45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#36972 hat most hogy mondod lehet megveszem az ABACUS gepek melle:)))))) -
#36971 Na ne már! Egy ilyen tuti bringa után képes volnál még visszaülni egy fos PMDG-be??? :DDDDD -
#36970 Jól van akkor, én is megnyugodtam hogy nem vagy vak... :DDDD -
#36969 :))) ha ilyennel akarok repulni akkor fsx es pmdg , de nem akarok:))
-
Matth3w #36968 Persze hogy vicc en amikor lattam ,hogy irtad mondom nemtudom milyen kiegeket lattal mar de ez valami hanyinger de aztan meglattam az ironiat es azonnal megnyugodtam:D -
#36967 Kitöröltem a CFG-t és jó lett!
Valami elveszhetett... -
#36966 Nem NEW,hanem OLD!!!:)))))) -
#36965 Eljutottam odáig, hogy töröltem LOWW-t.
De a SceneryLibrary -ban mindíg vissza íródik!
FS CFG-t töröljem? Vagy a NEWScenery CFG-t?
Vagy hol lehet még regbejegyzés? -
#36964 Hát igen...az ilyen developereket bebörtönözném életfogytiglanra a közizlés szándékos rongálásáért!!! -
#36963 Ugye csak viccelsz? De akkor hol a smiley? :)
Az a másik agyhalott aki alul bekommenteli hogy milyen jó a gép, szintén igencsak eléggé izlésficamos lehet...és igénytelen. -
#36962 Kb az abacus gépek szintjén van. :D -
#36961 Katasztrófa!
Nem az a baj vele, hogy olyan amilyen!!!!!!
Az, HOGY PÉNZT KÉRNEK ÉRTE!
Siralom... -
#36960 Az hogy 2007-es még nem indok hogy hányadékul nézzen ki. Akkor is csináltak már gyönyörű szép gépeket más kiadók. Ez a szar viszont az igénytelenség netovábbja, amiért ráadásul van pofája még pénzt is kérni a gazdája. Jó vastag bőr lehet a képén... -
#36959 Ezt ugye viccnek szántad, legalábbis merem remélni. :DDD -
Matth3w #36958 Nem ertem mi a baj ezzel?! Vc- utaster mi kell meg raadasul lent hozzaszolasban arrol beszel az illeto jo a dinamikaja! -
#36957 Az Aerosoft féle Vienna is a FlyTampa, csak ők is kiadták. -
fs9pilot #36956 Ha megvetted a cuccot, akkor szerintem szedd le még 1x és a registry-t is takarítsd ki. Ha nem, akkor megpróbálhatod az aerosoft féle vienna -t.. Jobb ötletem nincs. :/ -
#36955 Hát ez az!
Semmit nem telepítettem, semmit nem állítottam...:S
Egyébként Flytampa Vienna V2-t használok. -
fs9pilot #36954 Vagy okozhatja valami addon is, pl. Ground Environment, vagy Ultimate terrain, vagy valami mesh addon ha van fent. Bár... Ilyenkor nehéz okosat mondani. -
fs9pilot #36953 Nekem is volt ilyen problémám, sőt nekem a mezőről gurultak be a gépek 240csomóval, az adóantennákon keresztül.
Ha nincs más Aerosoft produkt, akkor a registry bejegyzéseit is kitörölted? Vagy nem is aerosoftos? -
#36952 Na!
Most kérnék egy kis segítséget...!
Nagy pofával elindultam szokásos LHBP-LOWW útra! (iFLY737)
Felszállás-13R-TORNO-GIGOR-I34 aztán jött az üzenet RNW16.
OK!
Már mikor a 11 pálya vonalába kerültem, akkor már kezdett furcsa lenni a dolog...Nem láttam a pálya fényeit! Gondoltam nincs is rá szükségem, én a 16-ra megyek...Aztán WW440 vissza forduló I16 ra. ILS ereszkedés.
Várom a pálya fényeket, semmi! Már látom a váropontnál álló gépeket, pálya fény sehol...
Hmmm... Gondoltam ilyen is van, mikor nincsenek fények valami okból! Majd a refik! Igen ám , de azzal se látom a pályát! Sebaj már leszállok!
Majd landing light off, és TAXival se látok semmit!
HOPSZ! eltünt LOWW!
Na mi van ilyenkor!
Újra install, sorban legfelülre, de most sincs sehol!
A gépek ott állnak a mezőn!:D
Valakinek ötlet? -
carlosfly #36951 Nah ez tényleg ultragagyi kinézetű. -
fs9pilot #36950 Szerintem a lényegen akkor sem változtat. :D -
#36949 WTF is this shit?:D
#36948: 2007-es. -
fs9pilot #36948 Szent Mária.. Ilyeneket még kiadnak 2011-ben? Ezért adnék maximum 2üveg sört, nem hogy közel 21eurót.
"...Over 2 years of modeling, extensive data research"
Húha, tényleg igaz az a mondás hogy a jó munkához idő kell, de a sz*rhoz meg még több. -
#36947 Hypo mester, nem akarol venni egy tuti kis bringát FS2004 alá ennyi pénzért? Leesett az állam mikor megláttam alul a szkrínsotokat... :-O -
#36946 Igen, most hogy mondod Nekem is ott volt rossz! Ill ott is!:)Nem EDDM volt a ludas!
-
fs9pilot #36945 Hát ilyen nincs.....
Újraraktam teljesen az FS2004-et, mindent, totál uninstall volt. Felraktam újra, kizárólag azokat az addonokat amik tényleg kellenek.. Erre Amsterdam reptérről való felszállás után és egy kis repkedést követően megint megdöglik ugyanazzal a hibaüzenettel, mint újratelepítés előtt. Egyszerűen már hülyét kapok.... Szerintem Schiphol -al lesz valami gyík. Mert már tényleg nincs jobb ötletem...
-
Matth3w #36944 való igaz hogy megéri az árát csak most ruháztam be a PMDG NGX re és így azért kétszer meggondolja az ember hogy megvegye e bár a 737 család nekem mindig nagy kedvenc volt -
#36943 Én is megvettem anno és sok-sok órás élvezetes repülést köszönhetek neki... :) -
fs9pilot #36942 Megerősíthetem Clidey kolléga észrevételét, hogy ezek a problémák tipikusan a warez verzió esetében jönnek elő, csomó helyen láttam, ismerősöknél is. Az iFly Team egy jó kis védelemmel látta el a cuccokat. Bár, már van tökéletesen működő w*re* gép is, de szerintem vedd meg, ha valóban érdekel a téma. Annyit megér. =) -
Matth3w #36941 köszönöm a gyors választ, az FMC-be most kivételesen nem piszkáltam bele mert csak kíváncsi voltam egy sima tesztrepülésre milyen is a masina.
Warezra meg én is gondoltam akkor az lesz a bökkenő hát ez van köszönöm :) -
#36940 1. Valami hibajelenség szimulálása lett beállítva az FMC-ben.
2. Varez a verziód. -
Matth3w #36939 Sziasztok
Aki használja az iFly 737et nem tudjátok mitől lehet az a probléma, hogy repülök és kb 10-20 perc repülés után lekapcsolnak a műszerek a horizon kiakad sebességet nem mér stb. valamit én rontok el az indításnál? olyan mintha nem kapna feszültséget és ki be kapcsol a gép, és az istennek nem jövökrá mi lehet a problémája. 5let? -
#36938 Köszi! Betettem a Kedvencekbe, megnézem valamikor mind az öt részt. :) -
#36937 Na annyit a Posky cucchoz, hogy röpke szabadnapjaimon a flightradart szoktam nézni+mellette a datafligh24 és persze egy kis Ferihegy Approach a pilotshopon. Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, nyomok egy MAH622-es Ferihegy - Dublin utat, de nem akartam sokat vacakolni, cold and dark, meg fmc progizás és egyebek, szóval minél rövidebb időből kihozni.. Bevágtam a POSKY-t, Malév textúra, faszájos soundpack, most csak a tunga panellel nyomtam, semmi extra, overhead meg egyebek. Semmi konfigolás, mehet a full üzemanyag, minden.. King's Lynn-től északra ránéztem az üzemanyagszintre, és előszőr azt hittem, a panel van sza*rul megcsinálva, nincs central keró, de a két szárny tankban is csak 6% a nafta.. menü, üzemanyag, na néztem nagyon bután, akkor esett le, hogy régen is volt már gond a madárkával. Sheffield Cityben ért véget az út..
Így most utánajártam (előszőr kapott egy ájfly ápdétet, de az istenért sem akart a földre helyeződni a modell, kb 1 méter magasan volt a levegőben és bárhogyan hegesztettem is a konfigot, semmi így feladtam a payware-freeware házasságot, pedig jól repült, azzal gond nem volt, a világítást is a helyére tettem, csak..) és végre nem olyan tenyeres-talpasan repül.
Ifly is szépen fut az új videókártyával, de időt adjon nekem már valaki.. -
#36936 csak alternatíva :) nekem is megvan :) -
#36935 ha még nem láttad volna őket.. -
fs9pilot #36934 Áh gyerekek már a jóból is megárt a sok(k). Megint meghalt.. Le küldöm az egészet a fenébe teljesen, aztán újrarakom, tényleg csak azokkal az addonokkal amik kellenek, vagyis amiket kéz alól megvettem. :DD
.....
Azt hittem hülyét kapok amikor megint csatlakozni akart volna a Kingston memória elosztó központjához. -
#36933 sőt!!!! a da fokker az meg nagyon barátságos ilyen fps téren