45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#35489 Elnézést, lehet, hogy hülyeséget kérdezek:
Annak nincs jelentősége, hogy míg az első videóban kint van a fékező horog, addig a második videóban nincs?
-
#35488 No.. 0:45 körül látható ebben a videóban egy valódi átstart gyakorlás, a végén a leszállásokat is ajánlom megtekinteni. (láttam éppen eleget.. Tudod:Top Gun, Midway, Tora Tora Tora, Végső visszaszámlálás.. még valamikor pár évtizede ezek a filmek adtak lökést a repülőgép hordozós kategóriának..) De amúgy tegnap este 11 után volt NatGeo-n a Ronald Reagan bemutatása. Hálisten jenki gyerekek a filmes tv stáb kedvéért sem mutatták be ezt az öngyilkos manővert. Amúgy meg az általad linkelt videó mellé ajánlott megtekinteni a II. vh. archív elbaltázott leszállásokról szóló gyűjteményeket. Tanulságosak.
-
#35487 Az F18 az egyik legjobb alacsony sebességnél a nagy állásszögű repülésben. Ezt párszor Kecskeméten is megmutatták.
Tényleg nem értem, mi volt ebben a manőverben durva, vagy még nem láttatok hajófedélzeti leszállást? -
litlebubu #35486 "Ebben semmi durva nincs, ugyanezt tudja egy F18 is."
Ezt erősen kétlem!
"Amúgy nekem ez a manőver átstart gyakorlásnak tűnt"
Nekem meg úgy tűnt ezt éppen, hogy csak megúszták! -
#35485 Csatlakozom, 9-10-nél a szaplók és a vízszintes vezérsíkok előbb értek volna le mint a kampó és a főfutók oszt lett volna kampóresz.....
Érezte a lotcsik, hogy ebből a kobrából csak a fullgáz hozza ki de valószínüleg a toronyból a leszir is rekedtre üvöltötte magát. -
#35484 Ez minden volt, csak nem szabvány manőver. Mákja volt a pubinak, mert ez a manőver simán végződhetett volna katasztrófával. -
#35483 hááááááááááááát..
a fáklya téma egy dolog..
de az hogy egy f18 ilyen aoa mellett nem esik át..............
kérek egy cáfolatot videjó formájában -
koreny20 #35482 Trimmeljél, általában joystickokon van trimm gomb, ez a hátsó vízszintes vezérsík szögén állít, hogy pont párhuzamos legyen a szél mozgásával ez stabilizálja a előre hátra dőlést -
nyulzoltan #35481 kösz -
#35480 overspeed--->translate.google.hu--->sebességtúllépés--->lassítani kéne. -
nyulzoltan #35479 Sziasztok, két dologban szeretnék segítséget kérni, egyik hogy nem találtam magyarázatot az 'overspeed' jelentésére, mitől következik be milyen jelenséget takar. A stall átesés már kezd világosodni de az ovespeed nem
Másik, ha a yoj-t nem mozgatom a gép akkor is mozog magától, ez így normális vagy beállítási hiba lehet?
Köszönettel, Z -
#35478 Ebben semmi durva nincs, ugyanezt tudja egy F18 is. Rephordozóra mindig hasonló szögben csapódnak be, s már pályát érés előtt full gázt adnak, hogy ne kelljen várni a hajtóművek felpörgésére átstartkor. Amúgy nekem ez a manőver átstart gyakorlásnak tűnt, mert amúgy túl sok indokot nem láttam, hogy ne szálljon le. -
#35477 kicsit van tartalék.. -
litlebubu #35476 Ez de durva!
-
#35475 Hat eloszor is fekete feher:) aztan a napszemuveg valami olcso lehtett mert nem kozepen sotet hanem a szelei fele ugy hogy valoszinu kikopott -
koreny20 #35474 az hogy nem mozog... -
#35473 -
#35472 Repült ma már valaki? ..vagy akkor mi furi a képen? :)
-
#35471 Á.. megint a kedvencem. Múltkor fsx fórumban is ez volt.. :) -
litlebubu #35470 Köszönöm, közben rájöttem! :-) -
#35469 fene se tudja.. -
#35468 Szerintem ha most válaszolhatna, nem adna neked igazat...
-
#35467 Úgyhogy az az alap link és nem illesztetted be a vágólap tartalmát. -
koreny20 #35466 Legalább úgy halt meg hogy azt csinálta amit szeret...szerencsés -
litlebubu #35465 Ezt nagyon benézte! :-( -
litlebubu #35464 Bocsánaz, nem ezt akartam beszúrni, nem tudom, hogy került ide a Scooter! :-O
-
litlebubu #35463 R.I.P. Marek Stufa -
koreny20 #35462 köszönöm és akkor még egy kérdés, sceneryknél pl aerosoft budapest, éjszakai repülésnél van egy monitorbeállításom amin jó sötétre veszem a dolgokat hogy a táj fekete legyen meg az ég is és csak az látszódjon ami világít, így elég realisztikus viszont a reptér fényei is legyengülnek eléggé, minden passzol, pályafények táj csak a reptér fényei nem realisztikusak esetleg lehet azt valahogy configban állítani hgoy a bud scenerynél az apronon erősebb legyen a textúra megvilágítása éjszaka? -
#35461 A navot már a gép felkészítése során föl szokták kapcsolni,beacon, hajtómű indítástól leállításig.Taxi értelemszerű.Strobe,cleared line up-tól, rwy vacated-ig.Landing egyes gépeknél lehet sebesség függő pl. Tu
egyébb esetekben line up-tól 10000-ig fordítva 10000-től pálya elhagyásig.
Tail légitársaság függő,inspect,ice, pedig szintén értelemszerűen ezen földi tevékenységek során. -
koreny20 #35460 sziasztok, el tudná vki pontosan mondani hogy a fényeket, landing, wing, stb. mikor kell fel illetve lekapcsolni? melyik mire való? köszönet -
#35459 Urak, FS9-ben, hogyan érhetem el, hogy az 5.1-es hangfalon 5.1-ben is szóljon az efes ? Jelenleg elég zavaróan centerből jön minden hang kb, a call out hangok meg a hátsó hangszórókból. A segítségeket előre is köszi! -
#35458 Ez flight level mennyi? :D -
LegendTommy #35457 vazzeg eljutottál a holdra?:D -
#35456 bushmorgoncok támadása 2. -
#35455 Ez valami StarPaws remake? -
#35454 ...jééé, találtam valakit :)
-
#35453 Kis lépés az emberiségnek, nagy lépés spy55-nek! -
#35452 :D -
#35451 NA MOST MÁÁ!!! Végre! Köszi :)
-
#35450 Ha betöltöd a DXTBmp-be, azt valamelyik sarokban kiírja. Nagy valószinűséggel DXT3 with alpha and mipmaps lesz az.