45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#36129 Csatlakozok az előttem szólókhoz!
Nagyon szépen köszönjük az eddig Tőled kapott dolgokat!
Igazán nagyon kopár lenne hazák munkáid nélkül!
Remélem még azért itt a forumon színesíted a "légkört"! -
#36128 Szomorúan hallom, de meg is értelek (a szabadidő nálam is luxus jó ideje). Amit eddig kaptunk tőled, már azért is örök hálával tartozunk.
Pár éve még alig volt valami hazánkhoz, most meg rengeteg szép terület felett tudunk repkedni
Bízom benne én is, hogy a végleges döntés bármikor megváltoztatható, ha évente ennyi jó sceneryt nem is, de azért látunk még párat tőled. -
#36127 És a szlovákokra is. Bár ez nem olyan széles mosoly -
#36126 cool csak már lehetne egy VFR HU egybe install ami szepen mindent felrak ahoyg kell mert jelenleg azert eleg kaotikus a dolog, ezt onnan kivenni a masikat torolni es igy tovabb, tudom kibicnek semmi se drága:) -
#36125 A gondolat olyannyira nem elvetendő hogy épp valami hasonlót tervezünk.
Első körben a HU VFR chart alapján szeretnénk összehozni egy low poly csomagot a térképen szereplő objektum típusokból,víztorony,antenna,kémény,templom,fityfene...
Ha ez megvan és fölosztottuk szektorokra kis hazánkat, jöhetnek azok akik ezeket szépen a helyükre teszik.Így a munka talán nem fog évekig tartani,és a Hungary Base sceneryvel kiegészítve, igazi öröm lesz itthon röpködni. -
#36124 Na faca!
Pedig már kezdtem örülni hogy némi összefogással egyre összetettebb,szebb dolgok készülnek majd a műhelyben.
Ritka az olyan zseni akinek kisujjában van az FS kódolásának minden trükkje,ráadásul profi 3D modellező, grafikus, és időmilliomos is egyben.
Arról már nem is beszélve hogy kis hazánk fs világát akarja gazdagítani munkáival ingyért.
Szerintem hallgass Tibire.
Alakítsd ki a csapatod (ez úgy látom már alakul is), oszd föl a munkát szegmensekre,és akkor a kevés szabadidő is mindjárt több,a többi meg már megy magától. -
koreny20 #36123 Én nem vagyok bennfentes (sajnos) pedig nagyon szeretem a repülést real és virtual egyaránt, úgy érzem el kell mondjam hogy nagy tisztelet övezi azokat akik autodidakta módon megtanulták, hogyan is kell scenery-t készíteni, nem tudom hogy életképes dolog az ötlet már ezrek fejében megfordult, kéne egy sok emberből álló csapatot csinálni, betanítani, és így alkotni, egy embernek az élete is rámegy egy ilyen munkára, 20nak napi 1 órája...nem okoskodni akarok csak bogarat a fülbe, hátha egyszer valaki összerántja az ilyen unatkozó egyetemistákat mint én :P és megtanítja nekik az autogen elhelyezést vagy egy közepes szintű modellezést és heti release-ek lennének :)
Remélem nem csak álmodozom ha mégis nem sértődöm meg kapom az íveket :) -
#36122 Végre egy Prága .... mióta várom már !!! -
#36121 No, örülök hogy végül sikerült életet lehelned a vasba! :)
Annak viszont kevésbé, hogy végleg szögre akarod akasztani a gMax-ot! :( Mint írtam neked privátban is anno, nem kell hogy kéthetente-havonta új VFR scenerykkel örvendeztess meg minket (illetve de, kellene...:D), ha évente 1-2-3 sceneryt tető alá tudsz/tudunk hozni, az is több mint a semmi, és annak is ugyanúgy nagy haszna volna - szerintem.
Értem én hogy első a család, igazad is van természetesen, de éves szinten az a pár scenery még szerintem beleférne...az nem venne el olyan sokat a szabadidődből...
Szóval szumma-szummárum, remélem átgondolod te ezt még... ;)))
S ha már scenery...úgy fest, cseh barátainkra rámosolygott a szerencse: a FlyTampa terveiben szerepel Prága is... -
#36120 Kicseréltem az ATi HD2400-at egy MSI N430GT 1GB OC-re. Kártya be, driver felrak. Kék halál nv4_disp-el elszáll. Ez ment fél napig, kül. driverek próbája, mígnem a winxp is kiterült. Nagy nehezen annyi életet csiszoltam belé, hogy legalább le tudjam menteni a folyamatban lévő munkákat. Baromi blama lett volna, ha az STDesign műhelyének rolója lehúzása előtt az utolsó sceneryk elmennek a fenébe. Szóval fél nap szenvedés után tehettem fel új windowst. Tiszta szűz xp után, este 10-kor még mindig a kék halál lebegett a gép felett. Fórumokon sehol semmi használható.. kipróbáltam patch-et, megnéztem van e használható BIOS frissítés. Mígnem kiderült, hogy a probléma bizony az utolsó VIA chipsetes alaplapokat sújtja leginkább. Fogtam a fejemet, lesz most alaplap csere is.. nem hiányzik. Utolsó lehetőségként elkezdtem szórakozni a BIOS-al. A chipkészlet beállításokat állítottam át PCIE és integrált cuccok, ment a kísérletezés, majd beröffent a technika. Megtaláltam a végtelen ciklust okozó sorkérés beállítást. :)
Az első hardwer tesztek bizakodóak, mert durván lemosta az ATi kártyát, de FS-t újra kell tenni, mert az bizony még tavalyelőtti-előtti telepítés volt, ami futott végig a különböző winxp installokon, bemásolásokon.
ui: amire utaltam.. Őcsény, Nagykanizsa és Zalaegerszeg után nincs több scenery. zu ende.. szép lassan befejezem Kaposújlakot és részemről befejeztem az FS2004-el, de úgy általában minden fs fejlesztgetéssel kapcsolatban a tevékenykedést. Nincs időm rá, és a család fontosabb, mint az hogy vfr sceneryket gyártogassak, még éjfélkor is félálomban. Munkahelyem eléggé behatárolta az utóbbi három évben a szabadidőmet, ami a zéró felé közelit. Amit publikáltam, az a családommal töltött idő rovására ment.
Frenetikusat nem alkottam.. pusztán próbáltam a hiányzó űrt kitölteni a hazai repülőterekkel kapcsolatos kiegészítők terén. -
koreny20 #36119 kösz szépen :D -
#36118 Li-2-es helyett használd az alap DC-3-ast, mert csak az van, An-2-STT-hez is van.
Letölthatő: Li-2, és az An-2STT -
#36117 Részvétem!
Én is sz...tamtamtam már, nagy cumi. -
#36116 Pff...szegény! Kitartás,Tomikám, tudod, ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Kva vinfos. -
#36115 OFF:
Sajna 1-2 napig nem nagyon tudok a "fórumos" dolgokkal foglalkozni, a windows megnyikkant, újra kell tenem, és persze telepíthetek mindent újra. Így Őcsény és az FSET csúszik. Tibi és Nashgar ez nektek szól. -
koreny20 #36114 Sziasztok, malév Li-2-es és malév An-2es gépet tudja valaki honnan lehet letölteni? kerestem googleben kevés sikerrel... :) -
#36113 -
#36112 Vagyon jó lett fiúk, köszönjük !!! -
bankii #36111 Most már van értelme a debreceni repülések fellendítésének.
Szép munka!!!!
:-)
-
#36110 Tudnátok ajánlani egy letölthető Boing 747-est? amit érdemes leszedni... -
#36109 Köszönet a készítőknek, gyönyörű lett! -
LegendTommy #36108 Köszi -
#36107 www.lhsimulations.hu -
vargadani95 #36106 Honnan tölthető???????? -
#36105 Minden elismerésem a Csapatnak!!
Köszönjük!!!
-
#36104 Tölthető......
-
#36103 Este LHDC 1.1 és LHDC X release :) -
LegendTommy #36102 Thx, mindig tanul az ember -
#36101 Ez az alapfestése a gépnek,de azért kösz! -
#36100 Ez a 21-es marha jó lenne. Kipróbáltam, szerintem elég korrektül repül. Jó lenne ha működne benne minden. Van esély alfa rilízre? Magyar gereznát lehetne kunyerálni hozzá?
Egyébként a Doughbree Albatros befuccsolt, ugye? Valahol mintha azt olvastam volna. -
#36099 Sceneryt az lhsimulations.hu-ról :) -
litlebubu #36098 Ezt a gépet és a sceneryt honnan tudnám letölteni? Tudnál ebben segíteni? -
#36097 Itt egy ződ -
#36096 A Komethez nem tud valaki még fetést? Eddig csak ezt az egyet találtam hozzá. -
#36095 Hálás vagyok! Köszi! -
vargadani95 #36094 A Screenshootokat hová menti el??Mert csináltam de nem lelem. -
#36093 reggel elküldöm majd priviben :) -
#36092 Igen,az az,ezt a magyar festést,ami a képen van, honnan lehet beszerezni? -
#36091 "Szél" jó lenne tényleg. -
#36090 A gépek mozgása teljesen irreális és ez elég kiakasztó,meg túl sűrűn vannak közel repülnek egymáshoz,viszont hitelesen néznek ki a gépek,látványosak a trükkök.A főszereplő néger a Hart Háborújában is vadászpilótát játszott.Aki egyáltalán nem ért a repülőkhöz annak biztos nem tűnik fel hogy irreálisan repülnek a gépek.(az meg milyen már hogy a Me-262-est simán utóléri a mustang? )