45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#35609 Na majd megsasom. Mindenesetre eleinte hülyén álltam a probléma előtt, mikor a megadott irányon repültem B-17-tel, számolva a széllel, mindennel, és nem ott voltam, ahol kellett. Aztán rájöttem, hogy azért, mert cseszett a helyes értékekre frissíteni a HDG-eket. -
#35608 azota azert fejlodott:)) -
#35607 Ez fasza! -
#35606 Ja, még annyit, hogy a program nem hülyebiztos, eredetileg nem a publikumnak készült. :) -
#35605 Na de ez a routerfinder honlapon generált flgihtplant jeleníti meg, hogy még bármi elindítása előtt meg lehessen nézni az útvonalat.
A plan-G amúgy egy rakat fos szerintem. Amellett, hogy néha lassú, mint a bűn és nem hajlandó megjegyezni, hogy éppen milyen léjereket kapcsoltam ki zoomolás előtt, még arra sem volt képes, hogy két útvonalpont közé beszúrt újabb útvonalpontra kiszámolja rendesen a megváltozott HDG-et. Amúgy egy tök jó progi lehetne.(legalábbis ezek a hibák tavaly nyáron még benne voltak) -
#35604 :)) amugy Plan G igaz vfr de ott van kmz export is, illetve mintha fsbuild ujban is betettek volna de ez nem biztos.
skydemon valos progi nem szimhez de abban is van ilyen bar az fizetos meg kicsit draga szimhez mivel igazi trepuleshez van -
#35603 Ezt szomorúan hallom, Pítör mintha azt mondta volna régebben, hogy amint lesz idejük, csinálnak majd egy új sceneryt, de ez az only fsx update ez kissé kiábrándító. -
Punkbuster #35602 jó reggelt....jelen pillanatban azért estem be ide mert felhúzott agyilag a wilco A330-300-as....miért van hogy ha felszállás után behúzom a futóművet a landing lights egyből lekapcsol....és Istenért se tudom felkapcsolni mert lekapcsol magától... és az fspassenger megtossza a számat h nem égetem FL100ig ill nem tudom felkapcsolni se csak már mikor kiraktam landolás előtt a futóműveket.... esetleg valamit be lehet állítani vmeik cfg-ben h szakadjanak le egymásról a futómű és a landoló pilácsok? -
#35601 Köszi, ez nagyon jó! ;) -
#35600 Urak! A Routefinder mai hülyeségén felbuzdulva gyorsan összedobtam egy kis progt, amivel meg lehet nézni GoogleEarthben a generált útvonalat.
A használata szerintem érthető:
1. routefinderrel útvonalat generáltatni.
2. az oldalt elmenteni txt-be (explorerben simán mentés másként, és ott kiválasztani, hogy txt)
3. Elindítani a programot, betölteni a file-t, és elkészült a kml, amire duplán kattintva megnyílik GE-ben az útvonal.
Akit érdekel innen lehúzhatja. -
mk452001 #35599 Hali!
Szép útvonal, nem mondom :)
Van valami más esetleg, ami jobb, mint a routefinder? -
#35598 persze németek meg KINAIAK:))))) -
#35597 Ja, jellemzően sok magyar repül IFR-t FSXben :D
Vagy ilyen sok külföldi vette volna meg a repteret? -
#35596 az a biznisz neki:) -
#35595 pff:( -
#35594 :((( -
CzJ #35593 Állítólag Kozma úrnak már kész van az új Bud scenery updatje Sky Courttel de csak FSX-re lesz ha minden igaz.... -
#35592 Jaa, na ez jó ötlet, így már világos. :) -
#35591 Félreértesz :), Peti megcsinálja az installert most és később amikor remélhetőleg majd elkészül az új LHBP scenery akkor sokkal könnyebb lesz a saját intstalleréhez igazítani a repteret, hogy ne legyen semmi mesh probléma és hasonlók. -
#35590 LHBP nyílván nem fog bele kerülni, mivel fizetős. -
#35589 Plussz a jövőre tekintve is jó lesz majd, ha te állítod össze az installert mert hamarosan már gondolom egy új LHBP scenery is tervbe van véve :) és azzal együtt egy teljes pack lehetne majd. -
#35588 Ha Madeirára mentek, felejtsétek el a routefindert. Megint hozza a formáját. :D
-
#35587 -
#35586 Régebben is említettem hasonló felvetés kapcsán, hogyha ebből lesz valami, akkor nyugodtan keressetek majd meg, mert ha valaki összeállítja a csomagot véglegesre, akkor szívesen csinálok neki egy installert, ami mindent a megfelelő helyre telepít és még hozzá is adja a bejegyzéseket a scenery library-hez. -
#35585 :)) ja jo lenne, matkopuszta is, öcsény, gyuró -
BPA102 #35584 Nekem ami nagyon hiányzik INÁRCS SPORTREPÜLŐTÉR! nem egy nagy munkás repülőtér lenne :D -
BPA102 #35583 Ha tudsz adni textúrákat és pontos méreteket ahogy időm engedi és amit tudok megpróbálhatok segíteni! -
#35582 De jó is lenne VFR -
#35581 Én LHSA környékén vagyok!
Ha onnan kellene fénykép, vagy bár mi infó, akkor szóljatok!
Madártávlat is megoldható!;) -
#35580 A repülőterek épületeit nem szeretnétek elkészíteni? :D -
#35579 Én is támogatom a hipermegaszkeneri prodzsektet :D
-
#35578 Sohasem mondtam, hogy az ötleted elvetélt. :) Előbb is szólhattál volna. :D -
#35577 Örülök hogy nem teljesen elvetélt az ötletem, és többeteknek tetszik. Akkor már csak várnunk kell a jószerencsénkre...és Tamásbátyára... :)))
A MAS az persze más tészta ezt tudom én is, ezért nem is kevertem bele.
;) -
BPA102 #35576 Tamás nekem nagyon tetszenek ezek a kiegészítők! Élmény lesz felettük Sárkányrepülővel flájolni :)! 1000 hála :) -
#35575 Mesterem.. a Kalocsa az még nem az a Kalocsa, így előrejáróban, szóval ott még vissza van a cooperation.
Na válaszolok akkor a többire:
Az ötlet nem is rossz.. egy gigapack. Hétvégén utánajárok a dolognak, csak ne ragadjak le túlságosan a Class Dominatorok és MTZ-ék, Zetorok világában. :) FS2011 :D
Persze összefésülés nem lesz a MAS-al, mert a két scenery teljesen más rendszert használ és más a koncepció. Nem hinném, hogy szerencsés ötlet lenne egy könyvtárban látni őket. Elvégre nem ok nélkül volt mindig is azt a szabály, MAS alulra, repülőterek fölé. -
#35574 Osztom Fatal véleményét!
Nálam pl úgy működik Laci Bácsi kiegészítője, hogy felteszem, libraryba be, aztán újra indít és libraryba pipa töröl...
Különben csak stylfürészes boeing tud leszálni a pályákon.
Ellenben ha nem teszem fel, akkor meg a Balcsi kocka alakú!:)
A MegaGigaHU nagyon jó ötlet!!!!! -
#35573 Jó ötlet, nem vagy egyedül eme kívánsággal. :D
#35571: A MAS nem baj, ha külön van. :) -
#35572 -
BPA102 #35571 Sőt! A Varjú Lacibácsi MAS-al egybe produkálva még coolab lenne! STDDesign Hungarian Scenery Project :) -
#35570 OFF - Kéz bilibe betesz
Májsztró, nem gondolkodtál még egy giga-pakkon? Összecsomizni egy install exébe az összes eddig megjelent VFR-szinöridből a leguccsó verzsünt, és úgy kiadni?
Szerintem tök jó lenne, márcsak az olyan lustáknak is mint én, hogy nem kell egyesével felpakolgatni-másolgatni a cuccokat, hanem egy exe lefuttat és az elintéz mindent. :)
Sőt, továbbmegyek: ha az összes ilyen szinöri össze volna fésülve egyetlen 'Scenery' meg 'Texture' mappába, az még űberkúlabb volna, mert akkor az efesben is csak egy sceneryként (mondjuk 'VFR Hungary'-ként) lehetne hozzáadni...aztán félévente/évente egyszer meg lehetne peccselni az azóta elkészült/ápgrédelt frissítésekkel...
ON - Kéz biliből kivesz