MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
#34974: Larnaca már rég kint van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Info
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Tud valaki idõpontot az idei kalocsai EuropAirVenture rendezvényre?
Jelenleg vegyes a kép. Van infóm hogy nem lesz, a neten fellelhetõ források szerint 2011.05.28-30, de ezt csak a szállásprotálok írják, ami azért gyanús mert szombat, vasárnap és hétfõ, és a tavalyi dátum nagyon hasonlatos: 2010.05. 28-30 (p, szo, va).
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Nézd meg azAvsim.su-n, jó fa és runway textúrákra találsz egy kis kereséssel az fs2004 effektüj-ben.
Végre a segítségetekkel elkészültem a telepítésekel és vigan repkedhetek az országban. Minden nagyon szép és jó, mégis abban kérném a segítségeteket, hogy tudtok-e ajánlani valamilyen növényzet javító kiegészítõt, mert nagyon kiábrándító az alap négyzetalakú fák. Mivel win7/64 van fent így az ajánlott Samoshin nem mûködik mert a dotnetfrimwork 2.0-át keresi és ez nem mûködik a 64bittel. Köszönöm.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
A Recirc fan nak van kerrego hangja.
http://www.b737.org.uk/airconditioning.htm#Recirculation_Fan_%283-900%29
fs9?<#nemtudom>#nemtudom>
Most alap gázon nem akar gyorsulni, 20.1 az N1.
Még kísérletezgetek a beállításokkal, mert a yoke egyik billenõkapcsolójára beállított elevator trim up/down mintha picit lassabban reagálna. Lomhább lett a trim.
Taszáron is lényegében az épületeket kell textúrázni. Már így is impozáns végigdöngetni a repülõtér felett. 😊
magyar VFR sceneryk
A Kapost elküldhetem, ha adsz egy GMail v.más címet amin el lehet küldeni 140MB-ot
es mindent fsuipc vel csinalni ez a legjobb.
Szóval, ha jól értelek: FS-ben minden beállítást törölni kell, aztán fsuipc-ben megcsinálni mindent. Ha nem jutok elõbbre, akkor ez lesz.
Szerintem elsõ körben az fsuipc-ben lévõ dolgokat vágom ki, aztán az FS-ben állítgatom a deadzone értékét. Hátha. Most hirtelen nem is tudom, hogy most hol áll. Aztán, ha ez nem segít, akkor esek neki az fsuipc beállításoknak. Eddig nem is mélyedtem nagyon bele, elsõre bonyolultnak tûnt. 😊
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de nem találom sehol azt az általatok korábban javasolt Kaposvár és környéke vfr-t. Az LHSimulations oldalon is csak jelezve van de nem tölthetõ. A google is csak jelzi hogy létezik de semmi konkrét. Ha fizetõs hol lehet megvenni? tudtok ebben segíteni? Köszönöm.
Alap gázon 25 csomóra simán felgyorsul.
Ötlet: újratelepítettem mindent a törlésem miatt. Minden a régi, de egy vmi változott: regisztrált fsuipc-et használok. Megvettem! 😄
Nem lehet, hogy ott lehet vmi gebasz? A joy beállításait az FS-ben végeztem, de a throttle axis kalibrációt elvégeztem az fsuipc-be. Semmi változás.
@hont: Semmi gond! 😊 Ha warez lenne, akkor legalább tudnám, hogy miért van.