MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megérkeztem Góraszkára:
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Valaki tudna dobni egy linket ahonnan letölthetném a Laci bácsi féle eredeti MAS-t? Meg volt, de nem találom a mentéseim között. Lassan megérett a fs egy újratelepítésre, de ez nagyon kéne kis hazánkra.
Szép ez is, csak nekem sokáig töltöget, mert nem olyan erõs a gépem. Én ezért örültem a konvertált texteknek az 5.4-ben.
LHDC-LHBP iFL737
Egész úton minden ok!
Aztán MNR után 31R finálon egyszer csak 7.5-8 ra esett le az FPS!
Diafilmes leszállás és begurulás...
Újra betöltés LHBP-re szintén 7.5-8! Felszállás után egész Budaörsig alacsony, aztán Budaörs után egyszer csak felugrik a limit szintre (24).
Aztán 180' forduló és ahogy közeledek a Duna vonala felé, egyszer csak megint leesik.! Van valakinek tippje?
. Persze ezt most nem úgy értem, hogy baj az, csak a félreértések elkerülése végett. Nálam inkább a hangulat az, ami kell, hogy élvezzek egy gépet, természetesen egy viszonylagosan jó kidolgozottság mellett. Ez nekem a Wilco-ban megvan. Persze egy iFly után nyilván szembeötlõ a különbség, jobb lenne, ha olyan szintû lenne, de nekem bejön így is. Egyik kedven nagygépem, s bár szentségtörés, tudom, de szívesebben repülök vele, mint iFly-al. Persze azzal is szívesen megyek... 😊 Persze pl. egy Tu-134, vagy Yak-40 után egy SamDim An-24 már khm... Szóval jó kis gép, meg nagyon jó lenne jókat repülni vele, de nincs meg a hangulat, de pl. egy An-12 nagyon bejön.
QW jön 9-re? Nocsak, ööm, bódottá... 😊))
Más: nálam így fest Fehérvár és Gyõr: nekem így jobban bejön. 😊
(amúgy ha már... Nem tudjátok, hogy a magasfesz vezetékek mentén mé csúszik el a textúra? Látszik az alábbi képeken is.)
Fehérvár:
Gyõr:
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A VC-t néztem MCX-ben, elvileg rohadt egyszerû lenne hozzá csinálni egy másikat, mert semmi spec effekt vagy trükk nincs benne. Sztenderd animáció mindenhol, meg 4 kivetítõ poligon és kész.
Bár ezzel a mostanival is kezdek nagynehezen megbékélni...de csak addig míg meg nem jelenik a QW 737 Classicja. Akkor kukázom a pitsába az egészet 50N ide vagy oda... 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Viszont abban segítsen mán valaki (tudom n+1-edszerre kérdezem, hogy hogyan derítsem ki mi okozza a 'Failed to read from file' hibát, amikor nyitok egy flight plannert. butára túrtam már a netet, de csak CTD-znek, meg sceneryznek, de nem lehet gázos, mert amikor ment és amikor már nem között nem törpént változás. Viszont sehun egy hibaüzi ezen kívül, amibõl ki lehetne indulni.
Viszont a fákat kipróbálom, amit feltettél mediafire-re, kíváncsi vagyok. De abban egyet értek, hogy egy szint után inkább a reppenés. 😊))
@Jazzy76: Igen, ebbe bele lehet kattanni. Egyszerûen olyan nincsen ebben a játékban, hogy na most jó, kész. És nem is lesz... 😊))
Tegnap is: annyira lekötött a táj "elemzése", hogy LHBY-LHSY úton nem vettem figyelembe a keró mennyiségét. Vitorlázva tettem le Szombathelyen a gépet. 😊
Székesfehérvár:
Összegeze: A külvárosi (kertvárosi) részek az orosz csomiban sokkal zöldterületesebbek lettek, mint pl a GE-pro azonos területei. Erre írtam, hogy nem létezik olyan csomag FS9-re, ami mindenhová tökéletes.
Ha jól látom, ebben ninscenek benne a MAS 047*.agn-jei. Akkor mégsem nálam volt az übergebasz, így nézett ki nálam is kb. Itt faxa, csak a háttérben is látható, szerintem nem a legszebb, iszonyat szögletes mezõ textúrák nem jöttek be. Na otthon lövök én is néhányat. (ehh, hogy ezt a játékot a végtelenségig lehet hekkelni... <#boxer>#boxer>)
Ja, meg amit még észrevettem, hogy ha belerakom a 047*.agn-eket, akkor ahhoz kellenek a 047*.bmp-k is, mert különben a kis házak alatti textura nem stimmel, kvázi "össze vissza-vannak, viszont ha beteszem a bmp-ket, akkor elüt eléggé ezeken a kis részeken, ahogy látszik L_Viper képein is.
A V1 HD csomag az a tuti...!
Az orosz-t használtam eddig én is, de amit küldtél, szerintem 100x szebb!
Magamnak rögtön "átangolosítottam az egészet" A mappaneveket, Readme-ket, stb.
A szettbõl a legfontosabb, a SceneryWorldTexture mappa.
Ezekben vannak, amiket cserélgettem.
A víz textek tetszenek, azt használom.
A parti hullámzás effekt viszont nem olyan jó szerintem.
Az új User Interface nekem nem tetszik, megszoktam az eredetit 😄
Fákra, kifutókra, van saját favorit csomagom, de nem olyan rossz a mellékelt sem.
Felhõkre, ég színekre szintén, de nagyon jó az orosz csomagé is.
A fényekre, effektekre is van elrakva, de mellékeltek bõven ehhez is.
Jaszy már szépen leírta, miket cseréltünk ki.
Vannak még dolgok, amiket észrevettem, de ezek olyasmik, amikkel már nem érdemes foglalkozni, mert van olyan terület, ahol pont jó, máshol meg kicsit sötét. Ez egyébként más csomagokra is jellemzõ, hogy egyszerûen lehetetlen mindenhová tökéletesen passzoló szettet készíteni, az FS korlátai miatt.
A 047B2 agn fájlokat egyébként szoktam VFR-nél cserélgetni. Ha pl nem Magyarország felett repkedek, akkor bemásolom a nem Laci bácsi félét, mert azok csak MO-hoz jók, Laci bácsi így oldotta meg a kistelepüléseket. Máshol viszont nagyon besûríti a területen a házikókat. (Egyébként az LHSim MAS nem tartalmazza ezeket az agn-eket, talán pont ezért, de én szeretem és inkább cserélgetek 😊)
Ezen a területen pl. pont használatban van a 047B2 -es autogen:
A képen látszik, hogy passzol az orosz csomagban az eredeti oda, ahová kell:
Itt meg a Laci bácsi félével:

Közben meg is találtam... (rossz helyen kerestem...😞)
"Szerk.: Ja, és természetesen kellenek scenery/world/texture -be a MAS 047* agn-nek is. A települések miatt. Ezeket az ORBX másolásnál felülírja, ezért kell vissza tenni."
Szívesen, remélem jó lesz!
Természetesen a textures mappáról már eltettem a mentést. 😊
Ha van telepítve vmilyen world texture pakkod, akkor azokat természetesen felülírja a scenery/world/texture mappában.
Ide kell bemásolni az orbx fájljait.
Ahogy Viper is említette, ezek nem tökéletesek, ezért a GE-bõl elsõ körben az erdõk texturáját, valamint a sivatagi mezõk helyett egy jobban oda passzoló mezõt raktunk be.
Ezeket szívesen átküldöm, hogy ne kelljen a GE-bõl kibányásznod.
Elvileg más nem kell, de én még betettem a buildings és a trees v2 fájlokat is. Az elsõ az épületek a második a fák pofáját változtatja meg. Ezeket az FS9/Texture mappába kell tenni.
Szerk.: Ja, és természetesen kellenek scenery/world/texture -be a MAS 047* agn-nek is. A települések miatt. Ezeket az ORBX másolásnál felülírja, ezért kell vissza tenni.