MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
flighsim.com és keres rá Tomi-ra😉
btw van vagy lesz újra st design weboldal?

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Ingyen és bérmentve dolgozgatok.. FS-ben. Köszi a felajánlást, de nem fogadhatom el. 😊 Jövõ hónapra tervben van az a plusz 1GB ram. Nálam a Donate= az az elismerés és a szakmai kritika. Jó érzés, ha használható dolog kerül ki, amit mások is letöltenek, feltesznek. Megtisztelõ, ha a profik ötletekkel segítenek, vagy pl. be tudok szálni privát fejlesztésbe mint pl. a Magyarország Alap Scenery, MiG-21, béta tesztelõként.
Igaz nem vagyok könnyû eset.. engem a kisgépes repülés illetve a Magyar Légierõ érdekel. Nekem többet érnek a "poros hétvégi" sportrepülõterek és a rég kihalt katonai betonok, mint a regionális, nemzetközi forgalom. Így érthetõ, hogy a mezõgazdasági munkát végzõ Kamov, Hiller, vagy a szunyogírtó Cmelak és Ancsa vagy a Kaposújlak-Pécs-Õcsény között akrobatikázó Cessnák, Piperek, Cirrus SR és Bulldogok jelentik az élményt, nagyon nem hatódom meg egy utasszállítótól, abból rengeteg húz el a fejem felett, amíg Budapesten laktam, elég közelrõl láttam õket, de valahogy nem ugyanaz az érzés volt, nem öntött el az adrenalin tõlük😊.
Ehónapban akartam venni, de meghalt a Radeon hûtése, szép kört futottam miatta. Nagy nehezen lett rábarkácsolva hûtés. Mért is ne menjen rá a szabvány..
RAM után jön majd a VGA csere is az idén. Ez a 64 bites csoda 207 végén lett véve, de nem bírkózik meg a scenerykkel. Taszár és Kaposújlak is túl közel vannak egymáshoz. A videón nem látszik, de nagyon sok új objektum került Taszárra az elmúlt két hétben, és még nincsenek textúrázva, na akkor szakad majd bele a VGA. 😊 Újlak is a szép tavaszi idõjárásra vár.. Nyavaja essen bele.. mindig van meló FS-ben.
Mindenesetre Köszönöm!!! Jól esett.
Udv Fly
Mehlin Rainer írta: Ön túl gyors 😊, mert õ az elmúlt két hétben nem haladt elõre sokat. Viszont az észrevételem alapján javított újra a mûszerfal modellezésén és textúráin, így a sarok probléma is megoldódott. Ahogy pofásodik ki a cucc, úgy látszódik, hogy ez egy nagyon profi gép lesz, nagyszerû rep dinamikával.
Köke a like-ot!
A lokátor éppen célzóüzemben van, a cél beért a lövési zónába.Ha a fejhallgatóban hallani hogy a rakétafej is befogta a célt, lehet nyomni a gombot a boton...

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Megjött az anyag, nem lesz kis munka úgyhogy egy kis idõt kérek.
Délután elment a netem azért nem tudtam elõbb írni, bocsika.
Csorog a nyálunk a gyönyörtõl!
Hogy miket tud itt az ember fia!
-.. ..-- DÜ mai napig nem tudom mi volt.
Lehet sokan hasonlóan teleírták káros 16 éven allúli gyermekeknek nem ajánlott pirikarikás jelzõkkel.. oszt kitörölték az ádminok. 😊
Jöhetnek a rajzok.
A razgon.. jó kis feladat volt. Anno amikor régen még nem volt úton, útfélen ennyi légi folyósó, ha nagyon tiszta volt az ég, és már a nap is nyugat felé tipratott, lehetett látni néha egy-egy gyorsulást, amint északnyugatról tartott délkeletre. Hallani lehetett a távoli bumm-ot. Dénes bátyám, anyai ágon rokonom, mindig azt mondta rakéta az.. Tévedett. 😄 Utólag tudtam meg, egyike volt azon munkaszolgálatosoknak, akik a taszári repteret építették a háború után.
Lesz most 3 napom, átküldöm azokat a panel rajzokat, és ha van idõd, remélem behegeszted az infókat 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Húú, de disztingváltan fejezted ki magad Májsztró! 😊)) Én erre sokkal konkrétabb jelzõt tudnék... 😄
Amúgy le lehet húzni az adott terméket a rivjúban, oda bárki irhat aki be van regelve. Anno én is írtam a Jak-52-höz hogy zéró a supportja... 😊))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az ARK-n valóban 0-9 csatorna volt.Az elsõ négy általában az anyareptér közeli-távoli adóira, a többi a feladatnak megfelelõen, a 9-es a Kossuth rádióra (540 KHz) (régen Lakihegy, utána Solt).Ezen szoktuk a mûsort hallgatni.
Az UTI-kban a 2-es kabinban repülés közben is lehetett hangolni (bár jobb volt, ha a hajózók nem nyúltak hozzá... :-) ), a harcikban csak egy csatornaváltó volt, a hangolóegység elöl a rádiótér baloldalán volt felül.
A többi jó amit írtál, bár az RSZBN nem csak közelre volt jó, a repveznél a toronyban Debrecenen túl is láttuk a gépeinket az indikátoron.A hajtómû csere utáni berepülés egyik feladata a "razgon" (padlógáz)volt, Kmét-Pápa között végig követhetõ volt.
A 23-asok RSZBN-6SZ már elõre lehangolható "pontokat" is tudott, egy utvonalat automatikusan lerepült.Valószínûleg a Mizsei-Katovics párost is ez hozta vissza Taszár tájáról az ütközés után.
Paob J-41?? ASZTALEBORULTKURVAEGET NEKI!!! Ezt a szemét fost ki szarta a világra?? Van pofája ezért az okádékért 25EUR-t kérni??? Hát miért nem szakadt annyába a feje az ilyennek??
Meg a két agyatlan reviewers is, aki teliszórta csillagokkal ezt a trágyát, hogy húdejó, húdeszép!! Agyhalott faszkalapok!!!
Mégegyszer bocs, dühöngés OFF
Gyõzõ, köszi az infót, az automatikus átváltásról, mûszerérõl semmi infóm nem volt.
Annyit teszek hozzá majd kiigazítasz ahol félre írok, hogy a katonai gépekben (orosz) nem ám betekerem ide oda rádiók voltak. A rádió ARK ha jól emlékszem, 8 csatornára volt ráhangolva (földön repülés elõtt), ezeket lehetett beállítani. Ha nem volt ráhangolva egy frekire, akkor nem volt.. 😛
Az OSzP rendszer utóda a PRMG rendszer lett. Ehhez kapcsolódott az RSzBN közelnavigációs rendszer adó része 873,6-935,2 MHz-es csatorna távolságmérõ esetében ill. 939,6-1.000,5 MHz-en. A vevõ 770,0-812,8 MHz-en. A PRMG-5 rendszerben a KRM ill GRM adta az irány és siklószöget. Ezek frekvenciái nincsenek FS-ben modellezve. A KRM 905.1 / 932.4 MHz a GRM 939.6 MHz-en amihez tartozott egy rádió távolságmérõ ami 772 MHz-en kérdezett és 966,9 MHz-en válaszolt.
A KRM horizontálisan + / - 15 ° , hatótávolsága max. 45 km a GRM vertikálisan + / - 8 ° és 18 km hatótávval bírt. Az RD-4 50 km-ig mért. Szerencsére a csehek közlékenyebbek, mint bárhol, így ezeket az adatokat is a valka.cz oldalnak köszönhetem. Pár hete találtam rá fotókkal, adatokkal olyan berendezésekrõl, amiket nálunk is használtak, csak éppen idehaza semmilyen szakirodalom nem foglalkozik velük.
A Tupoljeveink az SzP-50 rendszert használták. Ez a nyugati ILS rendszer orosz megfelelõje volt, de azért itt is volt egy kis csavar.. 😄 A légierõ An-24/26 gépei is alkalmasak voltak az SzP-50 illetve a PRMG-2 rendszer használatára.
de a s*art akkor se vegyük már meg ha nem muszály... és ha jobban utána néz a zember akkor picit drágábban pmdg vagy rex szintû dolgokat vehet
annyira jókat mosolygok néha azon, amikor a simmarketen felraknak ilyen jellegû hangzatos kiegészítõket amiket amolyan "kalandozás" jelleggel tesznek fel..
ergó:
-tudjuk hogy gagyi
-tudjuk hogy ehhez mérten drága
-tudjuk hogy kábé "valaminek" tekinthetõ
-tudjuk hogy lesz legalább pár zember aki bekajálja és megveszi
pl.
Paob J-41
grass texture pack
csiripuruttya fokker50 és társai