45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
nyulzoltan #35689 Akkor jó, ezekszerint azért nem találom mert nincs, kösz -
#35688 thx. Elsősorban az érdekelt, ki szolgáltat ilyet és milyen műsorokkal, de a honlapból kiderült.:) -
#35687 Mérőszalag. :-) Én nem tudok ilyen műszerről. Van ami távolságot mutat (DME), de ami számolja a megtett távolságot... -
nyulzoltan #35686 Urak, amatőr kérdésem, hogy hívják azt a műszert ami a repülés közben megtett távolságot mutatja?
A másik, nagyon szeretnék, Malév festéses gépet az fs hez. Eddig ahányat letöltöttem, egyik sem működött. Más gépeket simán letöltöttem és használom
tud valaki segíteni? -
nyulzoltan #35685 Késve de kösz a választ, a helyzet az hogy azóta letöltöttem néhány hazai scenery-t és a probléma megoldódott. -
#35684 Passz. De van :)
A csatorna
Műsor
-
#35683 Ja azt nem mondtam hogy: műrepülni... :))) -
#35682 Ha akarol, te is repülhetsz vele. Tavaly lenn Kalocsán az AirVenture-n sorba hordta jópénzért az utasokat, szinte folyamatosan a levegőben volt. :) -
#35681 Nem is hallottam ilyen csatornáról!:-O Ez mégis milyen csatorna ha szabad kérdezni? :-) -
#35680 Az eredti után valóban élvezhetetlen. Nem tudom észre vette-e valaki, de a Da Vinci Learning nevű csatornán minden nap éjfél és hajnal 2 óra között (mikor hogy) teljes hosszában szokták vetíteni a Pilots EYE sorozat részeit (www.pilotseye.tv), ráadásul magyar szinkronnal, amin eléggé meglepődtem. Madártávlatból címmel fut a műsoron. Eddig csak egy részt láttam, abban nem volt vészes a szinkron, igaz nem túl sokat beszélnek benne, inkább a látványra megy. Hosszú távon unalmas tud lenni amúgy a sorozat, de fanoknak kötelező :) -
#35679 jaja penteken taliztam is vele eppp kint volt a bagazs beszeltek a bajnoksgot ami most szombaton lesz rep nappal egyutt -
#35678 azthittem kiment valhova nagygépekkel repdesni... annó egy riportban utalt rá -
#35677 most már ezt is tudom;) -
#35676 Vári Gyula ottan röpdös, mióta nem a 29-et nyúzza. -
#35675 Matkópuszta és Jakabszállás egy packban van benne. Szerintem augusztus elején lesz készen. Eredetileg külön-külön voltak, de azután összeraktam egy scenerybe, de az jóval nagyobb. -
#35674 LHMP, kecskemeét mellett. szupi kis repter -
#35673 sháááávók mit láttam szombaton...
szegedi reptér mellett zúgtunk el baja felé mikoron megpillantottam az apronon egy a36os Bonanzát!
sajna most időm nem volt beszaladni lefényképezni, hazaúton meg már nem volt ott:(
-
#35672 HURRÁ! -
#35671 melyik ez a matkópuszta? -
#35670 ohhh yeah:))) akkor mar csak egy matkopuszta kene:) -
#35669 Tettem fel pár képet oldalamra Nagykanizsáról. A héten elkészül. Valószínűleg Őcsénnyel együtt lesz publikálva július közepén. -
#35668 foleg hogy az egyetlen szinkorn hangot is lecsukjak:)))))))
ma mar kerulom a szinkront mint a tuzet -
#35667 régen voltak olyan mádzsár szinkronok filmekhez, amiket egyszerűen nem volt hangulatom megnézni eredeti hanggal...
ma máááááár
annyira rossz a magyar szinkron ,hogy max a hiradót nézem csak a tv-ben... (bár lassan már azt sem)
-
#35666 google tranlate nem perfect:)))) -
#35665 Nem .nem!
Zacsi! Az jól van fordítva!
Csak az már az ÚJMAGYAR fordítás!
Tudod! A Polgári Magyar!Nem vetted észre, hogy már új világ van?;) -
#35664 Én nem tudom ki nézi közületek a Repülj velünk Alaszkába! (Flying Wild Alaska) sorozatot magyarul a natgeon, de valami botrányosan szarul fordították. Amilyen jó a sorozat, olyan fos a magyar hang.
(cloud ceiling - felhő mennyezet, tail dragger - faroknehéz, very corrosive - nagyon korrodálódó és még hasonló barom fordítások) A félrefordítások nagyrészét még a google translate is jól fordítja... LoL! -
#35663 siman en 700 megasakat tolok fel:))) az nem szamit ugy is encodolja a renfdszer ujra meg hat STREAM tok mindegy. -
#35662 Szia Hypo!
Na akkor én itt is elkövettem egy hibát, mert én mindjárt 720/25FPS be toltam fel holott a 1080/60 is felajánlotta!
A típusa WmV volt, csak én még így is soknak találtam a 2:12 másodpercre a 92Mb-t! Vagy ez normális méret? -
#35661 mivel youtube eleve encodolja a videokat a sajat formatumaba ezert erdemes nem valami agyonoptimalizaltat felrakni mert ugy is csak ront rajta.
wmv nem rossz foleg ha hd ben 480p 720p 1080p be nyomod. Nem tudom mivel renderelted. mp4 se rossz h264 codec, pixel ratio square, baseline 2.2. beallitasokkal, de mondom azt ugy is meg atkodolja yt. en mindig wmv ben tolom fel a leheto legnagyobb minosegben igy van mibol butitatni. -
#35660 Szia Zsolt!
Nem is gondolkodtam megálláson!
Ill nem is videót csináltam.
A megközelítést próbálgattam és a videokat nézetem.
Aztán jött az ötlet, hogy talán én is megpróbálok egyet össze ollózni.
Fogalmam nem volt a mikéntjéről.
Majd a legközelebbi már talán használhatóbb lesz! -
BPA102 #35659 Speed Brake? Reverse? Sanya! Amúgy nem olyan rossz! -
#35658 Nakéremszépen!
:)
Elkészült életem első videója!
Ami a minőséget illeti az pocsék lett...
Valamit a Renderelésnél szúrok el. Végig próbáltam vagy 4-5 formátumot.
A vágásnál még tökéletes a minőség, aztán mire vissza kerül a szerverról ilyen pocsék lesz.:(
Esetleg aki tudna tanácsot adni az ne tartsa vissza magát!
-
#35657 Majdnem sikerült...
(itt üvölt a gyerek a hátam mögött, nem tudok koncentrálni. :) ) -
#35656 Parohoz képest Toncontin is piskóta.:-) Itt csak egyet kell fordulni a pályára.:-) -
LegendTommy #35655 -
#35654 Igaz nem Paro de ez se gyenge:
Jó kis scenery itt. -
#35653 Nálam a FS Globallal semmi gáz nem volt a tájon.
Elrepültem ma PARO-ba. Mikor odaértem láttam,
hogy jó felhős az idő és esik az eső, így hát
egy kis várakozás után megpróbáltam ilyen időben a megközelítést.
Végülis volt idő tanulmányozni a megközelítést és
láttam esélyt a kivitelezésre, még ha keveset is.
A völgy ahol megfordultam tényleg szűk volt, de még messze volt a vége.
[URL=http://repair.hu/zacsi/vqpr/vqpr07.jpg]A "szárnyvégi izzócsere" után már csak[/URL]
a sikeres leszállás volt hátra.
Begurulás után pedig a megérdemeld ünneplés. :)
Itt pedig megnézhető google earthben a teljes repülési útvonal. -
#35652 Na minden rendben van :), Kai Tak ehhez képest lókukker ! Akinek kihívás kell az bátran tegyen egy pár próbát ;) -
#35651 Ha Fraps-al kiveszem a vidiot az FS ből, azt mivel célszerű konvertálni, ill össze vágni?
(volt már többször szó róla, de nem találom) -
napstR #35650 basszus én ilyen vizet szeretnék fsx-re ezer éve!! :S ez a realh2o nem készült el X-re? :S