45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#36369 Előre is köszi! -
LegendTommy #36368 -
#36367 Köszi! Várom én is. -
#36366 Pár napon belül elérhető lesz a Flight1 Library-ban. -
#36365 Nem, ezt a repaintot nem én csináltam. És habár a svanc textúrája határozottan szépen néz ki, a gép többi részén bizony sok pontatlanság-hiba látható ami engem zavar.
Az én pakkom innen tölthető le.
Ha akarod hasonlítsd össze őket, és döntsd el te magad neked melyik a szebb-jobb. -
#36364 Tudnál adni egy linket, hogy honnan? Köszi. Vagy ez a jó? -
#36363 Mert anno elbasztam, és a 600-as i737_fuselageF_L.bmp textúráját használtam a 700-as verziókhoz is, így a törzshosszból adódó különbség miatt elcsúszott az effekt.
Nyílván nem a legutóbbi verziót használod ha ez nálad még így látszik; töltsd le a legutóbbit (v1.2) abban már nincs ez a hiba. -
#36362 És itt miért van vajon kétszer a landing light "kezdete"???
A kép bal oldalán a taxi way fények is félgömbök (green), WHY?! (REX lights defaulton) -
#36361 A kiegészítőkön múlik!
Nagyon sok pluszt kell beépítened, hogy ezt a hatást el tudd érni!
-
AdamXCX #36360 Sziasztok. Tudnátok segíteni? Hogyan tudok ilyen grafikát csinálni a játékban. Mert minden ultra high-on van, de akkor sem ilyen szép, és ez egy külön map, vagy benne van a játékban?
Köszi. -
LegendTommy #36359 gimmi pls -
koreny20 #36358 légyszi küldd át nekem is ;) -
koreny20 #36357 így már jobban látni :D -
#36356 -
#36355 Akkor hadd írjam körül neked mégjobban mi a különbség...
A régi beam alakja:
És az újé:
-
#36354 "...Engem amúgy is zavar ha fényárban úszik az iroda eprócs közben. :)"
-
koreny20 #36353 Mondjuk tényleg nem a kérdésre válaszoltam :D én amúgy nem látok jelentős különbséget a két kép között, így olyan mintha 1 árnyalatnyi különbséget kérdeznél két szín között, meg aztán egyik szürke felületről verődik vissza a másik fehérről, jó mind a kettő -
#36352 Én is inkább tapogatok...! :)
Már kitolásnál villany leo, aztán csak hídhoz gurulás után fel.
Meg aztán a villanyszámla is kevesebb... -
#36351 Azt hiszem te nem azt nézed amit kellene... :D -
#36350 Szerintem nem volt felkapcsolva a panel light, azért nem világlik a cockpit. :)
Engem amúgy is zavar ha fényárban úszik az iroda eprócs közben. :) -
koreny20 #36349 Nekem a 3d light redux effecteket közül vált be az egyik az fx_shockwave_landing_light_narrow nevü, sztem királyabb mint az ifly-os fények ;) -
#36348 maleves jobbnak tunik -
#36347 Mester.. valaki lekapcsolta a kokpítben a villanyt, azon nem tudsz esetleg javítani?! :P -
#36346 Nekem kellene. ;) -
#36345 Segítek :D
-
#36344 Mivan mivan mivan? :D
-
#36343 Hátafaszom... :D -
#36342 Sorry...elkúrtam a második linket...naszóval:
kép
-
#36341 Csináltam egy pici módosítást az iFly leszállófényszóróin. Alább két kép a könnyebb összehasonlítás végett, az Aeroflot az eredeti míg a Maléves az általam kreált. Szerintetek élethűbb lett, van értelme közkinccsé tenni?
Original:
Módosított:
kép -
#36340 Tegnap este a neten bóklásztam és lám mire találtam.. az elmúlt hetekben FS-re semmi időm sem jutott, de ezt meg kellett néznem, mégha erősen béta is a cucc.
-
#36339 Szvsz jó kis összefoglaló. -
#36338 :D Ha megnézed, a hajtómű ontja a "füstöt" végig amíg közeledik, de amint elhúzott hipp-hopp elillant a korom. A kamerás keze meg sem rezzent.. -
#36337 Nekem valódinak tűnik. Nem tudom milyen sebességgel jön ki a gáz de az nem a föld felé irányul, plusz levonható belőle a repülő sebessége. Max hangsebesség körül a szárny keltette légáramlat csaphatta volna földhöz. De én nem értek hozzá, kettes voltam fizikából :)
Itt például meg se rezzen a víz felszíne ha jól látom.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=K7rAUu8djZ4&NR=1]Itt meg szerintem már elég gyors ahhoz, hogy "felborzolja" a vizet.[/URL] -
#36336 nem hinném, hogy ez a videó valódi.. a gázsugár úgy a földhöz csapta volna csávókámat, mint újságpapír a legyet. -
#36335 Dehogy, csak vak és süket. Vagy kurva bátor. :) -
gabesz639 #36334 Sziasztok! Kcsitt off de ez az ember tuti hülye! videó -
#36333 Köszi srácok, szvsz is jó lesz ez. Nem játszani veszem, de az FS kötelező.
Az asztali gépem a gyerek mellett felesleges. :D -
#36332 Jó vas ez, megér ennyit -
#36331 2004 re jó.én is gamer laptoppon nyomtam -
#36330 Csak egy picit OFF:
Úgy néz ki, hogy asztali gép megy, notebook jön: Ez.
Milyen lesz a viszonya FS-sel? :)