45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#35649 Don't worry, don't worry! :D -
#35648 Nálam minden ok...
Nekem nincs útba semmi...
(hhaha Bármin átrepülök!)
Viccet félre téve! Tényleg jó minden!
Egyébként a Zacsi által említett falconos videókat ha megnézi az emberfia és figyeli a szöveget, akkor simán le lehet tenni... -
#35647 Na ezt meg is nézem, köszi :) -
#35646 Pontosabban nem ezt, csak hasonlót. :) -
#35645 Ezt írják is:
"Mesh in the FS9 is not good. The airport will sink into the ground.
You need to download Himalaya mesh (fs_him_01.zip) freeware from www.avsim.com (recommend) or use FsGlobal program." -
#35644 Nekem is ez van, de valami mesh probléma van, mert a leszálló irányból elég meredeken ott van egy hegy aminek nem kellene ott lennie :/ -
#35643 Köszi!
Közben már én is megtaláltam!:)
Nem rossz!Azért ez se egy "gyerekjáték" pálya...
Lehet rajta tornázni. Legalább van hely az átstartra. Volt, hogy egymás után kétszer is el kellett emelnem.
Mellesleg a 33 oldalról a fenyőfák fölött egy olyan 3-400 láb magasan már crash-el...:(
Igaz 737 el próbáltam...Lehet először valami kisebbel kellene berepülni.
Tényleg a videon lévő falconok nincsenek FShez lemodellezve? Vagy csak én nem találkoztam még velük... -
#35642 Én ezt a verziót használtam
http://secure.simmarket.com/thai-creation-kuzu-zangpo-bhutan_paro-intl-vqpr.phtml -
#35641 Hmmm.
Sajnos én csak ezt találtam...
http://www.avsimrus.com/f/fs2004-sceneries-44/airport-vqpr-paro-23279.html
Ha valaki találna jobbat kérem, szóljon!
Köszi! -
Tóth Balázs #35640 Inland Water: Real H2O
Tropical & Ocean: REX -
#35639 Mert ezeket a nem precíziós megközelítéseket már leszálló konfigurációban kell megkezdeni.
A youtubeon van van még videó csomó, köztük 2 falconos megközelítés mindkét pályára, ahol hallani, ahogy oktatja (inkább dirigálja) a faszi a másikat, hogy mit csináljon. :)
Létezik hozzá fizetős scenery, ami jól is néz ki, meg ingyenes is van persze, szóval lehet kísérteni az ördögöt. :) -
#35638 Miért nyit futót 2:41 nél? Még 8 perc a küszöbig...
Használnak ilyenkor valami különleges megközelítési eljárást?
Vagy minden a megszokott medrébe megy? -
#35637 Egyébként a 33 ra se egyszerűbb...
Érdemes vetni rá egy pillantást.
-
LegendTommy #35636 -
#35635 Sajnos, csak FSX verzió. -
#35634 Ez nagyon jó!
0:53 nál a kis ház ablakából simán tudnak nav. izzót cserélni, ha akarnak...
Biztos izgalmas lehet ott egy pár napot eltölteni.:) -
#35633 nagyon ott van. -
litlebubu #35632 Persze, azzal tisztában vagyok, hogy olyan nem lesz, mint az FSX-ben, de nem is az lenne a célom. Csak próbálkozom belőni a valósághoz legjobban hasonlítóra.
Honnan tudom letölteni a Varjú bácsi féle mesh-t? -
litlebubu #35631 De k..va jól néz ki a duna. Ezt hogy......? -
#35630 Ajánlom megtekintésre, majd lerepülésre. :-D
-
#35629 Sziasztok!
Akkor eszerint az Ivan Jurcaga féle Mig végül csak FSX-re készülhetett? Kár lenne... -
#35628 Az nem kifejezés...
Nekem is nagyon tetszik! -
LegendTommy #35627 faszán néz ki -
#35626 Nekem kombinálva van a rex a sandon lyon féle realh2o-val (tropical, óceán rex, inland water pedig a realh2o) így egy normális vizet kaptam (szvsz). :)
[Nem röhög a 20000 lábon lévő cessna miatt, csak a képek miatt indítottam el az fs-t és raktam fel mapon 20000-re :D]
-
LegendTommy #35625 olyat azért ne várj mint az fsx-ben, de ez az egyik legjobb water 2004-hez -
#35624 Ez így rendben is van, de sajna tévednek ide néha agyhalottak is... :-/ -
litlebubu #35623 Köszönöm, feltettem az overdrive-ot is, játszadozok a beállításokkal, de azt a furcsa ütemesen változó villogást nem tudom leszedni a vízfelszínről. Nagyon nem tetszik így. :-( -
#35622 gyerekek a mai világban meddig tart megszerezni, aki nem tudja az nem hülye mert az erős, de kicsit el kéne gondolkodnia.
Ott a google, yahoo, és jó parasztosan beirja az ember hogy aszongya EfEs kilenc krekk -
BPA102 #35621 REX2004
-
BPA102 #35620 Nagyon szívesen adok neked cracket 5000FT ellenében amit CPTSAB kapna meg a sok szép reptér miatt! Szóval ha kell 5.000FT :) ennyi -
LegendTommy #35619 rex for fs2004? -
#35618 Az internetrő'. -
#35617 Nagyon szívesen ! -
9GaBeE0 #35616 kössz a semmit -
litlebubu #35615 Szép vízfelszínt hogyan tudnék varázsolni? Hasonlót, mint az FSX-es. -
#35614 Abban nem, de hogy megtanulj olvasni abban segítségedre lehet a Google! -
Tóth Balázs #35613 -
9GaBeE0 #35612 hello,
tud nekem valaki segiteni abban hogy honnan szerezhetek Crack file-t az FS2004-hez?? köszönöm szépen!!! -
régen volt már kép;) -
meki1 #35610 sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy a xomer an-2-es géppel hogyan kell repülni,mert felszállás után csak emelkedek,és hiába nyomom elöre a botkormányt nem tudom vizszintbe helyezni? Segitséget várok,elöre is köszi!!