45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#35449 Köszi. Kipróbálom, csak a Carenado TUNDRA-nál nem válik be... Fogalmam sincs, milyen formátum az eredeti textúrája. -
#35448 A Painttal hiába próbálkozol, az nem kezel tömörített és/vagy alfacsatornás bitmap-eket. Sőt...az a program tulajdonképp semmire se jó.
Használd a DXTBmp-t, azzal nem lesz problémád. Konvertálásnál válaszd a DXT1 without mipmaps opciót, ha jó textúraminőséget akarsz. -
#35447 DXTBitmap-el csináltam 32bit DXT3 Extended-re. (iFlynál működik). Alattomos Paintel is próbáltam (már volt ilyen csoda), amivel az FS kilépkedése megszűnt, de a gép default szürke lett. -
#35446 Imagetool nevü programmal konvertáld át és akkor vszeg működni fog a dolog.
-
#35445 Van valakinek tippje a #35429-eshez? -
#35444 -
#35443 közben lehet egy jót aludni is, csak ne járj ugy mint az Air France gép:) -
MatWood #35442 Milyen verzió? privát linket plíz... :) -
#35441 sumaras verzsönről beszélek most;) -
#35440 milyen kezes kis gép lett ez az ifly737(2.1).. bepöttyentem a sid/start és zokszó nélkül leszáll ahova kell, és amikor kell.. -
nyulzoltan #35439 Rájöttem, akár hogy választom ki a repteret, a hozzáadott Bp sceneryt ajánlja fel, így a kérdésem tárgytalan lett. -
nyulzoltan #35438 Kösz a reagálást, szóval ha csak repkedni akarok akkor ki tudom választani az alapértelmezett ( default scenery) vagy a hozzáadott ( add on scenery) opcióval is a repteret. Én utólag telepítettem a Bp-t igy az add on mappában van. Ha a fly planner t használom, az add on opciót nem engedi használni. -
#35437 Ne aggódj, nem lesznek itt fapados repülőterek. Az önkormányzatoknak alap esetben még a budipapír is hitelből van, nem ám, hogy még nemzetközi/regionális repülőteret üzemeltessenek. A magyar vállalkozó, meg az első évben körbeutazná a világot, luxus kecó, luxuskocsi, jól elverné a suskát, jól szétlopná, úgy hogy tényleg fapados legyen.. utána meg nézne ki bután a fejéből. A meglévő repülőterek is örülnek, hogy még vannak. Annak idején a MALÉV is szépen szüntette be egymás után a vidéki városokba indított járatait.
Ami meg a régi tökölieket illeti, az hogy az oroszokat nem szerették.. bár gyanítom, voltak akkoriban is jó páran, akik hasznot húztak a feketézésből, na de a magyar katonai pilótákat sem becsülték meg sohasem. Sz*rházi banda. -
#35436 Mondjuk ez csak pár balfasz véleménye maximum, a nagytöbbség nem is lakott itt 1990 előtt (én sem).
Egyszerűen nem szeretnénk fapados repteret ide és kész. GA reptérrel semmi gond szerintem.
Fapados reptérhez egyébként az infrastruktúra is teljesen alkalmatlan. Még a sima közlekedés is egy rakás sz*r sajnos, és nem tesznek semmit. Persze mellékúton hamar be lehet érni a városba, szerencsére nem mindenki ismeri mert bedugulna az is. :D -
#35435 Ez itt a lényeg, mindig is ez volt a céljuk csillagoztam:
„Nem kérünk anyagi kárpótlást az 50 évig tűrni kényszerült katonai repülőkért, elég nekünk az 1990-2004 közötti csendkárpótlás folytatása, vagyis a ****régi, repülésmentes, boldog békeidők visszaállítása****. Ehhez kérjük a segítségét” – írják.
Ne aggódj, az ingatlannak pár év múlva úgyis más viszi le az értékét.. és akkor majd sírhat mind. Biztos nem ez lesz a legnagyobb gondjuk.
-
#35434 Jó én itt lakom és a fejem fölött 70méterrel mennek a finalen a gépek. Az autó és motorversenyek egyáltalán nem hangosak, nem hallani. Persze a Tökölön lakókat nem tudom, Szigethalmon lakom és erről mennek a gépek.
Ezen kívül senki nem szeretné, hogy az ingatlanja 1 év múlva a felét se érje.
#35433: Szerintem Cessna senkit nem zavar, kisjetek is szállnak le de még az sem zavaró amíg hetente 1-2 darab van. -
#35433 a fapados dolog es a nyilvanos repter meg nem jar egyutt$$$
ami ott igazan hangos az az autoversenyek es motorversenyek, illetve a murepulok repter feleti gyakorlatozasa, mivel murep legter nincs kijelove ott. a Megoldas az lenne egy jol megkozelitheto murepulo ter legterrel egyutt, a cessnak nem zavarnak a hev sokkal hangossabb -
#35432 El vagy tévedve Fatal.. nagyon régóta buzerálják a civilek a tököli repülőteret. Pedig akkoriban még csak motoros kisgépek kerepeltek. Voltak ám mindenféle jelzők a Cessnákra, Zlinekre.. Kaposújlakon pl. azt kérték a civilek, hogy helyezzék át a kifutókat más irányba. Mindig van miért rinyálni.. Sármelléken, Kiskunlacházán is micsoda ribillió volt a 80-as évek végén. A tv-ben is mutatták.. máig emlékszem rá, hogy hú de zajos meg.. Lényegében mindegy milyen gépek vannak a repülőtéren. Szerintem a vitorlázókba is belekötnének. -
#35431 Ez a többség véleménye.
Az igazság az, hogy, amíg csak pár kis gép megy a fejünk/fejük fölött 50 méterrel az nem zavaró, de állítólag fapados repteret akarnak belőle csinálni.
Azt azért én sem biztos, hogy díjaznám ha 100 méterrel a fejem fölött repkednének az Airbusok. -
#35430 A környékbelieket kérdezném, hogy ez valójában pár ember (civil szervezet) akciója, vagy tényleg a többség véleménye?
http://index.hu/belfold/2011/06/15/tokoli_repter/ -
#35429 Carenado TUNDRA-hoz van egyáltalán PaintKit (PSben)? AVSIMen sem találtam. Elkezdtem az alap texture file-ait (új mappába) átfesteni, de egy sima bmp és DXT3 (extended 32bit)-es variációnál is szürkeséget mutat(na) az FS, és kilép. A .cfg-t jól írtam, mert látja az FS, így gyanúm szerint a bmp cuccokkal lehet a bibi... -
#35428 siman beneztem volna egy fsx es orbx scenerynek$$
szep szep lehet lassan visszaterek a szulofold fole:) de csak lassan -
#35427 Sajna a mai déltől délután ötig tartó zivatar miatt a Tibi által recolorizált Kalocsa VFR 1.2 vízrajzának elkészítése meghiúsult.. A héten azért csak elkészül. -
#35426 -
#35425 Jók a képek! :) Látom nálad jók a textúrák a sheltereken, kimaradt az 1.2-ből a taxi grass su, így most éppen peccselem a cuccot. -
#35424 Ez igen
Lassan az egész ország le lesz fedve sceneryvel :) -
#35423 Uram, egy gyors tesztet repültem. Nagyon kellemes az összkép, nagyon tetszik:
-
#35422 Használjátok egészséggel! Bármi gond van, jelezzétek, hogy mielőbb meg tudjam oldani. Lesz majd egy apró patch hozzá az bizti. A D3-D4 menti fák ki lesznek cserélve nem Ag növényzetre. A fedezékek a Taszárhoz készített még nem végleges alacsony poligonszámú sáncok, amelyek az fs grass_su textúráját használják. -
#35421 Maximális köszönet -
#35420 ez olvéjz -
#35419 egy észrevétel..
ati vs nvidia fs9 tekintetében totál felesleges
x1950gt gyorsabb volt;) talán 256bites ringbus az oka -
#35418 Oldalamon a link.. tölthető a Szolnok VFR 1.2.
-
#35417 bocsánat nem akarom elvinni idáig a témát
de ez inkább olyasmi ami alá már nem lehet bukni, mert ott a talaj -
#35416 Ez Q..va jó!:D:D:D:D -
#35415 figyu... ha itt smittomén nagyobb ürgék hibázhatnak......
mit számít már itt bármi is -
#35414 Egyenlőre a sorozatgyilkos darabolja a hulládat, miután fejbelőtt :D
A szó amit kerestél: egyelőre.
A képek faszák :) -
#35413 Egész okoska ez az FS2Crew, egyenlőre még nálam is... :D
kép01, kép02, kép03, kép04, kép05 -
#35412 Nekem meg azt, hogy szögeld oda a gép orrát a pálya végére!
Most akkor melyikőnknek van igaza? :D -
carlosfly #35411 Nekem azt mondta mindig: kicsi jobb láb :D -
nyulzoltan #35410 Nekem a BP SCENERY 2-2 kifutót ad mind a 7 reptérhez amit tartalmaz
Ferihegyen 13 31 L and R kifutókat.