzá valamikor egy peccs mert már nem 1.3 hanem 1.4 is van hozzá. Nosza egyből ki is próbáltam mert az előző változatokkal a hajtóműindításig sem jutottam el, akkora bughalmaz volt az egész. Nos ezzel az 1.4-el már egy ici-pici sikerélményem volt: nemcsak a motorindítás de egy gyors országház-sturcot is sikerült abszolválnom - habár a leszállás meglehetősen furcsára sikeredett, köszönhetően(?) a csak minimálisan felprogramozott FMGS-nek, avagy valami egyébnek (talán bug?), de a fájnelen egyszer majdnem átestem, és végig olyan érzékeny volt a röpcsi hogy folyton túlkorrigálta a kormánymozdulataimat. Egyéb dolgaiban még azt vettem észre hogy habár mostmár reagál a joy gázkarjára (eddig ez is egy hatalmas bug volt nálam; gyakorlatilag lehetetlenné téve nemhogy a repülést de már a taxizást is) tehát jön-megy a tolóerő, azonban a gázkarok nem mozognak.
    De azért egy próbát megér szerintem a merge is meg az eredeti AirSimmer is - különösen most hogy már ingyenes lett...
  • hatalakj
    Az a baj, hogy ezzel fagy.
  • berczy #44238
    Bazzeg... Erről a progiról mé nem hallottam én eddig???
    FS2004 Affinity Tool... Kicsit jó. :)))
  • hatalakj
    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni!
    FS9-ről van szó Win 7 ultimate alatt.
    Flight 1 ATR 72-500 és Pilatus PC-12- nél amikor megnyitom az ELECTRONIC KNEEBOARD-ot egy-két másodpercig tölt, aztán lefagy az FS. Úgy lefagy, hogy csak a feladatkezelő segít. Van fent Wilco-s gép is meg más is, azokkal nincs baj.
  • asolyom
    Clidey!

A múltkoriban betettél egy képet, ahol egy 737 classic-kal repülték Amsterdamba, és azt írtad, hogy az a 50 North modellje. A "belseje" az milyen volt? Ha jól tudom, akkor van 50North + Wilco merge. A Wilco belső amúgy milyen? FMC működik rendesen? Frissíthető az adatbázis?
  • asolyom
    Üdv!

Egy jó idő után újra felraktam az FS9-et. Az érdekelne, hogy létezik-e jónak mondható Airbus 320 család FS9 alá? Wilco-Airsimmer merge esetleg?
  • berczy #44234
    :)

• gfarkas
    Régi szép idők....:-)
  • Hypo #44232
    nice
  • L Viper #44231
  • Clidey
  • Hont
  • jaszy76
    Jáááj! Javítva. :)
  • Nyiri
    Csodás privát videó... :(
  • jaszy76
    Semmi extra, csak egy kis retro.
  • Hypo #44225
    van nekünk másért szemlesütve járni de...:)))) na de majd hs meg lesz a pénzünk én igérem csak HA gépet veszek magamnak:)
  • berczy #44224
    Osztom Maestro véleményét, legalább van valami magyar-féle légitársaság. Tény, nem Malév, de... Látványra természetesen a gyönyörű Malévhez képest szerintem nem az igazi, de hogy ez mennyire szubjektív, arra unokaöcsém adta meg a választ az iPhone után szabadon: "Lehet, hogy a Malév festés szebb volt, de a WizzAir sokkal eyecandybb (így!)." (persze iPhone-ja van. :))) )
  • Hont
    Igen, olvastam én is a hozzászólásokat...Van egy-két űber okos emberke!
  • Clidey
    Ez nem "neked jó neked nem jó" kérdése, szerintem ez presztízskérdés. Amíg az Etiópok B787-est vesznek nyakra-főre addig szerintem igencsak égő volna kis hazánk részéről ha egy épkézláb légitársaságot ne tudjon felmutatni. Jó-jó, tudom, a Wizz se igazán magyar, de legalább HA- (is) van a törzsre festve...
  • Hypo #44221
    és attól nekem jobb? :))))
  • Clidey
    Jól tolták az Arday Andrisék, kár hogy kicsit árnyalta a képet a sok Malév-fanyalgó...ahelyett hogy legalább annak örülnének hogy egyáltalán VAN magyar lajstromban közforgalmi röpcsi......
  • Clidey
    Jaja, kis Jútúbfícsörrel ráerősítettem az összahatásra... :DDD
  • Hypo #44218
    szép maestro kicsit instagramos colour feeling:)))
  • Clidey
  • Hont
  • L Viper #44215
    Nincs mit!
    Én meg erre jártam:

Egy rövid reppenés volt a Tátrában :)