45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#36009 két relatííve megkésett "kérdés"
1. reppenek egy 737ng-vel a star eljáráson majd végül a final felé.. namostan tudom ,hogy mennyi a tervezett aprócs speed+flaps settings de mégis.. hogy múkszik ez a valóságban ez hogy pontosan mikor milyen sebit kell betekerni neki?
2. go around után repülök valmilyen adott VOR vagy navpont felé HOLD céljából... hogyan tovább??
itt most hivatalosan vissza kéne repülni a star bevezető navpontjára, vagy a torony vektorálna?
-
#36008 cessna fan ok elore:)))))))
SAITEK
-
ToMy_ #36007 Privi ment. -
#36006 Köszi!!!! :) -
ToMy_ #36005 Perpillanat leginkább egy roncstelephez hasonlít, meg építési területre. Jó nagy rumli volt ott, amikor legutóbb láttam.
A dél felé vezető rövidke kis betonút mellett szokott állni a tartálykocsi.
A faházas részt hétfőn-kedden megpróbálom pontosan bejelölgetni.
-
#36004 Köszi az infót! Azt tudod, hogy milyen rendeltetése van a főépülettől délre lévő rész? Ott ahol a tartálykocsi tréler van, és a fotókon mindig MTZ-ék IFA tgk.-ik meg ilyesmik láthatóak? -
ToMy_ #36003 Hahó,
még egy észrevétel, a reptérről kivezető út mellett jobbra, ahol a képen egy nagy üres tér látszik, pár éve felhúztak jónéhány faházat, nyaralóknak.
A fotócsomagban vannak is róluk képek, hogy néznek ki, illetve a textúrázáshoz is jók talán.
Egyébként meg már alig várom... -
#36002 A link kimaradt..
Free AIRAC 201107
-
#36001 Köke! :) -
#36000 Graham Mitchell FREE AIRAC adatbázisát érdemes feltenni,2011. július 20-i az utolsó, de már hellyel közzel elég jó kis útvonalakat lehet repülni vele. Ez azonban nem PMDG, Feelthree fizetős gépekhez van, nem tartalmaz SID/STAR eljárásokat. -
#35999 Kicsit megkésve, de én is sok boldog születésnapot kívánok !
-
koreny20 #35998 thx
-
#35997 Azt semmivel, éppen ezért használj routefindert vagy aerosoft fsc-t útvonaltervezéshez. -
#35996 Az FS-é örökre vasalva ha jól tudom.Csak fizetős gépekét tudod frissíteni. -
#35995 OKsi
Még 1 kérdés. Az FS útvonal, útvonalpontos adatbázist mivel tudom frissíteni ? AIRAC nál van a PMDG de az FSé ? -
#35994 Nem tudom, nem szoktam afcadot buherálni, csak tudom, hogy ott kell. Zacsit kérdezd meg vagy Clideyt. :) -
#35993 hát, jól néz ki... de hol találom azt ami nekem kell -
#35992 AFCad 2.21 pl. -
koreny20 #35991 ez érdekel pl ott van az aerosoft frankfurt meg a cdg ott faszán külön vannak, de asszem volt olyan reptér ahol egyik pálya távol a termináltól ezért azon nem volt felszállás gondolom a való életben sem sűrűn viszont leszállás mindkét pályán volt és néha ott állt egy 30 gépes konvoj mert két pályán ment a leszállás ráadásul a közelebbire még több leszállót is engedélyezett, és ugye fs-nél nincs intelligens pályaürítés. szóval akkor a kérdés hogy az afcad fájl hogy milyen felépítésű? hogy lehet benne módosítani?
-
#35990 LOWW -
#35989 Mégis melyik reptéren?:D
Módosítod az afcadot. -
#35988 Sziasztok !
Azt hogyan érhetem el, hogy az irányítás ne 1 kifutón bonyolítsa le a le és fel szállásokat ? Nálam és a traffic gépeknél is. -
super08 #35987 Boldog születésnapot! -
Tóth Balázs #35986 Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek! -
#35985 +1 std HBTHDAy -
#35984 Köszönöm Mindenkinek. -
LegendTommy #35983 Boldog Szülinapot, sok szép reptér gyártást kívánok a jövőben;) -
#35982 Boldog Születésnapot dííír Tamás! -
#35981 megtaláltam az általad ajánlott ITVV vidijókat! köszi a tippet;) -
#35980 Sokféle nevük van, lényeg, hogy rengeteg ellenőrzés van. Van, amit minden repülés előtt, van amit ha megáll a gép 2-3 órára, van, amit minden éjszaka, minden nap és van, amit egy héten egyszer, havonta egyszer, évente egyszer, 6 évente, stb. Tökéletes repcsi nincs, minden gépen gyakorlatilag minden nap van kisebb-nagyobb hiba, ha a repülésenkénti, napi, éjszakai, heti, havi, éves, stb ellenőrzések untatják az embert, akad mit tenni. Ezen felül típustól is függ a dolog. Érdekesség, hogy pl a 737NG elvileg lehet pilóta üzemeltetésű max 3 napig, de szerelő nélkül szerintem nem bírná ki :) -
#35979 Van SeRVICE CHECK ha legalább 2 órát földön van megnézzük.Van Daily check és van PH fázis check. Ez komolyabb általában hangárban és este csináljuk.
Itt már van olaj és szűrő csere is.Kerék fék ha kell.Azután "A" check. Intervallumokat ne kérdezz azt a CAMO csinálja tervezi a beérkezett ciklus és óra adatok alapján. -
#35978 Nocsak! Ezesetben füle érjen sokáig!! :))) -
Tóth Balázs #35977 Sziasztok!
Valamelyik repülőgép-karbantartási témában jártas fórumozó (pl. Alert, Chicco ;) ) tudna esetleg segíteni abban, hogy a légitársaságoknál általában körülbelül hány óránként vannak a karbantartások? Illetve vannak külön kisebb szervizelések, illetve valami nagyszervíz, vagy pedig egyfajta van, amit x óránként elvégeznek minden gépen? (Persze az átlagos, rutinkarbantartásokra gondolok, nem arra ha egy gépnek pl. megsérül a futóműve.)
Előre is köszi! -
#35976 Ma születésnapozik a Tomi, remélem már fülig belerágta magát egy fincsi tortába. -
#35975 Hát valami munkát azért neked is kellett hagyjak még mielőtt ellustulsz... :D -
#35974 Azért azt tudja ugye, hogy szórakozott professzor? Merre néz az a hangár? :D
No mindegy azért elforgatom, meg pár apró távolság korrekciót végzek. De jó lesz.. -
#35973 öcsény rulez:) -
#35972 kép -
#35971 ...és megint egy piásan vezető miatt vesztette el két kis apróság az édesapját. Tragédia.
-
#35970 :(
R.I.P