45215
  • fs9pilot
    Indítsd el Rexit, majd utána felül katt az Options -re, majd alul találsz egy ilyet: LIGHT THEMES , ebből a részből vedd ki a Landing Lights -ból a pipát majd Save, és elvileg nem lesz gond.
  • Hypo #37011

HASONLÓKAT!!!

• BPA102
    Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes és Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok illetve sikerekben gazdag Boldog újévet!

• mk452001
    Igen, használok.
  • fs9pilot
    Használsz esetleg REX -et?
  • mk452001
    Sziasztok!
    Még régebben írtam erről a problémáról, de hátha azóta valaki rájött a dologra.
    PSS Concorde landing lightja extend állásban nem akar kibújni a helyéről, viszont világít előre, ahogy kell. Feltételezem, hogy valami animálási probléma lehet, de eddig nem találtam rá megoldást.
    Remélem tudtok segíteni ezügyben. Előre köszönöm
  • exTrem
    Eddig amit sikerült kipróbálni FSX-ben: A tweakekkel meg mindenféle kiegészítő extrával amivel el kell látni a simet Madeira X-en NGX vc 40 fps körül, külső nézetben 50-50 fps. Budapest v2.0, na ez már kicsit izzasztja a masinát, NGX vc 17-20 fps körül 31R finalen, amúgy olyan 25 fps körül átlagban meg van. Még írok ha lesz időm a további tesztre.
  • Hypo #37005
    ég és föld:))
  • polluxware
    gondlom;)
  • exTrem
    Amd X2 4400+ 2,2GHZ; 2 giga ddr ram; 78000gtx. Van különbség :D
  • polluxware
    mi volt előtte? konfig(csak a difi érzet miatt)
  • exTrem
    Egyenlőre még nincs sok időm a vizsgák között tesztelgetni, de FSX nagyon szépen fut NGX-xel :) ezt már sikerült kipróbálni. Amint lesz időm majd tesztelem a dolgokat :)
  • Hont
    Nem rossz...;)
    Na milyen az új géped?
    Pár szót majd azért írj róla!
  • exTrem
    Érdekes :)
  • CptSAB
    Pár apró simítás, és kész is lesz. Tegnap összedobtam egy röpke Prága Airport VFR-t is. Tökéletesen passzol a csehek sceneryjéhez. (a Prága VFR-es cucc, amit egy másik team készített nagyon gagyi.. de csak a fotóscenery szintjén, az objektumok szépek, gazdag kínálat) Majd felrakom a netre. Semmi extra, csak maga a repülőtér. Oda repültem volna..
    Ma arra gondoltam elszállok Zágrábba, de aztán nem jutottam el addig, mert nehéz volt épkézláb madárrá varázsolni az Eric Cantu féle madárkát.

Ezek ilyen ad-hoc dolgok, tudom, hogy fél nap alatt készen vannak, erre jut időm néha napján, most el is fogytak, mert folyamatos robotban vagyunk.
  • LegendTommy

Embraer 120
    ritka madár fs-ben
  • CptSAB
  • CptSAB
  • [HUN]FaTaL
    Igen.
  • kad
    sziasztok,

az LHBP-ből csak FSX-re jelent meg frissítés? (V2.0)

Üdv A.
  • jaszy76
    285.62 WHQL
  • Hypo #36991
    mi a driver verzio szamod?
  • jaszy76
    Persze, csak a driverben erőltetem, de kíváncsiságból benyomtam fsben. Semmi.
    Más programnál, ami maga vezérli ezeket(pl. MW3) ott működik az élsimítás. De ez a force dolog nem megy.
  • Hypo #36989
    :(( FSX ben ne kapcsold be, csak a driverban es froce-old a beallitast.
  • jaszy76
    Köszi, de akkor itt vmi más bibi lesz. Ezzel is állíthatom bárhova, semmi változás. Az az érdekes, hogy ha az FS-ben állítom be az élsimítást, akkor sem változik semmi. Kib*szom az egészet az ablakon.
    Kellett nekem az asztalit eladnom...
  • Hypo #36987
    nvidia inspector
  • jaszy76
    Egy kis technikai segítség kellene.
    Rá lehet vhogy venni egy Nvidia 520MX kártyát (laptop) az élsimításra?
    Bármit állítok, fűrészfogas az FS. Semmi változás.
    Az Nvidia vezérlőpulton szórakozok, de semmi. Köszi!

szerk: előbb járt a pofám: most olvasom, hogy nhancer. Kipróbálom.
    szerk2.: ez meg azt írja, hogy nincs olyan kártyám, ami kellene.
  • gabesz639
  • Tóth Balázs
    +1
  • Hont
    Ez olyan mint amikor egy LHSM LOWW-t negyed óra alatt lerepülnek.
    Csak az előkészület annyi idő. És akkor ismersz minden vektort, minden frekit...
    Sokan csak a játék részét látják.
  • Hypo #36982
    egyetertek, inkabb az eljarasokat kell megtanulni meg fmc ez a wy radar egy parasztvakitas, de majdnem az osszes gepen ahol ezzel etetik a vevoket, leszallni nem tud, veszeljarasokat nem ismeri de wx radart akar LOL:Ö
  • exTrem
    Nem is nagyon ér semmit ...
  • Tóth Balázs
    Én úgy tudom hogy csak úgy lehet megcsinálni, ahogy az iFly fórumon van, bár FS9 alatt elméletileg sosem lesz tökéletes a wx radar.
  • gabesz639
    Sziasztok!
    Valaki tud egy jó konfig beállitást ifly737 weather radarhoz? Még anno régen a pmdg-hez használtam a wx500 progit és ezt szeretném most iflyba illeszteni valahogy. A pmdg-ben a nav kijelzöbe jól müködött és igy szeretném ebbe is berakni, de amit a ifly fórumon irnak az gagyi nagyon csak efis-ben lehet használni a kijeljöket. Ha valaki látta vagy tudja hogy van a configja irja meg légyszi.
  • Clidey
    Ha nem akarsz rá vagyont költeni akkor egy választásod maradt: levarezolod. De ha már varez, akkor miért szednél le egy fost, ha van nála ezerszer jobb is? Szóval az Ariane semmiféleképp nem jelenthet ma már alternatívát semmire szerintem. :)
    Ha pediglen legálban gondolkodsz akkor a legjobb az iFly: elérhető áron a lehető legtöbb szolgáltatással.
  • Hypo #36977
    hat azert a wilconak van egy ketto ami a maga nemeben nem is annyira rossz
  • Clidey
    Az miért alternatíva hogy méreg drágán kapsz 1 (egy!) verziót (pl. B737-600), egyetlen (1!) festéssel (általában a gyári fémszínűvel), minden további típusváltozatot és festést pénzért veszel, ráadásul még a textúrák is űbergagyin néznek ki mind a mai napig? A supportjuk meg egyenlő a zéróval; "vedd meg, használd ahogy tudod és kuss. Ha kekeckedsz, rád fogjuk hogy loptad a cuccot."

Ezzel szemben például az iFly-nél megkapod az összes változatot (beleértve a BBJ-ket is!), repaint kitet, rahedli festést ingyenesen, kiemelkedően jó supportot...FSX verziót nevetségesen bagatell áron ha már van FS2004 verziód...soroljam még? :)))

Szóval az Ariane egy marék szar szerintem. Az volt régen is csak akkor még nem volt ekkora választék 737-ből. :)
    Kiváncsi volnék mennyit adnak el a szarukból mióta kijött az iFly és a PMDG... :)))
  • fs9pilot
    Én nem arra mondtam hogy vagyont kell rákölteni, de az abacus gépeknél jobb, sőt még a wilkónál' is. :D
  • Hypo #36974
    alternativanak tokeletes ha az egyik lehetoseg elkulteni egy vagyont egy kurvara vagy elkolteni egy vagyont az ariene gepekre itt alternativa lehet de egyebkent kidobott penz
  • fs9pilot
    Amúgy az Ariane Design féle gépek elég sokat változtak az idők során. Elég tetszetős kis gép lett belőlük. :) Bár mondjuk nem egy iFly vagy PMDG gép, de alternatívának tökéletes.

http://www.arianedesign.com/Content.do?state=ThreeColumn&content=screenshots