MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Nem lop senki senkitõl, csak végre rájöttek az airbusnál, hogy a wingletjük semmit sem ért.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

spyy55
Én is vidijóra készülök 😊

Hypo
😊) na majd csinalok egy jo kis fs9 videjot😊) remelem mar a debrecen scenervel

[HUN]FaTaL
1. Az Boeing, nem boing.
2. Linkelj már rendesen, ne nekem kelljen törölgetni.

Mégis mit lopott? Nagyobb lett a winglet, ez lopás? lol

http://goo.gl/gd6Zi5

valamit elcsesztem katt
Hypo
Hali😊) nemkem a leonardo vna meg fullosba 😊) coolskyt nem ismerem.

gfarkas
Köszi !
A lényeget leírtad, lehet hogy kipróbálom de éppen most tartottam nagytakarítást, mert már túl sok gép volt telepítve.

spyy55

ugye-ugye, na mondjuk nekem tir4-em van, de nem hiszem, hogy élményben gyengébb lenne
Leonardo maddog-ot próbálgatom, eggyenlõre próba verzióban, elég jó, tudom neked a coolsky-os van meg, de ha teheted akkor nézz rá erre is. Van hotstart meg az egész gép elég komlex, szerintem must have
Hypo
Hat ez az IFLY VC plusz TIR5 beszaras nemm tudok betelni vele😊)

CptSAB
Bocs, picit tömör volt a válaszom, csak elbambultam a TV-n. 😄
CptSAB
Nagyon baba. Authentikus a cucc. Megvan a maga klasszikus fheelingje. Nézd meg mindenképpen. Van paintkit is hozzá. Az egyetlen gondja, hogy kell szinte az egész Il-18/22/38 család ahoz, hogy minden gau hang a helyére kerüljön. Full VC kabin.. Régen én is a 2.1-es Il-18 Project cuccot használtam. Meg is van hozzá az a festés.
gfarkas
Gondoltam, de mondom megkérdezem és írok javaslatot, legfeljebb nem jön be.
Egyébként milyen a masina? Ezt még nem próbáltam.Kinézetre nem tûnik rossznak.

CptSAB
Hont
Én ma Du. telepítettem! Az összes Európai és a nagyobb (ismertebb)légitársaságokat raktam fel!
Konkrétan pont 100db.
430Mb!
Ami a telepítést illeti, kb 2 perc!
Nekem tetszik! A Traffic2005 nél klasszisokkal szebb is, jobb is!
Mindenkinek ajánlom!
gfarkas
Sajnos igen. De: csak takarékosan,azokat szedd le amerre valóban sokat repülsz, különben GB-k tucatjait fogja elfoglalni, ráadásul nagyon visszafogja a számítógépet is.

A Scenery => Word => scenery-bõl vedd ki (vagy nevezd át) a Traffic.bgl-t.

sziasztok! ai-hoz nekem is lenne kérdésem. most skai traffic-et használok de nem igazán naprakész. szóval woai installert leszedem + azokat a légitársaságokat amiket szeretnék a játékban látni? :S én spec nem szeretnék kihagyni egyet sem, akkor töltögethetem egyesével 2 héten keresztül õket? :S továbbá a default ai-kat hogy lehet törölni? 😊

spyy55
Kilépkedés nálam is volt (Londonnál nem is merek már nézetet váltani)! Hosszabb utaknál sûrûbb ez a probléma (tower view)!

gfarkas
Ha az URTT_IL18D_V2_1-re gondolsz, akkor az elõzõ változat texturája erre is jó és van retró festése.
Az AYSIM-en a Malev-ra keress rá és fogsz találni egy Eduard Rocha ? által készített két festést tartalmazó csomagot.

Hypo
Siman, ha egy Ai nak mondjuk nem jo a texturaja hianyxik akarmi bezavarhat az is, illetve scenery gond is lehet.

Traffic 2005 ot en a heleydben torolnem gyorsan, ha Ai traffic akkor WOAI free es szep.

Hont
Aha!
Ezek szerint akkor IA is okozhatja?
Pár napja feltettem kipróbálás terén a Just Flight Traffic 2005-t.
Nem vagyok tõle elájulva...
A ATC sokkal gyengébb mint a Default.Ráadásul sokszor beirányít foglalt kapukhoz is.A gépek kidolgozása is fapados.
Vele fogom kezdeni a tisztogatást...
Hypo
OOM nem attol van mert keves a memoria - meg ha furan hangzik is😊) sot.
2 alapveto oka van, eloszor is fs9 memoria kezelese egyenlo a nullaval, na ebben win se magaslik ki, illetve barmilyen scenery bug vagy ai repulo textura hianya is okozhatja a memoria beteleset.

Hont
Gyönyörû!😄
Nagyon várjuk!
Ügyesek vagytok!
Hont
Köszönöm szépen a tippeket!
A nézeteket kb 6-8 alkalommal válthattam még Párizs környékén...
Gyönyörû az a VFR. kiegészítõ. (Bár lehet a tavaszi tájnak volt köszönhetõ a rajongás😉)
Az FS-m rendben van, azért leellenõriztem!
A scenery-k kiszûrésénél elég ha a Libaryban kiszedem az X-t? Vagy törölni is kell?
Esetleg +4G ram nem segít ezen? Azt elérhetõbbnek tûnik, mint egy ilyen hibát megtalálni...
mi nehéz a 757ben?😄 én imádom azt a gépet külsõleg és belsõleg sem rossz pl jó hogy vannak analóg mûszerek benne 😊

lehet, bár az én agyamnak a 737 a legkézenfekvõbb<#nemtudom>
polluxware
pedig egyszerûbb kezelni ,mint mondjuk egy 757et vagy más hasonló gépet...

igen az tuti nagyon jó, de valahogy nem tudok azzal a vassal azonosulni, túl nagy valahogy, valami nem tetszik benne..
polluxware
sztem a kettõ ugyanaz... 2010es(prof) verzsönben van old, valmint efis gauge pack

mai szemmel... inkább pmdg md-11 sztem

a neten olvasgattam pro/contra érveket, de összeségében azt mondják a leonardo komlexebb
ha maddog md80 akkor melyiket érdemes? Leonardo vagy coolsky?
CptSAB
Nekem most jutott egy hét, de a gépem rakoncátlankodik. Így csak papíron készül az 1995-ös HuAF AI csomag. Szerencsére gyûlik hozzá az anyag rendületlenül. Köszönet Kenyeres Dénes könyvének a szállítórepülõket illetõen, no meg nagy nehezen összevadászott katonai disszertációk, jegyzetek, egy 1990-es évekbeli légiforgalmi térkép és sok-sok minden..
Hypo
micsoda hirek grat

polluxware
<#eljen><#worship>

Clidey
De, majd egyszer. Csak így is tornyosulnak elõttem a munkák, szabadidõm meg zéró. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Arra nem tud valaki megoldást, hogy az Active Camera néha egy-egy repülésnél olyat játszik, hogy nem enged be VC-be, 2D cockpitból egyenesen Spot view-ba dob, és csak FS restart segít?

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

CptSAB
Mester az Il-18-at nem pingálgatja meg? Tudod az újat..
Clidey

Hamarosan az avsim.com-on!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ho ho ho hóóóóóóóóóóóóó

Szép!
<#eljen>
alert
Altalaban a nezetvaltasok miatt van, ez FS9 bug. Ha nem valtasz nezetet, pl vegig virtual cockpitban repulsz es nem lepsz ki a kabinbol spot vagy mas nezetbe, akkor nem jon elo. Egy scenery is okozhat ilyet, abban az esetben viszont ki kell szurni melyik az. Az EDDM tipikus peldaja ennek. A legujabb verzioban azonban a legtobb OOM-et mar javitottak. Arrol is gyozodj meg, hogy az FS9 az tenyleg frissitve van 9.1-re. Sokan belefutnak abba, hogy felteszik, frissitik, majd crackelik egy nem 9.1-es verzioszamu FS9.exe-vel, akkor viszont az egesz nem ert semmit.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Képek alapján a szokásos minõség. 😊))

m814
Már nem kell hozzá sok....

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

[HUN]FaTaL
Vagy scenery frissítéssel ha van hozzá. Ha csak 1-1 területen jelentkezne akkor könnyebb lenne, bár Münchenbõl nem tudom milyen verziód van, de sztem updateld le ha van újabb. 😊

Hont
Ezt kiszûrni csak kísérletezéssel lehet?
[HUN]FaTaL
Ezért mondom hogy valamelyik sceneryd leakel. Általában scenery bug, persze nem minden ürül ki, de ezek nem olyan hosszú utak, rendszeresen repülök LHBP-LEPA-t és semmi gond nincs, pedig az hosszabb.

Hont
Rövid távon semmi gond...
CSak 1 óra eltelte után jön elõ!
pl ahol utoljára csinálta, ott ,de még a környékén sincs semmi.
Pont azért indultam arra...
Alert múltkor valami olyat magyarázott, hogy van valami bug az FS ben...
Ahogy én "értettem": nem ürülnek ki a memoryából azok a dolgok, amikre már nincs szükség.
Nézegettem az FPS is közbe, de 50 fölött volt végig. (általában 28 ra limitálom)
[HUN]FaTaL
Vlaami a sceneryk környékén nem stimmel.

Hont
Azt hittem az új konfiggal leszámolok a OOM hibákkal, de tévedtem...<#rinya>
Most 4 utat egymás után törölt!
Az induló LFPG volt.
Elõször EDDM volt a cél. Minden rendben zajlott EDDM közel körzetéig.
Aztán jött az üzenet!OOM!
Gondoltam megismétlem. Ugyan az!
Ismét LFPG, de most LHBP vettem célba.Igen ám, de ugye EDDM mellet mentem el! Jött is az üzenet, mikor EDDM vonalába értem!
Hmm... Ez a München hibája?
Mi elõtt kérdeztem volna gondoltam csinálok egy egész más irányt.
LFPG-LIRF. Sikeres indulás!Bejelentkezett a svájci torony, majd a milánói! Kb 300Nm volt vissza mikor megint össze dõlt.
Az "erõ forrás figyelõbe lestem a dolgokat.
A proci 35-40% ketyegett, ellenben a RAM kérdés ami a foglaltságot illeti, 3200-3400Mb volt.
OP:WIN7 64B
WAM: OZ4Gb
CPU: i3560
Az olasz légtér alatt a FSG2008-on kívül semmi más nincs.
Párizsi oldalon FR VFR1,FR VFR2, Párizs és környéke és Aerosoft LFPG.
Idõjárást a REX generálja.
A Gép iFLY738 alap Malev repaint
Van valakinek valami ötlete?