45215
  • Clidey
    Jó-jó, de hol vannak??
  • BPA102
    Teszteltem és véleményem szerint fele annyira FPS zabáló mint más kiegészítő!
  • BPA102
    Mármint én ara gondoltam, hogy hogy ott vannak ezek az effect kiegészítők! Szépen meg lett csinálva!
  • carlosfly
    Hol?
  • BPA102
    Hát ezek azért ott vannak!

• Willenbrock
    Ok köszi,én főleg csak a classic wings oldalt ismerem ami ilyen.
  • BPA102
    Sziasztok! Esetleg nem tudja valaki hogy az ATC Simulator 2 hogyan lehet beállítani hogy hanggal vezéreljem? Win7 64bit!
  • Hypo #36722
  • Gegi86
    Arra gondoltam amit ajánlott avsim-ről.

Köszönöm szépen
  • Hypo #36720
    Mire gondolsz pontossan?

itt

Abvsimen van egy NAT file amiben van tutorial is ilyen utakhoz
  • Gegi86
    Valaki tud ajánlani segédletet transzatlanti repüléshez?
  • Hypo #36718
    ja az más akkor nem szoltam. kicsit fiatalabb de a lockhead const eleg szepen muszikal a free verzio meg uti a penzest, illetve Gloster Gladiator X bar az csak fsx re van.

Valahol volt egy ilyen oldal ahol fs9 re regi gepeket csinaltak....na majd otthon megtalalom elkuldom

• Willenbrock
    Meg most rá vagyok állva ezekre a régi nagy német gépekre,ezekből nincs sok úgyhogy abból kell válogatni ami van.
  • Willenbrock
    Ingyenes.Nem a legszebb az igaz,de azért elmegy.A 2d fülke szerintem elfogadható,hasonlít a fotókra.Mégiscsak megcsinálták hozzá az egyedi korhű műszereket nemcsak alapértelmezettek vannak benne.
  • Papirzacsi
    Te nem vagyol az égirecsegőn.
  • Clidey
    Tudod, pofonok és ízlelések... :D
    Btw el vagy tűnve vazeg! :(
  • Papirzacsi
    Amit én ezeken a képeken látok, az egy hányadék külső 3D modell. :)
  • Clidey
    Amit te látsz ezen a soton az a 2D cockpit. :) De ha letöltötted és megnézted a VC-t is akkor nem szóltam... :D
  • Papirzacsi
    Ahogy elnézem nem csak a VC pocsék.
  • BPA102
  • Hypo #36709
    de ugye penzt nem kernek ezert?
  • Willenbrock
    Letöltöttem a DO X-et,nem rossz.Sajnos a vc pocsék de az jó hogy a 2d panelek nagyon hitelesek és a fülke így is 3d hatást kelt.A fizikája szintén nagyon tetszik-a Bodeni tóról alig tudtam felszállni vele lassan gyorsul és lomha.Le fogom vele repülni az eredeti 1930-as útvonalakat:)

(Víznek meg sokkal jobb a zinertek mégis mint az flight1 fs water.)
  • BPA102
    Fs2004 Settingsben megtudod csinálni!
  • jtompi
    sikerült! felment.
    Most már csak egy fs2004 profilt kéne lőnöm hozzá. Amit adtak hozzá lemezen azt nem olvassa be. :(
  • BPA102
    Felkel pedig mennie mivel nálam 64bit van és felment! Rendszergazda módban próbáltad?
  • jtompi
    Hi!
    Innen leszedtem már a drivereket. A Pro fel sem megy valamiért, a sima csak a drivert teszi fel a profile szoftvert nem.
    Lehet hogy a gugli nem a barátom mert 7-es alá csak szoftvert nem találtam.
  • BPA102
    Sanya nincs mit! Közben neki indulok Lufi Cargoval OMAA-VCBI utacskára!
  • BPA102
    Szia!

X52 Pro

X52 Pro válaszd és utána még láb pedálhoz is le kell szedni utána mennie kell!
  • Hont
    Köszi Zsozso!
    Akkor nem kinlodok!
    Hypo is ezt mondta!;)
  • BPA102
    Szia!

A neten van külön X52 controler program külön pedál és joy+gázhoz is! Win7 64bit alatt nekem megy szépen! Ami még érdekes viszont, hogy most nincs fent a vezérlő progi de így is tökéletesen tudom a hardvereket konfigolni!
  • BPA102
    Sanya ez egy kalap sz@r nekem meg és hát és ahogy hypo mondta egy kalap kaki az egész!
  • [HUN]FaTaL
    A .NETes programok lefelé kompatibilisek, ha normálisan keresi a verziót. Illetve a .NET 1.1 feltelepül a win7re és működik is, hiába írja, hogy nem kompatibilis. EditVoicePackhoz pl. kellett.

Viszont más régi programokkal valóban gond lehet, ez igaz.
  • CptSAB
    Persze, semmi baj. Kiégett a kislámpa a gép mellett, egész nap nyomi idő van, sok fény nincs itt bent, Firefox meg ha hülyeséget írok be, nem javítja, nem húzza alá, mint a hely.írási hibát. A Win7 alaposan átgondolt rendszer ebben nincs hiba. De azok a programok, amikkel dolgoztam ezidáig sok esetben régi bútorok. És a praktikusságuk okán jól szolgálnak akkor is, ha a WinXP kifuttatásra is kerül. Faterom is mindig nyaggat, miért nem Win7-et használok, olyan jó meg minden. De ahány program, mindenek más kell. NET, VB, spec. dll-ek, ocx fájlok stb.. nem tudok minden programot kiváltani mással. Ellenben mindnek működnie is kell. Van két 40GB-os régi Maxtor vinyóm, amelyek régóta készen állnak egy Win7 tesztfuttatásra, de az a fránya idő..
  • CptSAB
    Alacsony volt az utazó magasság.. FS fórum, így a képet és a nyálcsorgatást most megspórolom. :D Sajna felénk annyira ritka ez a tészta, most az "olasz hét" kapcsán az egyik diszkontban volt. Jóllaktunk és vacsorára is maradt.
  • [HUN]FaTaL
    Jah okés, sorry, nem értettem a 4.5-t. :)

Inkább win7et telepítve spórolsz sok időt és idegbajt az XP után, szvsz. Korrekt rendszer, semmi probléma vele.
  • Hont
    Canelloni????
    Annak mekkora az utazómagassága?
    Te még olyat is tudsz?
  • CptSAB
    Win7? :D Na jó.. hittem xp van neked. Szerencsémre sem a Vistával, sem a Win7-el nem közösködtem, megspórolva sok-sok időt, idegeskedést. Amúgy meg elírtam a 3.5-öt, főzés közben kapkodva írtam. :) A hsz-t elbaxtam, de a Canelloni isteni lett :D
  • Clidey
    Gmax vagy 3Dmax. Az előbbi ingyenes az utóbbi fizetős. Tutorialokat meg találsz a neten garmadával, csak meg kell kérdezd Gugli bátyádat.
    Arról viszont nyugodtan tegyél le hogy utólag adsz virtual cockpitet bármely meglevő repcsihez. FS2004-ben az nem működik, csak FSX-ben.
    De sok csalódástól mentheted meg magad, ha bele se kezdesz, nem elég ismerni a fenti programokat, kell tudni textúrát is gyártani amihez viszont a Photoshop kell. Ha azt nem vágod részletekbe menően, a végeredmény egy nagy gány lesz, amivel nem csak te nem leszel megelégedve, de ha publikálod, csak magad égeted le vele. Találni ilyet sajnos ezrével a neten.
    Szóval egy elfogadható minőségű cockpit oder komplett interior-exterior összehozása nem egy hétvége...hanem úgy ötven. :D És akkor semmit nem kellett tanulnod, ismered az összes műhelyfogást.
  • Willenbrock
    Van valahol magyar nyelvű leírás arról hogy hogyan lehet virtual cockpitot csinálni FS-hoz?Milyen programok kellenek hozzá stb?
  • Hont
    4.0 van fent, de ugyan az a helyzet.
    A 2.0 meg nem is engedi feltenni, mivel azt mondja, hogy az már a Win7 magában foglalja...