45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#35729 -
#35728 mostmáraz -
#35727 mosménemzöld? -
#35726 megintzöld -
#35725 énzöld -
#35724 L Viper-hez szólna főként a kérdés, de tulajdonképpen bárki segíthet :) Áprilisban feltett néhány Varjú László féle Magyarország scenery-vel kapcsolatos képetebben a hozzászólásban, illetve ebbe az albumba. Az érdekelne, hogy milyen textúra összeállítást használ, honnan és mely textúrák vannak összeválogatva? Ha bárki tud akár más textúra összeállítást, ami jobb és nem üt el annyira, mint a default, akkor ne fogja vissza magát :) -
#35723 Nagyon leegyszerűsített volt a tegnapi rész. -
nyulzoltan #35722 Igen, legegyszerűbb az lenne, próbáltam mást is letölteni de nem működött -
LegendTommy #35721 pilotseye-nál az a 'gondom', hogy kevés a boeing-es:( ,airubusokkal meg annyira nem tudok azonosulni, talán még a 300-310 ott még yoke volt:)
na meg ezek a hétköznapokra 'átlag' embernek készülnek, repfanoknak kevés benne a szakmai rész.
itvv cuccok meg olyan örülteknek készülnek mind mi vagyaunk
pilotseye-nál viszont a hd miatt szépek a képek nagyon, ami eddig tetszett az wien-tokio b777-el. -
#35720 Na jó, de melyik fajtához?
Defaulthoz? -
nyulzoltan #35719 valamelyik Boening, végülis mindegy csak fusson az fs2004 alatt -
#35718 Melyik típushoz keresel? -
nyulzoltan #35717 Szóval a repülésben fő az optimozmus! Ne hátra nézz hanem előre. Ez tetszik.
Tényleg valaki csak tud segíteni hogy nekem is legyen Malév festéses gépem? -
#35716 Hát ja, az ITVV cuccok egytől egyig k...jók. -
#35715 jaja nagyon jok foleg az elso captain nagy forma:)) -
#35714 Aki pedig tanulni is akar valamit, hogyan mennek a dolgok a valóságban, a legtöbbet talán az alábbi két DVD-ből lehet. Ezeket több (köztük magyar) légitársaság is használja az újonc pilóták képzésére az előadások alkalmával. Végig lehet követni, hogyan néz ki egy repülés onnantól, hogy a pilóták belépnek a reptérre. Eligazítás, stb...
- ITVV GoFly 737 classic
- BM Fokker 100 -
#35713 Ha már így szóba került a pilotseye.tv... Ma néztem meg a legújabb Frankfurt-Los Angeles videót fullHDben... Valami csodás szerintem, akit kicsit is lenyűgöz az USA földrajza, az élvezni fogja szerintem. Eddig a Wien-Barcelona volt a kedvencem, mert nagyon szépen végigrepülik az alpokat (bárcsak ez is meglenne HD-ben),de most ez is mellé lépett. :) -
#35712 Akko' marad ez. :) -
#35711 van:)) én is szemezgetek mar reg ota de kurva dragak -
#35710 Van ennél jobb és minőségibb yoke? -
#35709 en szetszedtem es kitisztitottam kifujtam oxigennel majd kontakt spray-el javult, de idovel ujra vissza allt, szoval eleg gyakran kell szetszedegetni, belul mondjuk jo nagy takolmany ez a saitek Cheap production -
#35708 Más: Saitek Yoke és Throttle-t ha megküldöm kontakt sprével, mit fog szólni hozzá? Főleg a throttle sz*rakodik, az alsó harmadban érdekesen reagál. Kitakarítanám mindkettőt, de nem tudom, hogy érdemes-e neki ugrani. -
#35707 Ja nem, ami a TV-ben megy, arra gondoltam!
Okés, akkor ötletelek tovább! :) -
#35706 ? mar amit a tv bol? az a boxban van sajnos onnan athuzni nem tudom:((
ami nekem van meg hdd-n azok meg boduletessen nagyok de max ki tudom irni dvdre -
#35705 A felvételekkel kapcsolatban számíthatunk megosztásra? -
#35704 na be is allitom a boxot felvetelre, -
#35703 Nem lételem a magyar szinkron, nekem is van sok dvdm tőlük, de nagyon jó magyarul nézni, ráadásul nem egy elbaltázott, összecsapott szinkronról van szó. Ajánlom akinek van ilyen csatornája az bátran sasolja :) -
#35702 Hat nekem csak az eredeti dvdk vannak meg pilitseye bol mai feliratos angol. -
#35701 Na megnéztem tegnap a Madártávlatból című műsort. Épp Lufthansa A330 repült Seattle-be, a magyar szinkron szerintem nagyon jó hozzá, mivel sokszor ugye németül beszélnek benne és többen csak angolul beszélnek a hallgatóság közül. Az angol szaknyelv fordítása is elég precíz ahogy figyeltem, bár a GPWS hangokat én azért már nem fordítottam volna le, max csak subban kiírtam volna. Ha valaki feltudná venni ezeket és rip formátumban feltenni valahová, az nagyon jó lenne :). Üdv mindenkinek! -
#35700 Én a vas-egybemaradási-eljárást követtem, azt viszont sikerült megrepülnöm! :P -
#35699 Ezt próbáltam én is , de nekem crash-el... -
#35698 Köszi, én is megtaláltam, ahogy említettem is.:) -
#35697 Nicht követted a megfelelő eljárást. :-) Így nem ér. :-P -
#35696 Szuper! ;)
Én tegnap este megint belepréseltem a gépet a pályába. :) -
#35695 No, én is megtettem a magam első leszállásait bután. :)
Ezek tényleg a very first két leszállás volt, nem volt előtte semmi több próbálkozás... :) -
#35694 Paro 15-ös pálya, picit másképp. (sink rate)
http://www.youtube.com/watch?v=c05T0VK2ytI -
#35693 Na nekünk véletlenül van is ilyen csatornánk :D, ma éjféltől indul a műsor, kíváncsi vagyok. -
perko #35692 Da Vinci Learning -
#35691 köszi;) megmaradok távlati műkedvelő.. elég nekem etetni ilyenkor nyáron a kis kétütemű(néha másfél:) vízforralómat
csak meglepődtem ,hogy ilyen gépet is látni idehaza... múltkor azon a szlovák senecán is hüledeztem -
#35690 Nem az számít, mennyit tettünk már meg, hanem mennyi van még hátra és vajon elég e amit tankoltunk. :-DDDD