MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sztem egy része nem "pénz" kérdése...
hanem inkább a nagy magyar mentalitás, igényesség kinyilatkoztatása kicsiben ahogy mondottad
Az egész reptér tükrözi az országot kicsiben, egyik része csúcstechnika, "tiszta amerika", a másik fele meg afrika legsötétebb zuga.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Néha egy-egy utat lerepülök ujra az FS-ben és nosztalgiázom egy kicsit.
😄
Remélem Robi még sok-sok ínyencséget gyûjt össze az oldalán. Fantasztikus dolog, hogy felvállalta az emlékek bemutatását. Nem szabad hagyni, hogy elvesszenek.
ON
Hálisten, jópár madarat pingáltál már, hogy a hozzám hasonlóknak legyen mit begyûjteni a Magyar Légierõ gépeibõl!
Akkor Neked küldtem...Bocsi.
Egyébként a Robinak kopasz õrmester korában én voltam a csoportparancsnoka a lokátormûhelyben, nálunk lett igazán repülõs ember, méghozzá nem is akármilyen.
És a lakodalma sem semmi volt anno... le sem merem írni, olyan rég volt.
ON
Nagyon szép munka... ja küldtem egy privit, nézd meg légyszi.
Pápán már nincsenek meg, régen a toronytól balra voltak. (a torony erkélyérõl nézve)
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Bocsi, késõn vettem észre, hogy rossz MSN van megadva az adatlapomon, mostmár javítottam, azzal tudsz felvenni csak 😊
Üdv
Balázs
õk magát a repfizika egyes elemeit, meghajtás szimulációt, és egyéb elemeket helyettesítik
magyarán a modell az fsx-ben ad képi visszajelzést a felhasználónak, de a többi dolog hogy miként mûkszik annak javarészét ez a külsõ modul számolja fsx futása mellett
megaztán eléggé elvakultan inkább a hazai dugattyús és egyéb ámerikáneres cuccokat szeretik listára venni...
(olyanokat amik még repülnek, kipróbálhatóak)
fs9re accsuim? DA Do-27... ez az egyetlen ami hasonló, és igazából a zászlóvívõje a koncepciónak
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Amúgy pont az A2A tehetné meg azt a szívességet pld., hogy egy FS-szerû szimulátort készíthetne a maga spec. világával. De.. nem akarom FSX topic után itt is tovább csavarni ezt a már múltkor is felvetett fonalat, mert..
titkon drukkolok... azt biztos te is szívesen vennéd +Accusim
nincs annál õszintébb tisztább ,és szakmailag is értékelhetõbb ember mint aki bevallja hogy valmihez éppen nem ért... de próbálkozik!
<#worship>#worship>
on
Ebbe az IVAO - VATSIM vitába ne itt bonyolódjunk bele, ha gondolod vegyél fel msnre, adatlapomon kint van, ott le tudom írni ezeket részletesebben😊
Amúgy én is 8 éve tanulok németül, angolul egyébként egy mukkot nem tudok, csak amit az ember a neten, számítógépen lát😊 Fóniát kell tudni, ami meg eleve nem ugyanaz mint az angol, nyelvtanilag tök helytelen mondatok, kifejezések vannak benne, hogy ne legyen félreérthetõ semmilyen esetben sem.
Üdv,
Balázs
#33885: +1
Majdnem, de nem.
Gyûjtést rendezett, amiben néhány százezer dolcsi jött össze. Ez kicsivel több, mint egy éneklés.
De így már ez abszolút nem FS topik.
Nem kéne tereket átnevezni, meg hidakat sem. Nem mindegy mi a neve? Jó az úgy, ahogy van. Az országot kormányozni kéne nem balf*szságokkal foglalkozni...
http://goo.gl/gd6Zi5
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations