45215
  • BPA102
    Ok! Köszi szépen! Töltöm is már is le!
  • CptSAB
    Nincs mit. Oldalamon, a letöltések lapon alul megleled. :)Nincs benne semmi csicsa, de ha van kedved ott modellezgetni, tedd nyugodtan. Biztos ami biztos, mellékeltem a scenery.cfg módosítási sorokat is, ha netalántán a moddolt AP bgl-el sem lenne jó.
  • BPA102
    Ja a köszi kimaradt! KÖSZI
  • BPA102
    Nekem ugyan mindegy milyen verzió csak repülni tudjak ott! :D
  • CptSAB
    Igaz.. azt nem linkeltem még be. Délután, ha hazajöttem Dombóvárról, meglesem, hogy kiadás ready-e és akkor mehet fel. Amúgy ez a v1 verzió.
  • BPA102
    Szia Tamás! Szeged mikorra várható amúgy?!
  • BPA102
    SANYA! nem neked akartam írni hanem a erre #35558!

Amúgy sok magyar reptér megtalálható a netten!
  • BPA102
    A google mindig a barátod fog maradni!
  • Falconer
    sry ez nem ide :)
  • Falconer
    tilt rotor
  • Hont
    Hupsz...
    Ez nem kicsit lett oda "csiszolva"!
    Én próbálgattam azt, hogy milyen szögbe lehet így oda "illeszteni" a pályához, de ami azt illeti elég "élet ellenes". Már ami a gép sorsát illeti...:D
    Kell rá egy vödör gitt, némi mész és mehet tovább...
  • nyulzoltan
    köszönöm a választ csak lesz ebből valami.
    Másik hogy tényleg komolyan érdekel, hogy lehet hozzájutni további magyar és környékbeli sceneri-k hez? és olyan gépekhez amiket be is lehet járni, pl nagyobb gépeknél gondolom van ilyen?
  • Hypo #35557
    pont azért, de most már jó lesz:)
  • polluxware
    ékezet nélkül ez így elég kétértelmű:)
  • Hypo #35555
    kezdek megorulni:))
  • polluxware
    ááááá.. csak ki kell Köcöcííteni
  • exTrem
  • Hypo #35552
    kene gz kis forum motor engine update, ha valaki a kovetkeyo syavakat irja a textfieldbe: warez, billentzuvel lehet jatszani, az automatikus torles
  • exTrem
    Nem álszentség, persze van nekem is sok dark addonom, de nem írom ki, nem kérdezem meg, hogy honnan tölthetem le az új Aerosost Sceneryket, meg a stb, buta warez kérdéseket. Ennyit kell csak felfognia annak aki ideírj hasonló hszket, mint a @vargadani95 barátunk.
  • [HUN]FaTaL
    Nem vagyok álszent, nem én találtam ki a topic szabályait.
  • LegendTommy
    picit csak
  • jaszy76
    HA-LOC sérülés

Forrás: avherald
  • Hypo #35547
    :))) es kapok majd 99 privit mi?:))))))

de tok egyetertek allszentseg se jo azt hagyjuk meg a kormanynak, de bazz ilyen benzin arak mellett most mar 36/38 kozott mozog egy repult ora c172 vel......................
  • Clidey
    Nana! Azért ne legyetek álszentek, bizonyára nektek is van illegál cucc a gépeiteken, mint ahogy szinte mindenkinek - nekem is. Egyszerűen csak azt kellene felfogni egyes IQ-huszároknak, hogy a kérdésüket a megfelelő hely megfelelő topikjában tegyék fel ha már ennyire selejtesek hogy maguktól nem képesek megtalálni a megfelelő "csatornát" igényeik kielégitésére. De mindenek előtt tanuljanak meg olvasni! Nem igaz hogy nem bassza ki a szemüket a kommentablakban a "No WAREZ!" felhívás...
  • exTrem
    Nem az, de nem érdemes az ilyenekre már karaktereket pazarolni. Ezért írtam, hogy nem kell lereagálni :)
  • polluxware
    vagy ez tőlem nagyon keméy?
  • polluxware
    felvagyok háborodva attól ,hogy valki nem képes áldozni mások kemény munkával és sokszor családi tragédiákkal teletűzdelt munkájáért...

• exTrem
    Inkább ne is írjunk erre a postra többet, elég Fatal hozzászólása, mindent elmond.
  • [HUN]FaTaL
  • vargadani95
    lelehet tölteni a játékot valahonnan?
  • gfarkas
    Nem adjuk...úgy se tudják feltekerni és elcipelni, habár 1.2 milliárd még forintból is sok...nem emberből, ha mind csak egy darabot visz emlékül még az ország is elfogy.
    Most emelt el innen Pápáról két-három vadász, egyből megrohantak az emlékek...
  • polluxware
    ha belegondolok pár éve még hogyan pattogtak néhányak a vrös veszély miatt...

kína legalább demokratiKUSS ország
  • polluxware
    csak!
  • CptSAB
    remélem Taszárt nem Pekingnek őrizgetik..
  • chicco
    Bazz akkor te ma starton voltál.Csak nem együtt néztük G.Gyuri gépén.Milyen kicsi a világ
  • mk452001
    köszönöm, megvan :)
  • spmd
    www.flightsim.com , itt beírod a keresőbe, hogy "varju laszlo scenery".
  • mk452001
    Sziaszotk!
    Régebben volt szó, hogy Varjú László csinál/csinált Hungary VFR-t.
    Van esetleg valami letöltési link, mert amit találtam, az csak egy megszűnt honlap volt.
    Előre köszi
  • Hypo #35531
    dimonarol meg nincs hir most volt nagy site csere stb uj forum, meg aktivalnom kel la membershipet aztan jelzek.

Airbus minek az?:)
  • [HUN]FaTaL
    "nincs egy nomális a320se fs9re:(("

FSXre sincsen.