MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
bocsánat..!

de sztem egy része nem "pénz" kérdése...

hanem inkább a nagy magyar mentalitás, igényesség kinyilatkoztatása kicsiben ahogy mondottad

polluxware
mármint a gépek? 😉

gfarkas
Hát a múlt évben egy nyílt napon megnéztem a C-17-est (és egy kicsit kiszöktem a felügyelt zónából) a felújítások, fejlesztések ellenére a jó öreg hangárok, fedezékek, épületek, utak egy része és hát a félrelökött gépek lehangoló állapotban vannak.Azt hiszem, hogy ezt látva a most itt szolgáló külföldiek nem csodálkoznak az ország és a "honvédség" állapotán.lsd. a botrányok.Van itt pénz csak soha nem oda kerül ahova kellene, szánták, kérték....
Az egész reptér tükrözi az országot kicsiben, egyik része csúcstechnika, "tiszta amerika", a másik fele meg afrika legsötétebb zuga.

Ez szép volt! :-)

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

w77d
srácok a CLS 767-esérõl mik a vélemények?? Megéri a kiegészítõjével együtt a 31 ojrót???

CptSAB
Az idõ nálam is megállt. Álmaimban még mindig a MiG-21-et és a Szuhojokat viszlatom. Még él bennem a látvány, még hallom a hangjukat.. Pedig tudom, némán, hangtalanúl, szótlanul lehajtott fejjel állnak elhagyatottan Pápán.. de amikor mi emberek nem látjuk õket, beszélgetnek egymással, dicsekednek ki milyen kunsztra volt képes, és egy-egy félresikerült manõvert, egymást ugratva, nevetve emlegetnek még a rajtuk szolgállt pilótákat, mûszakiakat nem felejtve.
gfarkas
A szolgálat alatt sokszor kellett-lehetett repülni, én pl.: L-410 (332-es ), An-26-osból több lajstrommal, Mi-8, Mi-17-el, Tu-154-el, Mi-2 zsaruval, orosz RSZBN kalibráló An-24, Il-76-os, a PG táján a kormánygépekkel találkoztam és egyik másikat próbáltam megfesteni amennyire a tudásomtól tellett.
Néha egy-egy utat lerepülök ujra az FS-ben és nosztalgiázom egy kicsit.

CptSAB
OFF
😄
Remélem Robi még sok-sok ínyencséget gyûjt össze az oldalán. Fantasztikus dolog, hogy felvállalta az emlékek bemutatását. Nem szabad hagyni, hogy elvesszenek.
ON

Hálisten, jópár madarat pingáltál már, hogy a hozzám hasonlóknak legyen mit begyûjteni a Magyar Légierõ gépeibõl!
gfarkas
OFF
Akkor Neked küldtem...Bocsi.
Egyébként a Robinak kopasz õrmester korában én voltam a csoportparancsnoka a lokátormûhelyben, nálunk lett igazán repülõs ember, méghozzá nem is akármilyen.
És a lakodalma sem semmi volt anno... le sem merem írni, olyan rég volt.
ON

gfarkas
Baromi ronda katonazöld festésük volt.
Nagyon szép munka... ja küldtem egy privit, nézd meg légyszi.

gfarkas
Persze ez is Varsói Szerzõdés szabvány volt...
Bocs hogy lelõttem a poént...

CptSAB
Itt a pont. És ugye írtam, hogy valaki elõnyben van? 😄 Taszáron is balra vannak a toronytól, a 181-es és 116-os épületek mögött. A tartályok még megvannak, de a palló, a korlátok, a csövek már lebontva. Eredetileg állt egy 3x5 néteres épület, bódé is, és két konténer szerû építmény, de az épületnek már csak az alapja van.
gfarkas
ÜZA tartályok, ezek látták el a töltõpisztolyokat a zónában.
Pápán már nincsenek meg, régen a toronytól balra voltak. (a torony erkélyérõl nézve)

[HUN]FaTaL
Egy modell 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

CptSAB
Találós kérdés:

Mi van a képen? Van aki elõnyben van..

chicco
sucks.Egybol lekerül a hangarba

CptSAB
😄 Oszt azt hittem, csinál egy Pugacsov kobrát! 😄
polluxware
cöhhhh...

feltépi az egész hajót a vízrû gcibe... haááámja

Mi van, ha beakad a kampó?<#hehe>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

polluxware

Hehe, úgy látom AVSIM-nél rájöttek, hogy az új design egy szar<#eplus2>

Szia!

Bocsi, késõn vettem észre, hogy rossz MSN van megadva az adatlapomon, mostmár javítottam, azzal tudsz felvenni csak 😊

Üdv
Balázs

CptSAB
Picit off, de kb. gólya viszi a fiát, avagy így is meg lehet érkezni.. másképpen. 😊
Monyino Múzeum
CptSAB
Emileztem a készítõvel.. Pár apróság, és hamarosan tölthetõ!!!!! Remélem húsvétkor már szelhetem Taszár felett az eget vele!
chicco
ha ez megvalosul akkor lesz jo igazan az Fs.Sajna ez a gyenge pontja szamomra.

polluxware
náluk ez kimondottan csak kiegészítõ dolog ami bejött... az új accusim kiegészítõjük már moduláris rendszerû -> simconnect-en keresztül kommunikál az FSX-el ami lehetne akármilyen repszim is (szerintük)

õk magát a repfizika egyes elemeit, meghajtás szimulációt, és egyéb elemeket helyettesítik

magyarán a modell az fsx-ben ad képi visszajelzést a felhasználónak, de a többi dolog hogy miként mûkszik annak javarészét ez a külsõ modul számolja fsx futása mellett

megaztán eléggé elvakultan inkább a hazai dugattyús és egyéb ámerikáneres cuccokat szeretik listára venni...
(olyanokat amik még repülnek, kipróbálhatóak)

fs9re accsuim? DA Do-27... ez az egyetlen ami hasonló, és igazából a zászlóvívõje a koncepciónak

CptSAB
Viszont.. Pollux, Te úgyis törzsvendéggyük vagyol, írj nekik, hátha ráharapnak erre az ötletre.. Lehet titokban várják már, Valaki elõjön a témával. Nálam pár VFR scenery így készült el.. lehet külföldön a profiknál is él ez a szellem. <#hehe><#papakacsint><#awink>
Én használom és meg vagyok vele elégedve, szerintem nagyon jó, csak egyszer kell megtanulni a használatát (Nem bonyolult annak ellenére, hogy rengeteg dolgot lehet benne változtatni, beállítani)Én ajánlom.

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

CptSAB
Minden a magyar légtérben szolgálatot teljesítõ Mig/Szuhoj jöhetne. Nagy kár, hogy FS9-re nincsenek ilyen AccuSim ficsõrök. Be kell érni fspassangersel, de annak meg semmi értelme egy katonai kiképzõ repülés alatt. Az utas ugyanis minden repülés alatt a valóságban a törzsgerincen a "Nyolcadik Utas".
Amúgy pont az A2A tehetné meg azt a szívességet pld., hogy egy FS-szerû szimulátort készíthetne a maga spec. világával. De.. nem akarom FSX topic után itt is tovább csavarni ezt a már múltkor is felvetett fonalat, mert..
polluxware
valaki felvetette hogy az A2A shootingstar, meg a fentomm után jöhetne egy opposit érkráft -> Mig-21

titkon drukkolok... azt biztos te is szívesen vennéd +Accusim

polluxware
off
nincs annál õszintébb tisztább ,és szakmailag is értékelhetõbb ember mint aki bevallja hogy valmihez éppen nem ért... de próbálkozik!

<#worship>

on

Hypo
Hat nehez kerdes szerintem mindketto ugyan olyan jo. Vatsimen eleg jo a lefedetseg, de ivaon is szoval.....bar a magyar ivao tarsasag ha lehet meg baratsagosabb es segitokeszebb.

úú Balázs azt nagyon megköszönném! 😊 akkor felveszlek valamikor a ma este vagy holnapi nap folyamán 😊

Szia!

Ebbe az IVAO - VATSIM vitába ne itt bonyolódjunk bele, ha gondolod vegyél fel msnre, adatlapomon kint van, ott le tudom írni ezeket részletesebben😊
Amúgy én is 8 éve tanulok németül, angolul egyébként egy mukkot nem tudok, csak amit az ember a neten, számítógépen lát😊 Fóniát kell tudni, ami meg eleve nem ugyanaz mint az angol, nyelvtanilag tök helytelen mondatok, kifejezések vannak benne, hogy ne legyen félreérthetõ semmilyen esetben sem.

Üdv,
Balázs

igen? 😄 lehet, hogy akkor megpróbálnám. 😊 ivao vagy vatsim a jobb? ill. a programok kezelése amikkel csatlakozol nehezek? mondjuk infósként szégyen ilyet kérdezni 😄DDD ne is válaszoljatok 😄

[HUN]FaTaL
Nem kell hozzá sok angol, csak a fónia. Balázs sem tud angolul 😄

hát õõõ az a gáz ezekkel az online repüléssel, hogy az angolom még nem teszi lehetõvé 😊 németet tanultam 12 évig 😄 lenyelvvizsgáztam, nem használtam, elfelejtettem, jah és utálom mint a szart. az angolt 4 hónapja kezdtem el 😊

"/VATSIM" 😛

[HUN]FaTaL
nope 😄 Nem te rinyálsz, hogy mennyi a béna pilóta ?😄

akarodmondani IVAO/VATSIM, igaz?😄

#33885: +1

"Mert énekelt egy dalt értünk... Nagyon sokan ennél többet tettek.."
Majdnem, de nem.
Gyûjtést rendezett, amiben néhány százezer dolcsi jött össze. Ez kicsivel több, mint egy éneklés.

De így már ez abszolút nem FS topik.
[HUN]FaTaL
Szerintem inkább radar contact.

ezzel a ProFlight Emulator-ral kapcsolatban van valakinek tapasztalata? nem jönne rosszul egy jobb ATC fs-be.

[HUN]FaTaL
A szobrot valami keresztény nemtudomkik akarják lecserélni, nem valószínû, hogy lecserélik.

Nem kéne tereket átnevezni, meg hidakat sem. Nem mindegy mi a neve? Jó az úgy, ahogy van. Az országot kormányozni kéne nem balf*szságokkal foglalkozni...

w77d
Mert énekelt egy dalt értünk... Nagyon sokan ennél többet tettek..

m814
De az 2%-is is csak megjegyezte, sem mint javasolta......

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Szerintem olvass utána miért akarnak teret nevezni el Elvisrõl...

Valamelyik reggeli mûsorban volt kérdés a TV-ben, hogy "Ön mire cserélné a Szabadság szobor nevét?" 98%: maradjon úgy ahogy van! 2%: Szûz Mária 😄😄

polluxware
ami elõttük volt az min rossz.....

kezd ez az egész a kultúrális forradalomhoz hasonlítani