MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Ezt az AVSIMet én is beszoptam... 😞

Hypo
upsz😞

Clidey
Tudom hogy be kell újra regelni, olvastam még a régi, használható oldalukon. De mint írtam alább, nem engedi a mail címemet használni...mint ahogy Fatal-nak sem amint látom... Fos ez, úgy ahogy van!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
De nem tudok újra regelni, mert azt írja hogy már használatban van az email. lol...

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
a regi logined a libraryhoz nem mukodik, ezt irjak is, ujra kell reggelni, mert teljesen uj mmotort raktak ra loginnal egyutt.

bereggeltem, muxik, de lassú, és hát.....

Clidey
Eddig sûrûbben látogattam az avsim.com-ot mint a flightsim-et, de úgyhiszem mostantól fordult a kocka. Ezzel az izomból elkúrt dizájnnal nem vagyok képes megbarátkozni. Annyira semmitmondó hogy az már fáj.
Ráadásul a library dizájnjának semmi köze a fõlapéhoz ami szerintem totál gáz, a keresõje lófaszt nem talál meg, a friss cuccok között nehezen lehet eligazodni hol fejezõdik be az elõzõ leírás és hol kezdõdik az új.
Az adat-átemelés sem sikeredhetett valami jól, esetleg ez az új library-motor is egy fos, ugyanis nem tudok beloginolni a régi adataimmal. Ha kérek jelszóemlékeztetõt, akkor azt írja hogy ilyen mail cím nem létezik, ha meg újra be akarok regelni, akkor pedig ez a mailcím már létezik üzenet jön. Vicces.
Egyszóval, amíg nem tesznek valamit ezzel a kritikán aluli dizájnjukkal, addig bye-bye avsim!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
nem, nem tudok most ennyit kiadni egy fs kiegészítõre...

[HUN]FaTaL
Nem, te két hotfixet raktál fel valószínûleg.

Kérdés: Megvetted?😊 Mert a törések szarok (már a második hotfixhez is, összevissza repül a gép), az sphez sincs normális és sok hibát javítottak benne.

w77d
felpakoltam rá mindkét sp-et 😊

[HUN]FaTaL
Rendszergazda módban futtasd a notepadet és akkor engedi menteni.

iFlyhoz meg rakd fel az SP1et. 😊

w77d
és valahonnan nem lehet frissebb conf managert leszedni??

Hypo
Ja es hat a library BAZZ😊))

Hypo
gondolom ez nem a legutolso ifly mert azon My fleet gomb van az engine and model resznel

Hypo
Hat kerem a word press themek kozott is van par sokkal szebb😊) Avsim ertem en hogy kell az uj rendszer, meg SEO es a tobbi ma kivanatos szarsag, de ezzela theme-el annyira elvesznek a hirek egy rakas box az oldaon....

+ hasab valasztasa nem is lenne annyira szar otlet, de igy hogy bal felso be kerult a Nagy Image Header es fo cikkek alajnloja, elegge elveszik ott ugy hogy kozben jobb oldalt egy donate hirdetes van aminek a meretet szarul alitottak be es ettol ugy nez ki mintha lehanytak volna.

Hamar 3 hasabos felosztas a bal szelso es kozepso lehetett volna mas meretu es a jobb szelso egy keskenyebb ahol a MOST viewed, Most Downloaded..stb dolgok lehettek volna plusz a login regisztracio es forumbol egy kis iuzelito. Jobbra raktam volna a friss termek rovidhireket es kozepen lett volna az olvasmanyosabb resz.

Szinvilagrol ne beszeljunk mert az is pocsek foleg a keken a kek kiemeles.

Aztan ha rakattintasz egy linkre ismet valami erdekesseg az oldal strukturaja marad harom hasabb de valami elbaszottul szarul raadasul a kozepso hasabb egy vekonyka amiben alul egy skyscaper ( banner) ami mellett a masik hasabban egy MPU banner, a lap 3/4 e mag ures😊)

Na befejeztem sracok, csak elkapott a szakma.

w77d
most lehet én vagyok vak, de hol is van az a gomb?

Hypo
My Fleet gomb biztos segit a configuratorban

w77d
próbáltam, de nem tudom hogy kell... csak azt tudom beállítani, hogy hány utas legyen, milyen hajtómûvek, legyen e winglet...

ifly configuration manager-el is lehet
exTrem
Kár érte 😞

w77d
srácok kezdem újra felépíteni fs rendszerem... az ifly 737-hez hogy kell liveryt telepíteni? Betettem a liveryt a texture mappába, de az aircraft.cfg-t nem tudom átírni, nem engedi a gép elmenteni aztán..

[HUN]FaTaL
ó bazz hát ezt meg miért kellett 😞

Clidey
Hú mekkora kaki lett ez az új avsim... 😞((((

exTrem
Na a slotcsere az mûködött nagy szerencsémre, de visszatettem a régi slotba ott nem mûködik a kártya úgyhogy ott vmi nagy gikszer van ... Egyenlõre örülök, hogy mûködik !! 😊

[HUN]FaTaL
Nekem is elõfordul, mozgasd meg a PCI/PCIe slotban a hangkarit, esetleg vedd ki tedd vissza, fújd ki a port a slotból és jó lesz. 😊

exTrem
Másik slot-ban nem néztem még, bios alatt mire gondolsz ?

Hypo
hmm masik slot? bios?

exTrem
Valószínû, hogy kiégett amúgy, mert egyik nap minden ok, másik nap meg csak úgy nem ismer már fel semmit a win ?? Fel se tettem semmi új programot, a hangkarit kiszedtem, megnéztem, visszatettem, de semmi ... Egy diagnosztika kellene, csak ehhez már nem nagyon értek 😞

Hypo
hat lehet valami mas gebasz van, mondjuk nekem w7 ultimate 64bit-el csak a hangdriver-el volt gondom ( suxx alaplai realtek )

exTrem
A röhej az, hogy a Win7-nek már driver nélkül is fel kellene ismernie a PCI-os hangkártyát .... de ez nem lát semmit :/

Hypo
lehet valami a driverben szarodott el, tavolisd el a drivert mindenhonnan, safe mode, aztan ujra inditva problad ujra felrakni, valamiert az spdif kimenetet erzekeli

exTrem
OFF. Hozzáértõk segítségét kérném. Win7 van fent a gépen és SB Audigy FX hangkártyám van ami eddig mûködött is. Elõzõ nap minden rendben, másnap kapcsolom be a gépet de hangot már nem hallok. Leellenõriztem a drivert, feltettem egy frissebbet majd rákattintottam a kis hangszóró ikonra a jobb alsó sarokban, hogy állítgassak ott valamit de észrevettem, hogy a csúszka felett egy másik ikon jelent meg SPDIF Out névvel. A lejátszó eszközökben már meg se jelenik a hangkártyám csak ez az SPDIF out amin persze nem lehet semmit állítani. Kiégett a hangkártya vagy mi lehet a gond ? Esetleg tud valaki egy diagnosztikai programot ami kimutatná ha kampec lenne a hangkártyám ? Elõre is köszi aki tud segíteni!

Tudna valaki segíteni? A következõ file-t nem tudom letölteni mert mindig megszakad:
FaceTrackingAPI_NC-V3.2.6

Szeretném kipróbálni, mert jókat írnak róla, de enélkül nem megy.

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

Hypo
Nem kell rogton soteten latni a dolgokat, nekem megszunt az egyik emailem es pont az volt bereggelve flight1 nel, irtam a supportnak, az adataimat es megoldottak az uj email cimre az accountot, azota mar parszor ujra telepitettem fs9 fsx et es minden flight1 cucc mukodik

w77d
megírtam most várok a válaszra...

aztán legfeljebb leszedem torrentrõl basszák emg. Egyszer már elköltöttem pontosan 130ezer ft-ot fs kiegészítõkre, mégegyszer nem fogok..

[HUN]FaTaL
Akkor írd meg neki 😄

w77d
írtam, a válasz, hogy lépjek be az e-mailemmel.. csak hogy az emailemre azt mondja hogy nem jó...

[HUN]FaTaL
Nem törölgetik elvileg, pláne vmit amit megvettél, írj a supportnak sztem.

ha már itt tartunk nem tudtok valami megoldást arra, legyen egy kis fû is a reptereken? 😊 rexnek van valami grass cucca de csak fsx-re 😞

ja és:

😄

w77d
jah, meg is volt véve nekem a ground environmnet sok més cucc mellett, csak törölték a flight1 accom, gondolom mert másfél évig rá se néztem XD

[HUN]FaTaL
Nem tartalmaz. UT sem tartalmaz, használj geprot.

polluxware
fû tex.. 😉 ez amolyan "szemcsésítõ" léyer inkább mint textúra

talaj textet nem tartalmaza rex, szerezz be ground enviroment-et
w77d
srácok a REX tartalmaz ugye talajtexturákat is? tehát elég azt felrakni, nem kell UT vagy hasonló?

mikor lesz a public release?
Hypo
<#taps>

polluxware
pmdg j41nél meg elég taxiban hagyni a kondííson levert..<#zavart1>

polluxware
a2a spitfire...

ha most pdf nélkül beugrassz a gépbe 80% hogy megfõzöd a motort az elsõ 10percben😉

oroszok minden kibírnak baszki😄
nézd meg a vörös zsarut
CptSAB
Helyes, helyes.. én is így gondoltam 😊 Meglepõdtem volna ha másképp lenne.
Hypo
ja emlekszem rataval 8 ezer meteren kergetett az orosz csako online warban hogy nem fagyott szet a pofaja tiszta realizmus😊))))