45215
  • napstR
    gyerekek ez a kép mi? mert esküszöm nem értem :D link
  • polluxware
    én egyedül a "splash screent" hagytam meg
  • Clidey
    Anno én is leszedtem, mert nem volt más alternatíva számomra. De mára már egy bit sem maradt belőle. :P
  • polluxware
    háááát.. azt legalább "leszedtem"

de ezt?!

fújjjjjj
  • [HUN]FaTaL

Komoly anyagot tolhatnak.
  • m814
    Akkor kukkantsd meg a training edition változatát.......
  • [HUN]FaTaL
    100$? Nooormális?:D
  • Clidey
    No, hát ezek mellett az Ariane csak egy iparitanuló! :D
  • polluxware
    cikk
  • polluxware
    SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTVET AZ IDEG

MÁMA SZEGEDEN LESZÁLLT TANKOLNI EGY F4U cORSAIR!

és most tudtam csak meg
  • polluxware
    a nap vicce
  • Gegi86
    OFF

Hát ennek szépen áll a függőleges vezérsíkja.
  • Hypo #35797
    Természetesen 2000feet alatt joga van repterv nelkul repulni, csak akkor elvileg a tajekoztato szolgaltatast se vehetne iganybe, FIC ingyenes, segitőkészek, le kell adni mindig flightplant.

Tegnap pl a balaton folott jott a következö rádiózás:
    Tájékoztató szervusztok, navigációs gyakorlatra mennénk, milyen az ido a balatonnal?
    FIC: Radaron semmi, de lenne egy kérdés, ha már nav gyakorlat annak nem kéne a részének lennie a leadott flightplan?

Nagy csend....

:)
  • polluxware
    még annyit...

sztem mindenkinek megnyugtatóbb, és kellemesebben megy a "reflex" ha tudjuk azt hogy biza mindenki *pik

tehát *junk együtt!

legyen drága repbenzin, legyen dráága vizsga, legyen minél több agyhalott fegyülelő p.titkár, és repüljenek keresztbe a csiklóernyősök és egyéb idegesítő légtéri jelenségek

• polluxware
    vízzel kapcsolatban kábé olyan dolgok törpéntek itten mifelénk, hogy a csóka megvette a "kishajót" mer pííze volt rá (agya már kevésbé)... oszt kiccsalád a fedélzeten, majd megpróbált átsuhanni 60-70el a kompkötél alatt;) ((nem vette észre az acélsodronyt a víz felett, meg a táblát, meg a kompot, meg kábé hogy valmi nem stimmel))

namostan ha valki látta fejetlen lovast (film)

na persze a rendőr már csak utólag..

de ha én kimerészkedek a vízre, akkor rögtön jön a píííízre a vizidisznója

• CptSAB
    Nincs közlekedési morál, sem felelősség. Sem földön, sem levegőben, sem vízen. Ennyi. Nincs visszatartó, elrettentő erő.
  • Clidey
    Najahh...mifelénk is rendszeresen látni hátimotoros puhatestűt iskolakör hosszúfalán szemben a forgalommal...és kurvára nem zavartatja magát...csak megy bele a nagyvilágba. Egyszer Ankettessel csokorba kéne őket szedni a belépőre...akkor talán megtanulnák hol a helyük... :D
  • chicco
    csúzli van?
    Lőj neki 1 Leo jégkrémet.
  • Hypo #35791
    :))) hát hihetetlen dolgokat muvelnek aztan meg ok irnak hogy fuj nagyzolos kisgepesek....de se radio se flightplan se iskola kor es hipp hopp elottem egy hatimotoros keresztbe a palyairannyal de kar hogy ilyenkor nincs gepagyu a gepen
  • Clidey
    Nédamán, neked is van bajod a csiklóernyősökkel? :))))
  • carlosfly
    hehe én meg fel is :P :D
  • [HUN]FaTaL
    Hehe, láttam élőben leszállni :)
  • jaszy76
    Most nézem meg huszadszorra. :D
  • Hypo #35786
  • Hont
    Le a kalappal előttük!
    Nagy dolog egy ilyen paripát így össze lapátolni!
    Öröm lenne kipróbálni!
  • CptSAB
    Végre megértük! Pinkóczi József ezredes úr személyében méltó pilótával szállhatott fel az öreg UTI Sas.
  • m814
  • jaszy76
    MIG-15 LHTL
  • Papirzacsi
    Fasza, thx!
  • polluxware
    ezt mondom;) alapból (default) berakja őket és nem jó..

ezért kell kézzel mégx1 kiválasztani hiába van ott alapból

2-3x újraindítgatás után jöttem rá
  • Papirzacsi
    Köszi, de ezek emlékeim szerint be voltak állítva, mivel a régi settingset használtam és ott ezek így voltak.
    De már megoldódott a probléma. Visszaállítottam mindent defaultra, majd újból beállítottam mindent, így már működik végre. Igaz közbe visszatettem a régi drivereket, szóval kb. ugyanott vagyok, mint régen.:-D De legalább sok időt elcsesztem vele. :-D
  • polluxware
    inspector ->

antialising behaviour flag = none
    -//- mode = override

ja és az alap nvidia confignál a vertsysnc legyen force off!

coptam vele annó én is
  • Hypo #35777
    nehez lesz nincs kedvuk 40 fokban repkedni utvonalat:))))
  • CptSAB
    Csak aztán a Mester nehogy Ferihegyről kössön el egy gépet arra az útvonalrepülésre. Vigyázni kell a horgászengedéllyel, mert még valami tengeri hal akad a horogra a kis keszeg helyett.
  • LegendTommy
    sok sikert, majd zaklatlak és összehozunk valami ilyesmit:
  • Papirzacsi
    Igen, én is arról beszélek.:-)
  • Clidey
    De nem az idei hanem a jövő évi! :-/
  • Papirzacsi
    Mire megkapod leesik az első hó.
  • Clidey
    Múlt hét hétfőn beadtam a papírjaim Ferihegyen. Most már csak arra várok hogy repülhessek egy útvonalat valamelyik hatósági emberkével. Aztán még 30 nap átfutási idő, és hipp-hopp máris a kezemben a megújított, átkonvertált horgászengedély...
  • Papirzacsi
    És most melyiket használod, mert én úgy emlékeztem, hogy a 270-est használtam, de visszatettem és ua. a tünet. Most lépkedek visszább.