45215
  • polluxware
    egy "hátha" kérés....

ha valkinek fent van a DA fokker (fs9)

((megaztán miért is ne lenne.. hisz ez a legjobb ifr gép))

szóval.. feltudná tenni valki uploadra a "BMI fokker100" livery-t +aircraft.cfg file-t?
  • koreny20
    Arra gondoltam amiknél a szalma bálák vannak, az is pipishegy?
  • koreny20
    Akit érdekel olcsó head tracking clip free track progihoz itt megtalál:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198862638

kép:http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/22/1_p7210005.jpg
  • litlebubu
    Tényleg feltehetnéd valahová ezeket a KA-26 átfestéseket, mert nagyon szépek. Esetleg MI-2 höz nem készült valami magyar vonatkozású átfestés?
    Annyi helyen kerestem, de semmit nem találtam egy magyar katonai festésen kívül.
  • CptSAB
    Szabó Péter nagyszerű modelljeivel, egy hangulatos pipishegyi repülőtérrel. :) Az én munkám a külső körítés volt. :)
  • CptSAB
    Gyöngyös - Pipishegy. Tudnám amúgy javasolni a Maracskó Média oldalát jónéhány Simmernek, némi ismerkedés kapcsán a magyar repülőterekhez. :P
  • zsoltfireman
    Szia,
    STDesign Gyöngyös, Pipis-hegy sportrepülőtér (LHGY)

• koreny20
    szia ez melyik scenery?
  • zsoltfireman

• Nashgaar
    Szkájpon felvehetlek? Ott talán gyorsabb átküldeni.
  • zsoltfireman
    Jöhetnek a fotók
  • Nashgaar
    Fotóim vannak, igen, én is imádom őket. MZI-t minden nap látom, ha dolgozom. Az alsó ablakot el tudod tüntetni? Azt ami a pedáloknál van. MZI orosz haditengerészeti gép volt, és neki nincs olyanja. MCO meg a legegyszerűbb, mert simán csak sárga.
  • zsoltfireman
    Mindíg is imádtam a Kamov-okat!
    Ma újra elővettem...
    Nagyon szép kis model!
    Van referencia a kért festésekről?
  • Nashgaar
    Ha már így beindultál, nem csinálnád meg a Mike Zulu Indiát, vagy a Mike Charlie Oscart is? Sokat repülsz ND Kamovval?
  • zsoltfireman
  • Nashgaar
    Nagyon szép!
  • alert
    ALT+ENTER
  • zsoltfireman
    Köszi!
    Feltöltöm flightsim-re
  • Hont
    Tök egyszerű!
    Az Output menűben be "X" -ed az FSUIPC 2004 ablakot és már megy is!
  • vargadani95
    Nem teljes képernyős módot belehet állitani?
  • litlebubu
    Klassz kép! Ezt a KAMOV festést le lehet tölteni valahonnan?
  • zsoltfireman
  • sztoky
    üdv!
    Hogy lehet a free trach-et berakni fs 2004 alá?
    Nem tudom mit hova állítsak hogy működjön! Légyszi segítsetek!!!!
    Köszi
  • koreny20
    Fsxnél azért durvább a felbontás, részletesebb minden textúra stb, meg gondolom több effect, több adat ezért "nehezen emészthető" a prociknak, az én gépem is beszarik alatta :)
  • koreny20
    várjál hé :D van egy sor az ini file-ban: UseEffect=1 ha ez 0-án van mindig kapcsolgatni kell, ha 1esen akkor alapból ez van és a kikapcsoláshoz kell bill kombináció, ha éjszaka tetszik akkor csak azon változtass hogy a BloomPowerDay= sort ilyet 2re leveszed, a BloomConstantDay= meg kb 1-re és akkor nappal nem is nagyon lesz változás. Még egy csomó opció van amivel lehet kényre kedvre és persze képernyő fényességéhez, beállításához igazítani, de talán megéri ;)
  • Willenbrock
    Nem,Geeforce 9800GT.
  • Nashgaar
    Részben felül kell bírálnom magamat, mert az előbb kipróbáltam, és nem olyan rossz ez. Inkább éjszaka, és VC nézetben tetszett. De azt továbbra is fenntartom, hogy ettől inkább játéknak néz ki az egész. Kicsit az is zavaró, hogy nézetváltás után újra be kell kapcsolni.
    Az FPS-t abszolút nem rontja, nálam semmi hatása nem volt rá. Jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy én ezt régebben még az előző konfigomon próbáltam, és az nem volt egy erőművész. A mostaninak meg még nem találtam olyan FS addont, ami gondot okozott volna, pedig biztos van. Csak az FSX nem megy. Ki érti ezt...?
  • polluxware
    ati kártya?

ha igen akkor ez ilyen marad.. (ez hiányzik nekem a legjobban:(
  • koreny20
    az fs2004 élsimítása mellett vagy helyett inkább a vidikártyádhoz megfelelő kezelőt keress pl nvidia-hoz nhancer és ott beállíthatod, de tölthetsz is le megfelelő profile-t fs2004 hez ha nem ez a gond akkor meg húzzál maxra mindent a settings fülön, és ha a 16 bites helyett 32 bites színmélység...vagy mi :D
  • koreny20
    most néztem fórumokon ha mindent csak kicsire állítasz az is látványos már és realisztikus is főleg éjjel hogy elsötétíti ami elvileg korom sötét ami meg világos textúra azt fénylővé teszi, meg lehet találni a kompromisszumot ennél a bloom effect-nél :)
    max sokat kell bütykölni vele 0-ról elindulni és addig állítgatni míg szép lesz :)
  • Willenbrock
    Nálam egy kicsit hangyás a föld textúrája,kicsit mintha villogna is pedig az élsimítás be van kapcsolva,a tömörítés bilineáris-ra van véve,hogy lehet javítani a minőségen?
  • CptSAB
    Hazaértem.. melóból. Köszi mindenkitől a buzdítást, de tényleg a jövőben inkább más időbeosztásra vágyom, ahol a család az első.

Annyi bizonyos, hogy minden vfr scenery fotó alap ami megmaradt de neki sem álltam, vagy félkész elérhető lesz. (Tokorcs, Győr-Pér-Bőny, Matkópuszta, Jakabszállás, Kecskéd, Szombathely, Eger, Kiskunlacháza stb..) Bárki szabadon felhasználhatja őket. Nashgar kért hogy segítsek elsajátítani az FSET féle módszert.. úgy döntöttem, készítek egy alapos tutorialt, amelyben minden benne lesz. Az FSET használata, hogyan mókoljuk meg a konfigot, ha szeretnénk újabb szatelliteket letölteni.., hogyan kell vízrajzot varázsolni, a munka az AGenT-el, néhány sbuilder dolog, Afcad és persze Instant Scenery meg ilyenek. Ezt is elérhetővé fogom tenni.
    Bízok benne, hogy majd táptalajra lel, és cseh-szlovák, osztrák kollégáinkhoz hasonlóan nagyon sok szép scenery születik majd meg, kiegészítve Ferihegyet (b*****k meg nekem az marad :D:D:D ), Sármelléket, Pécset, Debrecent, Dunakeszit, Gyöngyöst és hamarosan Őcsényt.

• Nashgaar
    Nagyon sajnálom, de megértem ha így döntesz. Nekem is itt van a két és fél éves lányom, szóval megértelek. Viszont ősztől tavaszig nagyon sok szabadidőm lesz, szóval ha már publikálni nem is akarsz, oktatóként azért még számíthatok a segítségedre? Szeretnék nekiállni, tudod, most még nagyon visz a lendület.
  • Nashgaar
    Én már próbáltam, tényleg jól néz ki, de azért nem szeretem, mert úgy néz ki tőle az Fs mint egy PC játék. Most ez kva hülyén hangzik, de nem tudom másképp megfogalmazni, valahogy elveszi a realizmusát. Érted, teleb.szom addonokkal, hogy kinézetre minél jobban hasonlítson az igazihoz, ettől meg úgy néz ki mint egy játék. So why? Amúgy meg olyan szinten megb.ssza az FPS-t, hogy csak na. Atomerőmű kell neki. De mondom, amúgy jól néz ki, meglehet hogy másoknak nem ez lesz a véleménye.
    Youtube-os videók közül amúgy sokban after effectként van, videószerkesztővel kerül bele pl. Sony Vegassal.
  • koreny20
    a lényeget kihagytam szóval akiknek youtube-on ilyen elképesztő szépen kinéző fs2004ük van azoknál mind látszik ez az effect :D van amelyiknél irja is mint add on.
  • koreny20
    Kicsit más téma. Régebben nézegettem 1000 meg 1000 fs9 videót és néhányon megakadt a szemem ilyen youtube-os készítők mint Jeahryn, FsxFs2002, stb és csodáltam a configurált fs-üket és lehet hogy sokaknak nem új de rájöttem hogy ez a gta san andreashoz irt fs2004re átalakított LIGHT BLOOM EFFECT ez valami elképesztő, nem akarom isteníteni de olyan mintha a counter strike 1.6 egy 90kb-os fájl segítségével feljavulna source-á
    kicsit túlzok talán de aki teheti próbálja ki :D
  • [HUN]FaTaL
    AES 2.13 megjelent
  • Willenbrock
    Olyan scenery létezik valamelyik német repülőtérhez ami úgy van megcsinálva mint 2.világháborús repülőtér?
  • koreny20
    Az is szemet gyönyörködtető lenne ha pl az alap fs házak helyett lenne hungary autogen :D pl bizonyos háztípus helyett ami a városok közepén magaslik igazi szoci panelházak lennének :D
  • koreny20
    Örülök és akkor türelemmel várok míg meghirdetitek. Sztem bőven lenne ember aki jelentkezne virtuális "területrendezőnek". Ha kell elérhetőség privátban küldöm ;)