45215
  • polluxware
    airsimmer éérbásszal mivan már? nincs egy nomális a320se fs9re:((

(as dimóóna?)
  • polluxware
    még lehetünk kínai "kirendeltség"...;)

nemzetmentőnk dolgozik rajta

éljen .....si!
  • Hypo #35527
    pl KINA:)))))
  • polluxware
    hihető

nemistom hol tartanánk ebben az országban már ha nem magyar emberek laknák..

el se tudom képzelni
  • koreny20
    Nekem elmondták a bennfentes parlamenti képviselők mi fog történni. Ki küldenek egy fejesekhez közeli stábot heraklionba közpénzen, 180 főt egy másik 800assal ők 1 hónap nyaralás...vagyis izé....vizsgálat után elbírálják hogy 2 milliót ér a gép, amit közbeszerzésen...bocs... "közbeszerzésen" pont egy párttitkár haverja fog megszerezni és alkatrészként eladja 1,2 milliárdért. Persze miután ez kiderül majd indítanak maguk ellen egy durva eljárást, ami után kapnak 20 év felfüggesztettet, azzal a feltétellel hogy a letöltendő büntetés hatályba lépése akkor jön létre ha piros hó esik
  • jaszy76
    Nem könnyű ott sem az élet:
    "Good luck to anybody who operates into Heraklion.The runway is built on the north coast and has sea on three sides.On RW 27 the threshold is built very close to the sea and you get some very unusual wind effects as you fly over the cliff.It also leads to some very odd rad alt calls.There is no ILS only a VOR approach due to terrain to the south of the centreline,The descent gradient on the approach is 3.33 degrees but the papis are set at 3.0.Jeppesen warn of severe turbulence and windshear near the airport." Forrás: avherald
  • exTrem
    Akkor sry nem ismerem a srácot, csak tudom, hogy elég sok köze van a malévhoz és Q400-on repül vagy nem repül de elég sok képet tett már fel. Szerelő ? Lényeg a lényeg, hogy kíváncsi vagyok a képekre.
  • Clidey
    A legkevésbé sem pilóta.
  • m814
    Na az FSpassenger biztos jól lepontozta őket..
    A lukakat meg le kell ragasztani Leukoplastal, álá Markos-Nádas.Az egyébként is passzolna a Malev jövőbe vezető útjához.
  • exTrem
    Jaja én is olvastam egy pilóta posztját a Felhők Felett topikban "Elég szépen összetörték a HA-LOC-ot Heraklionban, leszálláskor visszapattantak és végighúzták a farkát a hátsó csomagtértől a csúszásindikátorig. Több helyen kilukadt a borítás, át lehet rajta látni. Olyannyira fű, hogy hazarepülni sem lehet vele, ráadásul azon a reptéren nincs semmi, kb olyan felszereltségű lehet mint Sármellék kb.

Képeket nem tudok feltenni mert még nem publikusak, én is a védett ACE szerveren néztem meg őket.

A vonatkozó hír."
  • jaszy76
    HA-LOC
  • Hypo #35518
    miert epitkeztek 3500 lab fole
  • polluxware
    jaj
  • CptSAB
    Na amiben igazat adok: valóban nem Te linkelted a videót.
  • Tibetan
    Itt mások magyaráznak - bele.
    Folyamatosan azt írom, hogy mit nem állítottam...

Értelmezz, ember!
  • super08
    "Ebben semmi durva nincs, ugyanezt tudja egy F18 is." (#35478)

Szerintem ne magyarázd tovább, mert csak rosszabb lesz.
  • Tibetan
    Itt egyre több a tévedés: én semmit sem linkeltem.
    Nem állítottam, hogy egy F18-as jobban tudja a "kobrát".
    Nem állítottam, hogy egy F18-as erősebb, nagyobb tolóerőtartalékkal rendelkezik.
    Azt sem írtam, hogy az F18-as ugyanezt meg tudta volna csinálni.

Amit én írtam: hogy mindennapos, hogy hajófedélzetre ilyen extrém állászöggel siklanak (esnek) be a gépek. A Szuhojnak ennek ellenére valóban túl nagynak tűnt a sebssége...

Van itt olyan, aki elolvassa, hogy mit is ír a másik???
  • polluxware
    itt már mindenki azt tehet amit akar... ez érvényes a légtérre is
  • Hont
    BAnyek!
    Az előbb a Wizz air W62378 járata majdnem levitte a háztetőnket...
    Mi a szart keres az 10000 láb alatt Balatonkenese felett???
  • polluxware
    "odavágta a fecskét a lavor széléhez"
  • polluxware
    komolyan emberek.. nézze már meg mindenki mégx1 azt az első vidijót...

fogadjuk el hogy f18 is tudja ezt

(aztán egy somolygás)

ende
  • CptSAB
    A linkelt videó, egy majdnem katasztrófáról szólt, amit a pilóta hülyesége idézett elő. Abban bizti lehetsz, az F-18 alligha csinálta volna meg abból a manőverből a kobrát.. én értem, hogy neked szíved csücske a Darázs, de akkor inkább linkeltél volna valami mást. Ugyanis nyers teljesítmény terén összevetni egy olyan gépet ahol minden tele van elektronikával, leszabályozással, amihez ráadásul valóban társul a jóval rosszabb tömeg/tolóerő arány, hiába jó kis sebességen a 18-as a szárny kialakítása miatt, nem a legjobb egy olyan masinával, ahol ha keró fityeg még a tankban akkor, "bármire" képes. Azt meg jobb ha nem felejted el, nem mindegy, hogy mit csinál egy "demó" pilóta a "demó" gépen, és mit csinál a mezei G.I.Joe a mezei SzúrósSeggü madárkájával. Iván ott majdnem odavágta a fecskét a lavor széléhez és azt a gépet nem készítették elő légi bemutatóra. Gyanítom a leszállófedélzeten és a toronyban mindenkiben meghűlt a vér..
  • CptSAB
    A sceneryhez mellékelve van 4 AP utána számok (92140, 92150,93140,93150) bgl állomány. Ezekkel kell felülírni az FS eredeti állományait, amelyek az FS root mappában található scenery\eure és eurw könyvtárakban leledzenek.
  • Tibetan
    Nem állítottam, hogy az F18 család tolóerőaránya magasabb, csak azt, hogy igen nagy állásszögű repülésre képesek, igen alacsony sebesség mellett. Örülök, hogy senki nem fedezte ezt fel abban, amit írtam... :)
  • super08
    Ebben a felvételben az volt a durva, hogy fedélzetet fogni és átstartolni nem így szoktak se az oroszok, se az amerikaiak, se senki. Megkockáztatom, hogy eredetileg Iván sem így tervezte ezt: túl gyors lehetett, aztán túl is húzta a gépet - a horgot meg nem húzta vissza... Szóval ez így semmiképpen sem volt egy normális manőver.
    A Hornet/Super Hornet család hajtóműveinek tolóereje meg jóval gyengébb, mint a Flankereké (nagyjából azonos tömeg mellett)) - amúgy minden stimmel.
  • nyulzoltan
    Szia,kösz a választ,csak az a baj hogy nem tudom mi az a APxxxx.bgl a többi világos.
  • CptSAB
    A problémára a gyógyszer az APxxxx.bgl-ek bemásolása lesz szerintem a Scenery/Eure és EurW könyvtárakba, de az eredetit mindig le kell menteni. Jó ha megvan. Még valami.. Hungary 2004 Szolnok scenery ne legyen feltelepítve, vagy inaktívvá kell tenni.
  • [HUN]FaTaL
    Ez nagyon régi fake. :)
  • Hont
    Azért egy laikus benyalja...:)
  • MatWood
    fék! :)
  • Hont
    Betettem volna egy videot, de valamiért nem hagyta...
    Nézzétek meg, mert érdemes!
    http://www.youtube.com/watch?feature=related&hl=hu&v=XRCbkBfdBrQ
  • Falconer
    Hali

azt nem vágjátok, hogy az IVAO MTL letöltés miért áll meg mindig néhány gép után? Akármelyik szervert próbálom, mindig ez a hiba.

Win7re rakom most fel uj vinyora az egész fst, xp alatt semmi gebasz nem volt. Eddig csak a szűz FS9.1 van fent meg az ivap.

• nyulzoltan
    Sziasztok, nagyon szép lett a Szolnok szandaszőlős csak gratulálni tudok biztos nem kis munka ilyet csinálni.Van rajta egy nem betonos kifutó, a gépet nekem oda rakta, és mellette egy betonozott ami meg van szakítva egy sánccal vagy mivel, ez így sikerült vagy ilyennek kell lennie?
    Lehet még valahonnan hasonlókat letölteni?

Más, panaszkodtam a kifutón félrehúzó gépre. Hát biztos nem oldalszél mert csak míg talajon van a gép és csak az utólag hozzáadott reptéren csinálja.
    Egy genius f16 yoj om van, kezdek rájönni ez a szimulátorhoz kevés.
    Nem lehet vele elég finoman szabályozni a sebességet se.
  • Hont
    Na kérem szépen!
    Újra raktam a VGA drivert és társait.
    A Opció/Settings/Display menűbe a Hardver fülön bárhova állítom a felbontást, az ég világon semmi nem változik...:S Mindegy, hogy 800x600 vagy 1920x1080! Gondolom azért kellene különbségnek lenni.
    Amit még észre vettem, hogy előfordul az, hogy a library -ból egyszerűen eltűnnek az addonok...FS újra indítás után mindig újra be kell olvastatni velük.
    Sőt olyan is elő fordult , hogy a gépfestések tűntek el(default maradt), aztán másnapi bekapcsolásnál megint ott volt az összes magyar festés...
    Már újra raktam az egész FS-t, de ua.
  • jaszy76
    Ezért is kérdeztem. :)
  • Hont
    Catalyst 11.3
    Control Center Ver:2011.0308. 2325.42017
    Sapphire HD5750 1G
  • chicco
    vidkari driver??
  • Hont
    Helló Skacok!
    Akkor mi van, amikor Opció/Settings/Display menűbe a Hardver fülön bárhova állítom a felbontást, nincs szemmel látható különbség?
    Valamint az esti fények homályosak, de a cocpit és maga a gép kivűlről baromi aprólékos(A távoli dolgok, meg mintha csak 800x600 felbontáson lenne...)
  • CptSAB
    Az átstartolás !!!gyakorlását!!! behúzott fékezőhorog mellett végzik. Képzeld el, ha az a magas állásszög mellett mégis beakad.. lángoló fáklya lett volna a Szuhojból. És a pilótája is gyanítom csúnya véget ért volna, mert hátrafelé alacsonyan lőtte volna ki a katapultülést.
  • polluxware
    legyed igazad vazze.. ezen ne múljon;)