45215
  • gfarkas
    Jobb lesz mint az enyém, gratula, ha beüzemelted egy beszámolót kérünk ám. Vasárnap reggel megyek haza Füredről, végre repülhetek egyet én is 3 hét után.
  • CptSAB
    Nyugdíjba megy a 2008/2009-es géptechnika. cpu+alaplap+ram. Úgy hozta a sors, hogy volt egy kis plusz melónk, ami hozott egy kis többletpénzt. Amit nem vitt el a bank, meg a vizsgadíj abból a beruházás. Hétvégén már egy 3,4 GHz-es i3 proci muzsikál majd a gépben. Milliomosok gépeivel ez nem veszi fel a versenyt, de nekem fantasztikus nagy változás lesz. Most fejlesztek oszt 4-6 évig újra k*ss.
  • berczy #44292
    Egy kisebb utat repültem, LHBP - LYBE vonalon.
    Viszont süllyedéskor kicsit bólogatott VNAV-ban, ilyet az eredtinél nem tapasztaltam.
  • L Viper #44291
    Nem is tudtam, hogy ez van FS2004-hez is.

A Zinertek oldalán csak az FSX-est láttam eddig.
    Kipróbálnám
  • Clidey
  • Clidey
    Honnan-hova? :)
  • Hont
    Ezt most dobta be a postás...Na ki követte el...?
  • berczy #44287
    Nagyon szuper, ki is próbáltam.

• jaszy76
    Az előbb próbáltam ki, finom árú.
  • gfarkas
    Mit újitasz Tomi bácsi? Egy kicsit nyaralok Füreden és màris lemaradok valamiről?
  • CptSAB
    Nem fog megharagudni. Legalábbis zokon csak nem veszi tőlem. :) Jövő héten a friss technikán mindenképpen kipróbálom.
  • jaszy76
    Mester, ne haragudj! Nem akartam lavinát elindítani!
    Я прошу прощения! :)
  • CptSAB
    Tiborovics Kokaivics elvtárs :) A következő 5 éves tervet teljesítette.
  • Hont

• jaszy76
    Ügyes ez az orosz srác!
  • Clidey
    Nonézdcsak... :)
  • Framsen
    Igen, igen ! És van hozzá Balatonos festés is itt.
  • berczy #44277
    Marha jó ez a kis Piaggio. :) A VC textúrája nem a legszebb, meg valamiért nincsen rendes doom light a VC-ben, de egyébként rettentő élvezetes kis masina. :)))

• Clidey
    Szerintem azon nincs heat, inkább a rögzítésénél levő furatoknál keletkeztek a hajszálrepedések.
  • LegendTommy
    :D
    LOL
    window heat? hideg-meleg-hideg-meleg, vagy azon nem volt/van?
  • Papirzacsi
    Sajna továbbra sem beszél a faszi.
  • CptSAB
    Megoldódott.. Mégiscsak a cfg volt a hibás. A cfg hivatkozott olyan gépekre (PMF pl.) ami nincs is még elérhető verzióban. No meg szükség volt az eredeti PF csomagra, amit még 2011-ben tett fel avsim.ru-ra.
  • berczy #44272
    Nálam is volt ilyen. Lépj bele a config-nál oda, ahol a hangt lehet állítani, ment egyet és jó lesz. Nálam legalábbis.

Én is kérdeznék:
    Hogy tudmám megcsinálni, hogy a RealityXP HSI panel jó legyen a Piaggion-n. Az a gond, hogy ha szélesebbre veszem a HSI-t, akkor takarja a fekete "margó" a panelen. Ha szűkebbre állítom, akkor belefér, de akkor meg idétlen. A VC panel texturája miatt van?

• CptSAB
    Én Jozef Pepek új Mig-21PF-ét tettem fel, de biza a gép sehol sincs. Konfig fájl elvileg jó. Úgy fest valami retina abszorbens a madárka.
  • CptSAB
    Áhááááá... köszi.
  • Papirzacsi
    Visszataláltam az fs9hez úgy majdnem egy év után. Viszont most hogy feltelepítettem, jönne az első kérdésem. Mi a bánatért nincs hangja az AES-nek? Nem beszél a csóka. Ötlet? (hangot elvileg adtam rá)

• Clidey
    Nincs
  • Clidey
    50North FeelThere merge :)
  • asolyom
    Sólyom Airways livery nincs? :-P
  • CptSAB
    737-400SF honnét vagyon?
  • Clidey
    Farnair 737 Classicot valaki esetleg? :)

• jaszy76
    Az úgy lehetett, hogy szúrósan nézett. :)
  • asolyom
    Hát tudod már jó ideje megmondta Boborján, hogy azt úgy kell, hogy a vonalnál megállok, és előrelendítem az arcomat.
  • Papirzacsi
    "mivel sok hiba (repedezés)lett a szemöldök ablakon a használat során"

Az ablak használata, történetesen hogy átnéz rajta valaki, hogy okoz repedést? Hacsak nem hajol túl közel.
  • asolyom
    Jóvanna, jó lesz így is!
  • Clidey
    Így igaz, én is így tudom. Több volt vele a nyűg mint a haszon, lévén már nem annyira preferálták a csillagok utáni navigálást (amiért ez a fajta ablak eredetileg ki lett találva) meg mindenféle bulletinek voltak rá ami plusz (felesleges) költséggel is jár(t), így a légitársaságok legtöbbje szép lassan eltüntettette/eltűntetteti az időszakos javítások alkalmával.

Az iFly meg eleve nem is csinált eyebrow nélküli 600-as modellt azért nem tudod kiválasztani. Szóval náluk reklamálj ha neked mégis kellene... :D
  • Clidey
    Nah már kezdtem megijedni hogy engem okolsz... :D
  • LegendTommy
    Szia!

Nálam se lehet kivenni a 600-as-nál. Tudtommal a gyár nem készített 600-ast eyebrow nélkül. Később "befalazták":), mivel sok hiba (repedezés)lett a szemöldök ablakon a használat során. Bár lehet ez csak egy urban legend:)
  • asolyom
    No, mondjuk belefér az ablak, hiszen a HA-LOF-nak nem volt ilyen festése, de ennek ellenére tetszik.
  • asolyom
    Ez eszembe sem jutott! :-) Csak az érdekelne, hogy a 600-asoknál miért nem lehet ezeket az ablakokat törölni, holott a többinél lehet.