45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#35409 hat kerem merre forog a prop? es milyen erok hatnak? ahogy az oktatom szokta volt mondani, jobb labbal kuldjed -
LegendTommy #35408 a380 -
#35407 1. Na ez biztosan nincs így.
2. Nem, fair weather mellett nincs szél. Akkor a nyomaték vagy mi a fene, majd Clidey leírja ő tudja pontosan. :D -
nyulzoltan #35406 Kösz a választ,
1 megvan, sajnos a bp scenery ben csk kifutót lehet választani de az alapban tényleg ott vannak a kapuk
2 kehet hogy a fair weather beállítás mellett is ad oldalszelet? Még kisérletezgetek vele. -
#35405 2. Oldalszél vagy ha hardon van a realism akkor gondolom nyomatékot vagy ilyesmit próbál így szimulálni. Ruddert használd. :)
3. Ez alatt nem tudom mit értesz? Mi az hogy útvonal tervezésnél az alapértelmezett sceneryt használja? -
#35404 1. ahol az induló repteret választod ki free flight-nál.. középen alul egy lenyíló menüben tudod megadni hogy az adott reptér melyik kifutója, parking helye legyen indításnál
2. oldalszélről hallottál már? (optionsban a realismnél pipáld be az autórudder-t ha nem;)
3.passz -
nyulzoltan #35403 Mindenkit üdvözlök.Egy kis segítségre volna szükségem. FS 2004 et használok, az a kérdésem hol tudom beállítani, a gép indulási helyét pl. parkolóhelyről vagy kifutóról induljon.
Egyes gépek pl. pont a Cesna leszalad a kifutóról egyszerűen nem akar egyenesen futni, ezen hol lehet állítani? Yoy al persze korrigálom de azért nem ez az igazi.
Kozma féle Budapest scenery-t használom, nagyon szép és jó csak útvonal tervezésnél az alapértelmezett scenery t hajlandó használni.Ezen hogy segthetek?
Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm -
#35402 Nincs és nem is lesz, mert nem ilyen egyszerűen működik a dolog. -
#35401 -
koreny20 #35400 Sziasztok.
Kérdés: Van olyan AFCAD Aerosoft Budapest 2007 hez amiben megvan csinálva hogy ha easyjettel landolok kizárólag az 1es terminálra küldjön a ground? -
#35399 Szép lassan összeáll a csomag. Kovács Gábor engedélyezte az általa készített szandaszőllősi épületek felhasználását, így még egy nagyon kicsit kell várni, amíg összerakom. Jó hír, hogy a szolnoki AFCAD is majdnem véglegessé vált a MILAIP alapján pontosítva. Az új változat tartalmazni fogja a "javított" AP bgl állományokat, ezek minden álltalam készített fotó sceneryhez kellenek. Amúgy megnéztem, nem is gyilkoltam ki minden magyar repülőteret belőle. :) LHBP, LHTL, LHFM, LHTA, LHGD amik benne maradtak. Legvégén pedig.. újra feliratozom a prew. fotókat, elvégre egy újabb koprodukciós scenery születik. :) -
koreny20 #35398 jó ez így, inkább 2szer mint 1szer se -
LegendTommy #35397 eure-ből:
AP953140.BGL
AP953150.BGL
eurw-ből:
Ap952150.bgl
ezekről beszélsz? mert nekem elvileg megvannak valahol ezek a módosított file-ok. -
#35396 Aham és amikor olyan topicot olvasok ahol 200 új hsz van?:D
A végére elfelejtem mire akartam válaszolni az elejéről. Jó ez így, elfér szerintem. :D -
#35395 Akkor nem gondolod hogy épp itt volna az ideje a változtatásnak?? Mondjuk először végigolvasod az új hozzászólásokat aztán amire tudsz válaszolsz? :)))) -
#35394 Küggye Mester a shotokat! :D Jók a textek, megrajzolom holnap rá a vízrajzot, oszt akkor mehet a nyetre. -
bankii #35393 Ha meg van még a Yoke, ráérdeklődnék. :-)
-
#35392 Mint már sokszor mondtam, felfele olvasok és amire tudok válaszolok. Aztán olvasok tovább. Így nyílván nem olvastam még a hszed amikor válaszoltam. :D -
#35391 Ugyan ezt mondtam én is de ne zavarjon... :D -
#35390 Szerintem az air fájlból. :) -
#35389 Jönnek a visszajelzések Szolnokról. A legújabb csomagban mellékelni fogok néhány állományt, ami segíteni fog eltüntetni a domborzati problémákat. Minden VFR scenerym tökéletes működéséhez feltétel a módosított APxxxx.bgl-ek megléte. Sajnos FS nem szeret megszabadulni az ő gyári repülőtereitől. Hiába van ott a magasabb prioritású sceneryben az új fájl, továbbra is aktív marad a régi. Emiatt én kikukáztam minden hazai repülőteret, úgy ahogy voltak. -
koreny20 #35388 thx gondolom akkor az a dinamika stb
-
#35387 Onnan hogy nem csak *.cfg van abban a mappában hanem van egy *.air file is. -
koreny20 #35386 akkor honnan számolja a gép fogyasztását az fs?
-
BB5207 #35385 OK !!
Nagyon köszönöm!
Szia
További kellemes napot
-
#35384 Ott a ground speed GS. -
BB5207 #35383 Papirzacsi,
Bocs ha hülye a kérdés, de akkor honnan látom, hogy milyen sebességgel gurulok ki? -
#35382 Így működik minden sebességmérő, minek rajta állítani? -
BB5207 #35381 Sziasztok,
Tud valaki segíteni?
Az Ifly 737NG-nél ( FS9)álló helyzetben is a sebesség mérő műszer 30 mutat.
Miután gyorsítok és a sebességem eléri a 30 , csak ezután emelkedik
a kijelzett érték.
Lehet-e ez valahol beállítani?
Nagyon köszönöm a segítségét.
További kellemes napot kívánok !
-
#35380 Nincs, miért lenne ott? Az aircraft.cfg-ben csak alap dolgok szerepelnek. -
koreny20 #35379 sziasztok.
aircraft.cfgben benne van a fogyasztása a gépeknek? taxi és cruise consumption? -
#35378 Tölthető az 1.1-es verzió. -
#35377 Jó hír, Szolnokhoz elkészültek az új textúrák. :) Semmi lila, meg mittudomén milyen fura bíbor színek.. :D
Kalocsa-Foktő esetében a helyzet az, hogy Tibi fantasztikus texteket gyárt hozzá. Ennek ellenére lehet hogy publik lesz ez az 1.1-es verzió, és ha elkészül a mester a maga kis grafixával, akkor lesz 1.2-es. :) -
A Kalocsa-Foktő is szuper lesz. Remélem nemsoká az is elérhető. -
#35375 Készül a patch is. Korábban a flatten a scenery.cfg bejegyzésével volt megoldva Szandaszőllős esetében is, ez kimaradt az első flatten bgl-ből. Ez javítva van.Némi textúra retusálásra is szükség van a délnyugati sarokban. Az eredeti fotó a resample után fura árnyalatot vett fel. -
#35374 Nincs mit.. annyit hozzá, hogy folyamatosan próbálom néhány objektummal kiegészíteni magát a sceneryt. Az Alamand dülői tartályok stb.. -
Tóth Balázs #35373
Köszönjük!! :) -
#35372 Szolnok LHSN - Szandaszőllős LHSS VFR Scenery 1.0 tölthető.
Link az oldalon, holnaptól már flightsimen is tölthető lesz reményeim szerint. :)
-
#35371 -
#35370 tessék rágyurni, tudom könnyen adok tanácsot, de hidd el mint minden itt is a gyakorlás a lényeg. Manual angolul és szótár és szépen nyomatni, minél több ilyen és már a szókincs bővül. persze vannak dolgok amiket egyedül elég nehéz de ha nincs kedved tanárhoz van sok software.