MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt sem tudtam! Maga az objektum és a textura rajta saját készítés! Gmax-al készítettem el! Akkor valahogy valahol megpróbálok utána olvasni hogy ezt a polygont hol és hogyan is tudom gmaxban szerkeszteni! Köszönöm a segítséget!

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Papirzacsi
Saját készítésú objektummal tudod csak megcsinálni. Tudtommal mdl tweakerrel utólag már nem lehet hozzáadni azt a + poligont, ami ennek a tulajdonságnak az eléréshez szükséges.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Köszönöm a gyors választ ezt nem tudtam! Másik kérdés hogy akkor mondjuk pl mdl tweakerel meg tudom e neki ezt a tulajdonságot? Ez egy saját készítésû objektum lenne!

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Papirzacsi
Túl gyorsan nyomtam a küldést, sorry. Szóval a lerakott objektumnak kell olyan tulajdonsággal rendelkeznie, ami azt jelenti, hogy, ha az objektum készítõje nem így állította be, akkor az életbe nem fogsz rászállni.

Papirzacsi
Az objektumnak kell rendelkeznie olyna tulajdonsággal, hogy arra rá lehessen szállni.

Sziasztok! Érdeklõdnék hogy esetleg valaki használ e flight 1 instant scenery nevû programot? Segítséget szeretnék kérni benne! Gondom a következõ hogyan tudom azt beállítani vagyis hol tudom hogy például ha lerakok egy objektumot rá tudjak szállni mondjuk helikopterrel? Remélem értitek mi a kérdésem? 😄

<#taps><#eljen>
CptSAB
jó kis videjóó
CptSAB
Érdekes lenne, ha a hányan használják is megjeleníthetõ lenne, sõt saját fóruma is elindítható lenne az adott kiegészítõnek.
Azaz az eredetileg említett gyökérszerkezetben a kiegészítõre kattintva máris a fórumában találhatná magát az érdeklõdõ.

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

avsim-en én sem találom, de flightsim-en fent van sok, fs2004 sound alatt keress rá ai-re
exTrem

w77d
igen, mert a kommentek között egy dícsérõ sem volt a sok száz szidás mellett XD

Bocsánat, lemaradtam, az Avsim kidobta az új felületet, és visszaállította a régit? Hála istennek.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Az AI hangcsomag engem is érdekelne, de az AVSIM olyan szar lett, hogy semmit nem találok rajta.

köszönöm

CptSAB
AI aircraft sounds keressd így, (igaz én flightsim.com-ot használom) lesz néhány, pl. Aaron Swindle Skysong Sounds stb..
tudod a nevét esetleg hol keressem azt az ai hang csomagot? beirtam avsim keresõbe hogy ai sound de nem találok ilyen leírást hogy javítja az aik hangját

polluxware
én méénem vagyok profi?

alert
Ha valaki megcsinalja, akar mas formaban, aldasom ra 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hont
Hát...😞
Én nem találtam egy csomagot se...😞

Ami FAQ-t illeti, én itt fõleg arra gondoltam, hogy azokat a dolgokat, amiket a többség használ, azokat kigyûjteni.
Pl a világítás kiegészítõknél is van pl a Nicks Lightfix, de szerintem a Redux sokkal meggyõzõbb.
Persze a hang csomagokba is van több olyan ami tökéletes!
Mondjuk ezt akár mindenki megcsinálhatja saját magának (már mint a "kategorizálást")de ha többen benne lennénk, akkor sokkal nagyobb lehetõségek nyílnának meg mindenki elõtt!
Persze ha mind annyian olyan profik lennénk, mint Hypo és Fatal, akkor nem lenne rá szükség, de vagyunk itt páran hykomat-tok...😄
ai forgalom hangjára van sok alternatív hang csomag avsim-en,
Faq-val kapcsolatban tetszene az ötlet nekem is, de az,hogy melyik repcsi milyen hangcsomaggal jó ez totál szubjektív, kinek mi jön be.
Hont
Na itt a nagy csend tiszteletére egy kérdésem lenne!
Van megoldás az IA forgalom "zajának" tuningolására?
Nekem nagyon hiányzik az, hogy semmi hangjuk szinte.
Most vissza tértem az Ultimate Traffic-hoz.
Azt gondolom, ez a legtutibb.Tetszett a WOAI-is, de ott többször elõfordult, hogy lapos gumival galoppoztak a gépek...

Más!
Kedves Alert ill Törzs Tagok!
Nem tudom, hogy van-e rá mód ill lehetõség ,valamint kedv és idõ...
Esetleg megoldható lenne a FAQ bõvítése oly módon, mint egy gyökér könyvtár.Elindulni az FS2004 mappából és szépen almappákba besorolni azokat a legfontosabb kiegészítõket ill hozzájuk kapcsolódó dolgokat. pl FS2004/Aircraft/iFLY737/TSS Sound B737NG
Nekem az a gondom, hogy simán elfelejtem, hogy mi az ami bevált és jól mûködött.
Gondolom, baromi nagy meló lenne, de szerintem ki lehetne osztani feladatokat...(Ha nincs rá igény, akkor nem szóltam...)😉

:-) Na, inkább fs-ezzünk, mielõtt értem jön egy nagy fekete autó! :-)

polluxware
jaj

mégis jóra gondoltam..

A fõnöködet kivéve? :-) A fõnökök manapság halkan gondolkodnak, addig fõnökök.

"Sose értem, bármilyen témából el lehet jutni Izraelhez...hihetetlen😊))"

Talán nem véletlen.

Nem vízionálok én semmilyen csillagot, csak néha gondolkodom is, két bégetés között a nyájban.

Ja és az illetékesek persze (hivatalosan) nem tudtak semmit az esetrõl. :-)

Nincs! Én konkrétan azokra a katonai légi jármûvekre gondoltam, melyek nem is oly régen beléptek a légterünkbe és Ferihegy felett "gyakorlatoztak".

polluxware
elképzelhetõ😉 remélem nincs harag azért..

CptSAB
Fõnökömet kivéve csak olyan munkatársaim vannak, akik mindenhol sárga és vörös csillagot rémlátnak.. egyszer mondtam nekik, csinálok nekik Voodoo csillagokat, és azzal kergetem õket.. 😄😄😄
Hypo
hát ez se egy Benny Hill-es hozzá szólás😊
Sose értem, bármilyen témából el lehet jutni Izraelhez...hihetetlen😊))

A Lazar csapkodjon az S8 asaval fenekbe😊

Az I7-emnek ehhez nem nagyon értem mi köze lehet, a rokonaimnak fõképp.

Valóban annyi a csavar, hogy magad sem érted.

Bocsánat, ha megsértettelek a hovatartozásodat illetõen. Úgy gondolom nagyon nem értetted mire gondoltam!

polluxware
túl sok benne a bonyolult csavar.. nyugi<#miaz>

csípõs 😄

polluxware
hááát, végülis a rokonok csak behozták az i7-et neked is..<#circling>

Itt már csak izraeli gépek repkedhetnek!

[HUN]FaTaL
Lehet, hogy olcsóbb a ukrán légtér felett repkedni, mint a magyar felett. Ha jól tudom fizetni kell érte, de csak tippelek, majd valami hozzáértõbb helyreigazít. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
szagunk van baszod XXXD

jaszy76
Azért a reptérért nagyon kár. 😞

jaszy76
Többek között az A380 gépeken vettem észre, hogy mostanában kerülik az országot. Nem mindig, de sokszor.
Tegnap pl. teljes egészében kikerülte Magyarországot pár járat:
Zurich - Singapore menetben Lengyelország(!)- Ukrajna ívvel került ki minket.
Tegnap este 9-körül egyetlen egy gép sem volt Nyugat-Magyarország légterében.
Nem tudom. Fater is megjegyezte, hogy szerinte kerülnek minket.
Vagy csak rosszkor nézzük. 😊

Gegi86
Én nem vettem észre hogy kisebb lenne a forgalom itt nyugaton, sõt szerintem nagyobb lett és sok A380 repked erre felé.

OFF
Ja és milyen jó lett volna ha megépült volna a szomszédba az nagy Cargo reptér, de a kormányt nem érdekelte egy 100 milliárdos projekt, majd elmennek Lengyelországba a beruházok.
jaszy76
Ha Te mondod! 😉

polluxware
jó ez így... nyugi

jaszy76
Ennek ilyen következményei is vannak? Naiv vagyok? 😊

polluxware
Brüsszel egyrészt nekünk nem diktál, másrészrõl NEMÉRDEKELANYUGAT!!! (by Hofi)

jaszy76
Urak!

Pár hete folyamatosan nézegetem a Flightradar24 oldalt.
Ami feltûnt: látszólag elkerülik a gépek Nyugat-Magyarország légterét.
A korábbi forgalomhoz képest elenyészõ az erre haladó gépek száma.
Beképzelem, vagy vmi oka lehet? Nagyon érdekelne. Köszi!

Clidey
Lehet végre a fejükhöz kaptak és rájöttek miért lajstromoznak egyre kevesebb magyar vitorlát, s miért szaporodnak gombamód a német lajstromok... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...