MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az UT be is egyenként kell b kiválasztani, de ott sokkal átláthatóbb.
Van egy görgethetõ ablak és ott ABC be a társaságok. Elõhívod és egy térképszelvényen megjelenik az adott társaság által repült útvonalak.
Ha azt mondod tetszik, akkor azt mented, a kiválasztások után egy gombnyomással berakja az FS-be. Ami nekem nagyon tetszik pl az, hogy mondjuk egy Sármelléken is komoly nagygépes forgalmat csinál...(2007 nyara)
Ami kicsit furcsa bent, hogy vannak olyan társaságok is amik már megszûntek... (legfeljebb ezeket nem telepíted!)
A gépet én nem vettem észre, hogy megfogta volna, pedig maxra húztam az IA forgalmat.
Van egy görgethetõ ablak és ott ABC be a társaságok. Elõhívod és egy térképszelvényen megjelenik az adott társaság által repült útvonalak.
Ha azt mondod tetszik, akkor azt mented, a kiválasztások után egy gombnyomással berakja az FS-be. Ami nekem nagyon tetszik pl az, hogy mondjuk egy Sármelléken is komoly nagygépes forgalmat csinál...(2007 nyara)
Ami kicsit furcsa bent, hogy vannak olyan társaságok is amik már megszûntek... (legfeljebb ezeket nem telepíted!)
A gépet én nem vettem észre, hogy megfogta volna, pedig maxra húztam az IA forgalmat.
köszi lehet kipróbálom 😊 és valahogy nem lehet újabb menetrendet belevarázsolni? 😊 igazából nekem sokkal jobban bejön ami egy exe aztán települ 😄 nem mondom hogy bonyolult a woai telepítése, de én nem szeretnék minden légitársaságot feltenni, viszont nem szeretném az se ha valami hiányozna 😄
Miért nem próbálod meg a F1 UT ?
Nekem pl sokkal jobban bejött, mint a Woai.
Bár az utóbbi sokkal egyszerûbb, de az UT azért komolyabban lehet configolni.Igaz ehhez én a 2007 nyári menetrendet használom...
Nekem pl sokkal jobban bejött, mint a Woai.
Bár az utóbbi sokkal egyszerûbb, de az UT azért komolyabban lehet configolni.Igaz ehhez én a 2007 nyári menetrendet használom...
jah és még valami: fsglobal 2008 és 2010 között eget rengetõ különbségek vannak? mert méretben biztos, de ha nem muszáj akkor inkább a 2008-at tenném fel 😊
sziasztok! hogy lehet egyszerûen megoldani, hogy a legfrissebb woai-t installáljam? mivel ahogy néztem az oldalukat van ami elég régi és avsim-en újabb van fent (pl malév...). és megéri leszedni az összes légitársaságot vagy csak néhányat?
ez milyen típus?
http://www.airliners.net/search/photo.search?regsearch=N712CK&distinct_entry=true
41 éves Jumbo. Még mindig szolgálatban.
41 éves Jumbo. Még mindig szolgálatban.
ezekszerint az újabb catalystok már jók?
nekem 4850-es kártyám van.
köszi az infót
nekem 4850-es kártyám van.
köszi az infót
Sapphire kártyához inkább a Sapphire oldalán keress frissítést, mert a tapasztalatom az, hogy nagyon meg tudnak vadulni a kártyák, ha rámegy a "sima" ATi driver. Sajnos a vadulás nem a teljesítmény felé megy, éppen ellenkezõleg.
Alapból a 11.2 használtam, de ott nem mûködött az élsimítás...
Most mûködik, de most meg össze vissza lödörög az FPS.
Most mûködik, de most meg össze vissza lödörög az FPS.
Nem az ötös sorozathoz, és régóta jó az élsimítás.
#34265: Talán drivert kéne frissíteni, majd egy éves a drivered...
#34265: Talán drivert kéne frissíteni, majd egy éves a drivered...
http://goo.gl/gd6Zi5
megnézném azt a videókártyát 😄
Próbálgatom ezeket a Catalysteket...
Most a 10.4 van fent! Itt mindenhol van simítás FS Settingtõl független.
Itt meg az FPS hülyéskedik.Ingadozik 10 és 160 között...😞
Most a 10.4 van fent! Itt mindenhol van simítás FS Settingtõl független.
Itt meg az FPS hülyéskedik.Ingadozik 10 és 160 között...😞
asszem a 9.8-as catalyst az utsó amivel jó az aa fs alatt
Megint rá áldoztam jó pár órát a semmire!
Képtelen vagyok élsimítást csinálni a következõ kártyán...😞
Sapphire HD5750 1Gb
Ha az FS setting paneljén kikapcsolom az Anti-aliasig-et, akkor egyáltalán nincs élsimítás.
Esetleg ha valakinek lenne hasonló VGA kártyája és jól mûködik, az legyen kedves tippeket adni!
Köszönöm!
Képtelen vagyok élsimítást csinálni a következõ kártyán...😞
Sapphire HD5750 1Gb
Ha az FS setting paneljén kikapcsolom az Anti-aliasig-et, akkor egyáltalán nincs élsimítás.
Esetleg ha valakinek lenne hasonló VGA kártyája és jól mûködik, az legyen kedves tippeket adni!
Köszönöm!
Nem hiszem hogy az Aero a ludas, nekem is be van kapcsolva, és semmi gondom vele, simán mûködik a PrntScr meg minden egyéb. Tényleg felesleges belemenni egy Nv vs ATi eszmecserébe mert itt az valóban offtopik...meg amúgy is az Nv a jobb vitán felül. 😊))))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Inkább a win7et sejtem a háttérben (Aero). Én is tudnék érveket, hogy páros lábbal ugorjunk az NVre. 😊 Aki nem csak FS-t játszik, annak jelenleg jobb a radeon. Na de ez erõsen offtopic.
utoljára a témában tõlem:
Megnéztem, nálam is ott vannak ezek a beton körök (az elõbb mandinerbõl vágtam rá hogy nincs.., hiába ritka vendég vagyok LHBP-én). Gyorsan végignyaltam a teljes textúra könyvtárat és ráleltem.. ezek fedõk, valamilyen aknák fedelei lehetnek.
Megnéztem, nálam is ott vannak ezek a beton körök (az elõbb mandinerbõl vágtam rá hogy nincs.., hiába ritka vendég vagyok LHBP-én). Gyorsan végignyaltam a teljes textúra könyvtárat és ráleltem.. ezek fedõk, valamilyen aknák fedelei lehetnek.
ja hoppácska.. ezt nem láttam, úgy fest kávé után szelektív látásom elmúlt.. na ilyen nincs nálam sem, de a ferihegyi textúrákon sem.
Nem textúra hiba. Elõszõr azt hittem, talán a fûnyíró masina keréknyomai lehetnek. A legutolsó szateliten pont azon a tájékon forgolódott. Azonban amikor az LHBP 8-as textúrát megnéztem, akkor láttam, hogy ez más. Kifutópálya szegélyfény beton alapnak túl nagy. Peti fogja tudni a választ, de az bizti, hogy ott van.
Egy újabb érv amellett hogy miért ugorjunk rá páros lábbal az ATi-ra... 😄 (Sorry)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
PMDG kontra FsInn témában kérek segítséget.
FS reinstall után, az FsInn, majd PMDG install következett. Az elsõ PMDG repülésnél vettem észre, hogy a PMDG rádió nem kezeli a SQ-ot az FsInn-ben.
FsInn reinstall, de nem változott.
Mi a jó megoldás? <#fejvakaras>#fejvakaras>
FS reinstall után, az FsInn, majd PMDG install következett. Az elsõ PMDG repülésnél vettem észre, hogy a PMDG rádió nem kezeli a SQ-ot az FsInn-ben.
FsInn reinstall, de nem változott.
Mi a jó megoldás? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elõször én is azt hittem, hogy egy CD.
Aztán ráközelítettem és a középsõ rész, az olyan recés mint egy szennyvíz akna fedél!
Igazából most kezd össze állni a rendszerem, szóval az a "vas lemez" ott fog elrohadni, hacsak a vas gyújtó "Mormoncok" el nem lopják...
CSak akkor nyúlok már hozzá, ha a Petyáék elkészítik a "FERIHEGY" Update1.6!!!!<#wave>#wave>
Aztán ráközelítettem és a középsõ rész, az olyan recés mint egy szennyvíz akna fedél!
Igazából most kezd össze állni a rendszerem, szóval az a "vas lemez" ott fog elrohadni, hacsak a vas gyújtó "Mormoncok" el nem lopják...
CSak akkor nyúlok már hozzá, ha a Petyáék elkészítik a "FERIHEGY" Update1.6!!!!<#wave>#wave>
Nekem inkább 2dbe vetített cdtok + cdlemeznek tûnik 😄 Amúgy nekem nincs ilyen, úgyhogy itt nálad nem tudom mi történt😄
nv-vel lehet hogy mûködik, de nekem (és még nagyon sokmindenkinek) egy db fekete négyzetet fotóz win7en...
Ne beszélj hülyeséget, miért ne mûködne a PrntScr?? Legfeljebb nem tudsz folyamatosan sotolni hanem minden egyes PrntScr után Alt+Tab-al ki vindózba, képszerkesztõ progiba behív és elment...aztán újra elõlrõl. Kicsit körülményes. 😊
Ez nálad lévõ textúrahibának tûnik nekem. A print screen nem is fog mûködni dx alkalmazás alatt, használj frapsot.
A kép felsõ harmadában, közvetlen a pálya betonja mellett!
Sajnos a Print Screen nem mûködik valamiért így teloval csináltam...
nekem összeomlott a windows, most ragom a rendszert utánna jön az fs, és iflyka😉
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
FS2004/FSGlobal2010/REX/Ultimate TRaffic2007/Ultimate Europa/LHBP2007
Full screen/ élsimítás/full grafika
FPS/30-35 között.
Még is be-be akadozik! Igaz, csak egy egy pillanatra, de akadozik!
Amit még megfigyeltem, az hogy sok HD videónál szintén ez a helyzet!
Érdekes, hogy ha ablak módba lépek, akkor az FPS. esik kb. 5-6-t és ott még élsimítás sincs.
Valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy full módba kicsit szürke a kép, van rá valami megoldás?
FS2004/FSGlobal2010/REX/Ultimate TRaffic2007/Ultimate Europa/LHBP2007
Full screen/ élsimítás/full grafika
FPS/30-35 között.
Még is be-be akadozik! Igaz, csak egy egy pillanatra, de akadozik!
Amit még megfigyeltem, az hogy sok HD videónál szintén ez a helyzet!
Érdekes, hogy ha ablak módba lépek, akkor az FPS. esik kb. 5-6-t és ott még élsimítás sincs.
Valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy full módba kicsit szürke a kép, van rá valami megoldás?
na ifly sp2 felrakva, fs2crew leupdatelve, lassan mar kene egyet vele repulni😊 csak na allnek ilyen rosszul a napoleon kampanyomal akkor lenne idom ra😊)))
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Radar Contact-ban hogyan lehet elérni azt, hogy zavartalanul le lehessen repülni egy STAR-t? Mert, hacsak nincs elõre a reptervbe beépítve, akkor mindenáron vektorálni akar a pályára. Vagy még el is fogadnám, hogy elõre beírjam, de nem lehetek biztos, hogy azt a pályát fogom kapni. Ha mégis azt kapom, akkor még mindig ott van az elõírt magassági korlátok kérdése, mert ugye az RC nem ismeri ezeket és saját szája íze szerint vezérelné az ereszkedést. Ez pedig könnyen lehet, hogy ütközésben van a chart-on szereplõ korlátozásokkal.
Örülnék, ha lenne valamilyen megoldás, mert jó vele repülni csak a vége...<#nemtudom>#nemtudom>
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Radar Contact-ban hogyan lehet elérni azt, hogy zavartalanul le lehessen repülni egy STAR-t? Mert, hacsak nincs elõre a reptervbe beépítve, akkor mindenáron vektorálni akar a pályára. Vagy még el is fogadnám, hogy elõre beírjam, de nem lehetek biztos, hogy azt a pályát fogom kapni. Ha mégis azt kapom, akkor még mindig ott van az elõírt magassági korlátok kérdése, mert ugye az RC nem ismeri ezeket és saját szája íze szerint vezérelné az ereszkedést. Ez pedig könnyen lehet, hogy ütközésben van a chart-on szereplõ korlátozásokkal.
Örülnék, ha lenne valamilyen megoldás, mert jó vele repülni csak a vége...<#nemtudom>#nemtudom>
Sziasztok! Esetleg tud valaki valamilyen megoldást arra hogy ne remegjen a helikopter! PL letöltöttem az ICARO Group BK117 gépet és mikor elérem mondjuk a 70-90kts akkor elkezd remegni! Ugyan ezt csinálja mondjuk néha az EC 135 is! Esetleg valami GAU hiba lenne?
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!