45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#36729 Jó-jó, de hol vannak?? -
BPA102 #36728 Teszteltem és véleményem szerint fele annyira FPS zabáló mint más kiegészítő! -
BPA102 #36727 Mármint én ara gondoltam, hogy hogy ott vannak ezek az effect kiegészítők! Szépen meg lett csinálva! -
carlosfly #36726 Hol? -
BPA102 #36725 Hát ezek azért ott vannak!
-
#36724 Ok köszi,én főleg csak a classic wings oldalt ismerem ami ilyen. -
BPA102 #36723 Sziasztok! Esetleg nem tudja valaki hogy az ATC Simulator 2 hogyan lehet beállítani hogy hanggal vezéreljem? Win7 64bit! -
#36722 -
#36721 Arra gondoltam amit ajánlott avsim-ről.
Köszönöm szépen -
#36720 Mire gondolsz pontossan?
itt
Abvsimen van egy NAT file amiben van tutorial is ilyen utakhoz -
#36719 Valaki tud ajánlani segédletet transzatlanti repüléshez? -
#36718 ja az más akkor nem szoltam. kicsit fiatalabb de a lockhead const eleg szepen muszikal a free verzio meg uti a penzest, illetve Gloster Gladiator X bar az csak fsx re van.
Valahol volt egy ilyen oldal ahol fs9 re regi gepeket csinaltak....na majd otthon megtalalom elkuldom
-
#36717 Meg most rá vagyok állva ezekre a régi nagy német gépekre,ezekből nincs sok úgyhogy abból kell válogatni ami van. -
#36716 Ingyenes.Nem a legszebb az igaz,de azért elmegy.A 2d fülke szerintem elfogadható,hasonlít a fotókra.Mégiscsak megcsinálták hozzá az egyedi korhű műszereket nemcsak alapértelmezettek vannak benne. -
#36715 Te nem vagyol az égirecsegőn. -
#36714 Tudod, pofonok és ízlelések... :D
Btw el vagy tűnve vazeg! :( -
#36713 Amit én ezeken a képeken látok, az egy hányadék külső 3D modell. :) -
#36712 Amit te látsz ezen a soton az a 2D cockpit. :) De ha letöltötted és megnézted a VC-t is akkor nem szóltam... :D -
#36711 Ahogy elnézem nem csak a VC pocsék. -
BPA102 #36710 -
#36709 de ugye penzt nem kernek ezert? -
#36708 Letöltöttem a DO X-et,nem rossz.Sajnos a vc pocsék de az jó hogy a 2d panelek nagyon hitelesek és a fülke így is 3d hatást kelt.A fizikája szintén nagyon tetszik-a Bodeni tóról alig tudtam felszállni vele lassan gyorsul és lomha.Le fogom vele repülni az eredeti 1930-as útvonalakat:)
(Víznek meg sokkal jobb a zinertek mégis mint az flight1 fs water.) -
BPA102 #36707 Fs2004 Settingsben megtudod csinálni! -
jtompi #36706 sikerült! felment.
Most már csak egy fs2004 profilt kéne lőnöm hozzá. Amit adtak hozzá lemezen azt nem olvassa be. :( -
BPA102 #36705 Felkel pedig mennie mivel nálam 64bit van és felment! Rendszergazda módban próbáltad?
-
jtompi #36704 Hi!
Innen leszedtem már a drivereket. A Pro fel sem megy valamiért, a sima csak a drivert teszi fel a profile szoftvert nem.
Lehet hogy a gugli nem a barátom mert 7-es alá csak szoftvert nem találtam. -
BPA102 #36703 Sanya nincs mit! Közben neki indulok Lufi Cargoval OMAA-VCBI utacskára! -
BPA102 #36702 Szia!
X52 Pro
X52 Pro válaszd és utána még láb pedálhoz is le kell szedni utána mennie kell! -
#36701 Köszi Zsozso!
Akkor nem kinlodok!
Hypo is ezt mondta!;) -
BPA102 #36700 Szia!
A neten van külön X52 controler program külön pedál és joy+gázhoz is! Win7 64bit alatt nekem megy szépen! Ami még érdekes viszont, hogy most nincs fent a vezérlő progi de így is tökéletesen tudom a hardvereket konfigolni! -
BPA102 #36699 Sanya ez egy kalap sz@r nekem meg és hát és ahogy hypo mondta egy kalap kaki az egész! -
#36698 A .NETes programok lefelé kompatibilisek, ha normálisan keresi a verziót. Illetve a .NET 1.1 feltelepül a win7re és működik is, hiába írja, hogy nem kompatibilis. EditVoicePackhoz pl. kellett.
Viszont más régi programokkal valóban gond lehet, ez igaz. -
#36697 Persze, semmi baj. Kiégett a kislámpa a gép mellett, egész nap nyomi idő van, sok fény nincs itt bent, Firefox meg ha hülyeséget írok be, nem javítja, nem húzza alá, mint a hely.írási hibát. A Win7 alaposan átgondolt rendszer ebben nincs hiba. De azok a programok, amikkel dolgoztam ezidáig sok esetben régi bútorok. És a praktikusságuk okán jól szolgálnak akkor is, ha a WinXP kifuttatásra is kerül. Faterom is mindig nyaggat, miért nem Win7-et használok, olyan jó meg minden. De ahány program, mindenek más kell. NET, VB, spec. dll-ek, ocx fájlok stb.. nem tudok minden programot kiváltani mással. Ellenben mindnek működnie is kell. Van két 40GB-os régi Maxtor vinyóm, amelyek régóta készen állnak egy Win7 tesztfuttatásra, de az a fránya idő.. -
#36696 Alacsony volt az utazó magasság.. FS fórum, így a képet és a nyálcsorgatást most megspórolom. :D Sajna felénk annyira ritka ez a tészta, most az "olasz hét" kapcsán az egyik diszkontban volt. Jóllaktunk és vacsorára is maradt. -
#36695 Jah okés, sorry, nem értettem a 4.5-t. :)
Inkább win7et telepítve spórolsz sok időt és idegbajt az XP után, szvsz. Korrekt rendszer, semmi probléma vele. -
#36694 Canelloni????
Annak mekkora az utazómagassága?
Te még olyat is tudsz? -
#36693 Win7? :D Na jó.. hittem xp van neked. Szerencsémre sem a Vistával, sem a Win7-el nem közösködtem, megspórolva sok-sok időt, idegeskedést. Amúgy meg elírtam a 3.5-öt, főzés közben kapkodva írtam. :) A hsz-t elbaxtam, de a Canelloni isteni lett :D -
#36692 Gmax vagy 3Dmax. Az előbbi ingyenes az utóbbi fizetős. Tutorialokat meg találsz a neten garmadával, csak meg kell kérdezd Gugli bátyádat.
Arról viszont nyugodtan tegyél le hogy utólag adsz virtual cockpitet bármely meglevő repcsihez. FS2004-ben az nem működik, csak FSX-ben.
De sok csalódástól mentheted meg magad, ha bele se kezdesz, nem elég ismerni a fenti programokat, kell tudni textúrát is gyártani amihez viszont a Photoshop kell. Ha azt nem vágod részletekbe menően, a végeredmény egy nagy gány lesz, amivel nem csak te nem leszel megelégedve, de ha publikálod, csak magad égeted le vele. Találni ilyet sajnos ezrével a neten.
Szóval egy elfogadható minőségű cockpit oder komplett interior-exterior összehozása nem egy hétvége...hanem úgy ötven. :D És akkor semmit nem kellett tanulnod, ismered az összes műhelyfogást. -
#36691 Van valahol magyar nyelvű leírás arról hogy hogyan lehet virtual cockpitot csinálni FS-hoz?Milyen programok kellenek hozzá stb? -
#36690 4.0 van fent, de ugyan az a helyzet.
A 2.0 meg nem is engedi feltenni, mivel azt mondja, hogy az már a Win7 magában foglalja...