45215
  • sztoky
    "sztoky 2011. aug. 22. 11:24 | privát | válasz erre | #36147
    üdv!
    Hogy lehet a free trach-et berakni fs 2004 alá?
    Nem tudom mit hova állítsak hogy működjön! Légyszi segítsetek!!!!
    Köszi"

Esetleg valaki tud segíteni? Köszi előre is!
  • Hont
    Nem olyan nagy szám...:D
    Régebben én alapból csináltam ilyeneket!:D:D:D
  • litlebubu
    Nem lennék az életbiztosítója!
  • CptSAB
  • CptSAB
    Hálisten az én verziómban, nincs owerspeed 600-nál. Nem tudom mit buherált Mehlin március után az air fájlban.
  • zsoltfireman
    Igen! Ez Beta
  • Clidey
    Én is hozott anyagból dolgozom sokszor! :)
    Tudom bátran ajánlani Horváth Balázs barátom honlapját, egy kincsesbánya!
    Ráadásul még szerencséd is van a SEF-el; elég rendesen körbe van fotózva! :)))
  • Willenbrock
    Kipróbáltam ezt a miget,nem rossz de van pár furcsaság vele.600 km/h-nál már overspeed van földközelben,ez úgy is túlzásnak tűnik ha a műszer nem az abszolút sebességet mutatja.A VC textúrán még lenne mit csiszolni,csak 3 kapcsoló klikkelhető és néhány dolog hiányzik,pl a lábpedál.A textúra néhány helyen elnagyolt.Lehet hogy lesz javítás majd hozzá?Egyébként nem rossz.
  • zsoltfireman
    Szia!
    Csak próbálkoztam,nincs jó képem a HA-SEF-ről.A tetejére ne rakjak lajstromjelet?
  • Clidey
    Nocsak nocsak! Végre egy kicsit a sportgépek felé is fordulsz Zsolti! :)))
    Nagyon jó, bár gondolom még nincs kész teljesen...ha jól látom még hiányzik az ajtóról a típusfelirat, és a lajstromjel is picit vékonykának tűnik még, és a kötőjel is hiányzik a HA után. Szerintem az Arial vagy Arial bold betűtípus lenne a legmegfelelőbb.
    Nem tudom, hogyan van mappolva ez a Wilga, így lehet nem szándékosan került lajstromjel a szárny tetejére is...?

Még a nyár vége előtt állítólag megjelenik az Aerosoft változata is, arra is gyűjtheted az erőt! :))))
  • LegendTommy
    élőben repültem vele ha-sef, Balatonfüreden sétarepülés alkalmából;)
  • zsoltfireman

• Willenbrock
    Köszi már le is töltöttem,majd kipróbálom.
  • zsoltfireman
    Mehlin Rainer közzétette!

itt:
  • CptSAB
    Tudtommal nincs még készen. Február-márciusban voltam laza munkakapcsolatban Mehlinnel, de aztán eltünt, mint szürke szamár a hegyen. Ott maradtam a félkész magyar festéssel. Előtte hetente kellett újra festenem a masinát, az alap mintákat. :P
    Zsolti tudna szerintem írni, hogy most akkor hol áll a project, mik a tervek egyáltalán. A VC még nincs kész. Van pár dolog ami még le sincs textúrázva, no meg egy rádió, ami se nem felel meg típusilag, sem helyileg, mert ahol van, az az RP-21/22 radar kezelő pultja. Ezt akkoriban kérdeztem Mehlintől, de mint írtam, ő lényegében 4 hónapra inaktívvá vált.
  • Willenbrock
    Köszi,tehát ez a Rainer gép még nincs kész,nem tölthető.
  • CptSAB
    A Mehlin Rainer féle MF fs9-hez készül. Ivan Jurgaca gépe fsx-hez. A PF viszont úgy fest már nem lesz kiadva, mert Josef Cepek is befejezi fs tevékenykedését. Sajnálom, hogy a Bear Studio az F7-en (kínai 21-es tákolmányok) kívűl nem folytatta a MiG sorozatot, a 19/21 vonalon.
  • Willenbrock
    Látom már a readme azt írja csak fsx-hez jó,kár az f-13 még fs9-hez is jó volt.
  • Willenbrock
    A Mig-21 MF csak FSX-hez jó?
    Mert most telepítettem FS9-re ahogy az F-13-ast is és nem tudja betölteni az FS9.Vagy van valami megoldás rá?
  • Willenbrock
    Szép bemutató,ez fs9 vagy fsx?
  • Willenbrock
    Én inkább fraps-ot használok,egyszerűbb.
  • zsoltfireman
    Rainer Mehlin Mig-21MF
  • Nashgaar
    Hát, marha sokat kell baszakodni a joy beállításaival, érzékenység, holtjáték, meg aztán ez nem merevszárnyú, másképp kell repülni. Hozzájön még az is, hogy szeretett FS-ünkben szerintem valahogy kva fosul vannak megoldva a helikopterek. Ja, helikhez meg én be szoktam kapcsolni az autoruddert is. Azzal talán egy kicsit irányíthatóbb. De én elég ritkán repülök helivel, mert képtelen vagyok nem összetörni. Szóval a beállításokkal biztos lehet valamit javítani rajta, de én ehhez kevés vagyok.
  • koreny20
    ez a mi 2es mocskosul jó kieg :)
  • koreny20
    dokumentumok flight simulator fájl-ok közé, valamelyik gomb , F10et megnyomod és ott rámész az egyik fülre ahol irja hogy melyik gomb mi de amugy meg én pl print screen gombbal és utána paintben ctrl+v és elmentem ahova éppen jól esik
  • zsoltfireman

• vargadani95
    Valaki tudja hogy hogy lehet képeket késziteni a játékban illetve hova menti el???
  • litlebubu
    Köszönöm,nagyon szépek az átfestéseid!
  • koreny20
    azt hogy felszállok kicsit előredöntve és olyat csinál mintha folymatosan jobbra balra rángatnám a függőleges vezérsík kormánylapátját, szlalomozik a levegőben jobbra balra, pedig tartom szépen egyenesben
  • Nashgaar
    Mit jelent az, hogy libeg?
  • koreny20
    nagyon libeg a kamov, ez mi miatt lehet?
  • Nashgaar
    naggyon tutti lett!
  • zsoltfireman
    Állítólag létezik Mezőfalva scenery (kukorica táblával)
    A Kamov.hu-n olvastam,csak nem találom a letöltő linkjét.
    Tud valaki segíteni?
  • Willenbrock
    Van ez a Lockheed Altair,ilyen volt a Justice for Hungary gép is amivel Endresz Györgyék átrepülték az óceánt.Nem túl szép és csak 2d panelt találtam hozzá.
    Nincs kedve valakinek megcsinálni hozzá a Justice for Hungary átfestést? Én nem értek hozzá.
  • CptSAB
    Köke a linket!!!! Évek óta vártam már, hogy hátha valaki elkészíti a Magyar Néphadseregben is használt változatot. :D
  • Willenbrock
    A kettő együtt is fenn lehet?Kell-e valamire ügyelni telepítéskor?
  • zsoltfireman
    Szia,a Honvédségi Kamov-ot már feltöltöttem flightsim-re.
    Festettem Csirkecombokat is,egy fent van szintén a flightsim oldalán.
    A másikat holnap felteszem.
  • zsoltfireman
    Nem-nem,az LHSimulations Pécs-Pogány scenery-je
  • Tompox
    Sziasztok!
    Hogy lehet, hogy vannak olyan gauge-k, amiket újabban nem fogad el az FS9?
    Pl. PT TU-154, stb. Minden eredeti, nem warez az FS9 sem. FSX-nél elfogad mindent.
    Windows7-64, 8GB ram, QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965,
    3400 MHz, AMD Radeon HD 6900-as VGA.
    Köszönöm a válaszokat, ha valaki tudja.
  • Clidey
    Ezt láttátok már? Nagyon profi munka, habár még egy kissé furin repül...de hát végülis mégcsak béta... :)