45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#36489 A landigL okés 10.000 feet-eknél. A gurulásoknál nem tudtam. Taxi-t RWY-en is használtam, meg leszállásnál... :) Bár ki tudja hol van az a határvonal, ahol az FSPass figyel... -
BPA102 #36488 Clidey:
Módisítottam az általad készített AS-350 magyar festést annyiban hogy BDA-BDC lajstromot is kaptak!
A készítőn nem változtatok és nem áll szándékomban változtatni!
Remélem ebből nincs harag
Modell Freeware Nemeth Designs
Paint: Tibor Kókai
Freeware Model by: Heiko Richter
Painter: LHSimulations. [email protected]
-
#36487 Eléggé hibásan. 10 000 láb felett landing light off.
Leszálláskor 10 000-en landing light on, ha elhagytad a runwayt landing light, strobe off, taxi on. -
#36486 FSPassenger!!! Beállítom, hogy figyelje csak a lights-okat, hogy kapcsolgatom. Minden esetben 2x-30 pontot levon, mert állítólag bénázok a landing lights-al és a strobe-al! Nos, én ezt teszem, de javítsatok, ha...:
DEP: taxizok, RWY előtt megáll. Engedélypofázás = OK! LDG Lights és strobe ON! Elindulok reppenni, a többi vili... DES: Leszállok, gurulok a RWY-en. Mikor már csak 10 nm-el suhanok, Landing és strobe OFF, taxi 10.000 feet alatt végig ON! Befordulok taxira, csókolom...
Az AI gépek is így viselkednek, bár lehet hibásan... -
BPA102 #36485 Az én hozzászólásom csak ennyi mindenhez:
TU-154B model by Tibor Kóka!
Isten király ez a modell!
Ezt már rég megakartam mondani és most sikerül is :D -
#36484 vígjáték??
na arra perpill nem gondoltam.. viszont volt egy nagyon jó filmje amiben egy filmrendezőt alakít
megaztán a régi jó autósüldözősös eposzhok..
csupa jó tájtöl
-
#36483 huhh..
sztem egy cseppet félre értelmezted...
Bocsánat érte
mondjuk ha valki némileg hasonlatos egy 70-80as évekbeli filmsztárhoz, (ámcsimácsósmindenkitmegrakbörttréjnolcra meg különösen) az nemtom miért olyan vérigsértő dolog
mindezt egy kockafigurára vetített kis felbontású texre alapozva..
-
#36482 jól van.. morgolódás helyett tessék a privjút nézni, oszt privjúban véleményezzen!!! -
#36481 Tudom mikor és mi miatt mondta. És már akkor sem találtam humorosnak. Mint ahogy most sem. -
#36480 Nem rosszalásból mondta a derék Pollux testvér.. emléxel, amikor belinkeltem fenséges portrédat a kicsi zlinke kabinjával (PWDT Z-43)? No akkor mondta az én meggondolatlanul csicsergő szögedi kollégám, hogy Bört Réjnolc.. amúgy meg amikor kisgyerek voltam, menő volt a Bört Réjnoldcos ákció és filmvígjáték. Látod.. pédakép vagy néki.. ahogy Bándita is nyomult a kámidozzsemmel, meg a piros opellel valami filmben, úgy hasítasz a madarak között.. na.. szóval.. :) -
#36479 Hasznot osztani??
Tessék sapkát venni ha sokat vagy a napon! -
#36478 Egyetértek. Sajnos -
BPA102 #36477 Ez értem akart lenni! -
#36476 mi a bajod bört trejnolccal? -
#36475 Na lehet lekoccolni. -
#36474 Egyet értek veled. Én úgy veszem észre, e scenery készítője megragadt egy 6-8 évvel ez előtti állapotban, és onnan sehova tovább egy tapottat nem fejlődött azóta sem.
Pedig manapság mikor sorra jönnek ki a szebbnél-szebb sceneryk (csak hogy a legismertebb kiadót említsem: OrbX), igencsak bénának hat mellette egy K.A. scenery a maga steril, gagyisztikus (már értem ez alatt a saját maga gyártottakat) textúráival. Egyedül azzal tudja növelni(???) a sceneryjei értékét, hogy telirámolja milliónyi - szerintem legtöbbször totál felesleges - innen-onnan összegereblyézett (néha kétes eredetű...) objektummal, melyeknek minősége-kidolgozottsága sokszor jócskán eltér egymástól, ergo nem feltétlen passzolnak ugyanabba a scenerybe.
Persze aláírom, legtöbbször mindent egymaga csinál...és az hatalmas feladat. De talán épp ezért kellene magamellé vennie olyan ember(eke)t, akik ért(enek) egy picit a fotosopphoz, textúrakészítéshez, így ő nyugodttabban foglalkozhatna a többi dologgal. Persze így az a pici haszon is többfelé oszlik sajna...Hát...ez van... :))) -
BPA102 #36473 -
#36472 alias Bört Trejnolc -
BPA102 #36471 Na akkor ezt is sikerült kitalálnom! -
#36470 -
BPA102 #36469 Lenne egy hülye kérdésem!
DE NEM KELL NEVETNI
Clidey = Kókai Tibor?
-
BPA102 #36468 Nekem csak az építkezés nem tetszik benne! -
#36467 Igen, már néztem, köszi.
Működik is, de bármennyire is tisztelem a készítőjét és egybe gratulálok is Neki, én valami másra vágyok.
Ha már van egy ilyen super BUD Mega-k, akkor az "update" legalább olyan minőségbe ill kidolgozásba kell.
Kérem ne sértődjön meg senki! Én még csak hasonlót se tudnék!
-
BPA102 #36466 Te Sanya! Lejjebb linkeltem egy update! Kipróbáltam működik! Egy baj van vele csak! A srác nem vette ki az építkezést hanem csak oda rakta az új épületet! -
#36465 De jó lenne!
Már én is nagyon várom!
Egyébként az a HUN VFR is baromi nagy előre lépés lenne amiben minden benne van hála Tamásnak és persze a többieknek! -
#36464 Költözés miatt leszerelve, pár hétig nélkülözni kell.
Ráadásul gépcsere miatt újratelepítés szükséges. :(
-
BPA102 #36463 Kicsit más!
Ezzel a gyroval isteni a repülés mit nem mondjak!
A képet az egyik barátom készítette! Köszönet érte! -
BPA102 #36462 Ezt ti láttátok már? a flightsim.com oldalon találtam!
FS2004 Scenery--Budapest SkyCourt. High level model of the new terminal buillding of Budapest Ferihegy Airport (LHBP), Hungary. Created as an extension of the payware Aerosoft Mega Airport Budapest addon, but works stand-alone as well.
Letöltés: http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=159550 -
ToMy_ #36461 Igen, Youtube-on én is láttam egy csomó IRL startup-ot, de azok egyike sem használható ehhez az Ancsához.
Szóval kifejezetten a #36389-ben linkelt AN-2 érdekelne.
-
BPA102 #36460 Igazából nagyon nem értek a festéshez csak az alapok! Annyira nem vészes! Majd ha a sógornak lesz egy kis ideje majd megtanítja a Photoshopot! -
#36459 Hát valóban nem sokat szaroztál a részletekkel... -
BPA102 #36458 youtube! Ott láttam már videó róla!!! -
ToMy_ #36457 Az alább linkelt 2011-es Ancsához van valakinek emberi (nem orosz) nyelvű csekklistája, vagy step-by-step "így indítsd el" útmutatója?
Annyira repülnék már vele, de a motort se tudom beröffenteni... -
BPA102 #36456 Unalom űzés volt!
-
#36455 nekem az tetszik ,hogy a képek alapján biza maradt Ferihegy elnevezés;)
hiába.. jöhet akármilyen ellenség vagy katasztrófa, vannak dolgok amik nem változnak
a készítőnek -
BPA102 #36454 Na vajon 2004-hez mikor várható már egy szép update!!!!! -
bankii #36453 bsz@kmeg. -
#36452 Offtopic, FSX Only. -
bankii #36451 Persze lassan már mindegy, csak legyen valami.
-
bankii #36450 AEROSOFTnak kicsit elnagyolt itt-ott.