45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44455 -
#44454 Ezt a csomagot keresem:
Ez valami Wilga frissítés? -
#44453 -
#44452 Nagyon profi! Remélem ha közkinccsé teszed majd ezeket a repaintokat minket sem hagysz ki az értesítésből!
Utólag is elnézést, hogy az eredeti Z-43 rilízben gyakorlatilag az összes magyar festést én abszolváltam... -
#44451 Hi!
Köszi! Főleg a SOH fórumon nyomulok. Ez a 21-es FS9-es Mehlin Rainer
Jó lenne FSX-re is Pipishegy,ez a scenery nagyon gyönyörű!
-
#44450 De szépek.
Látom Zsolti, beindultál :) Itt is követlek ám.
Még a végén felrakom megint az FS2004-et. (Most csak az FSX van fent.)
Ehhez az aktuális MiG 21-eshez (Ivan Jurcaga?) adhatnál egy linket. Ki kéne már próbálnom :) -
#44449 -
koj #44448 Sziasztok! Milyen modokat érdemes letölteni a játékhoz? -
#44447 -
#44446 :)) fain:) -
#44445 -
#44444 Szia,
Közben rájöttem,beismertetés prioritás
Üdv! -
#44443 Szerintem ez is kell hozzá. -
#44442 Van egy kis gondom Pipis hegynél,a fákkal:
Tud valaki segíteni?
-
asolyom #44441 Az FSCargo-t próbálta valaki? Milyen? -
asolyom #44440 Rátaláltam. :-) Ha a settings/display/aircraft menüpontban kikapcsolom a landing light opciót, akkor a eltűnik a földről a sárga háromszög, és csak a Shockwave világítás működik, és sokkal reálisabban néz így ki. No persze, hogy ne legyen annyira egyszerű, a Carenado gépeknél eltűnik a műszerek világítása is, csak a "dome light" marad. Mondjuk egy C185F bush plane esetében ez nem akkora gond, sötétben úgyis ritkán repülök. :-) -
asolyom #44439 Köszi.
Végül egészen jól sikerült a Shockwave világítást konfigurálni, csak az zavar, hogy elég hülyén néz ki ez a földre vetülő sárga háromszög. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy kár erőlködni vele? -
#44438 Próbáld meg az AISmooth V2-t, talán segít. -
asolyom #44437 Miért olyan idióta az AI, hogy leszállás közben simán bejön elém a pályára? :-O Tudtommal a leszálló gépnek mindig elsőbbsége van. Rádióztam is, hogy jövök, leszállok, és kigurulás közben bejön egy AI Piper Cherokee elém.... -
#44436 Mert Carenado, festeni sem lehet normálisan a svancot, mert tükör.........
FSD-ben nem tudok segíteni mert nekem egy szem sincs fenn. -
asolyom #44435 Mesélje mán el valaki, hogy Carenadoéknál miért nem lehet a laszálló fényeket, és a kabin világítást külön működtetni. :-) -
asolyom #44434 Az FSD cuccairól (pl. PC-6) mik a tapasztalatok? -
#44433 Kiru:) sok jó leszállást, pláne vízre:))) -
asolyom #44432 Máskülönben nemrég újra raktam az FS9-et, mert rengeteg szemét volt már benne, és lassú is volt, meg itt-ott a textúrák is keveredtek, csúnyák voltak. És láss csodát! A reinstall után csak a Tongass Fjrods és a Glacier Bay sceneryket raktam fel, a RealAir Scout csomagot, valamint a REX2004+Overdirve-ot, és most minden halál frankón néz ki, és hasít a progi, mint az állat, nincs lag. :-) -
asolyom #44431 Köszi. Ezt én is megtaláltam, de valahogy ez nekem mégsem működik. Az alap aircraft.cfg fájlban nem is találok landing light-ot, így nem tudom, hogy voltaképpen ez az "alap" RealAir gépen hogy működik. -
#44430 Nem tudom melyikre gondolsz : Aircraft: RealAir Citabria 2007, RealAir Decathlon 2007, RealAir Scout 2007, RealAir Scout 2007 Amphibian and RealAir Scout 2007 Tundra.
All of the above aircraft can use these same settings. Just be aware of your light# and gauge# when adding them.
aircraft.cfg
[lights]
light.4 = 5, 3.00, 0.00, -1.70, fx_Shockwave_landing_light // Shockwave light
panel.cfg
[Vcockpit01]
gauge08=shockwave_lights!SW Lights, 1,1,1,1 //shockwave light
Itt található néhány : shockwave lights
-
asolyom #44429 Üdv!
Nincs valakinek esetleg működő Shockwave Lights kofigurációja a RealAir Scout-hoz? Előre is köszi. -
#44428 -
#44427 Nekem azt írja van 819 kb szabad helyem a galériámban mégsem enged feltölteni, mert azt írja hogy nem megfelelő a jpg amit fel akarok tölteni mert a galéria csak jpg-t hajlandó kezelni...LOL...
Szerintem használj külső tárhelyet, az SG-é mindig is egy rakat fos volt, ráadásul kicsi is.
-
#44426 Legyetek szívesek nézzétek meg, hogy Ti tudtok feltölteni képet a galériátokba?! Nekem 6Mb foglalt és nem enged többet feltölteni! Azt írja 0 a felhasználható méret!
Tegnap repültem egy LOWW-LHBP-t B737-l! Valami gyönyörűség nekem még mindig ez az FS9!
Szerettem volna képeket feltölteni, de nem sikerül... -
#44425 Ez az RAAS rendszer.
http://www.fs2crew.com/cart/products/FS2Crew%3A-RAAS-Professional.html -
gabesz639 #44424 Köszi! -
#44423 Az egy külön felrakható fizetős addon műve, így kapásból nem tudom melyik, az Aerosoft AES Airport Enhancement Services vagy a Live ATC tud ilyet. -
gabesz639 #44422 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, mostanában sok videón észrevettem, amikor a repcsi a felszálló pálya várópontjához ér, egy hang bemondja az aktuális pályát. Ez 737Ng tipuson is bemondja? Ha igen ezt ifly-ba is be lehet kapcsolni valahol? Köszi -
#44421 Tibi! Kipróbáltam, csoda szép lett , és még a PantAir logót is feltetted (nosztalgia a la Dunakeszi?) nagyon köszönöm hogy ilyen szépen gatyába ráztad.
Hát nagyon kár lenne azért a reptérért, mióta az eszemet tudom, azóta pezsgő repülőélet folyt ott, bűn lenne hozzányúlni. Csatlakoztam is a facen a tiltakozókhoz, ennél sajnos többet nem tehetek érte innen a messziből, drukkolok LHDK-ért és most már LHHH-ért is. (no komment, mert nagyon csúnyákat írnék) Nekem Dáka a legközelebbi "kis" reptér, itt is repülgetnek azért, bár ugye benn van a pápai TMA-ban és ez biztosan korlátozásokkal jár. No meg 30-án kellene kimennem LHPA-ra, lesz egy kis összeröffenés a 23-asok érkezésének évfordulójára, ott lenne a helyem, beszélgetni kicsit a volt kollégákkal.
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.08.14. 12:37:37 -
#44420 -
asolyom #44419 A reinstall segített. :-) -
#44418 Küldd át a textúrát priviben, megnézem. -
#44417 Az fs configra gondolsz vagy a repülésre vagy a festésre vagy a filmkészítésre? Mindenesetre köszi! Ha valakinek kellene a festés persze priviben megoldható emilcím ellenében. Utálom a sok jogi hercehurcát meg igazából el sem olvastam a doksikat (angolom közel 0), de mivel fizetős a cucc, így nem akarom sehova feltenni a festést, ennyi becsület még maradt bennem.....
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.08.12. 22:08:25 -
#44416 Leszedni és újrarakni. Vagy most néztem az LH_Simulation oldalon, de nem engedi a letöltést fertőzött fájl miatt, töltsd le az AVSIM-ről újra.
Nem az fssound.dll-t hiányolja?
Ha igen akkor szedd le a dll-t a netről, tedd be a modules mappába és az fs9.cfg-be írd be:
[OldModules]
FSSound.dll=1
Win7-nél az fs9.cfg-t itt találod : C:\Users\számítógépnév\AppData\Roaming\Microsoft\FS9