45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
napstR #35809 gyerekek ez a kép mi? mert esküszöm nem értem :D link -
#35808 én egyedül a "splash screent" hagytam meg -
#35807 Anno én is leszedtem, mert nem volt más alternatíva számomra. De mára már egy bit sem maradt belőle. :P -
#35806 háááát.. azt legalább "leszedtem"
de ezt?!
fújjjjjj -
Komoly anyagot tolhatnak. -
#35804 Akkor kukkantsd meg a training edition változatát....... -
#35803 100$? Nooormális?:D -
#35802 No, hát ezek mellett az Ariane csak egy iparitanuló! :D -
#35801 cikk -
#35800 SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTVET AZ IDEG
MÁMA SZEGEDEN LESZÁLLT TANKOLNI EGY F4U cORSAIR!
és most tudtam csak meg -
#35799 a nap vicce -
#35798 OFF
Hát ennek szépen áll a függőleges vezérsíkja.
-
#35797 Természetesen 2000feet alatt joga van repterv nelkul repulni, csak akkor elvileg a tajekoztato szolgaltatast se vehetne iganybe, FIC ingyenes, segitőkészek, le kell adni mindig flightplant.
Tegnap pl a balaton folott jott a következö rádiózás:
Tájékoztató szervusztok, navigációs gyakorlatra mennénk, milyen az ido a balatonnal?
FIC: Radaron semmi, de lenne egy kérdés, ha már nav gyakorlat annak nem kéne a részének lennie a leadott flightplan?
Nagy csend....
:) -
#35796 még annyit...
sztem mindenkinek megnyugtatóbb, és kellemesebben megy a "reflex" ha tudjuk azt hogy biza mindenki *pik
tehát *junk együtt!
legyen drága repbenzin, legyen dráága vizsga, legyen minél több agyhalott fegyülelő p.titkár, és repüljenek keresztbe a csiklóernyősök és egyéb idegesítő légtéri jelenségek
-
#35795 vízzel kapcsolatban kábé olyan dolgok törpéntek itten mifelénk, hogy a csóka megvette a "kishajót" mer pííze volt rá (agya már kevésbé)... oszt kiccsalád a fedélzeten, majd megpróbált átsuhanni 60-70el a kompkötél alatt;) ((nem vette észre az acélsodronyt a víz felett, meg a táblát, meg a kompot, meg kábé hogy valmi nem stimmel))
namostan ha valki látta fejetlen lovast (film)
na persze a rendőr már csak utólag..
de ha én kimerészkedek a vízre, akkor rögtön jön a píííízre a vizidisznója
-
#35794 Nincs közlekedési morál, sem felelősség. Sem földön, sem levegőben, sem vízen. Ennyi. Nincs visszatartó, elrettentő erő. -
#35793 Najahh...mifelénk is rendszeresen látni hátimotoros puhatestűt iskolakör hosszúfalán szemben a forgalommal...és kurvára nem zavartatja magát...csak megy bele a nagyvilágba. Egyszer Ankettessel csokorba kéne őket szedni a belépőre...akkor talán megtanulnák hol a helyük... :D -
#35792 csúzli van?
Lőj neki 1 Leo jégkrémet. -
#35791 :))) hát hihetetlen dolgokat muvelnek aztan meg ok irnak hogy fuj nagyzolos kisgepesek....de se radio se flightplan se iskola kor es hipp hopp elottem egy hatimotoros keresztbe a palyairannyal de kar hogy ilyenkor nincs gepagyu a gepen -
#35790 Nédamán, neked is van bajod a csiklóernyősökkel? :)))) -
carlosfly #35789 hehe én meg fel is :P :D -
#35788 Hehe, láttam élőben leszállni :) -
#35787 Most nézem meg huszadszorra. :D
-
#35786 -
#35785 Le a kalappal előttük!
Nagy dolog egy ilyen paripát így össze lapátolni!
Öröm lenne kipróbálni! -
#35784 Végre megértük! Pinkóczi József ezredes úr személyében méltó pilótával szállhatott fel az öreg UTI Sas. -
#35783 -
#35782 MIG-15 LHTL -
#35781 Fasza, thx! -
#35780 ezt mondom;) alapból (default) berakja őket és nem jó..
ezért kell kézzel mégx1 kiválasztani hiába van ott alapból
2-3x újraindítgatás után jöttem rá -
#35779 Köszi, de ezek emlékeim szerint be voltak állítva, mivel a régi settingset használtam és ott ezek így voltak.
De már megoldódott a probléma. Visszaállítottam mindent defaultra, majd újból beállítottam mindent, így már működik végre. Igaz közbe visszatettem a régi drivereket, szóval kb. ugyanott vagyok, mint régen.:-D De legalább sok időt elcsesztem vele. :-D -
#35778 inspector ->
antialising behaviour flag = none
-//- mode = override
ja és az alap nvidia confignál a vertsysnc legyen force off!
coptam vele annó én is -
#35777 nehez lesz nincs kedvuk 40 fokban repkedni utvonalat:)))) -
#35776 Csak aztán a Mester nehogy Ferihegyről kössön el egy gépet arra az útvonalrepülésre. Vigyázni kell a horgászengedéllyel, mert még valami tengeri hal akad a horogra a kis keszeg helyett. -
LegendTommy #35775 sok sikert, majd zaklatlak és összehozunk valami ilyesmit: -
#35774 Igen, én is arról beszélek.:-) -
#35773 De nem az idei hanem a jövő évi! :-/ -
#35772 Mire megkapod leesik az első hó. -
#35771 Múlt hét hétfőn beadtam a papírjaim Ferihegyen. Most már csak arra várok hogy repülhessek egy útvonalat valamelyik hatósági emberkével. Aztán még 30 nap átfutási idő, és hipp-hopp máris a kezemben a megújított, átkonvertált horgászengedély... -
#35770 És most melyiket használod, mert én úgy emlékeztem, hogy a 270-est használtam, de visszatettem és ua. a tünet. Most lépkedek visszább.