MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És PMDGnél be kell pipálni az options menüjében az undockable panelst különben furcsaságok történhetnek. Konkrét esetet nem tudok, egy monitoron játszom. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Látod, mindig tanul az ember... Köszi Fatal! <#nevetes1>#nevetes1>
Alt+enter, jobb click a panelen undock window, nem kell ennyit tökörészni a menüben. 😊
Egyszerû: (Bár nekem is kb 6 hónapba telt, mire rájöttem, hogy kell, mert mindenki azt mondta akit kérdeztem, hogy ilyet nem lehet...) Szóval, mikor már fut a szimulátor, megnyomod az ALT gombot. A felsõ menüsorban kiválasztod a Wiew pontot, majd a Full Screen elöl kiveszed a pipát. A szimulátor egybõl egy sima win ablakba kerül! Ez után normál nézetben (nem virtual cockpit-ban) a mûszerfalra nyomj egy jobb egérgombot. Ha minden ok, találsz benne egy UNDOCK WINDOW menüpontot, amit ha kiválasztasz, az az FS objektum (ojjektum...) egy külön ablakba kerül. (ha nem találsz ilyet, kicsit menj odébb az egérrel, és újra jobb gomb...) Ezt a külön ablakot bárhova húzhatod a WINDOWS-on belül, tehát ha több monitorod van, és mindegyiken aktív a Windows kiterjesztett asztal, akkor semmi akadálya, hogy pl. az alsó monitoron a mûszerek, a felsõn pedig pl. a táj legyen. Ezen túl bármely FS objektummal megoldható ez a trükk. A végén természetesen a felsõ menüsoron vissza kell pipálni a FULL SCREEN-t Ha nem boldogulsz, szólj, és segítek.
Nagyon jó!
Elvileg az én kártyám 3 monitort bír kezelni, csak még azt nem tudom, hogy a megosztást hogyan csináljam.
Én csak a overhead szeretném oda tenni ill az ATC-t a + monitorra.
A fõ az 82cm LCD.Ott a fõnézet maradna.
Elvileg az én kártyám 3 monitort bír kezelni, csak még azt nem tudom, hogy a megosztást hogyan csináljam.
Én csak a overhead szeretném oda tenni ill az ATC-t a + monitorra.
A fõ az 82cm LCD.Ott a fõnézet maradna.
klassz lehet, gratula!
Íme pár kép a jelenlegi állapotról, ha érdekel valakit a "relatíve költséghatékony" több monitor:

Ez is eszembe jutott, de nem gondoltam, hogy másnak is van F-lock a billentyûzetén 😄
Töröld le, rakd újra, hátha. Más ötletem nincs, sosem volt még vele problémám.
Sziasztok!
Van egy kis gondom az AES használatával. CTRL-SHIFT-W -vel elõhívom a menüt, de hiába nyomom bármelyik F billentyût, nem csinál semmit. Repülõtér aktiválva van, és a paraméterek is beállítva. A híd ill. lépcsõk jönnek is, de a többi funkciót nem tudom kapcsolni. Természetesen eredeti a kieg. Van ötletetek?
Próbáltam azt is, hogy az FS-ben törlöm az adott F billentyû funkcióját, de ez sem segített.
Van egy kis gondom az AES használatával. CTRL-SHIFT-W -vel elõhívom a menüt, de hiába nyomom bármelyik F billentyût, nem csinál semmit. Repülõtér aktiválva van, és a paraméterek is beállítva. A híd ill. lépcsõk jönnek is, de a többi funkciót nem tudom kapcsolni. Természetesen eredeti a kieg. Van ötletetek?
Próbáltam azt is, hogy az FS-ben törlöm az adott F billentyû funkcióját, de ez sem segített.
Ha Boeing-re gondolsz, akkor az autopilot CWS üzemmód többek közt erre is jó... bár nem tudom, hogy iFly-ban szimulálva van-e, PMDG-ben nincs.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hát, a több monitoros üzem attól is függ, hogy mit akarsz. Pl. Én mikor ezt elkezdtem, elõször csak 2db monitorom volt. Egy felül (ez mutatta a pályát), egy pedig alatta (ezen voltak a mûszerek). Ezt egy 2 kimenetes VGA kártyával, és alap FS2004-el is meg lehet csinálni. Már így is nagyobb feeling volt az 1 monitoros üzemhez képest. Ha ennél többet akarsz, akkor jó a WideView, de ha lól tudom, ahhoz több PC is kell egyszerre. Én Úgy oldottam meg itthon, hogy maradt a 2 kimenetes VGA, +vettem egy TRIPLA HEAD 2 GO-t, és így egy PC-vel megoldom a 3+1 monitort. U.I.: Papirzacsinak le a kalappal , <#vigyor2>#vigyor2> SPMD-nek, pedig köszi a repteret.
"...Le se szarják a pályát, ott várakoznak rajta.""
Ezert kell elotte aismooth hogy takarodjanak.😊
GRATULA
Ezert kell elotte aismooth hogy takarodjanak.😊
GRATULA
Elég volt nem? Akkó?:-DDDDDDDDDDDDDD
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
picit több tartalék kéne nemde<#ejnye1>#ejnye1>
Mai útvonal Acapulco-Seattle.
De már az út elején látszott, hogy valamit elszámoltam.
Igen, a kerozint! Éppen annyi van, ami az útra kell, semmi tartalék.
Reméltem nem lesz nagy forgalom a pályán, tévedtem!
Le se szarják a pályát, ott várakoznak rajta.
Úgyhogy átstart azzal a ~500kg keróval, ami maradt.
Verseny az idõvel, talán egy szûk körre elég lesz.
Csak tartson ki, 160 utas imádkozik.
A pálya szabadnak tûnik, ha kibírja keróval, akkor túléljük.
Innen már leteszem, lesz ami lesz.
Túléltük, talán még be is gurulok a maradék ~80 kg-mal.
A parkolófék behúzására már nem volt idõ, megadta magát az 1-es.
Kevesebb, mint 1 perccel késõbb, a 2-es is leállt. :-)
De már az út elején látszott, hogy valamit elszámoltam.
Igen, a kerozint! Éppen annyi van, ami az útra kell, semmi tartalék.
Reméltem nem lesz nagy forgalom a pályán, tévedtem!
Le se szarják a pályát, ott várakoznak rajta.
Úgyhogy átstart azzal a ~500kg keróval, ami maradt.
Verseny az idõvel, talán egy szûk körre elég lesz.
Csak tartson ki, 160 utas imádkozik.
A pálya szabadnak tûnik, ha kibírja keróval, akkor túléljük.
Innen már leteszem, lesz ami lesz.
Túléltük, talán még be is gurulok a maradék ~80 kg-mal.
A parkolófék behúzására már nem volt idõ, megadta magát az 1-es.
Kevesebb, mint 1 perccel késõbb, a 2-es is leállt. :-)
Letöltöttem, megnéztem! Nagyon jó lett. Csak így tovább!!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps> Köszönettel tartozom, mert továbbvitted a gondolataimat. Egy repülõtér született az a pár, vonal és polygon felett, amit csináltam. Senki sem siettet, ahogy az idõdbõl futja, megszületik majd az a két hangár.
Sajnos idõ hiányában nem tudtam teljesen elkészíteni a Pipis-hegyi repteret (hiányzik a két sárkányos hangár), de azért felteszem a "béta" verziót. Akinek van ideje, az nyugodtan befejezheti.
Külön köszönet illeti a segítségükért az alábbi személyeket:
STdesign, Kókai Tibor, LHSimulations
Letöltés: LHGY
Külön köszönet illeti a segítségükért az alábbi személyeket:
STdesign, Kókai Tibor, LHSimulations
Letöltés: LHGY
köszi 😊 és ti null zone-t raktatok valamire vagy sima default beállítások? esetleg fsuipc-ben hekkelni valamit, hogy közelítsünk a reális felé? 😊😊
dehogynem 737ng-t ifly-tól<#hawaii>#hawaii>
Nem lehet beállítani, flightmodelje válogatja, hogy viselkedik bedöntve a gép.
hali! õõõ nem tudjátok be lehet állítani valahogy a joystickot hogy ha fordulok majd elengedem a joystickot akkor a gép ne jöjjön ki a fordulóból? szóval csak ellenkormányzás után, mint igaziból. így nem kéne egyfolytában rángatnom szerencsétlen x52-õt 😊😊
😊)) csak nem vettel sajat gepet?😊))
berelni se kutya, de fentartani.......ahoz kepvisewlonek kene lennem
berelni se kutya, de fentartani.......ahoz kepvisewlonek kene lennem
most akkor magamat sajnálom jó?😄
fúú várjá ezt most 2x is elolvastam..
WARTBuRG az autó.. avagy megtaláltam a fõnyereményt?
és mit mondott rá? wiki-n megtalálta a típust?<#zavart1>#zavart1>
WARTBuRG az autó.. avagy megtaláltam a fõnyereményt?
és mit mondott rá? wiki-n megtalálta a típust?<#zavart1>#zavart1>
hát az a csajszi nagyon egyben van.. mindig meglepõdök azon, hogy különbözõ(fajú) emberek leány gyermekei milyen megragadóak tudnak lenni...
Miota is ugatom??😊)))))
Valamelyik forumon osszehaverkodtam egy fiatal sraccal segitettem neki par szimes dologban, aztan kiderult papa cheyennel nyomja, es o is most azert tanul stb hogy amint megvan a jogsija tudjon kepzest csinalni a csaladi gepre. Kerdezte nekem milyen van? Mondtam biztos nem ismered a tipust Kelet europai - WARTBRG
Valamelyik forumon osszehaverkodtam egy fiatal sraccal segitettem neki par szimes dologban, aztan kiderult papa cheyennel nyomja, es o is most azert tanul stb hogy amint megvan a jogsija tudjon kepzest csinalni a csaladi gepre. Kerdezte nekem milyen van? Mondtam biztos nem ismered a tipust Kelet europai - WARTBRG
1. részben is volt 208-as papa, biztos elvette a figyelmet a tweto lány<#szeret>#szeret>
Azt hiszem, én ezt kerestem!
Akit esetleg érdekel a több monitoros üzem mód, annak erre van szüksége.
Esetleg, ha van jobb akkor szóljatok.
http://www.wideview.it/wideview.htm
Akit esetleg érdekel a több monitoros üzem mód, annak erre van szüksége.
Esetleg, ha van jobb akkor szóljatok.
http://www.wideview.it/wideview.htm
Én õket is és magamat is szoktam.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"