45215
  • [HUN]FaTaL
    Fórumon már kint van, csak kevesebbet tud, mint ami majd rendesen megjelenik. Oliver nem hívja BETAnak, szerintem meg nyugodtan lehet annak nevezni. :D
  • Tóth Balázs
    Hm, közben rájöttem, hogy lehet rosszul értelmeztem ezt a korlátozásos dolgot, inkább az AS fórumon olvassátok, aztán értelmezze mindenki, ahogy érti
  • Tóth Balázs
    Pontosítok, nem béta verzió, csupán amit le tudsz szedni a fórumukról, abban ennyi korlátozás van a teljeshez képest:

"• Only two different bus models are finished at the moment
    • There is only one type of under floor Fuel Truck included yet
    • The Deicing will not simulate the fluid steam"

További infó és több kép az aerosoft fórumon: http://forum.aerosoft.com/index.php/topic/50518-5-year-aes-for-christmas-only-here-you-get-aes-220c/
  • Clidey
    No ez már sokkal tetszetősebb! Erre lehet be fogok nevezni én is! Mikorra várható a megjelenés vajon?
  • Tóth Balázs
    Akit érdekel, itt van két screenshot a béta AES 2.20-ról :)

Ő pedig az új emberünk, aki végre nem moonwalk-ol, tud járni és normálisan mozogni :)

• Tóth Balázs
    Sziasztok!

Mostanában az FS-em active camera használata közben kidob ilyen hibaüzeneteket:

Csinálta már akkor, amikor görgővel nézelődtem a cockpitban, de amikor pl. ctrl+1-el beugrana egy mentett nézetbe, akkor is csinálja. Ilyenkor maga az FS fekete lesz, csak a hibaüzenet látszik. A legrosszabb, hogy ezt az összes létező scenery könyvtárral végigcsinálja ha legokézom, így általában feladatkezelőből ki kell lőnöm. A scenery.cfg-ben ahogy láttam, minden rendben van. Valakinek esetleg van valami ötlete?
    Előre is köszi!
  • Hypo #37046
    remeljuk is:) az elso se volt kutya, bar tenyleg ott nekem pont a novenyzet az ami nem jott be, szoval eleg szepek most a fak es legalabb homos fajtak:)
  • Punkbuster
    Hali....retrozik errefelé vki? remélem igen és ismeri a Captain sim 707est.....nos nagyon tetszik az a masina egy kérdésem lenne hogy hogy kell nyomorgatni hogy GPS-t kövesse?o.O ééés ammm a sebességet sem találom hogy tartsa lehet nincs is benne lol ma repültem vele először légyszíves segíjjjetek köszönöm előre is
  • Clidey
    Le fog esni az állatok, azt garantálom!!! ;)
  • CptSAB
    Akkor már teccetős lesz. :)
  • fs9pilot
    Nagyon szép!!

Mellesleg, engem megátkozott bill géc. Először EHAM pusztult meg, újraraktam az FS-t. Most meg az iFly gépe döglik meg, repülés közben "elmegy az áram", aztán semmi nem működik, nincs ATC kapcsolat stb. Hát az agyam elszáll már tényleg, most újrarakom az iFly-t.
  • gfarkas
    Csodálatosan néz ki ! Előre is köszönjük !
  • Hypo #37040
  • polluxware
    nagyon fajintos
  • [HUN]FaTaL
  • Hont
    Jaj de jó!
    Nagyon sokat használom!!!!:)
    Köszönjük előre is!!!!
  • m814
    Hamarosan LHPP 2.0

Javított koordináták..
    Kiterjesztett fotóalap..
    Full HUN Base kompatibilitás...
    FPS barát Volumetric fű,erdő,és sok más finomság...

• Tóth Balázs
    Ebben az esetben javaslom az online repülést :)
  • exTrem
    Hopp, lemaradt
  • exTrem
    Itt is megosztanám első FSX-es videómat, hátha érdekel valakit. Semmi extra csak egy real time weather-ben leszállás Innsbruckban az ngx-xel :)
  • fs9pilot
    Persze, tudom, csak engem állandóan go around-ra küld. 600-ból egyszer volt olyan hogy nem kellett. Az előző szabályt tudom, hiszen valóságban is pilótáskodom, csak éppen nem utasszállítóval. :DD Csak itt furcsa hogy engem állandóan elküld a rákba. :DD
  • Tóth Balázs
    Valóságban is több gép van nagyon sokszor egymás után finalen, akár 4-5, vagy még több... sokszor a nagyobb reptereken még a 3nm szeparáció sincs meg, amint leszállt az egyik gép, elhagyja gyorsan a pályát és már le is szállt a mögötte lévő.
    Nem feltétlen kell átstartolni, ha van előtted egy gép :) Nyugodtan süllyedj le DA/DH-ig, ha ott sem kapsz engedélyt, vagy a gép még a pályán van, akkor átstart. Vedd figyelembe, hogy valóságban sem startolgatnak csak úgy át, mert "úgyis go around lesz belőle", hiszen egy ilyen kör ára simán mérhető millió forintos nagyságrendben.
  • fs9pilot
    Há' azt hittem hülyét kapok... Mi a rákért ilyen sötét az ATC, mikor látja a fájnalon hogy érkezem, de előttem van egy köcs*g repülő, és mondja hogy kövessem. De úgy is át kell startolnom, akkor miért mondják azt hogy kövessem, mikor úgyis go around lesz belőle? :DD
  • Legvar
    nagyooon jó :D

ez is :P
  • fs9pilot
    "Örülök" hogy nem csak én vagyok így ezzel. =)
  • Hypo #37027
    nekem csak vitt nem hozott:)
  • [HUN]FaTaL
  • Matyesz56
    Köszi valamivel jobb!

Olyan problémám lett most meg, hogy repülök Ifly-al, lerakom a tálcára, majd egy kis idő múlva a gép fejre áll, elkezd zuhanni... Egyszerűen nem tudom mi a jó bánatért csinálja ezt... Itt egy kép róla mi fogad, amikor visszalépek bele...

http://href.hu/x/gr69

Valaki ötlet? :S:S:S
  • nyulzoltan
    Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
    Kérek egy kis segítséget, a repülők induláskor leszaladnak a betonról.
    Időjárás beállításokat próbáltam, a játékvezérlőtől függetlenül történik,
    mindegy hogy alap vagy hozzáadott a scenery és amit eddg tudtam kipróbáltam de eddig semmi se segített. A levegőben nincs probléma az irányítással.
    Ha valakinek van ötlete előre is köszönöm.
  • fs9pilot
    Na kollégák, kinek mit hozott a Jézuska? :D
    Nekem konkrétan nem sok mindent, mivel nem is folyt a nyálam idén semmiért. (hazudtam) :D De úgy döntöttem hogy magamat, vagyis a gépemet megtámogatom +4GB memóriával, hogy 8GB legyen. :DD Ha már VGA-ra nem telik még egy darabig. Remélem a reptér meg engem lep meg ingyen repülőnek való táplálékkal. Bár kétlem.

• Hypo #37022
    hmm mas gepnel ahol egy uj windowt nyit nincs ilyen sotetedes gond? mert ha ign es w7 ed van akkor erdemes a megjelenesnel levenni par dolgot, aerot kikapcs, es akkor elvileg rendbe jon ha ez volt a gond.
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Olyan problémám van, hogy Ifly-nál, amikor ráakarom rakni a ground powerre, akkor ugye oda megyek a menübe, és ott tudnám. Ám ilyenkor csak egy sötét képet látok, és akkor látom csak a felugró ,,menüt'', ha lerakom kis képernyőbe, ALT+enter-el...

Nem tudjátok mi lehet a gond? :S
  • L Viper #37020
    Boldog Karácsonyt, sok "égszántást" az ünnepek alatt!
  • CptSAB
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • [HUN]FaTaL
    Boldog karácsonyt minden fotel (és nem csak fotel) pilótának! :)
  • BB5207
    Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog újévet kívánok!
  • fs9pilot
    Nálam is ilyen volt, csak nálam az iFly 737 -es gépénél. Újraraktam az FS-t (nem ez miatt), felraktam a 9.1-es patchet, és kikapcsoltam a REX-ben amit neked is írtam, de nekem megoldotta. =) Amúgy:

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Mindenkinek!
  • mk452001
    Helyesbítek: néha jó, néha nem :-D
    Én is Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek
  • gfarkas
    Minden fórumlátogatónak Kellemes és Békés Karácsonyi ünnepeket illetve sikerekben, egészségben gazdag Boldog újévet kívánok!
  • mk452001
    Köszi a tippet, de nem jött be.
    Attól tartok, a repülővel van valami gond (pedig régebben működött)