45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44294 Jobb lesz mint az enyém, gratula, ha beüzemelted egy beszámolót kérünk ám. Vasárnap reggel megyek haza Füredről, végre repülhetek egyet én is 3 hét után. -
#44293 Nyugdíjba megy a 2008/2009-es géptechnika. cpu+alaplap+ram. Úgy hozta a sors, hogy volt egy kis plusz melónk, ami hozott egy kis többletpénzt. Amit nem vitt el a bank, meg a vizsgadíj abból a beruházás. Hétvégén már egy 3,4 GHz-es i3 proci muzsikál majd a gépben. Milliomosok gépeivel ez nem veszi fel a versenyt, de nekem fantasztikus nagy változás lesz. Most fejlesztek oszt 4-6 évig újra k*ss. -
#44292 Egy kisebb utat repültem, LHBP - LYBE vonalon.
Viszont süllyedéskor kicsit bólogatott VNAV-ban, ilyet az eredtinél nem tapasztaltam. -
#44291 Nem is tudtam, hogy ez van FS2004-hez is.
A Zinertek oldalán csak az FSX-est láttam eddig.
Kipróbálnám -
#44290 -
#44289 Honnan-hova? :) -
#44288 Ezt most dobta be a postás...Na ki követte el...?
-
#44287 Nagyon szuper, ki is próbáltam.
-
#44286 Az előbb próbáltam ki, finom árú. -
#44285 Mit újitasz Tomi bácsi? Egy kicsit nyaralok Füreden és màris lemaradok valamiről? -
#44284 Nem fog megharagudni. Legalábbis zokon csak nem veszi tőlem. :) Jövő héten a friss technikán mindenképpen kipróbálom. -
#44283 Mester, ne haragudj! Nem akartam lavinát elindítani!
Я прошу прощения! :) -
#44282 Tiborovics Kokaivics elvtárs :) A következő 5 éves tervet teljesítette. -
-
#44280 Ügyes ez az orosz srác! -
#44279 Nonézdcsak... :) -
#44278 Igen, igen ! És van hozzá Balatonos festés is itt. -
#44277 Marha jó ez a kis Piaggio. :) A VC textúrája nem a legszebb, meg valamiért nincsen rendes doom light a VC-ben, de egyébként rettentő élvezetes kis masina. :)))
-
#44276 Szerintem azon nincs heat, inkább a rögzítésénél levő furatoknál keletkeztek a hajszálrepedések. -
LegendTommy #44275 :D
LOL
window heat? hideg-meleg-hideg-meleg, vagy azon nem volt/van?
-
#44274 Sajna továbbra sem beszél a faszi. -
#44273 Megoldódott.. Mégiscsak a cfg volt a hibás. A cfg hivatkozott olyan gépekre (PMF pl.) ami nincs is még elérhető verzióban. No meg szükség volt az eredeti PF csomagra, amit még 2011-ben tett fel avsim.ru-ra. -
#44272 Nálam is volt ilyen. Lépj bele a config-nál oda, ahol a hangt lehet állítani, ment egyet és jó lesz. Nálam legalábbis.
Én is kérdeznék:
Hogy tudmám megcsinálni, hogy a RealityXP HSI panel jó legyen a Piaggion-n. Az a gond, hogy ha szélesebbre veszem a HSI-t, akkor takarja a fekete "margó" a panelen. Ha szűkebbre állítom, akkor belefér, de akkor meg idétlen. A VC panel texturája miatt van?
-
#44271 Én Jozef Pepek új Mig-21PF-ét tettem fel, de biza a gép sehol sincs. Konfig fájl elvileg jó. Úgy fest valami retina abszorbens a madárka. -
#44270 Áhááááá... köszi.
-
#44269 Visszataláltam az fs9hez úgy majdnem egy év után. Viszont most hogy feltelepítettem, jönne az első kérdésem. Mi a bánatért nincs hangja az AES-nek? Nem beszél a csóka. Ötlet? (hangot elvileg adtam rá)
-
#44268 Nincs -
#44267 50North FeelThere merge :) -
asolyom #44266 Sólyom Airways livery nincs? :-P -
#44265 737-400SF honnét vagyon? -
#44264 Farnair 737 Classicot valaki esetleg? :)
-
#44263 Az úgy lehetett, hogy szúrósan nézett. :) -
asolyom #44262 Hát tudod már jó ideje megmondta Boborján, hogy azt úgy kell, hogy a vonalnál megállok, és előrelendítem az arcomat. -
#44261 "mivel sok hiba (repedezés)lett a szemöldök ablakon a használat során"
Az ablak használata, történetesen hogy átnéz rajta valaki, hogy okoz repedést? Hacsak nem hajol túl közel. -
asolyom #44260 Jóvanna, jó lesz így is! -
#44259 Így igaz, én is így tudom. Több volt vele a nyűg mint a haszon, lévén már nem annyira preferálták a csillagok utáni navigálást (amiért ez a fajta ablak eredetileg ki lett találva) meg mindenféle bulletinek voltak rá ami plusz (felesleges) költséggel is jár(t), így a légitársaságok legtöbbje szép lassan eltüntettette/eltűntetteti az időszakos javítások alkalmával.
Az iFly meg eleve nem is csinált eyebrow nélküli 600-as modellt azért nem tudod kiválasztani. Szóval náluk reklamálj ha neked mégis kellene... :D -
#44258 Nah már kezdtem megijedni hogy engem okolsz... :D -
LegendTommy #44257 Szia!
Nálam se lehet kivenni a 600-as-nál. Tudtommal a gyár nem készített 600-ast eyebrow nélkül. Később "befalazták":), mivel sok hiba (repedezés)lett a szemöldök ablakon a használat során. Bár lehet ez csak egy urban legend:) -
asolyom #44256 No, mondjuk belefér az ablak, hiszen a HA-LOF-nak nem volt ilyen festése, de ennek ellenére tetszik. -
asolyom #44255 Ez eszembe sem jutott! :-) Csak az érdekelne, hogy a 600-asoknál miért nem lehet ezeket az ablakokat törölni, holott a többinél lehet.