45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44375 Úgy az, nem tudom mit modelleztek hozzá ami elbarmolta a satut. -
#44374 A régi nem VC verziónál nem volt gond. Ott működött rendesen a fék, arra még emlékszem. :) -
#44373 Hát én ennyire nem értek hozzá, - max festegetek azt se profi módon - egyszer egyébként sikerült kicsikarni, egy egész repülés alatt jó volt, de nem a 2.0-os verzióval. Talán másoknál is lesz ilyen gond és csinálnak valami javítást hozzá....meg manuál sem ártana hozzá.(mármint anyanyelvi korlátokba nem ütköző orosz reklamálókra gondolok) Egyébként mióta a Win7 64-et használom több cucc sem egészen úgy műkszik mint XP alatt. Persze nem csak a directX hanem a gépeknél is észrevehető. A táj mondjuk szebb lett a dx10-el, mint a 9c-vel. -
#44372 Igen, sajna valóban ez a helyzet vele, egyszerűen nincs fék. Nyomás okés, ha aktiválom a féket, műszerfalon kigyullad a két sárga kontroll lámpa, de nem áll meg, csak repeszt tovább, az egyetlen amivel fékezni lehet, hogy a sugárféket taposom ezerrel. Pedig a taszári beton elég hosszú :)
Azon gondolkodom, lehet.. ki kellene cserélni az air fájlt a régire. Hátha.. igaz ilyenkor nagyon sok minden mehet akár a levesbe is.. de egy próbát szerintem megér. -
#44371 Hacsak el nem bazirgálok valamit akkor a 9-esben sem tudom rávenni a fékezésre, már leszedtem, újraraktam.(2.0 ver.)
Bekapcsolom a szivattyut, felzúg, kapcsolót levágja (talán AZSZ, (az egy biztosítékkal egybeépített kapcsoló, lsd.: kismegszakító)) feltöltöm a tartalék? rendszert is, műszar mutatja a nyomást, minden menkü felkapcsolva, aztán egy darabig keringek az apronon amig elrendezem a többi dolgot és lehet a betonról felkapaszkodni, leszállás után meg át tökön-babon mire megáll. Egyébként a Migeken légfék volt ( a bal szárnytőben a futógondolában lehetett pár száz kg/cm2 -re feltölteni a fék és a lokátor miatt) nem hidraulikus, a kisvasról nem tudom mivel szokott megállni. Pedig igen pöpec kis masina volna. -
#44370 Az FS9 verzióban sem fog? -
#44369 Gyerekek, tudja valaki hogy hogy lehet féket "csinálni" az SCS kisvason, mert én nem jöttem rá ? -
BB5207 #44368 Győző,
Azt hiszem ,ha a korról beszélünk,én nyertem, ami sajnos nem előny!
Teljes mértékben megértelek ! Neked az életed volt a repülés ! Nekem teljesen más lapot osztott az élet, de ennek ellenére a repülés lett a kedvenc időtöltésem, lehet hogy rögeszmém ?!( A családomon , az öcsém és a nagybátyám fertőztek meg !)
A hivatásom révén lehetőségem volt számtalan esetben
utasként repkedni a világban.Akkor még lehetőség volt arra, hogy a pilóták világa, a polgári repülés, kicsit feltárulkozzon előttünk.
Számtalan esetben hosszú órákat töltöttem el vendégként a pilótafülkében.
Mindig nagy tisztelettel, és megbecsüléssel gondolok azokra az emberekre, akik hivatás szerűen végezték, vagy végzik ezt ma is ! Bocs de nincs jogod ledeklarálni magadat ! Te a hivatásodnak éltél, és élsz ma is !!!!!
Ne haragudj ezekért a szavakért, ezeket le kellett írjam !
További kellemes estét, jó repülést kívánok! -
#44367 Már mi a fenével sértettél volna meg? A kor nem érdem hanem állapot, irigykedni meg nem érdemes (bár sokat és sokfelé repültünk szolgálati ügyben és hát akkor még lehetett hiénázni is ha ráért az ember). A repülés nekem már csak emlék, az fs-el próbálom pótolni több-kevesebb sikerrel.
Talán pont annál az Ancsa asztalnál ittuk a sört LPKO felé menet Jablonka környékén X tábornok úrral, aki velünk jött. (Ő vette,fizette és hozta fel a fedélzetre!)
Az AWACS nekem is új és érdekes hiszen én még ellenség voltam anno, aztán átálltam és úr lettem. Most meg már közutálatnak örvendő járadékos vagyok.
Na de ne Offoljuk szét a topikot. -
BB5207 #44366 Ne vedd sértésnek ! IRIGYELLEK is érte !!
-
#44365 Most képzeld el, ezzel a "párnás" Ancsával még én is repültem erre-arra....
Örülök, hogy tetszett. -
BB5207 #44364 Győző, Köszönöm nagyon tetszett !
Ilyet azért nem minden nap látni !
-
#44363 Most látom én hülye kanveréb, hogy ezt már egyszer feltettem...bocsi. -
#44362 Ez meg a volt munkahelyem, a lokátorműhely és a nagycsarnok egy ebédszünet alatt, ezért van a nagy pangás, egyébként elég mozgalmas volt az élet.
Bocsi a sok filmért, de egy kicsit csendes lett a topik... -
#44361 Egy kis érdekesség az esős napokra :
-
#44360 Elnézést, hogy itt a nyár közepén ilyenekkel zaklatom a csapatot
...de nagyon keresek egy jó PSS+POSKY 777 VC Mergét, nem tudtok egyet a véletlen folytán ? -
#44359 Hát...Vannak felhők, meg házak! Különböző repcsik! Sőt én múltkor találtam egy léghajót is, csak nem bírtam vele felszállni valamiért. -
Nyiri #44358 Húúú. Ez egymondatos választ kíván :P -
koj #44357 Milyen modokat kell telepíteni a játékhoz hogy szebb legyen? -
#44356 -
#44355 És motor - hajtőmű indítás előtt gondoljatok arra is, hogy kik és mit dolgoztak azon, hogy Ti biztonságosan le is szálljatok :
-
#44354 FS9 rulez :)
-
#44353 :)))) pont tegnap indítottam el hónapok óta előszór és simán repültem egy kis ifr.t:) zökkenő nélkül:))
-
#44352 Ha repülni akarok, akkor nálam is FS9...!
A többinél nem szól másról az egész, mint a baszogatás, szaggatás és hibakódok neten történő megfejtése... -
#44351 Én maradok a 9-nél.
Pusztulat volt nálam sz FSX.
Annyi mindent kellett vissza venni a graf. beállításokból, meg optimalizálni, hogy hagytam a fenébe. Tweakeljen, aki ráér. :D -
#44350 ááá csórók vagyunk:) -
fs9pilot #44349 Hölgyeim! Volt kint valaki innen most a Szolnoki sportreptéren? Júni 6-7-8-9 -ből valamelyik napon? "Legendák a Levegőben" címmel futott a program. -
#44348 Dehogy is en meg regi gepen nyomom alomfax maximum;) -
#44347 Mindenkinek köszönöm a lelkes fogadtatást, aránylag jól vagyok. Ahogy elnézem erősen lemaradtam, itt már mindenki álomvason és FSX-en repked olyan addonokkal amikről nem is hallottam.......... most már én is folytatom a 9-es felrakását, (meg a repkedést)bár úgysem lesz kész soha.
-
#44346 WELCOME ON BOARD!!!! -
#44345 Welcome on board again! -
#44344 Nyavalya essen bele, jó lett volna, ha később van.. sajna vizsgaidőszak.
Remélem Győző feltöltődtél, ha már egyszer Füredre rendelt a repülési váltás.
Gép bevált, majd fácsebúkon küldök hétvégén pár nyalánkságos fotót. -
#44343 Szia Győző!
Üdv újra itthon!!!! -
#44342 Ja és akit esetleg érdekel és még nem hallott róla : http://airshowinfo.hu/hirek/hirek/item/133-nyilt-nap-a-papai-bazisrepuloteren-programok.html, Nyílt nap Pápán 2014.06.28-án. -
#44341 Na végre én is itthon, teljes üzemben, (be kellett hozni 1 hónap minden elmaradt vackát, de most már talán egyenesben leszek - lejárt jogsi, elmaradt gyógyszer feliratás, Füreden elveszett telefon pótlása / kártya még nincs hozzá csókolom a T-mobilt/...stb.)
Bevált az új gép Tomi? -
#44340 Azt mondod, küzdjek? :-D
Kipróbálom amit javasoltál. Köszi! -
#44339 UT Eur ha fent a Vector, nem kell. Csak erőforrást kajál. Érdemes egy picit az FS eredeti cfg-ét is megmotozni, mert ki lehet hozni + FPS-t még (nálam +15-20 fps). Azért láthatóan ráeresztetted a rettenetet. Nálam nincs fent REX (helyette felteszem a Pablo Diaz féle free felhő csomagot), sem ENB. Annyi, hogy a rwy/twy textúrákat picit csereberéltem. NGX meg szerintem csak hab volt a tortán. Ne add fel olyan könnyen. Autogent sem érdemes nagyol felhúzni, mert azzal oda lehet csapni bőszen szerencsétlen procinak. FS9 300 épület és 600 fa objektjével szemben itt majd 9-10 ezer agn objektum helyezhető el egy 1,2 x 1,2 m2-es LOD13 cellán. Autogen le normálra, scenery detail normál+1 fok oszt gatya. Nem kell több.
NGX helyett meg esetleg iFly 737? -
#44338 ja az csak hát azzal a konfiggal minden más játék full grafon :)))) de hát ezt megszoktuk egy trabantot tuningolunk évek óta de motort nem lehet cserélni:)) illetve P3d hez kaptunk egy nagyobb turbót ennyi:)) de se fék se futómű:) -
#44337 Igazság szerint csak próbáltam a gépem határait. Eldöntöttem, hogy maradok az FS9-nél, mert, habár nem annyira szép, de az általam használt kiegekkel szépen elfut. Annyi időt és lóvét beleöltem már, hogy ezt még egyszer nem fogom eljátszani csak azért, hogy szebb legyen.
Se időm, se pénzem. :)
Viszont azt el kell ismernem, hogy egy megfelelő konfiggal baromi élvezetes az FSX.
-
#44336 Miért akarod menteni az FMC vel a plant??? ha free routeplan-t használsz az lementi, vroute lementi, minden nav progi lementi minek az fmc vel menteni?