MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért vicces, ahogy a poti be van ragasztva gyárilag...

Én kb 2 hete szedtem szét az enyémet, mert kh-s volt a gázkar. Egyszerû kis "gagyi" poti van benne, csak be kellet fújnom kontakt spray-vel, azóta jó, bár elég körülményes volt szétszedni... Mindjárt töltök fel róla képet, hogy néz ki szétszedve.
Én megpróbálkoztam a potik tisztításával, és a 3 közül kettõnél be is jött. Viszont az egyiknél nem segített, bár ott szerintem nem is tisztításra lenne szükség, hanem a kialakításból adódóan van ott egy kis probléma... A gázkar lever üreges kiképzésû, és ahogy összerakod, a benne lévõ levegõ feszíti rá a potira stabilan. Az egyik kar viszont nálam minden összeszerelés után egy pukkanással kísérve kiereszti azt a levegõt, és onnantól ugrál a tengely...
skacok!
saitek pro flight yoke throttle quadrant-omnak a potija eléggé ugrálnak, lassabban reagálnak, lehet valahogy tísztítani?
saitek pro flight yoke throttle quadrant-omnak a potija eléggé ugrálnak, lassabban reagálnak, lehet valahogy tísztítani?
Na, már Skypeon segítettem de hátha másnak is kell. Szóval a másodiknál (flight plan) nem az FS mappáját kell betallózni hanem Dokumentumok\Flight Simulator Files
http://goo.gl/gd6Zi5
És az ini fileban a módosítást amit mondtam azt megcsináltad?😊 Gyere fel Skypera.
#33220: Írd felül a régit.
#33220: Írd felül a régit.
most ha én letöltök egy AFCAD file-t egy aerosoft reptérhez, akkor hova rakjam be ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Erre gondolsz? Mert még mindig nem engedi menteni...
Ezt már rég megcsináltam (database)! Néztem manualt is, de save as-nél még mindig nem engedi FS-re menteni.
Mirõl beszélsz te? Flightsim commanderben kell az fs elérési útvonalát beállítani. 😄 Használja még vki az fs gagyi flight plannerjét a 6 éves airacal?😄
Start menu Aerosoft/FSC/ ott a program exe es egy data base exe, a manualban benne hogy miutan felinstallaltad le kell futattnod a data base progit ami megnezi milyen sceneryk vannak fs9 fsx ben attol fugg melyiket valasztod es aztan ha kesz utana hasznalhatod magat a programot.
AIRAC frissites utan is le kell futtatni.
AIRAC frissites utan is le kell futtatni.
Sokadszorra lózerkedsz, sokadszorra is MANUAL! Kb. 2 percet használtam ezt a programot, hogy lássam milyen, ezek a funkciók mégis mûködtek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
nem azt az utvonalat😊)) hanem Fscommanderben
de ha lefutattad a data base reszt akkor elvileg tudja
de ha lefutattad a data base reszt akkor elvileg tudja
Épp ezt szerettem volna elkerülni, hogy ne kelljen az FS gagyi Flight Planner-jében kutakodni a pontok után, mert F.C. sokkal egyszerûbb.
A Logo light probléma megoldva 😊
A Logo light probléma megoldva 😊
FlightSim Commander: Az elkészített útvonalat nem lehet FS9 Flight plan-jébe menteni (IFR, VOR to VOR)? Csak gépek FMC-jébe való mentésre láttam lehetõséget, FS-t nem engedi, pedig ott szürkül... (save as-el próbálkoztam)
gumicsikorgás 😄
A földet érés pillanatában az a sound effect micsoda?
Eddig a többi videon nem vettem észre...😞
Eddig a többi videon nem vettem észre...😞
Rev3-ban már jó a clickspot. Az CDU képernyõjére kell kattintani. Azzal lehet elõhozni, meg eltûntetni.
Akkor mozogj oda és mentsd el, nekem tökéletesen megvan csinálva minden panel. Ha kell a fájl akkor szólj, bár a felbontáskülönbség miatt valószínû picit közelebb kell majd zoomolnod.
Ha jól emlékszem Alert szavaira akkor az APU csak a bal oldali szárnyból kap naftát és fuel pump nélkül is, pump csak azért kell, hogy tuti legyen a szipókázás😄
Javítsatok ki ha tévedek
Javítsatok ki ha tévedek
Ja 😊 van pár hiányosság még, de joOÓl alakul. (Pl. ha csak a jobb oldali FUEL PUMPS-okat kapcsolom be, akkor miért a bal szárnyból zabál az APU..., Az ajtók külön-külön nyitását is hiányolom, a RWYturnoff TAXI light-okat miért egyszerre lehet kapcsolni, stb., stb... Persze mondhatja bárki, hogy mohó vagyok???! nem...)
Sajnos nem. Az egyel elõbbi peccs óta valamiért lekerült róla a click-spot. De ígéret van rá hogy visszateszik mihamarabb.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
csak össze áll ez a gép😊
egyébként imádom
egyébként imádom
Az iFly SP1-3 Logo light problémájára:
That is not a bug, it means you have not installed the two new Tail bitmaps.
Copy i737_Tail_L.bmp and i737_Tail_Light.bmp from the default iFly
texture folder to whatever repaint you have installed.
That is not a bug, it means you have not installed the two new Tail bitmaps.
Copy i737_Tail_L.bmp and i737_Tail_Light.bmp from the default iFly
texture folder to whatever repaint you have installed.
Az "overhead" csak egy példa volt!
Egyébként a nézet váltások jelentõs része az FMC miatt van!
Én VC-be nem látom, ill nem férek hozzá!:S
Egyébként a nézet váltások jelentõs része az FMC miatt van!
Én VC-be nem látom, ill nem férek hozzá!:S
The correct way to BALANCE fuel is to :- OPEN CROSS FEED. Turn OFF the fuel pumps in the LOW TANK When fuel back in balance TURN ON FUEL PUMPS. CLOSE CROSS FEED. So if the LEFT tank had 4000 Lbs of Fuel and the RIGHT tank had 4800LBs of fuel you would OPEN the CROSS FEED, and TURN OFF the PUMPS in the LEFT TANK, after a short while you will see that the fuel level in the RIGHT TANK falls to the level in the LEFT TANK, when both are EQUAL then TURN ON the LEFT TANK PUMPS and CLOSE the CROSS FEED.
support fórumon találtam, még nem próbáltam, mert én is a régi módszerre emlékszem ahol elég volt a cross feed-et kapcsolni, de elvileg ez a reális verzió, remélem müxik.
support fórumon találtam, még nem próbáltam, mert én is a régi módszerre emlékszem ahol elég volt a cross feed-et kapcsolni, de elvileg ez a reális verzió, remélem müxik.
iFly rev3: A világítással minden rendben? Mert nálam van gigsz (pl. logo light ellentétesen kapcsolódik: OFF=vili, stb.) A CrossFeed-rõl már nem is beszélve...
Nem értem, ha valami mûködött, akkor egy új updatevel miért kell visszaqurni kütyüket...?!!!
Nem értem, ha valami mûködött, akkor egy új updatevel miért kell visszaqurni kütyüket...?!!!
Azt még elfelejtettem, hogy ha VCben vagy akkor minek váltogatsz 2Dre az Overheadért?😊
Van olyan, hogy Shift+S... meglepõ módon, visszafelé lépteti a nézeteket.
"Nekem meg az nem volt reális, hogy pl az OVERhead-ra váltásnál a két külsõ nézetet is át kellett léptetnem, ha VC módba voltam."
Active Camera? Beállítod az overheadet ctrl+5-re 😊
Gyönyörûen néz ki alul össze vissza mindenféle panel, felül meg a táj 😊))))
Active Camera? Beállítod az overheadet ctrl+5-re 😊
Gyönyörûen néz ki alul össze vissza mindenféle panel, felül meg a táj 😊))))
Nekem meg az nem volt reális, hogy pl az OVERhead-ra váltásnál a két külsõ nézetet is át kellett léptetnem, ha VC módba voltam.
Most a nagy monitor fix VC lett.
a 19" meg a panelek...
Sokkal kényelmesebb.
Most a TRak-ker a soron következõ...
Most a nagy monitor fix VC lett.
a 19" meg a panelek...
Sokkal kényelmesebb.
Most a TRak-ker a soron következõ...
Nekem nem tetszik, nem reális de ez magánvélemény. 😊 Akkor már inkább egy más mellé a monitorokat. 😊