45215
  • Hypo #35769
    :((( nincs en nem is mertem mar drivert frissiteni jo reg ota:))
  • Papirzacsi
    Urak, próbálta már valaki az új nvidia drivert az nvidia inspectorral összehozni? Ami korábban a gépemen volt, azzal semmi gond nem volt, de most frissítettem (én naív) és persze, hogy nem működik az élsimítás meg a többi nyalánkság. Any tapasztalat az ügyben?
  • Hypo #35767
    ohh erkolcsi kell es 3 het lol:)))) hatosagnal meg senki nem er am ra:)))
  • Hypo #35766
    autgyro:)))))) inkabb a fa darab a hatra kotve az azert vizbe erve meg elony is:))))
  • LegendTommy
    Mi a helyzet mester, szeled már a levegőt, vagy még mindig nem sikerült meghosszabítani a szakszót ebben a csodás országban?
  • Clidey
    Nálunk a reptéren nincs ilyesmire lehetőség, úgyhogy én is csak azt tudom mondani amit Chicco is írt: Dki északon kell megpróbálni, bár nem tudom van-e tandem ernyőjük... de ha van, tuti mondanak egy baráti összeget, sőt, még tán ingyér is elvisznek ha előtte picit jópofiztok velük, meg megpendítitek apád sárkányos múltját... ;)))
  • napstR
    nem rossz az autogyro sem, de szerintem az annak élmény aki nem repült még vagy ilyesmi. aki valaha aktívan sárkányozott, szerintem nem annyira nagy újdonság. nem tudom a fater néhanapján megemlítette, hogy mennyire jó lenne egy ilyen összecsomagolható motoros siklóernyő. sajna arra nincs keretem, hogy vegyek neki egyet, de egy próbakörrel megajándékoznám!
  • napstR
    köszi! igen őket szoktam látni, de kérdés, hogy be lehet-e melléjük még 1 embert zsúfolni :) és persze ha igen mi az ára :)
  • BPA102
    Autogyro? :) az se rossz
  • BPA102
    Tudomásom szerint létezik ilyen lehetőség!
  • chicco
    Szia

Háti motorosok vannak Északon a 2A mellett ,de nem tudom,hogy tandemezés létezik -e ilyen formában.
  • jaszy76
    Köszi! Ja, tegnap még a 2.11 volt fent.
  • Hypo #35757
    view optionsnal a camera nezeted allist at van ott egy box bepipalva azt vedd ki
  • meki1
    sziasztok! szeretném megkérdezni,hogy miért van egyes repcsiknél,hogy vibrál az egész gép:Olyan mint amikor zeblámpával cikázol egy tárgyon.De ha felszállok akkor abba marad.Persze ez mind külsö nézetben: Valaki segitsen rohadt zavaró
  • [HUN]FaTaL
    Nekem látja Zürichet.
  • [HUN]FaTaL
    Csak a ma megjelent 2.12-vel kompatibilis, de még nem néztem hogy Zürich megy e vele.
  • napstR
    hehe :D nem. Tibike sárkányát akartam lebizniszelni egy körre, mert régen apum is sárkányozott, de már lejárt az orvosija. ezt a motoros siklóernyőt kipróbálná szívesen szerintem, még ha nem is ő vezeti :)
  • Papirzacsi
    És ezért ki akarjátok nyírni?
  • napstR
    Tibi Dunakeszin siklóernyőzésre van lehetőség? Lehet Apumat befizetnénk egy körre, mivel 50 éves lesz a hó végén :)
  • jaszy76
    Most látom, hogy a AES 2.12 a legújabb...
  • jaszy76
    Mindenki nyaral? :)

AES 2.11 és Mega Airport Zurich 2012 telepítve, de az AES nem látja a repterek között. Mostanában jelent meg az új Zurich, azt írják, kompatibilis az AES-sel, de nálam nem látja.
    Telepítettem az Aerosoft oldaláról a legújabb AES-t, de semmi.
    Vkinek ötlet?
    (eredetiek)
  • Hont
    CSak hogy ne kelljen olyan sokat vissza lapozni...:S
  • m814
    Szomorú vagyok.
  • Clidey
    Szép ez az Outback, már láttam régebben.
    De sajna idő hiányában semmi nagyobb projekt nincs tervezve. :(
  • nyulzoltan
    Igen, csak az volt érdekes hogy síma bemásolással egyes gépek bekerültek a progi repülői közé, mások meg nem.
    Jó így, már van elég gépem, amivel elszórakozhatok.
  • m814
    Tibi bácsi!
    Nincs tervben a csodás LET család ápgrédje valami ilyenre?
  • m814
    No igen.
    Az ingyenes modellek 90%-nak nincs installere.Csupán bemásolod a dolgokat a megfelelő mappákba és kész.
    Tévedésből a 700-at linkeltem, de ugyanott találsz Malév 737-600,800-at is.
  • nyulzoltan
    Na most lepődtem meg, annak ellenére amit előbb írtam a gép működik, rendesen.
    Kösz a segítséget
  • nyulzoltan
    ezzel is az a bajom mint a többivel, ZIP pel kicsomagolom aircraft ba és el akarom indítani az installert hibát jelez: The application could not be installed because the installer file is damaged. Try obtaining a new installer file from the application author.
  • alert
    Lehet, hogy csak egy Malév festést töltöttél le és nem magát a repülőt. Keress rá a Kittyhawk repülőjére és meg fogod találni, ha máshol nem itt az oldal tetején a banner alatti letöltő oldalakon biztos. A festéseknek nincs telepítője, fájlokat kell másolgatni a megfelelő helyre és átírni néhány dolgot. Vess egy pillantást szintén a banner alatt lévő FAQ linkre és meg fogod találni a leírást.
  • m814
    Inkább próbáld ki ezt.Komplet gép, kicsomagol, bemásol az Aircraft mappába, és repül.
  • nyulzoltan
    Sziasztok, érdeklődnék hol lehet letölteni működöképesen: Kittyhawk Productionsn Boeing 737-800 ? Amit találtam MALÉV gép az csak ezen akar menni, ezt viszont hiába töltöttem, nem óhajtott feltelepülni,olyan mintha a telepítő fájl nem működne vagy nincs is
  • alert
    Thx!
  • L Viper #35736
    Azokon a képeken a következő variáció volt fent:
    GE Pro és a legújabb gyári javítást használok.
    A "mező" textúrák az eredeti FS9-ből a:
    128b2fa1.bmp
    128b2hw1.bmp
    128b2sp1.bmp
    128b2su1.bmp
    128b2wi1.bmp
    A település textúrák a Varjú Laci bácsi féle MAS-ból valók. (A 047b***-s csoport.)

Azon a területen elég jól mutat, főleg nyáronm de máshol elüt, ezért variálom a mező textúrákat évszak és terület szerint, attól függően, hogy hol vfr-ezek. Pl. A Kis-Balaton környékén ilyesmit használok:

Ezen a képen átnevezett GE textúrák vannak amik eredetileg más területre valók. Valaki annak idején itt adta a tippet és csináltam arra a területre is egy összeállítást kis módosításokkal.

A többi kép ebben az albumban...

Vagyok olyan elmebajos, hogy ennyit variálom. Sajnos az FS korlátai miatt a tájegységekre jellemző általános csomag nem hozható létre.

• CptSAB
    Vagyis túl sok értelmét nem látom.. Ez is csak a hardcore IP harcosoknak való marhaság.
  • CptSAB
    Igazából nem értem ezt a zöld szmötyit, ha nem írok, nem vagyok zöld..
  • [HUN]FaTaL
    Mert biztonsági okokból, ha változik az ipd akkor kijelentkeztet.
  • Clidey
    Hát marhafasza...én jobban örültem volna ha végre azt a bugot megcsinálták volna végre hogy minden nap első idelátogatáskor muszáj vagyok bejelentkezni, mert nem ér lópéniszt se a kukijuk... :-D :-/
  • Hypo #35731
    ez fejlődés:)))
  • [HUN]FaTaL
    És minek spammelsz? Implementáltak egy semmire nem jó funkciót, tök jó. :D