MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Illetve a rev3as spvel tegnap egyet repültem, nem akart süllyedni, kézzel kellett mert 500al ment lefelé 😮

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nekem még nem volt ilyen, valami rosszul lehet beállítva vagy késõn tekered az MCP-t.

1013-as airac, navdata-s asszem😊
ifly eredeti sp1 rev3
van még egy észrevételem, ha az fmc szerint süllyed a gép akkor a két waypoint között nem folyamatosan viszi le, hanem egy bizonyos pont után ami a csövön kifér, tampa helyett miami-ból mentem Tegucigalpa-ba ahol robot vitte le final-ra, vagyis vitte volna mert a transition-t süllyedést néha elbaszta és túl gyorsan süllyedt, bele kellett nyúlnom, nektek van ilyen?
[HUN]FaTaL
Inkább milyen verzió mert ez tipikusan SP1 elõtti probléma az iFlyal 😊

Papirzacsi
Milyen airac van fent?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

1.skacok, akartam repülni ifly-al flytampa tampa-ról és amikor rányomtam a departure/arrival gombra fmc-ben, hogy kiválaszam a sid-et akkor azonnal kifagyott a játék (többször is próbáltam), más reptéren semmi gond, ötlet?
chicco
Csak a bal oldalon van.Holnap megyek ejszakara kattintok 1et

<#eljen><#taps><#worship><#worship>
CptSAB
Hamarosan lesz több infó is.

nekem megjavult nem kellett reinstall, azota nem használok fspasst

Fent, igen:S Azt leszedem, akkor meg is javul várhatólag, vagy egy teljes FS reinstall kell hozzá?:S

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

fspassangers fent van? mert nekem az csinálta nagyjából ugyanezt 😉

Lehet, szerintem memóriabibi lesz, mert az is elõfordul hogy alattam a textúrák teljesen mosottak és csak késõbb töltõdnek be.😞

spyy55
A hülye barom 😄 😄

[HUN]FaTaL
Amikor konkrétan tudod hogy merre keresgélj akkor jó. 10-15 scenery IFRhez szerintem nagyon kevés, bár, aki elvan a default repterekkel annak nem.😊

Clidey
Apci, egy távolabbi képet tudsz nekem lõni, hogy a matrica pozícióját és nagyságát pontosan be tudjam lõni? Mondjuk mindegyik verzióra két kép (6-7-800, bal+jobb oldal)...
Nem sürgõs, ráér tegnapra! 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Itt most konkrétan példát hoztam fel, hogy nálam ezek együtt okoztak bajt, hogy kevés memóriát, vagy gyomorgörcsöt okoztak e a windowsnak, azt nem tudom. De kevés memória baja azóta is volt az fsnek, viszont menüeltûnés egy darab se.
Nála bizonyára más okozza, de nem kevésbé komplex módon. Viszont mivel nem adott helyen fordul elõ, ezért egyik scenery sem okozhatja, csak valami, ami folyton be van töltõdve.

Clidey
Akkor úgy fest, én nem vagyok elég hardkór júzer...nekem eddig a maximum scenery ami fenn volt egy idõben az 10 vagy 15...nade 100??? 😊)))
Memória hiány szerintem az nem így jelentkezik...hanem akkor max nem tölt be textúrákat, vagy csak késõbb, vagy eltûnnek tereptárgyak vagy ez-az. Procinál meg ugye szaggat vagy CTD vagy valami...de ez a fajta hiba szerintem mindenképp valami rendszerbeli hibára vall, tehát valami dll vagy bgl a hibás, vagy két stuff ütközik (lásd Zacsi esete)...szóval ekörül kellene keresgélni.
Amúgy az apránkénti visszapakolgatással+teszttel nagyon jól ki lehet szûrni a hibát még ha kissé hosszadalmasabb is. Nálam pl a MAS-nál tökéletesen bevált, le tudtam szûkíteni arra az egyetlen bgl-re a hibát ami a kiváltó ok volt.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Nincs neki fent semmilyen PMDG cucc most, és szerintem ICQ sem (használ még valaki ICQ-t egyáltalán?😄)

Papirzacsi
Ezt vagy olyan kiegészítõ okozza, ami belenyúl a menübe, vagy olyan külsõ program, ami az fssel egyidõben fut, de nem feltétlen kapcsolódik az fshez.
Már párszor elmondtam itt, de nekem réges régen, még sok sok évvel ezelõtt, volt ilyen problémám, de ott az ICQ+PMDGoptions.dll okozta a galibát. Ha a kettõbõl egyet kiiktattam, akkor nem jött elõ a hiba.

[HUN]FaTaL
100 scenery miért lenne költõi túlzás? Csak Magyarországon van 5 és nem egy jól fedett terület.

Amúgy memória hiányra utal a menü eltûnése szerintem. Ugyanazokat az addonokat használja, amit én nekem mégsincs problémám a menüvel. Miért mekkora utakat kéne repülnie? Van amikor csak 1,5 óra után jön elõ neki, van mikor 5 perc.

sima eurocard-om van, K&h-s az is jó? nem dombornyomott asszem

Clidey
Miért szántam volna viccnek? Van jobb/biztosabb ötleted? Amúgy sem értem miért kéne 2-3 órás utakat repülni egy ilyenfajta bugkereséskor...a 100 scenery meg nyílván költõi túlzás volt részedrõl... 😊))

[HUN]FaTaL
Azért remélem ezt viccnek szántad mert kb 100 scenery után igen vicces lenne 2-3 órás utakat repülni 😄

Most éppen nincs PMDG telepítve😊

Clidey
Nalátod, akkor saját magad adtad meg a választ. 😊 Tehát add-on hiba. Rakd újra az FS-t és egyenként pakolászd vissza alá a stuffokat, és figyeld a hatását. Kicsit sziszifuszi, kicsit hosszadalmas, de a hatás garantált. 😊

Papirzacsi
PMDg-bõl csak a 737 van telepítve?

A win se okozza szerintem, mert ezt csinálta már XP-n, win7-en...:S teljesen szûz FS-el nem csinálja. De ez is csak egy bizonyos idõ után történik meg, most pl Bécsben amikor kigurultam a pályára, tehát kb egy 5 perc taxi után kb, meg ugye elõtte az elõkészítés.:'(

Clidey
Hát ez baromi érdekes...nekem is Nvidiám van, de soha ilyen problémát nem láttam még. Szerintem tuti nem vidkari driver probléma... inkább valami add-on okozhatja, esetleg maga a vindóz... Teljesen szûz FS-el próbáltad? Tehát v9.1, de semmi extra alá, se repcsi, se scenery se egyéb más.

chicco
Creativity cristal clean brain with Russian blood= Saitek high end

Clidey
Thx Apci, akkor mehet az eddigi repaintokra is...nagyon jó! <#kacsint>

chicco
probaltad mar ilyenkor window modba tenni?

Clidey
Odabasz! <#taps><#nevetes1>

Sziasztok,

mostmár végleg értetlenül állok egy olyan probléma elõtt, ami akárhányszor volt fent az FS2004, mindig elõjött:

Mindegy milyen géppel (bár igaz, hogy fõleg addon gépekkel), milyen nézetben (2D, VC vagy külsõ) egy idõ után egy fél mp-nyi "fagyás" után a felsõ menüsor egyszerûen eltûnik, alul pedig egy ugyanolyan vastag fekete csík jelenik meg, mint a menüsor volt.
Innentõl kezdve nem nagyon érdemes semmit sem csinálnom, azon kívül hogy lerepülöm az utam remélve hogy nem fagy szét az FS, mert ha ALT-ot nyomok, akkor megjelenik ugyan a menü, de ha rákattintanék valamelyik részre, abban a pillanatban ismét eltûnne. Ha Esc-et nyomok majd visszalépek akkor esetleg még hibával el is száll. IvAp, FsAcars biztos hogy nem okozza, mert akkor is volt már ez a hibám, amikor még offline repülgettem...
Fogalmam nincs, mi tehet a hibáról, pedig most még friss a Windows is a gépen, vasárnap raktam újra az egészet.
Fõleg ablakos módban fordul elõ, de sajnos az sem megoldás hogyha full-screenben futtatom az FS-t, mert olyankor is csinálta már nekem.

Valakinek van esetleg ötlete, vagy találkozott már ilyennel, esetleg sikerült megoldania is?
Várok minden választ...

Köszönöm,
Balázs

Hont
Ez nagyon jó!
Van madzagom, deszkám is akad...
Már állok is neki!
CSak olyan súlyzóm nincs.😞
De az ötlet vadállat!😊
Papirzacsi
Nekem elsõ volt. :-)
Szerintem Lukla nehezebb, no persze egy odavaló géppel. A sikeres átstartolásnak kicsi a valószínûsége.

De ajánlom még Sucret (SLSU) ott meg még hullámos is a pálya. :-)

itt még volt egy kis hiba a domborzatban.

chicco
18 DARAB KESZULT.Eddig az Ng jottek be egyesevel mind

chicco
chicco
home cockpit

Hont
Na sikerült!Betörtem ezt a makacs MHTG-t.
Kb az 5. nekifutásra, de sikerül.
Mondhatni 95% -os minõségben...
Azt megmondom, hogy eddig ezt volt a legnehezebb.
Lukla csak kis öcsi lehet, de meg érte!
Elsõ nekifutásra kicsit össze törte az egomat.
Clidey
Nem kell semmi különleges hókuszpók, a mezei netes virtuális kártyát is elfogadja a CS rencere is. 😊

Hypo
Semmi bajom en is ott vettem csak ha valakinek epp nincs az a fajta kartya stb megprobalhatja simmarketen is ennyi😊

no para

Clidey
Mi a bajod a CS oldalával? Teljesen jól használható, én onnan veszem a cuccokat mindíg. 😊

Hypo
hali, javaslom ne CS tol vedd ha csak nem akcios simmarket eleg egyszeru
http://secure.simmarket.com/captain-sim.mhtml

visa kartya domboru vagy paypal, letolt kifizet emailt kap serialt beir repul

bar cs nel is igy mukodik😊

valaki segít elmagyarázni nekem hogy tudok captain sim-es gépet vásárolni? 757

[HUN]FaTaL
REX interface-e borzalmasan lassú, szerencsére csak egyszer kell berakni a témát 😄

Hypo
nem hiszem, mivel a TOPCAT softwareuk is et hasznalja es semmi sebesseg gond.

REX nek is lassu az interface, es plan-g nek sajnos meg lassabb lett az uj, foleg ha megy a kmz.

Papirzacsi
Pofás nagyon, csak ne legyen olyan lassú a felülete, mint a PlanG-nek, mert akkor használhatatlan szar lesz.

Hypo
Ja es ugyan ezek a "sracok" dolgoznak egy FLIGHT planner progin is eleg igeretes.

http://www.pfpx.com/

Hypo
TOPCAT
Improved 737-700/-800 ifly configuration (trim/CG) and add 757-200 CaptainSim configuration... new version released