MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Nem teljesen Fs-hez tartozik a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni.
Nemrégen voltam fotózni a rwy 31R pálya elején és egy érdekes hanghatásra
lettem figyelmes. A leszálló gép után, miután földet ért a gép, valami hajtómû hang szerû hanghatás volt hallható...(mintha cikázott volna valami a levegõben). Aki volt már ott, biztosan tapasztalta. Mi lehet ez a hang? Elõre is köszi a segítséget!
üdv:sztoky (egy szobapilóta:-))
http://goo.gl/gd6Zi5
láttam h jön fs2crew ifly-hoz 😊 lehet beruháznék rá, de elõtte lenne egy olyan kérdésem h mennyire nehéz kezelni? igazából nem vagyok teljesen tisztában a checklistekkel, mibõl lehetne rá készülni? 😊
továbbá ez az atc probléma nálam is megvan, nincs valami normális megoldás rá? olvasgattam a proflight emulatorról, radar contact-rõl de egyik se tûnik az igazinak.(tudom ivao, vatsim, de én nem vagyok olyan pro, hogy ott próbálkozzak 😊)
más: ma megyek highfly-ba, sajna csak airbus-ra jó a kedvezményes jegyem, de majd megosztom a véleményemet 😊
Fs-be exportálom csak az útvonalat, de ATC lesz*rja a lényeget. 😊
Online repüléshez kevés vagyok.
Akkor szenvedek tovább. 😊
vagy azt szoktam hogy ha jo az idojaras akkor sullyedes elott torlom az IFR planet es szepen megyek ahogy a STAR, illetve kerhetsz alacsonyabb magassagot es akkor vagy egy vagy ket lepesben beveszi, de igy is vektoralni akar mashova ezert ott mar erdemes ha nem fogadja el a te approachod vagy nem ismeri vfr re valtani, szar idonel szopas😊 illetve meg ott a hulye ai aki vagy akkor akar felszallni vagy leszallni amikor finalen vagy😊) AISMOOTH segithet.
de szerintem a normalis megoldas IVAO/VATSIM, nincs ez a gond.( hu de reg repentem online baaaaz)
Láma kérdés:
Mit lehet akkor tenni, amikor a robot T/D-nél süllyedni akar, de az FS ATC-je még nem szólít fel süllyedésre? FSbuild által megtervezett útvonalat repülõm, importáltam FS-be, de az ATC bekavar.
Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Tanácsot kérnék, hátha van ötletetek. PMDG 737 NG-vel repülõk, FMC nélkül (pl. iskolakör), csak az MCP-t használnám. Beállítom felszálláskor a magasságot, sebességet, irányt, aztán felszállok. Az autopiloton felszállás után minden funkció mûködik, de az autotrottle nem bekapcsolható. Hiába próbálkozom, néha egy pillanatig bekapcsol, aztán egybõl le. Nem tudom, mit rontok el. Néha viszont kifogástalanul mûködik. Próbáltam kitapasztalni, hogy mikor jó, de nem találtam semmit. Van valami ötlet?
Elõre is köszönöm.
Szóval igen, ebben az esetben van értelme a dolognak.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A VC-ben is látszik, milyen durván kezeli a kormányt.
Most már csak szokni kell...
na megyek is most még egyet.😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csinálj magadnak az ofisül licensed fórumba egy accountot magadnak gyorsan - sok kérdésedre választ kaphatsz!
Például a landing lájcot simán be lehet állítani (a Feature Pack-ben lesz majd javítva amúgy), a seatbelts hangok pedig direkt hiányoznak, lévén azt az igazi pilótafülkében sem hallani be (az elsõ rilízekben még hallható volt, késõbb lett kiszedve).
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

szél bug mit takar? mert tegnap nálam is volt olyan hogy fs340-en hirtelen dobálta a gépet, de nem úgy ahogy a szél szokta hanem egy pillanat alatt feldobta 500 feet-et,majd a robat szépen levitte picit késõbb megint, és ez így ment elég sokáig
Lesz még mit dolgozni a sp1 rev3-an varom a sp2 vagy rev 4 et😊
Vc bol lightok lof...sz, seatbelts hang oda, fmc be rakott utvonalat eleg nagyvonaluan koveti, sajnos a szel miatt neha megorult, pedig minden beallitva ahogy kell fsuipc ben is smooth ias bepiálva. Eleg hirtelen dönti be a gépet egy -egy fordulóhoz, md 11 utan elég fura. A sebi tartás is vnav szerinti sullyedésnél nekem vagy padlogaz vagy idle e kettõ között ugrált miközben a trim tekerentyü folyton ment.... már majdnem leszurtam a masodpilotat.
Amugy VC nagyon szép, a 2d nekem nem jön be de nem is használom.
kulso nagyon szep a formak. Egy picike illuzio rombolas ha a capt helyebol felnezek ott az a mosott textura hat az siralmas😞 fellette meg az a szep overhead, igy eleg nagy a kontrtaszt a ketto kozott)
Szóval igy egy 3 utat lerepulve nem rossz, de nekem valahoyg olyan idegsnek tunik ez az autopilot, legalabb is md11 utan, és ez a fs9 szél bug valahogy belefutottam tegnap tobbszor is😞
zacsi a 33026-ban a 2. problémám mond v.mit? tapasztaltál ilyet?
1101el most próbáltam ki (bár semmi nem ment csak az apu, meg IRSt állítottam) KTPA KMIA-val nem fagy a dep/arr-ra (útvonal még nem volt beírva).
tampa airport, beírtam induló/célrepteret és ahogy rányomok a dep/arr gombra fagyi van, többször próbáltam, sid választásik el se jut, nem jön már be az a képernyõ ahol ki lehet választani a induló/cél reptér közül, hogy mit is akarok