45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
sztoky #36209 "sztoky 2011. aug. 22. 11:24 | privát | válasz erre | #36147
üdv!
Hogy lehet a free trach-et berakni fs 2004 alá?
Nem tudom mit hova állítsak hogy működjön! Légyszi segítsetek!!!!
Köszi"
Esetleg valaki tud segíteni? Köszi előre is! -
#36208 Nem olyan nagy szám...:D
Régebben én alapból csináltam ilyeneket!:D:D:D -
litlebubu #36207 Nem lennék az életbiztosítója!
-
#36206 -
#36205 Hálisten az én verziómban, nincs owerspeed 600-nál. Nem tudom mit buherált Mehlin március után az air fájlban. -
#36204 Igen! Ez Beta -
#36203 Én is hozott anyagból dolgozom sokszor! :)
Tudom bátran ajánlani Horváth Balázs barátom honlapját, egy kincsesbánya!
Ráadásul még szerencséd is van a SEF-el; elég rendesen körbe van fotózva! :))) -
#36202 Kipróbáltam ezt a miget,nem rossz de van pár furcsaság vele.600 km/h-nál már overspeed van földközelben,ez úgy is túlzásnak tűnik ha a műszer nem az abszolút sebességet mutatja.A VC textúrán még lenne mit csiszolni,csak 3 kapcsoló klikkelhető és néhány dolog hiányzik,pl a lábpedál.A textúra néhány helyen elnagyolt.Lehet hogy lesz javítás majd hozzá?Egyébként nem rossz. -
#36201 Szia!
Csak próbálkoztam,nincs jó képem a HA-SEF-ről.A tetejére ne rakjak lajstromjelet? -
#36200 Nocsak nocsak! Végre egy kicsit a sportgépek felé is fordulsz Zsolti! :)))
Nagyon jó, bár gondolom még nincs kész teljesen...ha jól látom még hiányzik az ajtóról a típusfelirat, és a lajstromjel is picit vékonykának tűnik még, és a kötőjel is hiányzik a HA után. Szerintem az Arial vagy Arial bold betűtípus lenne a legmegfelelőbb.
Nem tudom, hogyan van mappolva ez a Wilga, így lehet nem szándékosan került lajstromjel a szárny tetejére is...?
Még a nyár vége előtt állítólag megjelenik az Aerosoft változata is, arra is gyűjtheted az erőt! :)))) -
LegendTommy #36199 élőben repültem vele ha-sef, Balatonfüreden sétarepülés alkalmából;) -
-
#36197 Köszi már le is töltöttem,majd kipróbálom. -
#36196 Mehlin Rainer közzétette!
itt: -
#36195 Tudtommal nincs még készen. Február-márciusban voltam laza munkakapcsolatban Mehlinnel, de aztán eltünt, mint szürke szamár a hegyen. Ott maradtam a félkész magyar festéssel. Előtte hetente kellett újra festenem a masinát, az alap mintákat. :P
Zsolti tudna szerintem írni, hogy most akkor hol áll a project, mik a tervek egyáltalán. A VC még nincs kész. Van pár dolog ami még le sincs textúrázva, no meg egy rádió, ami se nem felel meg típusilag, sem helyileg, mert ahol van, az az RP-21/22 radar kezelő pultja. Ezt akkoriban kérdeztem Mehlintől, de mint írtam, ő lényegében 4 hónapra inaktívvá vált. -
#36194 Köszi,tehát ez a Rainer gép még nincs kész,nem tölthető. -
#36193 A Mehlin Rainer féle MF fs9-hez készül. Ivan Jurgaca gépe fsx-hez. A PF viszont úgy fest már nem lesz kiadva, mert Josef Cepek is befejezi fs tevékenykedését. Sajnálom, hogy a Bear Studio az F7-en (kínai 21-es tákolmányok) kívűl nem folytatta a MiG sorozatot, a 19/21 vonalon. -
#36192 Látom már a readme azt írja csak fsx-hez jó,kár az f-13 még fs9-hez is jó volt. -
#36191 A Mig-21 MF csak FSX-hez jó?
Mert most telepítettem FS9-re ahogy az F-13-ast is és nem tudja betölteni az FS9.Vagy van valami megoldás rá? -
#36190 Szép bemutató,ez fs9 vagy fsx? -
#36189 Én inkább fraps-ot használok,egyszerűbb. -
#36188 Rainer Mehlin Mig-21MF -
#36187 Hát, marha sokat kell baszakodni a joy beállításaival, érzékenység, holtjáték, meg aztán ez nem merevszárnyú, másképp kell repülni. Hozzájön még az is, hogy szeretett FS-ünkben szerintem valahogy kva fosul vannak megoldva a helikopterek. Ja, helikhez meg én be szoktam kapcsolni az autoruddert is. Azzal talán egy kicsit irányíthatóbb. De én elég ritkán repülök helivel, mert képtelen vagyok nem összetörni. Szóval a beállításokkal biztos lehet valamit javítani rajta, de én ehhez kevés vagyok. -
koreny20 #36186 ez a mi 2es mocskosul jó kieg :) -
koreny20 #36185 dokumentumok flight simulator fájl-ok közé, valamelyik gomb , F10et megnyomod és ott rámész az egyik fülre ahol irja hogy melyik gomb mi de amugy meg én pl print screen gombbal és utána paintben ctrl+v és elmentem ahova éppen jól esik
-
-
vargadani95 #36183 Valaki tudja hogy hogy lehet képeket késziteni a játékban illetve hova menti el??? -
litlebubu #36182 Köszönöm,nagyon szépek az átfestéseid! -
koreny20 #36181 azt hogy felszállok kicsit előredöntve és olyat csinál mintha folymatosan jobbra balra rángatnám a függőleges vezérsík kormánylapátját, szlalomozik a levegőben jobbra balra, pedig tartom szépen egyenesben -
#36180 Mit jelent az, hogy libeg? -
koreny20 #36179 nagyon libeg a kamov, ez mi miatt lehet? -
#36178 naggyon tutti lett! -
#36177 Állítólag létezik Mezőfalva scenery (kukorica táblával)
A Kamov.hu-n olvastam,csak nem találom a letöltő linkjét.
Tud valaki segíteni? -
#36176 Van ez a Lockheed Altair,ilyen volt a Justice for Hungary gép is amivel Endresz Györgyék átrepülték az óceánt.Nem túl szép és csak 2d panelt találtam hozzá.
Nincs kedve valakinek megcsinálni hozzá a Justice for Hungary átfestést? Én nem értek hozzá.
-
#36175 Köke a linket!!!! Évek óta vártam már, hogy hátha valaki elkészíti a Magyar Néphadseregben is használt változatot. :D -
#36174 A kettő együtt is fenn lehet?Kell-e valamire ügyelni telepítéskor? -
#36173 Szia,a Honvédségi Kamov-ot már feltöltöttem flightsim-re.
Festettem Csirkecombokat is,egy fent van szintén a flightsim oldalán.
A másikat holnap felteszem. -
#36172 Nem-nem,az LHSimulations Pécs-Pogány scenery-je -
Tompox #36171 Sziasztok!
Hogy lehet, hogy vannak olyan gauge-k, amiket újabban nem fogad el az FS9?
Pl. PT TU-154, stb. Minden eredeti, nem warez az FS9 sem. FSX-nél elfogad mindent.
Windows7-64, 8GB ram, QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965,
3400 MHz, AMD Radeon HD 6900-as VGA.
Köszönöm a válaszokat, ha valaki tudja.
-
#36170 Ezt láttátok már? Nagyon profi munka, habár még egy kissé furin repül...de hát végülis mégcsak béta... :)