45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#36689 Minek tegyen fel egy Pre-beta (developer preview) frameworkot?
A win7ben benne van .NET1.1-től 3.5 SP1-ig az összes, ha nem gányul van megírva a szoftver, akkor működnie kell.
Ha XPje van akkor az 1.1-et meg a 3.5SP1-et (esetleg a 4.0-t bár azt kevés cucc használja) kell telepíteni.
Ha gányul van megírva nem sok mindent tud tenni, önmagában a .net 2.0 fel sem települ a win7re, hiszen benne van. -
#36688 Felteszed a NET 4.5 Frameworkot.. :) És megnézed, jó-e.. :) -
#36687 Megpróbáltam feltenni, de NET2.0 framework-t akar...:)
Mit szoktunk ilyenkor csinálni?
Jó-jó, a törlést kivéve.:D -
jtompi #36686 Kis segítséget kérnék a nagyérdeműtől.
Tegnap szert tettem egy X52-re, de konfigolása valahogy nem akar sikerülni. Win7 alatt nem küldi át a configot. Ha valaki használ ilyet 7-es alatt kis továbbképzésben részesíthetne ha futja az energiájából.
Előre is köszi ha segíteni tud valaki.
Jaaaajjj majd el felejtettem! A telepítő CD-n csak XP-s cuccok vannak. Win 7-es drivert leszedtem, de a config programot nem találtam win7-re. -
#36685 ja, na mindegy sajat velemeny de szerintem egy kalap sz@r -
#36684 :D
Ki kell vágni kérlek...!:) -
#36683 főleg tülevelűek olyan helyen ahol nem is elnek -
#36682 +1 -
#36681 azert csak ovatossan azzal a tree vel nekem jo par scenerymet szetcseszte a szaros faival. -
ToMy_ #36680 Samoshin Natural World Trees V2, FS9 és FSX alatt is megy. Egyben van a kétféle telepítő, azt rakja fel, amelyiket beállítod.
A kal.óz.öbö.lben ha rákeresel erre a névre, akkor a virág.földes verziót megleled.
-
#36679 vastagon szedett -
#36678 Bocs.. Igazad van! Végigolvastam a leírást, de tegnap az alsó fekete vastagon sort nem, mert mindjárt a képeket néztem, és persze mindenhol default fsx kontra FS Natural volt.. -
#36677 Pedig ez van ott:
Natural World FS - Trees 2.0
[NAW-100] Earn 54 Rewards Points
For FS2004 and FSX.
Product comes on CD in retail box.
A dögök!
-
#36676 FSX-es cucc.. :P -
#36675 Hű de jól néz ki! -
#36674 Helló!Küldtem pm-et. -
#36673 Sziasztok!
Erről tudunk valamit?
Valaki próbálta már?
http://www.fspilotshop.com/product_info.php?cPath=2_69_18&products_id=1677 -
sztyopszoft #36672 Szia!
Az a harci helyzet, hogy tüzetesen megnéztem a panel cfg-jét és úgy látom már van előkészület, egy csomó gauges benne van, de a Panel Studio nem tudja megnyitni, vagy valami bibi van... Sajnos a cockpit -jéről nem találtam használható fotót, különben megcsinálnám Neked (csak 2D-vel foglalkozom). Felszálltam vele és egész jól repül....
Üdv:Pisti [[email protected]] -
#36671 LOL :D -
#36670 jáj.. lassan nem lesz mit bemondani náluk
max az időjárást
-
#36669 sunázom a hir tv-t:))) -
#36668 de jó kedved van;) mi turpént? -
#36667 :))) dzsani efesiksz belöktem a lezerolvasoba, felgyürtem de nalam nem sukár a táj, mi a szösz hogy ponyvazna a nevetését a hátára aki csinálta.... -
#36666 nem nyelvészkedni akarok, csak sztem a "pojognak" szó jobban passzolna -
#36665 lol -
#36664 http://magyarmagyar.hu/term/Zsennyeg/ -
litlebubu #36663 Nekem meg FSX -ben zsennyegnek ilyen fekete háromszögek az épületek falain a sarkoknál. Az mitől van? -
carlosfly #36662 Ezen a videon a csávónak elég szépen néz ki a táj. Nekem Fs2004 be zsennyegnek a fák :D -
#36661 Az is lehet hogy ez az f-13 még csak béta verzió,azért fogy ki 500km után belőle a benzin. -
#36660 köszi ez jó ötlet -
#36659 Szerintem az Index Pilóta fórumán hirdesd meg. Tuti ráharap valami gyűjtő egy percen belül. Vagy esetleg adnak kontaktot valamely múzeumhoz. -
#36658 Ez tényleg nagyon szép,talán beszerzem majd ezeket a kiegészítőket -
#36657 Szerintem a jó víz ilyen:
link :P -
#36656 Jobb mint az eredeti.Az FS watert most én is falraktam,megfelel szerintem.A zinertek biztos jobb de annál kicsit erősnek tartom a ragyogást és a tükröződések mintha eltúlzottak lennének.Most a Fligh 1 ground environment és a FS water van fenn,nagyjából elégedett vagyok vele.
Tegnap le akartam repülni a Junkers f13-mal a Berlin Stuttgart távot (512km) hát az utolsó 10 km-en kifogyott a benzin.Valami nincs itt rendben mert 8-900 km az f-13 hatótávolsága és azt hiszem 100%-al indultam el.Vagy nincs jól lemodellezve a fogyasztás vagy szegényíteni kellett volna a keveréken(végig dússal mentem-nem tudom ez befolyásolhatta-e) Kép:
-
#36655 Ez jó? -
#36654 Nincs mit!A Junkers F-13 sem rossz csak a fülke padlója elnagyolt.Azt várom már hogy a G38-hoz is csináljanak fülkét. -
#36653 Talán FS Water. -
#36652 Wow vannak ott jó kis Lohner ReCsók!!!! Egy kör a Bocche felett!!! :) Le is töltöm.. talán vmikor lesz időm rá. Köszi az oldal linkjét! -
#36651 Milyen kiegészítő lehet amitől ilyen jól néz ki a víz?
-
#36650 Ehez a Ju 38G-hez van-e cockpit tudja valaki? innen töltöttem le.