45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44415 Ügyes vagy! -
#44414 -
#44413 Nem-nem! Én figyelek Győző!
-
asolyom #44412 Hali!
Ma újra feltettem a PWDT Zlin-43-at, de valami GAU hibaüzenettel kiáll. :-( Mit lehet ezzel kezdeni? Köszi. -
#44411 Valamikor régebben találtam a neten egy JF Flying Club néven futó angol scenery+gép kombót, abban volt ez a Piper 28-as. Megtetszett és megnéztem van-e magyar lajstromban a típusból és ezt találtam. Gyorsan összedobtam hozzá ezt a festést és gyakran repülök vele, ahogy írtam egészen megszerettem, jó kis kiképző gép lehet az "igazi" is. Persze a festésem nem jogtiszta........ezért csak itt a szobában repülök vele. Sajnos az alfa? időnként átlátszik (az eredeti angol v. amerikai? lajstrom). -
#44410 Egy időben nálunk állomásozott ez a bringa. Aztán elkezdett a dilettáns polgármester packázni a reptérrel és akkor áttelepült Szombathelyre...azóta sem jött vissza. :( Pedig talán az egyetlen gép volt amit szerettünk pakolászni. Jól elfért mindenhol és könnyű volt tologatni ide-oda. :) -
#44409 -
#44408 Hogy legyen valami itt is :
2.7 dual Core proci , 2 Gb memória 800 MHz, EAH 6670 kari ezért nincs FSX-em. -
#44407 Mindenki szabin van? Mindenki tud mindent? Vagy most álljak át az X-re, ott még van élet? Nekem még mindig nincs fék a kisvason.
Na meg nem is lett olyan rossz ez az új skin.
-
Nyiri #44406 Melóhelyen ne loginkodjál! :)
Amúgy jogos felvetés. Utálom ezt.
Nálunk amúgy fixen ki van lőve bármilyen stored credidental cucc így mindig van login. -
#44405 Nálam se, épp ez a problémám...ezzel az új dizájnnal megcsinálhatták volna ezt is. Az összes más fórumon ahova járok simán bejelentkezhetek több gépről is, képes kezelni a fórummotor. Itt az SG-n nem. Úgyhogy fuck... -
#44404 Nálam ez eddig se működött másképp. -
#44403 Nem úgy értem... Több különböző helyről nem tudsz folyamatosan beloginolva lenni. Ha pl. melóhelyről beloginolok, majd hazamegyek, újra be kell loginolnom. Visszatérve melóhelyre szintén be kell loginolnom. Ugyanez van mobilról is. -
#44402 Nálam megy! Mind a 3 topikunkba be vagyok egyszerre jelentkezve. -
#44401 Ezzel a dizájnnal még úgy-ahogy kibékülnék...az sokkal inkább zavar hogy nem tudok egyszerre több helyről is bejelentkezve maradni....ha bejelentkezek innen, kijelentkeztet onnan...fuck. -
#44400 noob-ok ennyi -
#44399 ölég fos.. ezt a fórum engine-t is csak valami idióta amatőr kalapálta össze. -
#44398 "Műszakilag" nem igazán bírom megítélni azt, hogy jobb vagy rosszabb! (Én laikus)
Ami a felületet illeti!
A házigazdáknak nem kis feladat össze kukázni a megfelelő CSS, JC kódokat, főleg úgy, hogy azt se tudjuk, eszik vagy isszák...
Amit olvastam a házigazdák forumán, hogy ez sokkal inkább testre szabhatóbb mint az előző, mert ott csak a HTML ablak volt, itt meg külön van mind a három.
Ellenben rendesen el lehet tökölni, mire pl egy színt vagy karaktert megváltoztass, hogy ne libafos zölddd legyen!
De érdekes a hozzá állás a forumukon, mert úgy kérnek segítséget, ill véleményezést, hogy azt ki is hangsúlyozzák, hogy ez van és kész, bele kell törődni! Kérdem én! Akkor minek a véleményünk...? -
#44397 de most komolyra fordítva elég régen vagyok az online business-be és grafikába, de ilyen fos, minden alapszabályt leszaró förmedvénnyel már rég találkoztam, ez olyan NOOB, hogy gondolom a srác aki összelopkodta a kódokat letiltanám minden ilyen tevékenységről!!!!!!
1. színek
2. funkciók
3, typográfia
4. kód
5 browser optimalizálás
...stb -
#44396 Öt perces keresésekkel meg ide-oda járkálással tudok egyáltalán idejutni, mást meg sem merek próbálni, eddig egy-két katt és ment a fórum. Hogy a paci lógassa bele a hímtagját aki összebarmolta az egészet.
Mondjuk Firefoxim van, most majd megnézem IE-n is. -
#44395 Az a gáz, hogy a kép feltöltés sem működik nálam...:(
Nálatok? -
#44394 csodás hogy törném el a kezét..... -
#44393 Én IE alatt csak bejelentkezni nem tudok rendesen. Ugyanis nem lép tovább. -
#44392 Én is Chrome-ot használok de most megnéztem IE alatt is, és ugyan úgy jó minden! -
#44391 Legyetek szívesek nézzétek már meg másik böngészőkkel a forumokat! (FS2004,FSX,P3D,)
Én Chrom-t használok, ott rendben megjelennek a dolgok!
Most néztem IE vel és ott semmi nem látszik!
Aki mást használ, tegye meg legyen szíves, hogy megnézi őket és ha hibát lát szóljon!
Köszi! -
#44390 Az az igazság, hogy csak pár napja raktam fel a madarat az oprendszer csere miatt és nem lévén manuál a saját fejem után mentem. Tegnap a youtubon találtam egy FSX videót ami alapján már nekem is megy a masina rendben. (legalább is tegnap egy berep erejéig jó volt) Az FSX fórumba fel is tettem a videót. Amit említessz az a vészrendszer feltöltő gomb, elvileg anélkül megy, de a valós életben ciki lenne nélküle. -
#44389 Győző! Nálam 9-en mindig(!) jó volt a fék. Viszont!!! Egy dolgot sosem tettem 9-en, mert nem tudtam, hogy kell, mégpedig a billenőkapcsoló melletti gombot, ami asszem a tartalékrendszer, na azt sosem töltöttem fel. Mindig jó volt a fék. Rengeteget (értsd 100+ felszállás) repültem vele 9-en és mindig működött. Nem értem X-en miért nem megy. :( Természetesen a VC-s 2.0-át használtam. -
Nyiri #44388 Az sg.hu/forum az új és az sg.hu/forum.php a régi. De a régi már megszűnt. -
#44387 Azannyaparasztja!!! -
#44386 Úr Isten! Katasztrófális...:( -
#44385 Nálam már helyreállt, de olyan volt mint aki vírust kapott...összevissza ugrált a privibe-fórumba. -
#44384 Nálam folyamatosan a régi Alert féle design van. Valami újdonság vagyon? -
#44383 Háttööö...meglehetősen spártai...már amikor épp megjelenik. :D
De pl. most is a régi felületet látom. :D Úgy fest randomize adja hol egyiket hol másikat... :D -
#44382 Hát ezt elbarmolták rendesen......talán a hőségtől agyiáram-túlfolyást kapott a szerver. -
#44381 csodás az új fórum, csak tudnám ki csinálta:) mert hogy nem ért hozzá az tuti -
#44380 Hát a valóságot lemodellezni ilyen szinten szerintem nem lehet, Te elég jól ismered a 21-est, most megpróbálok összeszedni emlékeimből egy lokátor bekapcsolási sorrendet : jobb oldali vízszintes kezelőpanelon :
1. Akkumlátor - nincs külön választás a külső vagy saját aksi között, ezt egy valag kontaktor (bazi nagy relék) rendezte
2. ~generátor
3. AGD + valamilyen áramátalakító (ez egy kapcsolóval (AZSZ)
23-ason még + a tartályszivattyúk (az üzemanyag - keró - hűtötte radiátoron keresztül a lokátor hűtőfolyadékát
függőleges panelon:
4. PO-750 1-2
5.célzókészülék
6. lokátor előzetesbe kb. 6 perc melegedés után indítható volt a kontrol üzem ill. a levegőben (földön tilos volt) teljesbe (kisugárzásra) lehetett kapcsolni.
A kabinban ülve még biztos könnyebben menne mint így leírni. -
#44379 Mondjuk érdemes megnézni az Ariane Tu-134 kézikönyvét. Kérdés ők meddig mentek a rendszer modellezésébe. -
#44378 Asszem utána kell nézni a Tu-134A-3 eredeti POH-nak. -
#44377 Én is búvárkodtam az orosz AVSIM fórumon de csak a annyit találtam, hogy a VSZU kikapcsolásáról ill. ki nem kapcsolásáról meg valamelyik áramátalakítóról, meg a rendszerek működésének megértéséről agyalt egy atyafi. (amiről itt is volt szó ha jól emlékszem). -
#44376 Keresgéltem én is a neten, de sajnos sehol sem találtam semmit sem. Azért nem adom fel, mert ugyanezek a problémák az FSX verzióval is.