45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#36089 bocsánat!
ez egy rakás ****
már előre is
hiába játszik benne Bubbles, és még néhány hbo-s színész...
itt a rííííl dííl;) (további részei a teljes filmnek a linkeknél)
-
#36088 Asszem ugyanaz a készítő.. :) Ezek szerint rátaláltál arra a béta verzióra, amit csak a ddr-re tettek fel. :D
-
#36087 Berepültem a német csodafegyvereket,csináltam róla pár szép screenshotot:
-
#36086 Így ránézésre fs9nek gondolnám. -
#36085 gondolom ez FSX.. -
#36084 A Pugacsov Kobra a Mustang manőveréhez képest nudli fas*a. Amúgy a témát már egyszer feldolgozták. -
#36083 -
#36082 Indításnál a program kiírja és frissíteni is tud, ha van új verzió. Próbálom befejezni az újat amit lehet, de nagyon kevés időm van rá. Ha van ötlet vagy kívánság (a grafikát kivéve:), akkor jöhet bármi!
Ami eddig készen van:
- vertikális profil az útvonalról (domborzat)
- a kis légtér infó ablak mellett a térképen is bekeretezi az aktuálisan kijelölt légteret
- custom waypointok
- Horvátország, és talán Cseh...
amit még szeretnék:
- VFR Flight Log-ban is fel legyen tüntetve a szél -
#36081 -
#36080 Én használom egy ideje élesben eddig bevállt:) -
#36079 Igen, ez lett volna a következő kérdésem... :)
Szólj ha elérhető lesz lécci! -
#36078 Köszönöm szépen! -
#36077 A normál ILS megközelítésnél a C kategóriás repülőre vonatkozóan elírtam az elhatározási magasságot, 969 láb helyett természetesen 696. -
#36076 Budapest JAA minimumok, 2010. júli 29-től van érvényben.
Bal szélső oszlop: 13L, 13R, 31L futópályákra vonatkozó adatok.
Legfelső sor: Repülőgép kategóriák A, B, C és D.
Ezt úgy kell érteni, hogy az egyes kategóriák referencia megközelítési sebesség tartományokat jelentenek, mégpedig a küszöb feletti átrepülési sebességet, vagyis azt a sebességet, amivel leszállsz.
A <91 csomó
B 91-120
C 121-140
D 141-165
E 166 csomó felett
Ebből következik, hogy egy B737 pl C kategóriás, egy Cessna 172 pedig A, mert a leszálló sebességük ezekbe a tartományokba esnek.
Ha te a 13L pályára hajtasz végre megközelítést egy B737-el, akkor a következők vonatkoznak rád:
CAT 2 ILS (a kategóriás megközelítéseket már régebben kitárgyaltuk ebben a hozzászólásban) megközelítés esetén ha repülőtér rendszerei rendeltetésszerűen működnek, akkor C kategóriásként 596 láb (100 láb a terep felett) az elhatározási magasságod, ahol döntened kell, hogy leszállsz-e vagy sem. Ha nem látod a pályát vagy a bevezető fénysort, akkor átstart. Ha van rádiómagasságmérőd, márpedig egy 737-esben van, akkor 92ft radio altitude az elhatározási magasság. Amúgy CATII megközelítésnél mindeképp radio magasságmérő kell, a légnyomás szerinti és terep feletti adatok csak tájékoztatásnak vannak. Mindez nem ér semmit, ha a jelentett pályamenti látástávolság kisebb, mint a feltűntetett 300m, mert ekkor nem szállhatsz le.
A következő osztásban normál ILS megközelítésre láthatsz táblázatot. Ha nincs feltűntetve a kategória, akkor az CAT I. CAT III-ra pedig nincs térkép, CAT II-es alapján kell csinálni, tehát nincsenek külön CAT III-as chartok. Feketével van szedve az elhatározási magasság, ami 969 láb a példa szerint QNH magasságmérő beállításnál, terep felett pedig 200 láb. A minimum megkövetelt pálya menti látástávolság 550m. Az extra sor (ALS out) azt jelenti, hogyha nem működik a bevezető fénysor a 13L pályára (approach lighting system), akkor a minimum látástávolság 1000m kell hogy legyen.
És így tovább VOR, NDB megközelítésre, majd folytatva a 13R pályával, stb stb. -
#36075 az nem a Ctrl+E ? -
#36074 Itt van egy példa.
Ha nagy vonalakban elmagyarázná azt nagyon megköszönném. -
#36073 Örülök :) majdnem kész egy új verzió új funkciókkal, csak nincs időm befejezni :) -
#36072 félOFF
Grafikában már szemet gyönyörködtető a látvány, de aerodinamikában még mindíg semmit sem fejlődtek a filmesek évtizedek óta...
Valaki a fejéhez kaphatna már hallivúdban hogy a forgatáson nem ártana alkalmazni egy repülős szakembert is...
félON -
#36071 Jól vizsgázott ma az első éles bevetésén a VFRPlanner progi, tankjú! :)
Csak a pörgettyűs iránytű lett INOP basszus... :D -
#36070 Linkelj vagy tölts fel egy példát, mert többféle van. Általánosságban a futópályák és repülőgép kategóriák által skálázott táblázatot látsz arról, hogy az adott pályán milyen fényrendszer vagy műszer működése esetén az általad repült kategóriájú (A,B,C,D) repülőgép esetében mi a legkisebb elhatározási magasság, illetve mi a minimum futópálya menti látás, aminél leszállhatsz. -
#36069 Valaki elmagyarázná, hogy kell értelmezni a jaa minimums lapon található adatokat? -
#36068 shitf-e ja nem az a gép elhagyás IL2 ben:)) -
vargadani95 #36067 Köszönet -
#36066 Mi pöcsért írtam én Ctrl+P????
Kicsit gáz...Ami a röhej, hogy sötétbe nem is látom mi van a gombra írva...:D:D:D -
#36065 Tolatni?:D Ez nem autó...
Hátratolás a shift+p -
napstR #36064 tolatni a hány éves vagy és miért vagy taigetosz-pozitív gombok együttes lenyomásával lehet. egyébként meg shift+p-nek is szokták mondani. -
#36063 Ctrl+P
De egyébként az is bent van a FAQ... -
vargadani95 #36062 Képzeld azt is elolvastam.Csak tolatni nem tudok.Az melyik??? -
#36061 A segédleteket is? Kétlem.
Ha nem megy, nyiss ki egy angol szótárat. És ne üvöltözz, errefele nem divat. -
vargadani95 #36060 ELOLVASTAM KÉPZELD EL. -
#36059 Olvasd már el azt a kurva faqt. -
vargadani95 #36058 És a gáz meg a fék??? -
#36057 Settings/Controllers/ Assign AXIS értelemszerüel elevator - fel le mozgár, aileron - oldalra dontés ,rudder- csuzsas FAQ -
vargadani95 #36056 Nem tok elindulni mert nem fordul.Valaki vegyen fel msn-re vagy skípe-ra legyen szíves és segítsen beállítani a játékot.
msn:[email protected]
#36055 Hát hogy free változat van-e belőle az nem tudom, de aerosoft Ferihegyet sok honlapon meg lehet venni. -
vargadani95 #36054 És Feriehgyet honnan lehet leszedni?
-
#36053 Nincs magyarosítás, mert a repülésben az angolt használják. -
vargadani95 #36052 Illetve magyarítása van-e???Aki tudna nekem küldeni Ferihegyet meg magyarítást azt megköszönöm mailom:[email protected] -
vargadani95 #36051 De nem tom őkezt leszedni. -
#36050 A FAQ mutatja az irányt.